Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 17:26   #61
Irmelin333
Raczkowanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Tez jestem!

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
przedstawiam Wam moje buciki

Buciki - to sa Wizazaznki
Drogie Wizazanki - to sa moje buciki

zdjecia niestety z telefonu, bo okazalo sie ze aparatos jest rozladowany
Cześć Buciki, piekne jesteście!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:27   #62
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Helllooooooooooo!!!!!!!!! !!
przyszly do mnie tuby z konfetti, wstązki, organza i pudelka na ciasto. Brat zrobil fotki a to pudelko na szybko zlozyl mowi, ze sklada sie w sekunde
świetne zakupy
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ja dostanę z US 66 zł
a ja 321zł
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:27   #63
Madziuniusia
Zakorzenienie

W ogóle poszłam dzisiaj na fitnes i objadłam sie tortem i wypiłam szampana moja ukochana FITMANIA obchodzi dzisiaj pierwsze urodzinki i z tej okazji przygotowali poczęstunek
Stary 2012-02-01, 17:28   #64
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ano takie smieszne tylko jest jeden problem.. nie zwrocilam uwagi na to, ze one nie mają tej dodatkowej podkladki... ale na aukcji pisali ze są przeznaczone do kontaktu z zywnością i nie trzeba pakowac ciasta w osobną folię czy cos..

no tektura nadaje się do kontaktu z żywnością tylko czy CI nie rozmiękczy ciasto tej tektury ( były tu głosy że przecież z ciast się nie leje ale wytwarzają one wilgoć bo są nasączane z reguły)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:30   #65
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle poszłam dzisiaj na fitnes i objadłam sie tortem i wypiłam szampana moja ukochana FITMANIA obchodzi dzisiaj pierwsze urodzinki i z tej okazji przygotowali poczęstunek

taki sposob na pozbycie sie kilogramow mi sie podoba oni chyba specjalnie tak zrobili, bo po tym torcie to chyba caly dzien trzeba by bylo siedziec na fitnesie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:31   #66
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

a jak z obsługą? wygodne są? tzn przy takim dluższym chodzeniu? Testowałas trochę?

Aha, no i Hej Buciki tu Audrey

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Top 5 gaduł poprzedniego wątku

1. kicia 338

2. zieloneziele 300
3. madzia2406 229
4. a u d r e y 201
5. kindziulindzia 196
aj kembeliwet! ja taką gadułą jestem coś podobnego!
Stary 2012-02-01, 17:31   #67
(kicia)
Zakorzenienie

lecę laseczki (wreszcieee)

TŻcik mnie porywa do wieczorka późnego
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:31   #68
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no tektura nadaje się do kontaktu z żywnością tylko czy CI nie rozmiękczy ciasto tej tektury ( były tu głosy że przecież z ciast się nie leje ale wytwarzają one wilgoć bo są nasączane z reguły)

wlasnie... no kurde zapomnialam o tym zupelnie.. no coz, moze cos wymysle na spod jeszcze, zobacze
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:34   #69
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dostanę z US 66 zł
Jak to mówią lepszy rydz niż nic Mój TŻ rok temu musiał zwrócić 2 zł

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Potrzebuję pomocy! Znacie się troszkę na PKD 2007 my z tżcikiem nie możemy ogarnąć nasz kraj jest porypany nie ma nigdzie sklasyfikowanej dekoracji imprez okolicznościowych i nie wiem pod co się podpiąć no nie pod handel kwiatami bo tego robić nie będę ;(

śliczna ocena
oczywiście że nie odrzucimy
Ja niestety nie pomogę

Cytat:
ano takie smieszne tylko jest jeden problem.. nie zwrocilam uwagi na to, ze one nie mają tej dodatkowej podkladki... ale na aukcji pisali ze są przeznaczone do kontaktu z zywnością i nie trzeba pakowac ciasta w osobną folię czy cos..
Ja bym spróbowała ze zwykłej tektury wyciąć te podkładki albo zwykłą serwetkę włożyć tylko taką grubszą... Chyba nie powinno ciasto wypaść?
Stary 2012-02-01, 17:37   #70
jagata
Wtajemniczenie

jagodzia
Wg mnie Sekcja S Pozostała działalnośc usługowa
Stary 2012-02-01, 17:40   #71
a u d r e y
Wtajemniczenie

