|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Czy wie któraś z Was ile kosztuje w biedronie krem nivea soft i jak dużą ma pojemność? Dziekuję za odpowiedź
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co mi sie przytrafiło. Zepsuł mi się napój żurawinowy z biedronki. Kupiłam ostatnio jak był w ofercie przechowywałam w szafce. A teraz otworzyłam i w smaku jest niby ok ale ma dziwny zapach jakby drożdży, wydaje mi się że coś z nim jest nie tak i chyba muszę go wylać, a szkoda bo miałam ochotę
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w biedronce.
Kupiłam i już w sklepie zauważyłam, że mix sałat z roszponką się skurczył:/ I kupiłam figi...dziewczęce, bo damskie s były duże. Za to mam 5, a nie 3 pary ![]() I mieszankę krakowską...mniam, smak dzieciństwa jak dla mnie
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2012-02-01 o 13:53 |
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi wam o warzywa na patelnie?
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2977 |
|
BAN stały
|
Caroline3010, bo każdy sok się po otwarciu przechowuje w lodówce i to od 24 do 72 godz. w zależności od soku, zawsze piszą to na etykietce z tyłu napoju.
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te krakersy to z gazetki z winami są z tej nowej tak mi się kojarzy..u mnie dzisiaj były jeszcze jakieś biszkopty jogurtowo truskawkowe.. ciekawe ale nie kupiłam póki co ![]() kupiłam za to ulubiony dżem jeżynowy i malinowy, wafle serowe no i z oferty stałej ulubione jogurty jagodowe, mleko i inne dobra
|
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś ma jeszcze tą gazetkę z włoskimi winami? i może wrzucić tu zdjęcia lub skany?
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was jadła te Skrzydełka Danie Express za 6,99 zł? Zastanawiają mnie one, ale jeszcze nie miałam odwagi ich kupić
|
|
|
|
|
#2981 |
|
BAN stały
|
kupiłam 2gą świeczkę La Rissa jabłko-cynamon i wypala się niestety tak jak owoce leśne, zapach łądny, ale przez to obskrobywanie jest diabelnie nieestetyczna, więc na stół bym już jej nie położyła.
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Dossisława I
|
Ile kosztuje w Biedronce kawa anatol? Czy są jeszcze inne rodzaje kaw zbożowych? Bardzo ją ostatnio polubiłam. Przede wszystkim jest zdrowa. Ma błonnik, nie wypłukuje magnezu, ma witaminy z grupy B, więc myslę że warto się do niej przekonać.
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie tyle wczoraj napisalam o tym wystroju a tu dzis zajezdzam pod biedronke widze zmieniaja znak no to mysle pewnie beda zmieniac tez w srodku. Wchodze do srodka a tam wystroj jak z reklamy
Owoce i warzywa zaraz przy wejsciu tak wlasnie ladnie ulozone, nowe pojemniki na pieczywo podswietlane No ogolem super to wyglada Pojawily sie wreszcie te jogurty fru vita duo wzielam tak na probe z czekolada i gruszke z cynamonem. No i te z zelkami tez byly wiec kupilam bo pamietam jak pisalyscie ,ze dobre wiec sie musze przekonac . Deselli Gold nie ma Czy pojawily sie u was takie nowe Wafle Piankowe za 1,99? Byly jeszcze cukrasy na wage wiec kupilam sobie na pozniej
|
|
#2984 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Byłam teraz całkiem przypadkiem na zakupach w Tesco (biore tam papier do drukarki) i przekonałam się niestety,albo stety o jego wyżsozsci nad Biedronką. Chociaż to w sumie zalezy od tego co kto kupuje i czego mu trzeba. W każdym bądz razie z rok nie byłam w Tesco, wchodze i szok, jezuuuu jak tam sie zmieniło, jaki wybór makaronów, parę regałów, jaki wybór herbat, a lodówka z nabiałem No ale znałazłam odchudzone perełki typu taka kaszka co wycofali z Biedry, deserki srerki, mase rzeczy odtłuszczonych itd. Przyprawy typu zioła prowansalskie czy czosnek granulowany po 59 groszy, obkupiłam się na zapas jak głupia. Tesco mam na drugim końcu miasta więc musiałam na zapas.A poszłam tylko po filtry do kawy Kurna mieszkam w samym centrum miasta, mam na wprost okna Stokrotkę, Lidla i Biedronkę (wszystko to o 5 minut drogi w róznych kierunkach od domu) a po filtry musiałam jechać na sam drugi koniec miasta heh.Chyba zaczynam się otwierac na zakupy w innym sklepie niż Biedronka niestety. Dalej mam tam swoje ulubione perełki i będe tam łazić, ale np kupiłam kakao odtłuszczone w Tesco za równe 3zł, w porównaniu z Biedronkowym za 5.99 po podwyższce niestety... eh eh te podwyżki Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-01 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj słuchałam audycji na temat Biedronki. Gościem studia był dyrektor generalny sieci. Odpowiadał na pytania odnośnie planów i sytuacji w Biedronce z okazji uplasowania się firmy w gronie 5 najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce.
Była mowa m.in. o tym w jaki sposób powstają produkty oferowane w Biedronce, w jaki sposób udaje im się niwelować koszty dystrybucji co ma przełożenie na ofertę cenową, jakie mają plany rozwojowe itd. Widać, że ktoś miał dobry biznes plan, bo firma od niszowej stała się jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek w kraju. Dodatkowo oczywiście będą otwierać nowe centra dystrybucji i sklepy. |
|
|
|
|
#2986 |
|
Moderator
|
noo pamietam stare czasy kiedy ludzie dookoła wysmiewali się z kogoś kto chodzi do biedronki, nikt nie mówił głosno o tym że tam cos kupuje. a teraz u mnie przynajmniej to jakiś szał istny na biedronkę, co słucham znajomych to wszyscy tam lataja i jeszcze głosno o tym mówią
![]() Sie nie dziwie że ceny podniesli hehe ![]() no ja mimo wszystko zaczynam jednak tęsknić za tzw "sklepem dla biedaków" i łaże w poszukiwaniu coraz tańszych rzeczy, sie nie przelewa, trzeba sobie radzić
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-01 o 17:09 |
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
#2989 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tą gazetkę z włoskiej winnicy, jeśli chcesz to podaj maila na prv to Ci prześlę.
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Ja jadłam te skrzydełka express ale nie polecam. Mięsa na nich tyle co kot napłakał. Cena nie adekwatna do ilości
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama dziś oglądała koce mówiła ze jakościowo całkiem, ale są jakby jednostronne i kolory się jej nie podobały, że mdłe jakieś były u nas. Polecam czekoladę Golden Nuts, dawno nie jadłam tak dobrej czekolady jak Milka
|
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przy okazji na zakupach wzielam ta gazetke Owocna Wspolpraca wlasnie ja przewertowalam i sie dowiedzialam kilku rzeczy
Nalesniki swojska chata robi Virtu. Makaron pelnoziarnisty jest z Lubelli. Te domowe obiadki w sloikach sa z Heinza. Udka i podudzie z kurczaka ze Swiata Drobiu sa z Indykpola. Tych produktow nigdy nie sprawdzalam wiec nie wiedzialam Musze przy okazji kupic te nalesniki bo oryginalne z Virtu sa bardzo dobre
|
|
#2995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale wiecie co, na zakupach Tescowych pokusiłam się o sprawdzanie etykiet i tam jest identycznie, też pod marka tesco value znalazłam Bakomy, morliny, indykpola, timotei itd. To chyba taka norma sie zrobiła, że się tak robi. I dobrze ![]() A jutro lece do biedroneczki po deskę do krojenia, akurat mi sie przyda bo stare dwie wywaliłam
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-01 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam a tam produkcja Henryk Kania W netto np czekolady Idella wisniowa, pomaranczowa i czarna porzeczka sa z Wawla z reszta bardzo dobre Takze pewnie w wiekszosci sklepow tak robia a to dobrze dla nas oczywiscie
|
|
|
#2998 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Lubię te naleśniki, czasem nie opłaca mi się robić samej, bo mi dwie-trzy sztuki zupełnie wystarczą, a te są akurat dla mnie idealne.
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oba smaki sa dobre czy ktores lepsze?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

z tej nowej