|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
Hej, co za lodowate wiatrzysko i jeszcze leci taki ni to śnieg, ni to niewiadomoco, a ja znów gonię po mieście. W każdym razie kłuje toto w twarz jak maleńkie igiełki.
Na szczęście jutro i chyba w piątek popracuję chwilę tu, a reszta w domu ![]() ![]() Mimo mrozów ja nie jem więcej, tzn. jem słodycze jak zawsze, ale nie zwiększyłam porcji ![]()
#3934 |
Wtajemniczenie
|
A dostałaś wiadomość, czy jest jakaś lista? Bo ja chyba się nie załapałam
![]()
#3935 |
po prostu Em :)
|
Jest lista.
![]()
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/akcje/fenjal/start.php
![]() |
#3937 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]()
#3938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja go polubiłam za całkiem niezłe krycie i trwałość. Jednak warto wydać więcej na dobry podkład ![]() Koniecznie mu powiedz więc ![]() Bo one niedawno chyba weszły do sprzedaży. W każdym razie jak Ci się gdzieś rzucą w oczy to daj znać. Wydaje mi się, że dziś pomimo mniejszego słońca jest ciut cieplej niż wczoraj. Z dyni mi wyszła normalna zupa a nie krem, a do szpinaku chyba za dużo pomidorów jest w przepisie. W kazdym razie solidnie doprawiłam i od zjedzenia jakąś godzinkę temu przestało mi być zimno ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() Niby mam taki jeden kubek trzymający ciepło, ale jak w nim parzę to wszystko smakuje metalem. No ciężkie mamy życie w zimie ![]()
![]() |
#3939 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja za to coraz mniej jem i martwi mnie to. Nie potrafię się zmusić.
![]() Ciężki okres w życiu trwa, beznadziejnie ten rok się zaczął dla mnie. Na pocieszenie, też załapałam się do testów Fenjal. |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
![]() my tu gadu gadu, a tu styczeń sie skończył i pora na rachunek sumienia ![]() Oto mój: bilans zapasów niestety niekorzystny, bo +2 (zużytych sztuk 4 a zachomikowanych 6 ![]()
#3941 |
Zakorzenienie
|
Brrrr.... minus 23 rano u mnie było. Auto zaskoczyło dopiero za 3 razem, ale cieszę się, że jednak ruszyło.
fuksjaa ![]() BTW. Wczoraj na Polsacie mówili, że w takie mrozy trzeba jeść mniejsze porcje, ale częściej. rzyrafko ja mam taki kubek termiczny z Tesco, też nadaje piciu metaliczny posmak a co gorsza: przecieka. Nie jakoś bardzo, ale chyba ta uszczelka słabo trzyma i podczas picia tam zawsze jakaś kropelka się zrobi i kap na ubranie ![]() A wracając do tematów kosmetycznych: przez te mrozy mam taką szorstką skórę, nawet balsamy zdają się nie radzić sobie z jej nawilżeniem. Zwłaszcza nogi mam jak wiór. Chyba spróbuję nałożyć na nie masło kokosowe z EcoSpa ![]() ![]()
#3942 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio zauważyłam, że lepiej wygladam w podkładach 'za ciemnych' - mam takie trzy i nie wiem jakim cudem, ale jak je przypudruję Benefit Get Even, to nie odcinają się od szyi praktycznie wcale, a jak to robią, to szyje też tonuję odrobiną podkładu zmieszaną z kremem. Za to w dopasowanym do mojej cery Colorstay wyglądam blado, bo on ma taką ziemistą nutkę i nie ożywia cery w ogóle. ![]() W ogóle nie wiem czy kupno drugiego opakowania Get Even nie będzie lepsze niż kupno fixatora jakiejkolwiek firmy. ![]() A marzy mi się naprawdę żółty podkład i w ogóle kuszą mnie 3 podkłady do zakupienia teraz: nowe L'Oreale Visible Lift Serum Absolut oraz Lumi Magique i nowy Rimmel, tylko tam pewnie koloru już nie znajdę. To tak abstrahując od planów zakupowych do makijażu ślubnego. ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj w ogóle mamy w pracy małą tragedię - zepsuł się ekspres do kawy o czym zostaliśmy nawet poinformowani mailem. ![]() U mnie styczeń zakupowo-odwykowo dobrze. Kupiłam na zapas tylko wodę brzozową Pollena-Malwa jak byłam w Auchan, i teraz już ją wyjmę bo skończyłam poprzednie opakowanie. Za to kupiłam dużo rzeczy do bieżącego użytku, bo mi się pokonczyły. Idziemy w sobotę na ślub, chyba zamarznę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dopiero? Jakoś późno u Was, ja już 20 stycznia byłam po wszystkich egzaminach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Ciebie i wszystkich wytypowanych ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja kilka dni temu uzupełniłam braki w Rossmannie, kupiłam tonik, dezodorant, oliwkę i odżywkę, wszystko od razu poszło do użytku. Planuję jeszcze podjechać do Super Pharm, bo mnie kusi kilka rzeczy w nowej (swoją drogą chyba najbardziej udanej od jakiegoś czasu) gazetce.
![]() |
#3944 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupiłam wczoraj rękawiczki z Home&you - czerwone, puchate, milusińskie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3945 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Bardzo - i na podkład i sam jest genialny. Bardzo trwały, nie wyczuwalny na twarzy, kolor mega żółty, idealny dla mnie. Ja mam po nim efekt photoshopa. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | ||
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Warszawianki, gdybyscie w najbliższym czasie planowały jakies wspólne zamówienie z Sigmy to ja bym się pisała na pędzel, może nawet dwa ![]()
![]() |
#3947 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak będę zamawiać sigmę, to oczywiście dam Ci znać, byłby przynajmniej powód do spotkania w końcu!
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
madziarra, TŻ jest morsem? Też podziwiam
![]() Pracuję sobie właśnie w domu, dziwnie tak, ale fajnie. Przynajmniej ciepło i przyjemnie się siedzi z papierami na łóżku. Jutro też taki dzień mnie czeka, jak dobrze ![]() Wracając z biura wpadłam do Biedronki i kupiłam sobie żel micelarny do mycia twarzy. Kończę wersję nawilżającą i bardzo mi przypasowała, więc mam nadzieję, że i na tym się nie zawiodę.
#3949 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Colorstaya miałam dawno to już nie pamiętam ![]() A on kryje? Visible Lift nie widziałam, ale testowałam kiedyś Rimmelki (ciekawe, ale oczywiście jasnego żółtka brak). Dziś maziałam się tymi L'Orealkami illumi i kolory mają beznadziejne- 6 odcieni, pierwsze 2 z gamy różowych, następne z neutralnych (niestety jak dla mnie to pomarańczowe) a dopiero dwa najciemniejsze są żółte- widzicie tu jakąś logikę? bo ja zupełnie nie ![]() I widziałam też nowe pudry prasowane Bourjois Healthy mix- super drobniutko zmielone- 39,90 i korektory w pedzelkach. Wszystko było w Rossmannie w G. Krakowskiej. To chyba śmieszniej niż straszniej dostawać takie maile z pracy ![]() Cytat:
Ja własnie dziś dorwałam ![]() ![]() ![]() ![]() Wow, podziwiam, ja się nawet w lecie muszę zmuszać do chłodnego prysznica o zimnym nie wspominając ![]() ![]() hmm, na korektory nie zwróciłam uwagi czy są ![]() O, to już jakaś nowa bedzie? zaraz sobie pooglądam. Cytat:
to jakas sieciówka jest? Fajna okazja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też odczuwam braki w pędzlach, ale to bym chciała więcej pozamawiać więc grubszą kasę trzeba odłożyć. A drogie są Sigmy? Cytat:
![]() Poza kremikiem i maseczką kupiłam jeszcze "brakujący" lakierek Bell GW 542 ![]() I zaraz sobie kliknę tusze na all.- zdecydowałam kupić 3 miniaturki (Sumptuous, Projectionist i Virtuose), a z zakupem pełnowymiarowego poczekać na nowego telescopa http://www.britishbeautyblogger.com/...alse-lash.html ![]()
![]() |
#3950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
Z gazetki SP zainteresowało mnie Pharmaceris- nowe fluidy i zniżka na serię trądzikową- ciekawe za ile wyjdzie mocniejszy kwas migdałowy
![]() ![]() ![]() Minituszyki kliknięte- to sobie dziś poszalałam zakupowo ![]()
#3952 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Latem i jesienią bardzo schudłam, zrobiłam się koścista i wiele osób to zauważało. Pod koniec grudnia wyglądałam już lepiej, wróciły mi te stracone kilogramy, zmienił mi się styl życia, organizm odreagował. Poza tym zimą zawsze mam większy apetyt i słodycze zrobiły swoje ![]() Miałaś wcześniej tę wodę? Ja się na nią skusiłam parę dni temu, zachęciły mnie dobre opinie na kwc. Postanowiłam trochę bardziej zadbać o włosy, robię wcierki, zaczęłam olejować Alterrą.
![]() |
#3953 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja w ramach zdrowego odzywiania na kolację wsunęłam zapiekaną brukselkę z pomidorkami, mozarellą i bazylią - pycha ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.bourjois.co.uk/catalog/ma...nifying_powder takie cuś, drobinek nie miał, ale był bardzo "atłasowy" w dotyku ![]() nie omieszkam jak użyję. czyli trochę, chyba kupię świnkę ![]() u satysfakcja7 wzięłam Virtuose i Projectionist, a Sumptuous u black_house. Fajnie gdyby obie paczuszki doszły w poniedziałek ![]() Brukselka fuj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:06 ---------- To z Maybelline co widziałam to jednak nie podkład a korektor pod oczy, wielkość mnie zmyliła ![]() http://www.misslipgloss.nl/maybelline-the-eraser-eye/
![]() |
#3955 | |||||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Get Even? To zależy na jakim kryciu Ci zależy - zaczerwienienia, naczynka i inne małe skazy kryje, ładnie ujednolica koloryt. ![]() Cytat:
![]() ![]() Śmiesznie bo o żadnej innej awarii nas nie informują w ten sposób - ksero, fax, winda mogą sobie nie działać, ale ekspres?! ![]() I wtedy palce i pięty gołe? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Do tego pomarańczka jako przeciwwaga, ale zawsze to już nie to samo. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie na drugie śniadanie odgrzewam canelloni z Biedronki, a do wieczora pewnie pochłonę jeszcze mnóstwo żarcia, bo okres mi się zbliża, więc głód mam podwójny ![]()
![]() |
#3957 |
Przyjaciółka KWC
|
Wydaje mi się, że chyba lepsza, bo właśnie mi ten efekt rozjaśnienia się bardzo podoba, bo tęsknię za blond włosami.
![]()
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam Twoją recenzję z kwc- hmm, chyba warto się mu przyjrzeć bliżej. Przy okazji na stronie Benefitu znalazłam coś takiego http://www.benefitcosmetics.com/prod...ess-oxygen-wow ![]() Wątpię- na facebookowym profilu marki dziewczyny zgłaszały problem z odcieniami, a w odpowiedzi "na razie nie planujemy". Pamiętam właśnie, ciekawe jak u mnie- chociaz miałam kilka wcześniejszych mini EL i żaden nie robił z rzęsami nic poza nadaniem koloru. Jesli te dwa również mnie zawiodą to nie prędko się skusze ponownie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3960 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.