Duszko gratulacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 17:42   #72
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
jagodzia
Wg mnie Sekcja S Pozostała działalnośc usługowa
czyli 96.09.Z ? też tak myślę bo jest dekoracja wnętrz ale to do mnie się nie tyczy....
Lili & Gabryś

Stary 2012-02-01, 17:43   #73
Nika0208
Rozeznanie

i witam się w nowym watku
Jagodzia spinka jest śliczna, polje rowniez na taką, napisze ci to co nam doradzali na studiach..... jak zakladamy dzialalność to aby wypisać jaknajwięcej rodzajów działalności...nam to argumentowali, że nigdy nie widomo co sie stanie np. będziemy chcieli poszerzyć swoją działalność.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:45   #74
chocolate muffin
Rozeznanie

Melduję się w nowym w nowy wątku i zmiatam się uczyć dalej.

Ech wiem że nie zdam tego i tak i dlatego nie mam w ogóle motywacji do nauki...

Dziewczyny które czaiły się na te zaproszenia za 1zł. Pisałam do babki i dzisiaj albo jutro mają wznowić aukcje.
Stary 2012-02-01, 17:46   #75
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
i witam się w nowym watku
Jagodzia spinka jest śliczna, polje rowniez na taką, napisze ci to co nam doradzali na studiach..... jak zakladamy dzialalność to aby wypisać jaknajwięcej rodzajów działalności...nam to argumentowali, że nigdy nie widomo co sie stanie np. będziemy chcieli poszerzyć swoją działalność.
no niby tak ale na razie idzie to przez fundację dlatego nie chcę kombinować.... potem zawsze mogę złożyć wniosek korygujący i już
Lili & Gabryś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 17:53   #76
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Duszko gratulacje
Dzięki ogromne

Trzymam kciuki za wszystkie PM'ki, które się "sesjują" jeszcze Później już tylko ferie

Edytowane przez DobraDusza88
Czas edycji: 2012-02-01 o 17:59
DobraDusza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:55   #77
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak ale na razie idzie to przez fundację dlatego nie chcę kombinować.... potem zawsze mogę złożyć wniosek korygujący i już
Jagodzia- poszerz działalność! Nic Cie to nie kosztuje, a uwierz będziesz mogła dużo więcej! Koniecznie o reklamę itp.

Posłuchaj mnie....

Poźniej opisanie kosztuje dość sporo....teraz nic nie zmieni

Jak chcesz cos wiedzic pisz na priv- chetnie pomoge w koncu przeszłam to kilka lat tamu

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:57   #78
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Oczywiście! Nieskromnie powiem, że na 5
Gratuluję

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:59   #79
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
u nas od kilku lat praktykuje sie zamawianie ochrony, bo raczej wszyscy znajomi sa na weselu - zamawia sie osobe na cala noc - ochroniarza - ta osoba siedzi sobie w samochodzie pod domem, robi kilka rundek dookola domu co jakis czas, placi sie za to chyba kilka stoweczek ale przynajmniej jest bezpiecznie
O, fajny pomysł, problem tylko w tym, że sprawdza się gdy ktoś mieszka w domku

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
a nawet jak nie powie, to płakać nie będę. Kobiecie przytaknęliśmy bo z takimi osobami nie ma co w dyskusje uderzać.
A to nie chodzi o świętowanie w wigilię ? Znaczy, że dzień wg obliczeń Kościoła zaczyna się wigilią dnia poprzedniego i dzięki temu msza po południu w sobotę jest zaliczana do mszy niedzielnej (nie tylko ślubna). Tutaj link z wypowiedzią księdza na ten temat:
http://mateusz.pl/pow/040603.htm

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Mam tylko jeszcze pytanie do dziewczyn które mają ślub o 17.00 albo będą w okolicach 18.30 na sali: ile bierzecie dań gorących? Oczywiście licząc, że obiad (zupa+drugie) to dwa dania.
My mamy ślub o 17:00 i będziemy mieli 5 gorących dań. Menu jednak będziemy ustalać przed samym weselem, więc może dodam jeszcze jedno gorące danie, bo w tym "stałym" menu lokalu dużo jest dań zimnych, a wiem po sobie i po znajomych, że takie dania słabo schodzą...

