|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17371 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Katalogi Avonu
Ja zawsze II termin mam w tej samej kapampanii i nie miałam jeszcze doliczanego 10zł
![]() Objechałam Avon za TTA dla Niego i że chcę dostarczenia produktu na koszt firmy, odpisali: Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#17372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Today to dla mnie taki kwiatowy z akcentem na jaśminowy zapach Tomorrow należy do kategori kwiatowo-orientalnej Always to taki zapach bardziej cytrusowy |
|
|
|
|
#17373 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3198444]Ja zawsze II termin mam w tej samej kapampanii i nie miałam jeszcze doliczanego 10zł
![]() [/quote] ale pewnie zamawiasz wtedy, gdy jeszcze upust nie przechodzi na następny katalog a ja nadal nie mam wystawionej fakturki z K01 i zaraz do nich pisze maila, że mają mi przysłać rękawiczki na swój koszt |
|
|
|
#17374 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=jagoda48;3195380]ufff, właśnie złożyłam zamówienie na strefie... 77 pozycji, jutro Wam napiszę, co mam w brakach, obym nie musiała dużo pisać
przekroczyłam 1200zł, po raz pierwszy osiągnęłam opust 30% teraz zamówiłam dla siebie tylko kosmetyczkę z Solutions, śródziemnomorski krem z PS oraz Stylistę Amethyst, ale już szykuję się na duuuże zakupy z katalogu 02 [/QUJak dostaniesz paczkę z avonu to miałabym proźbę: mogłabyś oipisać ten tusz stylistę, a zwłaszcza ten kolor Amethyst: czy leży on chociaż koło koloru fioletowego? miałam na niego kilka razy ochotę, ale nie byłam pewna koloru z góry dzięki |
|
|
|
#17375 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3198493]ale pewnie zamawiasz wtedy, gdy jeszcze upust nie przechodzi na następny katalog
a ja nadal nie mam wystawionej fakturki z K01 i zaraz do nich pisze maila, że mają mi przysłać rękawiczki na swój koszt I prawidłowo
|
|
|
|
#17376 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja już teraz totalnie i w ogóle nie rozumiem nic
![]() Kiedy płacę dychę za małe zamówienie? Co jesli najpierw (w 1 terminie) zamówię za ponad 150 zł a w drugim za mniejszą kwotę? Wtedy nie płacę, tak? a jesli w jednego katalogu w ogóle nic nie zamówię, tylko jakieś drobiazgi (za mniej niż 150 zł) kupię w COKU, to potem w następnej kampanii nie mogę kupować w COKu bez płacenia tej dychy ? i jak to jest z tymi opustami? Kiedy mam opust z bieżacego katalogu? a kiedy obowiązuje mnie taki opust jak miałam w poprzedniej kampanii?
|
|
#17377 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
trochę mnie nie było, bo miałam sporo pracy, ale teraz udało mi się znaleźc czas na wizaż i poczytam sobie jakie "newsy" ![]() ![]() tutaj popisałyście![]() ![]() ![]() ja zamówionko z K01 składam w piątek
|
|
|
|
#17378 |
|
Konto usunięte
|
A ja za dwa tygodnie....
|
|
|
|
#17379 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w tym tygodniu odbieram zamówienie z kat. 13
|
#17380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#17381 |
|
Konto usunięte
|
Weż "Edytuj" i wpisz tam nowe pozycje
One tylko zostaną dodane, poza tym jak weżmiesz dalej to już będzie podgląd całości
|
|
|
|
#17382 |
|
Zakorzenienie
|
ja postanowiłam nie robić zamówienia na 1 termin z K01, bo mi sie nie opłaca. zrobie 2, albo zamówie na biuro, bo na razie mam 90 zł
![]() Reeva, Ania nie może edytować, bo ma juz zamówienie do realizacji pobrane jak jest na 150 zł, to złóż drugie zamówienie, nie powinni wtedy doliczyć opłaty za spakowanie małej paczki najwyżej jak Ci brakuje 5 zł, to sobie coś domów, żeby Ci przekroczyło tą kwotę
|
#17383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
10zł płacisz jak zamówienie do domu lub do coku jest na mniej niz 150zł , nie płacisz tej dychy kiedy masz juz zamówione coś za 150zł w pierwszym teminie i chcesz zamówic mała paczkę to możesz zamówic za minimum 50zł i nie doliczają tej opłąty. W Coku możesz robić zakupy do woli i za ile chcesz musisz tylko miec sprzedarz za poprzedniego katalogu 150zł lub z obecnego i nei płacisz wtedy zadnej opłaty nawet jak kupisz coś np za 5 zł Jesli przez dwa katalogi masz mniej niż 150zł to w cok bedziesz musiała zapłącić 10zł.O upustach napisze zaraz jak znajde na stornce avonu ![]() A to ze stronki: Koszt realizacji małego zamówienia w zakupach w COK Od kampanii 11/2005 do odwołania wprowadzono możliwość dokonywania zakupów sklepowych bez kosztów realizacji małego zamówienia. Będzie to możliwe gdy: - suma zakupów w bieżącej lub poprzedniej kampanii* jest większa lub równa 150 zł- w cenach katalogowych( lub baza do podstawy opustu w przypadku udokumentowanych braków) - dokonujemy zakupu katalogów lub torebek na paragon fiskalny. Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia. Od kampanii 12/2005 obowiązują nowe zasady naliczania kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt ten dla zamówień na paczkę będzie liczony w zależności od wartości sprzedaży w danej kampanii*. Warunki zwolnienia z opłaty to: - wartość sprzedaży w kampanii wynosi min.150 zł - kolejne zamówienia w tej samej kampanii( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł. Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł.
|
|
#17385 |
|
Raczkowanie
|
Czy moglabym mi ktoras z Was podac maila do Avonu, bo mi sie cos ta ich strona zacina
|
#17386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go jeszcze nigdzie napisanego/umieszczonego nie wiedziałam na oczynigdzie go nie ma podanego, więc ja zawsze wysyłam do nich maile ze strefy konsultantki
|
|
|
|
|
#17387 |
|
Zakorzenienie
|
o ja tak samo
zawsze pisze maile ze strony konsultantki ich mail jest chyba najbardziej strzeżoną tajemnicą
|
#17388 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie mam wystawionej fakturki - no jak długo oni to robią, nie miałam wcale duzo produktów... wrrr
|
|
|
|
#17389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty tez z podkarpacia?
|
|
#17391 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#17392 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia =) ja też mam termin do 15
|
|
|
|
#17393 |
|
Raczkowanie
|
Hejo Avono-maniaczki!
Czy któraś z Was testowała na sobie pędzel do pudru który jest Nowością w K01 ? Jest porządny czy taki bubel? a korektor rozświetlający "Invisi-Glow Face Perfector" ? Pozdrawiam Serdecznie!
Czegos mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Oczu kochanych, chłopięcych Twych słów. Twych pieszczot słodkich jak miód. Brak mi wszystkiego, lecz warto żyć. Tylko dlatego...by z Tobą być! |
|
|
|
#17394 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też się zestresowałam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie szukałam jakiegoś tuszu w kolorze zbliżonym do śliwki, zobaczymy co to będzie poza tym jeszcze nigdy nie testowałam samego Stylisty, więc ogólnie ciekawa jestem, jak się będzie sprawować i czy szczoteczka mi do gustu przypadnie.
|
|
#17395 |
|
Raczkowanie
|
wiecie moze czy ta oferta na zakup kosmetykow z planet spa polega na tym ze mozna sobie wzoasc npmaske z morza martwego + krem do ciala z oliwka za 32,90 czy to trzeba 2 kosmetyki z tych samych stron ?
|
|
|
|
#17396 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mam pytanie.
Miałyscie podklad rozswietlajaco-antystresowy w kolorze 'warmest beige' ? jest do mocno opalonej buzi? musze sie zdecydowac na wymiane, a nie mam okazji zeby zajsc do coku i sprawdzic :/ |
|
|
|
#17397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic nie jest napisane czy oferta ta dotyczy wszystkich kosmetykow z serii spa czy tylko mozna wybierac sposrod jednej serii ;/ zawsze pisali ze oferta dotyczy stron kilku. |
|
|
|
|
#17398 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#17399 |
|
Raczkowanie
|
No to skor nikt nie zna adresu @ do avonu to moze mi powiecie od kiedy można składać zamowienie z k01 przez fax na odbiór COK?? Slicznie dziekuje za informacje
|
#17400 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

[/QU

). Ja okręg 205. Na szlafrok sie nie załapie bo miałam tylko żel peelingujący, ale tak śmierdział, że moja mama go dostanie. 

poza tym jeszcze nigdy nie testowałam samego Stylisty, więc ogólnie ciekawa jestem, jak się będzie sprawować i czy szczoteczka mi do gustu przypadnie.