Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-01, 17:13   #4801
Mayasmum
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Ale się rozkręciła dyskusja
Ja powiem tylko tyle: zgadzam się z Sarunieczką - to moja sprawa jak zarządzam moim "sklepem", avon ma to gdzieś czy ja sprzedam moje kosmetyki po cenie katalogowej czy zrobię promocję na x% itd, itp, oni mają towar sprzedany i koniec a ja mam generalnie gdzieś co mówią inne konsultantki - ja daje katalogi tylko rodzinie i kolezankom w pracy, nie szukam klientów w sklepach, innych firmach, przez znajomych. Avon to tylko moje hobby, nie zależy mi na zysku, wystarczy, że pokryję koszty moich kosmetyków (do 100zł max chyba, że kupuje coś na prezenty). Jak chcę to daję opust, moim najbliższym nawet cały wypracowany. Dla mnie to zabawa, a przy okazji i innym mogę sprawić radość. Co innego ludzie którzy zapisując się do avonu postawili na zysk. Nie krytykujmy innych, każdy robi jak chce i każdy jest w avonie z innych przyczyn.

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:13   #4802
smerfetka25
Zakorzenienie

Mi wpadła w oko torebka Batyckiego z programu dla klientek za zakupy w k4 i w k5 na 100zł Ciekawe czy warto ją wziąć za 99zł
Stary 2012-02-01, 17:19   #4803
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Tak czytam i widzę że na forum jest jedna osoba która pozjadała wszystkie rozumy
Zgadzam się. Nieprzyjemnie czyta się takie zarozumiałe posty. Niektóre mniej śmiałe użytkowniczki mogą bać się cokolwiek dodać do tematu, bo ich sposób myślenia zostanie skrytykowany. Och i ach, jestem najmądrzejsza. Gratulacje, ale wcale nie zazdroszczę.

Cytat:
Powiem szczerze-a co mnie to obchodzi? jestem konsultantką,i będę robić promocje jakie będę chciała-Avon na tym nie traci,jak ktoś,to tylko ja,bo mniej zarobię.Akurat to nie jest moje główne źródło utrzymania-jak i pewnie większość z Was,więc świat się nie zawali jak nie zdobędę milionów,a ucieszę czasem jakąś promocją klientki.)

ja w drogeriach czasem dostaję próbki perfum,kremów,najczęściej jak kupię coś od 50 zł wzwyż
Również się zgadzam. Ja w sumie od k16 jestem tylko swoją własną klientką i to coraz bardziej wybredną Nie doradzam oczywiście porzucenia Avonu, bo mi strasznie brakuje zamówień, klientek, paczek, całej tej otoczki... Ale pocieszam się, że jeszcze przyjdzie czas na paczki Próbki też w drogeriach i nie tylko dostaję, czasem trzeba zwyczajnie poprosić, to zwykle działa
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:20   #4804
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Ja powiem tylko tyle: zgadzam się z Sarunieczką - to moja sprawa jak zarządzam moim "sklepem", avon ma to gdzieś czy ja sprzedam moje kosmetyki po cenie katalogowej czy zrobię promocję na x% itd, itp, oni mają towar sprzedany i koniec a ja mam generalnie gdzieś co mówią inne konsultantki - ja daje katalogi tylko rodzinie i kolezankom w pracy, nie szukam klientów w sklepach, innych firmach, przez znajomych. Avon to tylko moje hobby, nie zależy mi na zysku, wystarczy, że pokryję koszty moich kosmetyków (do 100zł max chyba, że kupuje coś na prezenty). Jak chcę to daję opust, moim najbliższym nawet cały wypracowany. Dla mnie to zabawa, a przy okazji i innym mogę sprawić radość. Co innego ludzie którzy zapisując się do avonu postawili na zysk. Nie krytykujmy innych, każdy robi jak chce i każdy jest w avonie z innych przyczyn.

Popieram. Wszyscy, którzy ode mnie kupują płacę mi ceną taką, jaka widnieje u mnie na fv. I dobrze mi z tym, zwłaszcza, że moje zamówienia rzadko osiągają 200 zł w ostatnim czasie.
Co do zmiany upustów - mam to gdzieś. Kupuję dla siebie, rodziny, przyszłych teściów.
Poza tym u mnie kupno avonowych kosmetyków to jedyne bezpieczne zakupy kosmetyczne - większość ogólnodostępnych produktów po prostu wywołuje u mnie uczulenie.
Stary 2012-02-01, 17:20   #4805
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Tak czytam i widzę że na forum jest jedna osoba która pozjadała wszystkie rozumy
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Czyżbym ja
Odnośnie upustów to sie zgadzam, bo też uważam ze to sprawa każdej KK Każdy robi jak chce
obstawiam siebie albo dokie albo aneszne :P

Sarunieczka - częściowo się z Tobą zgadzam, ale no jednak nie do końca :P
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja mam w strefie IOS
ale tak samo adwentowe odliczanie było w IOS pokazywane
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:32   #4806
olap93
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak oddam produkt, dajmy na to zuzyty w 10% to jak to jest z kasa ktora oddaja? Bo chyba nie za pelnowartosciowy produkt..
olap93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:34   #4807
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Nieprzyjemnie czyta się takie zarozumiałe posty. Niektóre mniej śmiałe użytkowniczki mogą bać się cokolwiek dodać do tematu, bo ich sposób myślenia zostanie skrytykowany. Och i ach, jestem najmądrzejsza. Gratulacje, ale wcale nie zazdroszczę.

Również się zgadzam. Ja w sumie od k16 jestem tylko swoją własną klientką i to coraz bardziej wybredną Nie doradzam oczywiście porzucenia Avonu, bo mi strasznie brakuje zamówień, klientek, paczek, całej tej otoczki... Ale pocieszam się, że jeszcze przyjdzie czas na paczki Próbki też w drogeriach i nie tylko dostaję, czasem trzeba zwyczajnie poprosić, to zwykle działa
Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Również się zgadzam, promocje opusty każda kk robi w swoim kręgu znajomych i nie jest to jakaś bardzo rozpowszechniona informacja. Moim zdaniem co innego allegro tam przeginają z cenami i my na to wpływu nie mamy, Avon też z tym nic nie robi wiec tym bardziej nie widzę nic złego w tym że ktoś da np 10% zniżki żeby się załapać na program motywacyjny. Nie ma co się kłócić jedna da zniżke kilka złotych inna nie, jedna da próbkę za darmo inna da tylko do powąchania, każdy ma swój sprawdzony sposób na większą sprzedaż
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:38   #4808
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olap93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak oddam produkt, dajmy na to zuzyty w 10% to jak to jest z kasa ktora oddaja? Bo chyba nie za pelnowartosciowy produkt..
Oddają Ci kwotę produktu minus wypracowany upust. Czyli tą kwotę, jaką miałas na FV.
Stary 2012-02-01, 17:41   #4809
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
A co myślicie o parasolce z koroneczką czarną, bo mi się bardzo
Mi się parasolka podoba tylko koronka nie Nie lubię koronek, a tu podczas deszczu dodatkowo myślę, że ta koronka będzie niepraktyczna, bo jednak długo schnie itp. A z kolei ta kolorowa parasolka ma już taką zawijaną rączkę co do torebki nie bardzo i teraz nie wiem którą zamówić, bo którąś chciałam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:47   #4810
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Mi dali raz, ale to wzięli jakieś puste pudełeczko i z testeru trochę przełożyli do niego- ja już nie miałam odwagi spróbować (nie używam niczego, gdzie ktoś inny wkładał palce).

Dla mnie nie ma problemu testować zapachy z klientami, siadamy razem, plotkujemy i testujemy
Wiesz dla mnie avon to zabawa i nie poświęcam mu tyle czasu, więc nie siadam z każdą klientką na kawce i nie oglądamy sobie katalogu i próbek razem nie którzy nie mają na to czasu.

Cytat:
Miałam to samo pisać
Zresztą nawet na szkoleniach uczą, żeby nie rozdawać próbki tylko testować razem z klientkami. W drogeriach też nie rozdają, tylko można sobie potestować
Ile razy w My avon magazine piszę aby zawsze dać klientką. Piszą że rozdawanie darmowych próbek jest najlepszym sposobem na przedstawienie produktów. Poczytaj sobie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Ja staram się wrzucać 2 próbki do każdego zamówienia/katalogu (w zależności, czy zamawiała coś czy nie). W ten sposób ona to sobie zbiera i w koncu ma wszystkie/większość. A gdybym tylko dawała jej do powąchania to za miesiąc zapomni i znów będzie chciała, wolę jak ma u siebie i sama na spokojnie może zdecydować o zapachu. Ja wolę tę taktykę.
Ja też tak wolę jak klienta w domu spokojnie sobie powącha posmaruje krem itd na spokojnie a nie na szybcika przy mnie.
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:51   #4811
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
odkąd pamiętam a jestem w avonie prawie 5 lat to czy mam małe zamówienie czy duże to zawsze dostaje jedną próbka gratis nowego zapachu...
ja jestem od 14 lat i rzadko kiedy dostaję gratis próbki.

[QUOTE=slodki_lizaczek;319 83122][QUOTE=nataszka25;31982840]
Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość

ogólnie powiem Ci że drogo chcą za ta IM a przecież to jest woda toaletowa i zapewne długo nie będzie pachnieć chyba że na ubraniu.... ja jak bym miała sama zamawiać to patrzałabym na to czy to jest woda toaletowa czy perfumowana bo jak dać 60 zł za perfumy to chciałabym żeby mi się długo trzymały w sensie zapach a tak za wodę toaletową za te 30 parę złotych to nie byłoby mi szkoda....
kiedyś zamawiałam u konkurencji takie różowe z pompką za 50-60 zł i zapach był ładny ale co z tego jak po dwóch godzinach był w ogóle nie wyczuwalny dla nikogo i do tego buteleczki nie mogłam nosić w torebce bo się wylewały, musiałabym ściągać pompkę i zakładać zatyczkę a jak bym chciała użyć to znowu zmieniać ale dla samej buteleczki warto było wypróbować... no ale nie wszyscy myślą tak jak ja i nie wszyscy darzą miłością pierdułki (ja lubie mieć ciekawe gadżety)

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

nie nie mam znajomości a szkoda bym może miała więcej gratisów, chyba że ktoś znajomy u nich pracuje ale ja nie wiem.... (hehehe)
może też dużo zależy od zamówienia ja mam raz na 200 zł raz na 1000zł różnie... albo jak ktoś się zamachnie i wrzuci mi próbki to wtedy mam... miałam kiedyś taki motyw przed świętami że miałam w paczce linera a na fakturce go nie było więc potraktowałam go jako gratis....

no akurat u mnie popytu na ten zestaw nie było i nie zamówiłam ani jednego ale na tusze za 1 zł to załapałam się aż na 6 sztuk

aż muszę zobaczyć co dzisiaj dawają.... może się skuszę....

Cytat:
I po co te ?

Zgadza się - gratisy są wszędzie . Ale mi wyłącznie chodzi o próbki, które sporo kosztują dla kk takich jak ja Zamówienia średnio co katalog 200 - 250 zł Nie wiem jakim cudem macie zamówienia na 1.ooo zł i więcej?

Brak zamówień na IM i HL Intrigue Chyba, że sama sobie kupię
Przepraszam , ale tu się wtrącę- najprościej siedzieć i narzekać, klientki same się nie znajdą, czasem trzeba ruszyć cztery litery i je znaleźć.