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
No dokladnie... dzieki za inf o bieliznie - wyleczylam sie
a co myslicie o tym?
Nowi ludzie...
Dotąd Dwoje, lecz jeszcze nie Jedno,
Odtąd Jedno, chociaż nadal Dwoje.
Jan Paweł II
My mamy ten cytat JP II, tylko bez tego początku "Nowi ludzie..." Daliśmy go na końcu zaproszeń.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

PMki a wy ile dałyście czasu na potwierdzenie przybycia?
My mamy ślub 28 lipca, a potwierdzenie mamy do 10 czerwca. Po pierwsze: rodzina za granicą, po drugie: pewnie i tak sami będziemy musieli się dowiadywać noi jakby co, to jeszcze będzie czas kogoś doprosić.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
W ogóle to muszę się Wam wyspowiadać z mojego egoizmu, bo wkurzona jestem pewna sytuacją, co świadczy moim egoizmie. I będzie na biało, żeby nie było...

Sprawa wygląda tak- w styczniu zapraszałam na nasze wesele mojego kuzyna z żoną i 5 miesięczną córeczką. Niestety odmówili, bo nie dostaną urlopu, bo na sierpień mają zaplanowany, bo z małą nie będą się tłuc 800km. Zrozumiałam. Wiadomo, nie każdy może. Potem spotkaliśmy się jeszcze parę razy przy piwku. Pytałam o ich plany weselne (są 2 lata po cichym cywilnym), kuzyn stanowczo zaprzeczył. Mówił, że on kościelnego nie chce, a jak już to zrobią go w Niemczech, a wesela to im się nie chce robić. No ok, przecież nikt im tego nie będzie miał za złe.
Parę dni temu moi rodzice byli u cioci i co- okazało się, że w sierpniu wesele robi. Oczywiście mojemu kuzynowi... Podobno data jakas tam już jest, a musiała byc ustalona przed naszym ostatnim spotkaniem, bo następnego dnia rano wyjechali do DE. No i tym samym nie wiadomo czy inne kuzynostwo przyjedzie na nasze wesele bo tyle urlopu nie dostaną. A ten mój drugi kuzyn to się juz tak cieszył, że dobrze że informowaliśmy go z takim uprzedzeniem, to on na spokojnie sobie wszystko załatwi. No ale jak teraz ma do wyboru wesele brata lub kuzynki to logiczne, że wybierze brata... I jestem zła. Bo mi fajni goście odpadają No i automatycznie rodzina z zagranicy będzie wybierać do kogo przyjechać. Nie lubie takich sytuacji!!!!!!!!!!
Jakiego tam egoizmu ? W pełni rozumiem Twoje uczucia. Też bym się wkurzyła na kuzyna i też bolałoby mnie to, że pewnie część rodziny wybierze jego wesele. Ja mam taką sytuację, że kuzynka, która ma 2letnie dziecko i jest młodsza ode mnie, nagle się obudziła (po tym jak się dowiedziała, że my mamy ślub), że ona wychodzi za mąż w czerwcu i zaczęła powiadamiać rodzinę. I tak oto jedna ciocia, która bliżej niej mieszka już mi zapowiedziała, że na naszym weselu jej nie będzie, bo ktoś musi domu pilnować

Cytat:
dziewczyny byłam w kilku sklepach mierzyłam bardotki i powiem wam że będę bez biustonosza bo to żadnej różnicy nie będzie.... bardotka za ch oler ę nie potrafi mi utrzymać mojego biustu

aha i poczyniłam zakup znalazłam śliczną spinkę do włosów w H&M za 19.99 na poprawiny pokręcę włosy i zepnę z tyłu te kryształki mienią się na taką zieleń ala niebieski i róż jest super
Aaaaaj ! Właśnie bardzo podobna biżuteria mi się podoba i zamierzam ją kupić. Tylko te kolczyki... dla mnie te kwiatki są po prostu za duże.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aaaa, no i zapomniałam się pochwalić że przed chwilą kliknęłam sukienkę na poprawiny
Taka jak w załączeniu mam nadzieję ze będzie na mnie dobra
Śliczna !

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 18:20   #80
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
aha i wiecie co wstyd.... odkąd mam aparat 3 lata cały czas na niego narzekam że jest do D....a tyle kasy dałam.... a wiecie co się okazało?? że ja idiotka nie wiedziałam że mogę obraz wyostrzyć nosz blondynka i dzisiaj udało mi się to odkryć przez przypadek
dlatego wstawiam tym razem wyraźnie nie rozmazane zdjęcia dawniej zakupionego kompletu ślubnego
Brawo, zostajesz moją idolką

Cytat:
na allegro, ale teraz nie moge znalezc aukcji

ta jest tez sliczna
http://moda.allegro.pl/asos-elise-ry...078584722.html
Cudowna tylko skąd mieć taki biust

Cytat:
Dziewczyny! Potrzebuję pomocy! Znacie się troszkę na PKD 2007 my z tżcikiem nie możemy ogarnąć nasz kraj jest porypany nie ma nigdzie sklasyfikowanej dekoracji imprez okolicznościowych i nie wiem pod co się podpiąć no nie pod handel kwiatami bo tego robić nie będę ;(
96.09/07
Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana

A tak serio to znalazłam, że to 74.10/07 Działalność w zakresie specjalistycznego projektowania

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-02-01 o 18:23
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:25   #81
misiak17
Wtajemniczenie

Hej hej.

Wpadłam na chwilkę i widzę, ze już nowy wątek.

Byliśmy spisać protokół, ksiądz się spieszył i poszło bardzo szybko i fajnie.

My mamy dziś 80 dni do ślubu - o matko kochana

Idę się wykąpać i Was może nadrobię. Ale pewnie nie wszystko, bo po 4 pobudka a jakaś zmęczona jestem.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:31   #82
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Buty ładne. A nie boisz się, że zrobią masakrę ze stopami?

Piękna

podobno sa wygodne, i paradoksalnie podczas upalow sa (podobno) wygodniejsze niz gdy jest chlodniej bo material z ktorego sa zrobione mieknie i dostosowuja sie idealnie do stopy

Cytat:
a czy nie bedzie to 74.10.Z jako "projektowanie wzornictwa tkanin, odzieży, obuwia, biżuterii, mebli i pozostałego wystroju i dekoracji wnętrz oraz pozostałe wzornictwo wyrobów użytku osobistego i gospodarstwa domowego"
oraz
32.99.Z jako "produkcję koszy kwiatowych, bukietów, wieńców"

z reszta z tego co wiem im wiecej wymienisz pkd tym lepiej

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Tez jestem!

Cześć Buciki, piekne jesteście!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Cytat:
a jak z obsługą? wygodne są? tzn przy takim dluższym chodzeniu? Testowałas trochę?

Aha, no i Hej Buciki tu Audrey

aj kembeliwet! ja taką gadułą jestem coś podobnego!

wlasnie w nich dzisiaj sprzatalam i w sumie jakis raj na stopie to nie byl - wygoda jak w kazdych szpilkach z obcasem 10 cm ale nic nie uwiera, jak ktos chodzi w obcasach to sobie poradzi
jak mi je listonosz przyniosl i od razu zalozylam to sobie mysle -maaasakra jakas, bo byly zamrozone i w ogole uwieraly w kazda czesc stopy ale mam wrazenie ze im jest im cieplej tym lepiej, tak jak mowily dziewczyny, wiec mam nadzieje ze 07.07 beda upaly

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jagodzia- poszerz działalność! Nic Cie to nie kosztuje, a uwierz będziesz mogła dużo więcej! Koniecznie o reklamę itp.

Posłuchaj mnie....

