|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów
mnie rozbroiło pewne hasło ale mojego brata (też facet jakby nie patrzeć
) no więc...rozmowaBrat: nalejesz mi zupy? Ja: a sam sobie nie możesz?nie masz rączek? na to Brat z takim WYRZUTEM... - A SKĄD MAM WIEDZIEĆ ILE MAM SOBIE NALAĆ!!!??? .......... bez komentarza DOSŁOWNIE....odpowiedział am mu tylko czy słyszy co mówi do mnie ![]() ![]() myślałam , że padne..i on mówił całkiem serio...powaga na twarzy...no....parodia ![]() i że też to mój brat <lol2> |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
![]() bracia jakby,nie patrzec, też faceci i tez czasem cos palną
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() i chciałam dodać, że brat starszy odemnie bo rozumiem jak młodszy...10 lat ale prawie 20 na karku i palnąć cuś takiego jak sobie przypomnę coś jeszcze to napiszę a mój facet również ma błyskotliwe myśli tylko nie mogę sobie przypomnieć jakoś ![]()
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ładnie to są właśnie chłopy, w kuchnii biedacy to by sie pogubili
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zaznaczam ze byl mlodszy ode mnie
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
mój Ł. też zawsze ma coś ciekawego, ale akurat nie pamiętam, ma też zdolności do tworzenia nowych słów i zachowywania się jak roczne dziecko
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
A moj TŻ mowi do mnie: "Ty jestes moja Ksiezniczka a ja jestem Twoj pazio" hehehh smialam sie dlugo dlugo i musialam zapisac Go w telefonie oczywiscie jako PAZIO
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja cie kręce A tak poza tym dziewczyny to podziwiam wasza cierpliwosc |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
|
#163 |
|
*sportaddict*
|
TŻ jest chory i ledwo żywy, nie ma siły nawet zwlec się z łóżka
![]() TŻ: - za to jak wyzdrowieję, zrobię Ci ten makaron zapiekany z serem ![]() ja: - iii....? ![]() TŻ (po krótkim namyśle, odkrywczo) - i minetę! ![]() ja: < gleba > ... myślałam o pieczarkach...... |
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
yh mój facet to czasem dziwne teksty wali , których sam jakoś puźniej nie umie mi wytłumaczyć , dzisiaj usłyszałam: "Myłaś włoski? bo widze że rozpuszczone masz"
![]()
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
bo jak masz zwiazane znaczy ze masz tłuste
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
hehe możliwe że on tak rozumuje , tylko że mi sie wogóle nie przetłuszczają włoski , a pare razy w ciągu dnia zmienić fryzurke potrafie:P
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi, Twój TŻ przebił wszystkich
|
#168 |
|
*sportaddict*
|
![]() potem wracałam autobusem i się śmiałam do siebie, ludzie patrzyli na mnie jak na debila
|
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój dom to zamekczęsto pisze "kochanie otwórz wrota do zamku bo księciunio przyjeżdza swoim ogierem"
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki facet potrafi byc zabawny
|
|
|
#172 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Mój były kiedyś mnie zdradził co prawda nieznacząco, ale jednak. Potem powiedział:
" Nie wybaczę sobie jak mi wybaczysz"
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
do swojego penisa : "W życiu trzeba być twardziochem a nie mięciochem".
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
"daj mi szansę - ja naprawdę się zmienię"
śmiać się czy płakać? czasami sama już nie wiem... |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolega do mnie na lekcji
''siedzisz jakbyś jaj nie miała''(siedziałam z założona noge na noge) ''ja też cie moge pomacac?''-mówiąc na siedząco mam zwyczaj klepania kogoś po kolanie,wiec kolega sie spytał
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
wymiękam
![]() mój TŻ ma zwyczaju nie patrzec na klawiaturke jak piszer mi smsa.i wychodzi potem ![]() ,,kochanie wylew po mnie,ide do ciebie" ,,uuuuuu,czyli w tym momencie mercyt myszce cieplej..." a to juz te nie przekręcone: "..to był cudowny dzień.kocham cie.mam chcice" "cyś dziewczyna" "kochanie ja też ciebie kocham kasiu!!!i jeszcze raz to napisze.kocham cie!"-jak był troszkę wstawiony ![]() a z tych co mówil to nie pamietam ![]() pokazalam mu przed chwila ten watek a on na to:jak bym był dziwczyną to napewno bym zsikał ze smiechu przeczytał wypowiedź jednej z dziewczyn(niepamietam kogo)a to ona: moj facet po nie zrozumieniu czegos ostatnio do mnie mowi: "kochanie ja jestem inteligentny...tylko czasem nie chce mi sie myslec" jego komentarz:to tak jak ja ![]() weź tu nie oszalej jak sobie cos przypomne to napisze![]() to jeszcze cos dopisze czesto mowimy :"o jezu"wiec jak TŻ tak do mnie mówi to odpowiadam:Kasia a nie jezu.wiec dzisiaj tez tak bylo no i moj TŻ stwierdził ze zmienimy to na: józku"(bo tak go kumple nazywają) co za typ
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Idziemy dzisiaj po parku a on do mnie ni z tego ni z owego "Kotku czy ja mam ładnego penisa?"
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

) no więc...rozmowa

józku"(bo tak go kumple nazywają)