|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
![]() Zaproszenia wybraliscie sliczne! my też już wybraliśmy. Ja wolę załatwiać teraz co się da, później nie wiem jak będzie z czasem, czy nie będę w pracy miała urwania głowy itd. A te gadki, że po co tak wcześnie, suknia za droga, buty za drogie, garnitur za drogi, też mam na co dzień. Nie wiem tylko po co te komentarze jak wszystko kupujemy za swoje
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
|
|
|
|
#183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na relację
|
|
|
|
|
#185 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam was kochane w nowym wątku
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi sie podoba cos takiego ale nigdy nie zamawiałam przez neta sukienki i boje sie ze wyjdzie cos nie tak ale wymiary niby dobre ---> http://moda.allegro.pl/cudna-gorseto...033497765.htmlCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja musze w koncu zrobic swoje ![]() Cytat:
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otoz to! niech sie lepeij nie odzywają, bo to nie ich kasa. A po co mam czekac z zamowiniem zaproszen skoro lista gosci sie nie zmieni, a caly czas wszystko drozeje.. ale ona tego nie kuma.. Ogolnie nie jest zla, tylko gada jak nawet nie ma o czyms zielonego pojecia... tak samo bylo z obrączkami, ogladalismy w necie z TZ, jego maama weszla i patrzy i sie pyta jakie chcemy, to jej mowimy, ze raczej klasyczne, ale ja MOZE bede miala brylancik... i juz zaczela mowic, ze po co brylant, ze berylant mozna mic w pierscionku..itd.. wkurza mnie to. Kazdy przeciez robi tak jak mu sie podoba.... czasami juz chce zeby bylo juz po slubie, moze wtedy przestaną gadac... |
|
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kindziu wlasnie mi sie wyswietlila na fejsie Twoja sukienka ![]() na drugim zdjeciu genialna fryzura chce taka
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a teściu jest mistrzem psucia mojego nastroju i już sporo kłótni wywalał. |
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
czytam pobieżnie z braku czasu
![]() i widziałam gdzieś taśmy do ubran... i myśle se.. nie na to samo wyyjdzie kupić przezroczystą 2stronną tasmę klejącą? One mają bardzo mocny klej i będą dużo tańsze, bo bez otoczki PRZYLEPNOŚCI UBRAN przynajmniej ja taką stosuje
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
a ja cały czas się zastanawiam czy spięte czy rozpuszczone - mam długie blond włosy i ładnie wyglądają ale jest mi w nich tak gorąco że nie wiem czy wytrzymam z rozpuszczonymi tańczyć ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- a nie mają trochę za mocnego kleju? |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
fajna sprawa ta taśma, ja znalazłam na allegro, bo link marylki mi się wyświetla z czachami
http://allegro.pl/tasma-transparentn...079328056.htmlto jest to samo? |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc wszystkim
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku
I witam piękne buty melisski kasiu_kuku: to ja to ta co pamiętała o Tobie gosza: to nie egoizm z weselem, to w☠☠☠☠ ![]() chatko: walcz dzielnie Obrączki: ja swoje miałam mieć za darmo, bo mieliśmy bardzo, bardzo dużo swojego złota i dopłaciłam 1260 zł, więc nie narzekajcie Dziś wylądowałam w szpitalu... I teraz dociera do mnie, że po raz kolejny w życiu prawie umarłam, bo już któryś raz otarłam się o śmierć... Mój Anioł Stróż ma przekichane! Napiszę Wam na biało, żeby nie zaśmiecać: pojechałam rano z tatusiem po mój samochód do TŻa, udało się go odpalić i jak wracałam to na jednej z dwóch najruchliwszych dróg w mojej miejscowości zrobiło mi się słabo, a że nie była to pierwsza taka sytuacja w moim życiu (w sensie - zasłabnięcie, ale pierwszy raz za kółkiem) to wiedziałam, że zaraz zemdleje. Nie spanikowałam tylko postanowiłam dojechać do najbliższego parkingu, koło centrum handlowego, które było niedaleko i nie wiem jak mi się to udało, bo nie pamiętam. Do tego po drodze było przejście dla pieszych, zakodowałam w mózgu jak tatuś uczył mnie jeździć, że przy skrętach w lewo/prawo piesi mają często zielone, nie wiem jak dostrzegłam przechodzącego gościa, dojechałam do parkingu, zadzwoniłam po tatusia (jak zawsze) i zemdlałam. Obudziłam się po chwili, miałam kilka połączeń nieodebranych od Niego, oddzwoniłam i byłam tak oszołomiona, że nie wiedziałam, co się dzieje... Tatuś przyjechał, zadzwonił po pogotowie, nie było wolnej karetki i zawiózł mnie sam do szpitala. Nie mogli mi pobrać krwi, mam około 17 ukłuć na rękach, ogrzewali mi ręce ciepłą wodą, dali koc, zrobili sporo badań, znów pobrali krew bo było za mało, dostałam trzy kroplówki z niczym, czyli elektrolity i glukoza, no i wypisali do domu. Kazali zrobić rezonans, tomograf i coś tam jeszcze, bo nie wiedzą co mi jest!! A to nie jest pierwsza taka sytuacja w moim życiu - dwa lata temu zemdlałam na Erasmusie w Słowenii i wzięło mnie pogotowie z ulicy. Też mi wtedy zrobili wszystkie badania i nic nie wyszło. A nikt nie wpadł na rezonans ani na tomograf!! Kurde, coś jest nie tak, mogłam kogoś zabić, sama zginąć i wolę nie myśleć co jeszcze. Mam ręce jak ćpun, całe w siniakach, a na prywatny rezonans i tomograf mnie nie stać, więc jak znów zemdleje to już chyba będą musieli mi to wykonać... Podsumowując: 5 godzin w szpitalu, ręce w stanie tragicznym, brak najważniejszych badań i diagnozy. Cóż za cudowny dzień.. A do tego TŻ spał i nic nie wiedział, bo po trzecich zmianach nie chciałam Go denerwować i dopiero Mu powiedziałam jak się obudził - źle mi teraz z tym, ale taki dylemat: co On by mi pomógł, skoro śpi, a ja jestem w szpitalu, a z drugiej strony powinien wiedzieć- to jest egoizm... Koniec, żyję i mam się "świetnie" P.S.: aby uczcić fakt, że żyję, postanowiłam kupić sobie buty: albo się przydadzą na pierwszy dzień wesela, albo na drugi, albo wcale - oto one Po wypłacie zamawiam i mam w http://allegro.pl/oryginalne-szpilki...071827880.html |
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za mocny znaczy że co? Koniec końców zmywaczem do paznokci klej ściągniesz gdyby został żaden problem, mam wytestowane, ale żadko się zdarza żeby nie chciało odejść.
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście, że nic poważnego się nie stało. Podziwiam Cię, że zachowałaś zimną krew w takiej sytuacji bo brzmi naprawdę strasznie. Może lepiej zrób jeszcze raz jakieś badania kochana, bo takie omdlenia nie mogą się brać znikąd. Jak dobrze, że nic Ci się nie stało, naprawdę Lecę do łóżka dziewczyny ale niestety nie spać, tylko uczyć się. Korzystając z laptopa za często kusi mnie żeby zajrzeć na wizaż. Przenoszę się na papierowe notatki. Boże jak tragicznie mi się nie chce... Wiem, że marudzę ale muszę się wyżalić ![]() Trzymajcie kciuki jutro, proszę
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiktusiaczek dobrze, że nic Ci się nie stało. Następnym razem zatrzymaj się na poboczu a nawet na środku drogi a nie jedź do parkingu - dla swojego i innych bezpieczeństwa. No i zapisz się do neurologa koniecznie. |
||
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko!!! co za historia koniecznie musisz zrobic badania!! trzymam kciuki zeby to nie bylo nic powaznego ![]() a buciki CUDOWNE!!
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kuzynka w wieku 25 lat miała też takie omdlenia jadąc rowerem zemdlała i wpadła do rowu sąsiad ja znalazł z tego co pamiętam badania nic nie wykazały a te omdlenia przeszły teraz po 8 latach nic jej nie jest. Trzymam kciuki aby w Twoim przypadku było tak samo
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiktusiaczku-dobrze ze tylko tak sie to wszystko skonczylo. I nie daj sie zbyc, niech ci zrobia wszystkie badania, bo takie mdlenia to normalne na pewno nie sa.... |
||
|
|
|
#201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie dowiedzialam, ze mam jutro wolne
Cytat:
Cytat:
a butki cuuuuuuuuudne! ale obcas niesamowity najwyzej bedą ladnie ozdabiac szafe
|
||
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wieczór,
miałam ambitne plany, aby doczytać poprzedni wątek, na bieżąco i dopiero do Was dołączyć, ale jak zobaczyłam, że już kolejny został założony, to pomyślałam, że nie uda mi się Was nadrobić do mojego ślubu. A odbędzie się on 8 września 2012, dlatego pytam, czy przyjmiecie mnie do swego grona PM 2012? Bardzo ładnie proszę
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiktusiaczku koniecznie idź do lekarza, a z ciśnieniem masz wszystko OK? Mi jak czasem spadnie, a spada dosyć mocno bo nie raz 80/40 to czuje się jakbym miała odlecieć, ale wiem jak je podnieśc na szcżęście..
|
#205 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny! Wam to zawsze się można wygadać
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
P.S.: po raz kolejny napiszę Wam coś: kocham Was i jesteście niesamoite, wszystkie PMki 2012 i jedna 2013 ![]() Dobra, idę spać i cieszę się życiem Dobranoc ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
Niskie, ale ja zawsze mam niskie, choć nie aż tak - oni to tłumaczyli tym, że mi zimno było... Dobranoc |
|||||||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
GOSZA
Czy to sa te ZIELONE buty z ZARY które chciałaś? http://allegro.pl/zara-zielone-platf...089501445.html AUKCJA TRWA JESZCZE tylko 10 h... (duza czcionka nie chce aby wiadomosc gdzies zaginela)
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-02 o 00:04 |
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj o sobie
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dziekuje za powitanie
Jestem z Wrocławia, S oświadczył się w listopadzie, ale nie chcemy czekać jakoś długo, więc ślub planujemy na 8 września, godz 16. Potem wesele i poprawiny. Mamy wodzireja-dja i fotografa. Szukam zaproszeń i jakiegoś białego ubrania dla siebie . Zaczynam w sobote! Do tej pory przymierzyłam kilka sukni, ale to był taki wstęp, żeby zobaczyc siebie w tej bieli i uwierzyć, że to się wszystko faktycznie dzieje
|
|
|
|
#209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrr, no i witam sie w nowym watku
|
||
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznusia jest prawda ![]() wiktusiaczek zmroziło mnie jeszcze bardziej jak przeczytałam Twoją historię proszę Cię zrób te wszystkie badania ![]() ależ jest zimno brrrrr zmarzłam jak cholera
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Salony na mnie czekają

nosz blondynka