Poźniej opisanie kosztuje dość sporo....teraz nic nie zmieni

Jak chcesz cos wiedzic pisz na priv- chetnie pomoge w koncu przeszłam to kilka lat tamu
teraz juz nic sie nie placi za dopisanie PKD - mowili mi na szkoleniu "Vademecum Przedsiebiorcy" na ktorym bylam we wrzesniu

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Brawo, zostajesz moją idolką

Cudowna tylko skąd mieć taki biust
wlasnie obawiam sie ze z takim biustem to tylko do zdjecia w tej sukience, bo po chwili to ona najzwyczajniej opadnie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:32   #83
a u d r e y
Wtajemniczenie

Lady a możesz mi wysłać zdjęcia butów na stopach tylko tak z boku z bliższa i z dalsza?
Stary 2012-02-01, 18:40   #84
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Lady a możesz mi wysłać zdjęcia butów na stopach tylko tak z boku z bliższa i z dalsza?
ok ) jak naladuje aparatos to wrzuce jeszcze
a jeszcze chcialam dodac ze maja troche inny odcien niz na wszystkich zdjeciach - nawet moich, wszedzie wydaja sie byc biale z perlowym polyskiem, a sa perlowe tylko w chlodnych barwach perly, nie wiem jak to wyjasnic - bardziej podchodza pod zielony niz zolty tylko oczywiscie tak delikatnie, w sumie najblizsze rzeczywistosci jest chyba zdjecie od gory na stopach

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:46   #85
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Witam się w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Napiszę tu jeszcze raz:
UWAGA!!
Wróciłam od jubilera i zapłaciłam w koncu 700zł, oczywiście pokazał mi swoje obliczenia, ale jak mu powiedziałam, że mógł chociaż powiadomić nas wcześniej, że będzie drożej to spuścił nam magiczne 25 zł. Obrączki sa super jak zrobię fajną fotkę to pokażę
Gratuluję! Zawsze o 25 zł. I niech facet wie, że nie może sobie z klientami grać w ciuciu babkę

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aaaa, no i zapomniałam się pochwalić że przed chwilą kliknęłam sukienkę na poprawiny
Taka jak w załączeniu mam nadzieję ze będzie na mnie dobra
Piękna jest!

Cytat:

Witam Twoje buciki i życzę im, by się im dobrze nosiło na Twoich stópkach, a Twoim stópkom życzę, by czuły się w nich bardzo wygodnie!!!

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Wpadłam na chwilkę i widzę, ze już nowy wątek.

Idę się wykąpać i Was może nadrobię. Ale pewnie nie wszystko, bo po 4 pobudka a jakaś zmęczona jestem.
Gratuluję spisania protokołu
To chyba tylko my tak długo u księdza siedzieliśmy, a i tak z jego tempem szybko nas załatwił.

Kiciu wstawiony przez Ciebie demot tak mnie za☠☠☠.ście ucieszył, że pozwoliłam sobie go udostępnić na FB

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:47   #86
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Yeah!!! Witam się w kolejnej części
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:00   #87
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Moje zestawienie i inspiracje ślubne

Data ślubu 10 kwietnia 2012

Kościół : godz. 12. 30; protokół spisany
Nauki przedmałżeńskie i poradnia Polecamy!!!
Sala Kryształowa domu weselnego Rege w Bieńkowicach
Fotograf Jarosław Gnot- Nowy Fotoart Racibórz
Zespół Sami Swoi 2
wódka: Żubrówka Biała
obrączki: Zakład Jubilerski Tik Tak w Raciborzu
samochód: czarny dwudrzwiowy Mercedes- Benz 560 sec 5.5L + kierowca
kwiaty- białe frezje (bukiet, butonierka, kościół, sala, dekoracja samochodu)
zaproszenia wg własnego projektu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestawienie.jpg (66,3 KB, 365 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-02-01 o 19:47
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 19:00   #88
evoonia86
Zakorzenienie

hello o kurde już kolejna część
Stary 2012-02-01, 19:12   #89
Jamee
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku

Mierzyłam buty do sukienki i po prostu obłęd tak się zakochałam, że zapomniałam zrobić Wam zdjęcia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:13   #90
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

pieknie się prezentują

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

o kurde, to już tak malutko Wam zostało gratuluję spisania protokołu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości