|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Póki co jest dobrze w niedzielę ułożyłam sobie jadłospis na 3 dni.
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Co wymyśliłaś na śniadania? Pewnie jajka
![]() Też muszę opracować jadłospis na trochę bardziej odchudzoną 2 fazę... |
|
|
|
#3063 | |
|
Zadomowienie
|
Ależ tu dziś pustki
![]() Cytat:
A z imionami jest klops bo dla chłopaka mamy ogromny problem a i z imieniem dla dziewczynki nie jest lepiej. Wszelkie propozycje mile widziane
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śniadania mam opracowane do piątku pn. jajecznica z cebulą, fasolą czerwoną z puszki i czerwoną papryką.Do tego pół pomidora wt.sałatka z surowymi pieczarkami, cebulą,jajkiem w kostce, natką pietruszki i łyżeczka majonezu.Parę plastrów wędliny z indyka. śr.sałatka z lodowej z serem feta i ogórkiem lub pomidorem.Do tego jakaś wędlina czw. biały ser z jogurtem naturalnym, rzodkiewką i szczypiorkiem + pomidorki koktajlowe. pt. jajka sadzone z fasolką szparagową Jeszcze mi omlet zostaje, pasta z tuńczykiem i białym serem (choć tą wolę na kolację) śniadania jakos pójdą.Mam nadzieję, ze nie przegnę z jajkami ![]() Dopiero startuję i pomału sobie przypominam, więc podejrzewam, ze moje jadłospisy nie są idealne. Cytat:
w ogóle dużo prostych imion mi sie podoba
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Podziwiam za diety - ja od jutra zaczynam dietę najprostszą dla mnie i chyba najskuteczniejszą MŻWR,potrzebuję zrzucić 6 kg a przede wszystkim poprawić sobie samopoczucie. Zakończyłam kontrolę wniosku - przeszło pozytywnie - panie wręcz mnie zaskoczyły bo okazały się bardzo pomocne. Zakończyłam sesję - wszystko w 1 terminach Niuniu- mi z imion damskich bardzo podoba sie Hania i Pola , z meskich - Jan, Leon. Asiuk - cieszę sie ze wyniki małej Hani wyszły dobrze, a lekarze - bez komentarza. Poznałam kogoś , tak spokojna i promiennie uśmiechnięta dawno nie byłam , jeszcze nie umiem sie do tego bardzo przyznawać.
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np Szymon i Jakub a mnie sie jeszcze podoba Piotr, Tomek, Filip, Adam, Borys (to zaczelo mi sie podobac niedawno) no i Igor a dla dziewczynki wspolnie podoba nam sie Magda, Karolina, Hania, Agata, Maria/Marianna (druga wersja po mojej prababci) a mnie podoba sie Matylda ale Tz sie krzywi ![]() Asiuk bardzo sie ciesze ze wyniki H. sa ok...swoja droga co za lekarze... :/ Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-01-31 o 22:52 |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzięki, wszyscy odetchnęli z ulgą. H. idzie za miesiąc na kontrolę. T. w Warszawie. Tęsknię Ja mam tak, że uwielbiam z nim spędzać czas, praktycznie każdą wolną chwilę, ale żremy się co chwilę ![]() Ale zimnoooooo - -19 st. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może później wymyślę jadłospis jakiś, żeby się stale nie zastanawiać, co mam jeść. Cytat:
![]() Super, że kontrola dobrze! Brakuje mi takiego bezproblemowego załatwienia... Napisz coś więcej w tym ładnym pastelowym kolorze
|
||
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Jodie, a propos pastelowego - super ![]() Dziewczyny, wzięliśmy ekspres, ten, który pokazywałam, DeLonghi. Jest bardzo fajny i działa |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
helo
![]() Niuniu mi się podobają tylko 2 imiona Marysia i Staś Dla dziewczynki Lena niby wchodziła w grę..i jakiś czas Borys dla chłopca, ale szybko uznalam że to nie są imiona dla moich dzieci ![]() Ja chyba zamiast syndromu wicia gniazda mam syndrom- "rób wszystko dla siebie zanim Młoda się urodzi". Czyli w domu syf..a ja organizuję sobie rozrywki. Jesteście na diecie więc nie opiszę dokładnie co i jak- ale wczoraj zaliczyliśmy kolację we włoskiej knajpie w której nasz kumpel jest szefem kuchni. Było nas 14 osób i było jak na prawdziwej włoskiej kolacji- znaczy przystawki, makarony, mięsa, ryby, owoce morza, sałata i deser. Jedliśmy non stop od 19 do 22Stwierdziłam że teraz to se mogę rodzić i mieć dietę matki karmiącej .Dziś ide na zakupy- musze sobie kupić coś na po ciąży.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-02-01 o 10:37 |
|
|
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,
Mam już serdecznie dosyć tych mrozó, mój samochód zresztą też zaczyna sie buntować a tu końca nie widać. Czy któraś z Was korzystała lub interesowała się bieżnią/rowerkiem Vacuwell? Bo mam ochotę spróbować
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Emilko, Butter jeszcze nawet nie wiem co napisać , poznałam spokojnego człowieka w wielu kwestiach podobnego do mnie a w jeszcze większej różnego moge z nim gadać całymi nocami, uśmiech nie schodzi mi z buzi gdy go widzę, tudzież z nim rozmawiam , a przy tym wszystkim tak niesamowicie dba o mnie że aż mi czasem głupio - i chodzi mi tu o takie zwykłe codziennie zachowania. ajć. Jesteśmy w podobbym wieku z takimi samymi oczekiwaniami od życia co będzie nie wiem ale chciałabym bardzo aby było coraz lepiej
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
asiuk super nowiny
jodie to super trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.moje cudowne życie zrobiło mi psikusa. miało być tak pięknie. w pracy pojawiły się problemy. aż się boję tam jutro iść. jak tak dalej pójdzie nie będzie benefita . poszłam wczoraj do solarium poprawić sobie humor. na 10 minut. na pierwszy raz niby dużo, ale ostatnio (w maju) też byłam na 10 minut (wchodziłam na karnet, powiedziałam 5, babka źle usłyszała i dała na 10)i nawet lekko zaróżowiona nie byłam. a dzisiaj wyglądam jak debil. opaliłam się w pasek od mp3, w słuchawki, w sznurki od okularów ochronnych. no makabra po prostu! a szłam się podgrzać tylko, myślałam, że znowu nic nie będzie widać...
|
|
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, śniłaś mi się, miałaś blond włosy do ramion i mały ciążowy brzuch ![]() Cytat:
Trzymam kciuki! |
||
|
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Solarium jest do dupy Zawsze to powtarzam!![]() Cytat:
![]() Jodi trzymam kciuki ![]() --------------------- Mąż mi dziś powiedział że się we mnie zakochał ![]() ------------------ No i obkupiłam się w Zarze na wyprzedaży Poszłam w rozmiar S. A co się będe rozdrabniać . Patrząc na moją kuzynkę, która jest 6 miesięcy po porodzie jest szansa że i ta eska będzie za duża . Skubana weszła w rurki które wyglądają jak dla 12 letniej dziewczynki
|
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a solarium jest do dupy. wolałabym wyjazd w jakieś słoneczne miejsce, no ale... zazdroszczę wyprzedaży. chyba też się w weekend wybiorę
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybierz się. Ja myślałam że już jest po wszytskim i nie ma szans na upolowanie czegoś. A tu właśnie jest super bo jest wyprzedaż wyprzedaży . Kupiliśmy wszystko podwójnie przecenioneSpodnie ze 199 zł na 69 zł.
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co kupiłaś? |
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BON%2BPOCKET
takie gacie..granatowe i identyczny krój tylko zielone. i 4 bluzki- takie zwyklaki. Jak na mnie to straszny szał zakupowy ![]() Zbliża mi się termin porodu jak nic
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zycze, zeby bylo coraz lepiej, wiecej, cudniej![]() To jak dwa minusy, wiec daja plus ![]() Zimno to dopiero bedzie - w pt
|
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowa i kciuki
Haniu szaleństwo z tym rozmiarem S a u mnie nadal nie ma Zary , ot takie udane miasto.
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2012-02-01 o 21:40 |
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja dzisiaj kompletnie nie miałam czasu na kompa, z rana prawie zamarzłam jak jechałam na badania a do tego nie wzięłam czapki i byłam jedynym debilem z gołą głową a było za wcześnie żeby cokolwiek kupić bo nawet taki pomysł przemknął mi przez głowę jak mnie zmroziło. jodie jak pozytywnie u Ciebie, trzymam kciuki ![]() biia w pracy szykują się jakies kłopoty? A z tym solarium to różnie bywa, ja kiedyś wskoczyłam na 10 min i tez się tak spiekłam, że nie spałam całą noc. Haniu miłe słowa od męża. Co do rozmiaru S to jestem pewna że kto jak kto ale Ty na pewno odzyskasz figurę Jeśli chodzi o imiona to chyba stwierdziłam, że odkładam ten temat na moment kiedy dowiem się kto mi w brzuchu siedzi bo wymyślanie imion dla dwóch płci jest aktualnie poza moim zasięgiem myślowym, zbyt duży wysiłek
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
niuniuniau właśnie nie jestem pewna. nie mogę się doczekać kiedy porozmawiam na ten temat z szefem.
a solarium to dziwny wynalazek. byłam wtedy w maju dokładnie na tej samej tubie. niby norma europejska 0,3 - tak wtedy tłumaczyli się, że nie jestem zaróżowiona, a teraz szok. dzisiaj ćwiczyliśmy salsę. partnerzy mieli wypychać za łopatki. bolało
|
|
|
|
#3086 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
z jadłospisem jest łatwiej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak przynajmniej jest u nas. Cytat:
![]() Fajne zakupy
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() E tam, jutro jestem w domu, więc może być zimnica Z tym że u mnie w domu też bez rewelacji - wczoraj miałam niecałe 18 st. w sypialni.Co do solarium - byłam raptem kilka razy, przed ważniejszymi wydarzeniami Z tym że ja byłam na maksymalnie 10 minut. Dla mnie nuda straszna, już się wierciłam Haniu, zazdroszczę rozmiaru S jeśli chodzi o spodnie, w Zarze szczególnie. Tam to minimalnie M, a czasem nawet L, zależy od fasonu i materiału. Jodie, super wieści Czekamy na więcej szczegółów, żeby nie było tylko ciążowo ![]() Czy Madzia się obraziła? Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2012-02-02 o 08:28 |
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Biia trzymam kciuki aby w pracy wyszło na prostą ![]() Asiuk jutrzejszego wolnego to normalnie Ci zazdroszczę. wczoraj wróciłam do domu i poszłam spać, spałam 5 godzin, jednak ostatni miesiac dał mi w kość, a wcale nie zapowiada sie aby luty był spokojniejszy. narzucilismy sobie mega tempo rozwojowe ale jak się uda perspektywa jest super. powiem że pierwszy raz mam szefa na tak wysokim poziomie merytorycznym ale i ludzkim. za każdym razem mnie zaskakuje. chociaż bywają sytuacje że i ja muszę sie postawić , tak jak ostatnio. grunt że wyciągamy wszyscy wnioski i ciągle do przodu. a dla zmarźluchów polecam saunę - my ostatnio śmigamy sobie do spa systematycznie i rewelacyjnie się czujemy. ad diety - u mnie -1 na liczniku
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
U mnie, jak wychodziłam z domu było -19 st. brrrr.... Jodie, z tą sauną to całkiem niezły pomysł - muszę się wybrać i wygrzać ![]() Słyszałyście, że Wisława Szymborska zmarła?
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

A z imionami jest klops bo dla chłopaka mamy ogromny problem a i z imieniem dla dziewczynki nie jest lepiej. Wszelkie propozycje mile widziane 

. poszłam wczoraj do solarium poprawić sobie humor. na 10 minut. na pierwszy raz niby dużo, ale ostatnio (w maju) też byłam na 10 minut (wchodziłam na karnet, powiedziałam 5, babka źle usłyszała i dała na 10)i nawet lekko zaróżowiona nie byłam. a dzisiaj wyglądam jak debil. opaliłam się w pasek od mp3, w słuchawki, w sznurki od okularów ochronnych. no makabra po prostu! a szłam się podgrzać tylko, myślałam, że znowu nic nie będzie widać...
z jadłospisem jest łatwiej