|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Macie gifta na poczcie
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle jakie on wyznania prawi... że wie, że jestem dla niego stworzona, że znamy się 12 lat, ale on by więcej potrzebował, żeby się odzwyczaić od myśli o mnie i masa innych, żelowych rzeczy przeczytałam jednego smsa jego siostrze, to nie mogła się pozbierać Clarisko, dzisiaj się nigdzie nie ruszałam, przyjechałam, przyszłam do Was usnęłam nie wiem, kiedy na jakieś 2 godzinki, obudziłam się, zebrałam, wykąpałam, rozpakowałam, no i odpoczywam dalej nic nie jadłam od samolotu i jestem trochę głodna, ale nie chce mi się złazić, poczekam do rana, na śniadanie pójdę i potem uzupełnić lodówkę na okazję napadów głodu, zawsze mam nocne jak gdzieś wyjadę
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o takiej biżuterii do ślubu ?
http://allegro.pl/swarovski-komplet-...084771294.html http://allegro.pl/kpl160-swarovski-e...089079228.html Jeden z tych kompletów dekolt będę mieć na prosto ew. w delikatne serduszko . |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, o kurczę, to ładnie Ci się chłop ogarnął!!!
jaki chcesz pierścionek? ![]() Zuz, prorokini bajdełej, moja mama mnie zmusiła do rozmowy a'propos mezaliansów tłumaczyła się, że nie o to jej chodziło, że martwi się tylko, że byłabym bez chłopa, bo on cały czas w pracy, a że nic poza tym nie ma... Więc powiedziałam jej, że ma różne uprawnienia na inne prace, że chce pracę stacjonarną (zresztą jego siostra mówiła mi ostatnio, że on już długo tam nie wytrzyma, on też mi to mówił, ale myślałam, że to taka kokieteria ), no i się uspokoiła. Ale niesmak trochę pozostał ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,1813 taki
![]() oby tak zostało ![]() i ogólnie przyjaciel TŻ teraz dzwonił i powiedział,że 14.06.2014 bierze ślub Więc teraz czekają nas wesela 2012, 2013?,2014 i nasze w 2015
|
#4866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to co to jest ten ratrak? bo ja emowsiur jestem i nie wiem ![]() Cytat:
tylko reczniki i posciel w ogole piore osobno bo w wyzszej temperaturze - ale jak mam czarne np granatowe i ogolnie ciemne to np fioletowe, czerwone, dzinsy itp to takie rzeczy razem piore.... Cytat:
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku ładne
tylko wydaje mi się, że cena nieadekwatna do oferty---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. dużo rzeczy mam nowych, które kupiłam pod wpływem emocji Ogólnie nie wymieniam się za "szmatki" Jak mam rzecz w gorszym stanie to oddaję za drobiazg
|
|
|
|
|
#4870 |
|
Polka Ogarniaczka
|
wrócił
uff
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Peach mówi,że fajnie by było 18.05,a ja mówię,że to musiałby się pospieszyć bo wypada 2013 to się zawahał,ale jednak zgodził się na 16.05
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis ja też piorę szeroko pojęte ciemne razem
i jasne razem![]() kasiu śliczny |
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzają się nieuczciwe wizażanki, dlatego jeśli ktoś ma mało przekupek albo wogóle to wysyłam rzeczy dopiero jak ja dostanę swoje
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ale moja sukienka też nie będzie jakoś ozdobami czy świecidełkami przeładowana .
A jeśli cały komplet będzie za dużo to wtedy bym założyła tylko kolczyki i bransoletkę . A niebawem mam urodziny i chciałabym jakiś komplet ślubny dostać . Czy może jednak coś skromniejszego ? Chociaż ja lubię taką większą biżuterię lubię błyszczeć jak gwiazda |
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jeździ na stoku, jakby tak "przerabia" śnieg, żeby był taki puszysty, nie było górek i muld, bo się wtedy bardzo kijowo zjeżdza Noo - 22 to się dużo nie pomyliłam, a my przecież jedziemy jeszcze dalej w góry, świetnie
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
s
Cytat:
nie zawsze dało się dogadać z dziewczynami . Była elita ,która naprawdę była ciężka do ogarnęcia ... albo jak ktoś truje za ciuchem a potem rezygnuję ![]() i ja ogólnie zostałam oszukana przez osoby z dużą ilością przekupek . Też raczej byłam ostrożna . Ale z czasem było coraz gorzej dziewczyny miały pretensje o jakieś pierdoły np. Chociaż mam naprawdę kilka super rzeczy z wymianki ale mówię czas było dużo nerwów . |
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
super!
zuken - no bo właśnie ja też mam tak, że czasem coś kupię i albo założę raz, albo ktoś w domu powie mi, że brzydkie i już wisi w szafie... zastanawiałam się ostatnio czy nie wystawiać na allegro np za 10zł |
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
też nie poznałam Pony
widać, że imprezka była przednia, super!!!
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam, ze takie cos jest ![]() no i wiesz...-22 bylo dzis, do weekendu moze sie ochlodzic ale mam nadzieje,ze nie bo zamarzne we Wrocku ![]() czas spac, wiec uciekam,...
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
pochodzę z TŻ po sklepach może zakocham się w jakieś inne biżuterii
![]() A teraz uciekam bo się zasiedziałam a tu trzeba do pracy się szykować ![]() chociaż przez tą całą sytuację nie chcę mi się Tak więc miłej nocy |
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy
ale mnie przestraszył ten czarny jelly bean, myślałam że to karaluch i ogólnie super wyglądacie, Simply całuję w biedny paluszek rain zagęściły Ci się brwi !!! a miałaś taki dziwny problem z wypadaniem brwi kiedyś !!! a Pony to w ogóle zadbana jest ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik, a więc przedstawiam ci Moje marzenie na prezent ślubny od brata TŻ
: Chciałabym, aby Paweł zrobił dla nas kilka win, bo mu wychodzą pyszne. No i stwierdziłam, że super by było, gdyby ozdobił efektownie butelki, dołączył do tego 2 kieliszki, a to wszystko włożył w jakiś kuferek z angielskimi różyczkami lub ogólnie w lekkim angielskim stylu. W skrzynce byłyby wina: "Na noc poślubną", "1 rocznica ślubu", "5 rocznica ślubu", "10 rocznica ślubu", ew. jeszcze "18 dziecka" *tu madzia fruwa z żelowymi motylkami* Kasia, ładny, klasyczny pierścionek Pony, jaki fajny gifcik!
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-02-01 o 20:41 |
|
|
|
#4886 |
|
Wtajemniczenie
|
Med jesteś niemożliwa
już widzę jak gość łazi po sklepach wnętrzarskich i szuka pudełka w angielskie różyczki ![]() Frezi przywieź na zlot, zrobimy jarmark tudzież pohandlujemy jeszcze w busie... jak te baby jadące na targ z kurami Anioł przepraszam, ale mnie sie w ogóle biżuteria Svarowskiego nie podoba. Dla mnie jest plastikowa i sztuczna. Wolałabym zwykły delikatny łańcuszek z zawieszką z brylancików, albo perłą, albo po prostu perły. Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-02-01 o 20:43 |
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ależ mam wymagania nie? ale lepsze to, bo proponował, że może mi zaprojektować suknię ślubną, a mamy różne gusta - muszę go czymś zająć, nie? )
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-02-01 o 20:46 |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na przykład spodnie wymienisz za spodnie, które Ci się podobają i takie, których akurat szukasz a wiadomo, że jak sprzedasz te same spodnie za 10 zł na allegro to już nie kupisz sobie innych![]() Ja wystawiłam nowe pudrowe koturny z zamówienia tutaj na wizażu na all od 1zł bez ceny minimalnej i sprzedałam za 19zł To bardzo mało... A za te same koturny wymieniłabym się za inne nowe butki, które by mi się przydały Więc później żałowałam |
|
|
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, śliczny
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

tłumaczyła się, że nie o to jej chodziło, że martwi się tylko, że byłabym bez chłopa, bo on cały czas w pracy, a że nic poza tym nie ma... Więc powiedziałam jej, że ma różne uprawnienia na inne prace, że chce pracę stacjonarną (zresztą jego siostra mówiła mi ostatnio, że on już długo tam nie wytrzyma, on też mi to mówił, ale myślałam, że to taka kokieteria 

13.03.2008