Cytat:
Matko Święta czytam i nie wierzę Muszę w takim razie zapytać mojego szefa, czemu nie przynosi mi kanapek do pracy, to ja się tak staram a przecież nie muszę, prawda? Nie popadajmy w przesadę ;]

I ja

Cytat:
Zacznijmy od tego, że bardzo chciałabym mieć 20 klientek
Chcieć=móc siedzenie na forum i narzekanie nie spowoduje, że się znajdą.

Cytat:

No,Despie mówiłam to nie chciała mi wierzyć

Ja zrobiłam to raz-teraz przy tej wodzie IM jak będą takie promocje z dużym upustem,też będę zachęcać klientki

Powiem szczerze-a co mnie to obchodzi? jestem konsultantką,i będę robić promocje jakie będę chciała-Avon na tym nie traci,jak ktoś,to tylko ja,bo mniej zarobię.Akurat to nie jest moje główne źródło utrzymania-jak i pewnie większość z Was,więc świat się nie zawali jak nie zdobędę milionów,a ucieszę czasem jakąś promocją klientki.Niektóre z Was dodają gratisy do większych zamówień-czyli to też jest niezgodne z polityką firmy.A słynne "torby po 5,10,15 zł"? to też sprzedaż w cenie innej niż katalogowa każdy orze jak może-taka prawda,a każda klientka jak się jej nie podoba,szuka nowej konsultantki-tak jak my szukamy w którym sklepie jest najtaniej,najlepiej

ja w drogeriach czasem dostaję próbki perfum,kremów,najczęściej jak kupię coś od 50 zł wzwyż
Wierzę Ci już....

A co do pozostałego:

Cytat:
Czyżbym ja
Odnośnie upustów to sie zgadzam, bo też uważam ze to sprawa każdej KK Każdy robi jak chce
Nie Ty

Cytat:
Napisane przez olap93 Pokaż wiadomość
za pełnowartościowy
despa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 17:57   #4812
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Wiesz dla mnie avon to zabawa i nie poświęcam mu tyle czasu, więc nie siadam z każdą klientką na kawce i nie oglądamy sobie katalogu i próbek razem nie którzy nie mają na to czasu.

Ile razy w My avon magazine piszę aby zawsze dać klientką. Piszą że rozdawanie darmowych próbek jest najlepszym sposobem na przedstawienie produktów. Poczytaj sobie

Ja też tak wolę jak klienta w domu spokojnie sobie powącha posmaruje krem itd na spokojnie a nie na szybcika przy mnie.
Też tak sądzę, czasem zdarza się że zapach przy pierwszym podejściu nie pasuję a dopiero przy drugim czy trzecim użyciu.
Poza tym dać jest praktyczniej (drożej dla nas) powiedzmy że nie mamy jak się skontaktować jak tylko telefonicznie z klientką a ona nie wie jaki jej się zapach podobał bo wypróbowała ze 20 zapachów, co mi też się zdarzyło .
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 17:58   #4813
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ale tak samo adwentowe odliczanie było w IOS pokazywane
Stary 2012-02-01, 18:13   #4814
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

nie wiem, czy było ale wklejam

Temat: Opust dla produktów z Minikatalogu Dzień Kobiet- informacja
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
Informujemy, że wszystkie produkty z Minikatalogu „Dzień Kobiet 2012” podlegają stałemu opustowi 20%.
Wartość ta, dotyczy zamówień z przyznanym opustem większym niż 15%..
Oferta dostępna jest do wyczerpania zapasów magazynowych.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:23   #4815
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi się parasolka podoba tylko koronka nie Nie lubię koronek, a tu podczas deszczu dodatkowo myślę, że ta koronka będzie niepraktyczna, bo jednak długo schnie itp. A z kolei ta kolorowa parasolka ma już taką zawijaną rączkę co do torebki nie bardzo i teraz nie wiem którą zamówić, bo którąś chciałam
Jeny, ja mam dosłownie taki sam problem, ale na odwrót chyba hehehe podobają mi się obie, chociaż bardziej ta koronkowa, ale w kolorowej znowu bardziej podoba mi się rączka. Wolę jednak taką, wydaje mi się trochę solidniejsza. Sama nie wiem i ja

Poza tym szukałam w mojej palecie 120 cieni kolorów odpowiadających tym 2 nowym poczwórnym paletkom z k3. I co? Jakoś nie znalazłam. No i jak znam życie, kupię obie paletki + obie kredki, bo tak ładnie dopełnia make up aaaaaa.... I nici z mojego kosmetycznego odwyku
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 18:54   #4816
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Jeny, ja mam dosłownie taki sam problem, ale na odwrót chyba hehehe podobają mi się obie, chociaż bardziej ta koronkowa, ale w kolorowej znowu bardziej podoba mi się rączka. Wolę jednak taką, wydaje mi się trochę solidniejsza. Sama nie wiem i ja

Poza tym szukałam w mojej palecie 120 cieni kolorów odpowiadających tym 2 nowym poczwórnym paletkom z k3. I co? Jakoś nie znalazłam. No i jak znam życie, kupię obie paletki + obie kredki, bo tak ładnie dopełnia make up aaaaaa.... I nici z mojego kosmetycznego odwyku
Jak dla mnie ta koroneczka ma swój urok, i rączka też fajna bo malutka, "taka w rękę"
Co do odwyku to jest ciężkie przeglądając tak często katalog....
też tak macie że ciągle po niego chwytacie??
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:05   #4817
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Życzmy jej smacznego w takim razie

Ja zawsze dodaję próbki do zamówień, bo głupio mi tak dać "gołe zamówienie". Bo co innego można dać?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:05   #4818
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Jak dla mnie ta koroneczka ma swój urok, i rączka też fajna bo malutka, "taka w rękę"
Co do odwyku to jest ciężkie przeglądając tak często katalog....
no ja zrobiłam sobie odwyk... katalog 1 opuściłam bo tak wyszło akurat.. a w katalogu 2 wzięłam dla siebie puder transparentny CT i poczwórną paletkę cieni Pink Sands -> ale cienie tylko dlatego że brakowało mi 15 zł do tysiąca...
ale za to w kat. 3 i 4 zbankrutuje a w katalogu 5 znów planuje odwyk i z 6 biorę kulki napewno te w promocji...
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:07   #4819
agusia606
Przyczajenie

a powiedzcie mi proszę, czy z katalogu 3 zamówienie będzie można złożyć wcześniej niż w dniu startu katalogu czyli 8 lutego??
agusia606 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:12   #4820
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
no ja zrobiłam sobie odwyk... katalog 1 opuściłam bo tak wyszło akurat.. a w katalogu 2 wzięłam dla siebie puder transparentny CT i poczwórną paletkę cieni Pink Sands -> ale cienie tylko dlatego że brakowało mi 15 zł do tysiąca...
ale za to w kat. 3 i 4 zbankrutuje a w katalogu 5 znów planuje odwyk i z 6 biorę kulki napewno te w promocji...
a jaka promocja na kulki w 6?

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Życzmy jej smacznego w takim razie

Ja zawsze dodaję próbki do zamówień, bo głupio mi tak dać "gołe zamówienie". Bo co innego można dać?
Ja swojego rozumu nie oddam, wiec smacznego ale bezemnie
Stary 2012-02-01, 19:19   #4821
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia606 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi proszę, czy z katalogu 3 zamówienie będzie można złożyć wcześniej niż w dniu startu katalogu czyli 8 lutego??
zamówienie można złożyć wcześniej (było już o tym pisane na forum), ale paczkę i tak dostanie się dopiero jak wystartuje katalog czyli po 9 lutym
zgodnie z kalendarzem i rodzajem wybranej dostawy
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:21   #4822
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
mi się spodobała parasolka Kavita

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
ja też zawsze dorzucam próbkę nowego zapachu i katalog -nie wyobrażam sobie by klientka go nie dostała -mam w pracy koleżankę, która też jest konsultantką, która "lata" z jednym katalogiem od klientki do klientki

Cytat:
a jaka promocja na kulki w 6?
zapewne chodzi o perełki brązujące o których jest info na formularzu do kat.5
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:26   #4823
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
mi się spodobała parasolka Kavita

ja też zawsze dorzucam próbkę nowego zapachu i katalog -nie wyobrażam sobie by klientka go nie dostała -mam w pracy koleżankę, która też jest konsultantką, która "lata" z jednym katalogiem od klientki do klientki

zapewne chodzi o perełki brązujące o których jest info na formularzu do kat.5
faktycznie, pomyślałam o roll-on, antyperspirantach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 19:36   #4824
smerfetka25
Zakorzenienie

W związku z bardzo dużym zainteresowaniem ofertą na zakup wody perfumowanej Little White Dress z Programu dla Konsultantek w katalogu 1-2/2012 (TS K3-4/2012) i niedostępnością dodatkowych ilości produktu, informujemy że od dania dzisiejszego woda Little White Dress została zastąpiona wodą perfumowaną Little Black Dress. Do zamówień Konsultantek, które spełnią warunki Programu i dopiszą do zamówienia kod produktu, zostanie dołączona woda LITTLE BLACK DRESS.

Informacja o zmianie wody w ofercie zostanie zamieszczona również w Strefie Konsultantki.

Pozdrawiamy,

Dział Sprzedaży
----------------------------------------------------------------

wkurzyłam się bo w sumie wolałabym dostać LBD
Stary 2012-02-01, 19:48   #4825
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem ofertą na zakup wody perfumowanej Little White Dress z Programu dla Konsultantek w katalogu 1-2/2012 (TS K3-4/2012) i niedostępnością dodatkowych ilości produktu, informujemy że od dania dzisiejszego woda Little White Dress została zastąpiona wodą perfumowaną Little Black Dress. Do zamówień Konsultantek, które spełnią warunki Programu i dopiszą do zamówienia kod produktu, zostanie dołączona woda LITTLE BLACK DRESS.

Informacja o zmianie wody w ofercie zostanie zamieszczona również w Strefie Konsultantki.

Pozdrawiamy,

Dział Sprzedaży

a LWD jest takie delikatne? pytam bo nie wiem czy otwierać, skończyło mi się moje ukochane Spotlight i nie wiem czy te 2 wody można do siebie porównać?
Stary 2012-02-01, 19:49   #4826
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Pozdrawiamy,

Dział Sprzedaży

A ja się cieszę, bo moją LWD mam już w domu od dziś, LBD bym nie chciała :P

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a LWD jest takie delikatne? pytam bo nie wiem czy otwierać, skończyło mi się moje ukochane Spotlight i nie wiem czy te 2 wody można do siebie porównać?
Bardzo delikatne, cytrusowe.
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:50   #4827
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym wolała, bo na LBD to mam chętne, a na LWD żadnej :/
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 19:51   #4828
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję
Stary 2012-02-01, 19:51   #4829
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

A ja się cieszę, bo moją LWD mam już w domu od dziś, LBD bym nie chciała :P

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

ja z kolei wolałabym LRD Ale mam LWD, bedzie na prezent do kogos, bo watpie zeby ktos zamowil a i mi sie srednio podoba
Stary 2012-02-01, 19:53   #4830
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiamy,

Dział Sprzedaży

ja warunek spełniłam ale dopiero przy składaniu ostatniego zamówienia z kat.2 planowałam wpisać kod tej wody do zamówienia- mimo zmiany jestem zadowolona bo LBD podoba mi się bardziej niż LWD
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości