Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 09:52   #241
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witam was kochane! Ale mnie zaskoczyłyście nowym wątkiem.

Wpadłam sie tylko przywitac i błagać was o kciuki! Dzisiaj ten piekielny egzamin. Dwa dni odciełam sie od internetu i cały czas się uczyłam. Ile można
bardzo mocne!
Powodzenia!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 09:57   #242
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

justyna bardzo mocne
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 09:57   #243
ona8686
Zakorzenienie

Cześć nie było mnie wczoraj pół dnia, a tu już nowy watek. Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, więc tak pobieżnie.

Gratuluje dziewczyną zakupionych butów i biżuterii

Trzymam za dzisiejsze ważne sprawy.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aaaa, no i zapomniałam się pochwalić że przed chwilą kliknęłam sukienkę na poprawiny
Taka jak w załączeniu mam nadzieję ze będzie na mnie dobra
Mam prośbę strasznie podoba mi się ta sukienka, i nie raz chciałam ją kupić, tylko wydaje mi się taka krótka, więc jak przyjdzie do poproszę o zdanie relacji

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
przyszly do mnie tuby z konfetti, wstązki, organza i pudelka na ciasto. Brat zrobil fotki a to pudelko na szybko zlozyl mowi, ze sklada sie w sekunde
Podobają mi się Toje pudełka coś w tym stylu chce Tż, czy mogłabyś mi powiedzieć u kogo zamawiałaś?

A ja lecę się szykować do pracy, dziś jeszcze zebranie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:00   #244
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Kupiłam ostatnio sobie majtki pod suknię.Teraz szukam butów i welonu,ale jak jest taki mróz to mi się po sklepach nawet chodzić nie chce.Ciągle zastanawiam się nad piosenką na pierwszy taniec..jakoś nie mogę się zdecydować.Dziewczyny szczerze mówiąc to lekki stres już mam jak pomyślę sobie,że do slubu zostało 5 miesięcy i 12 dni...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:00   #245
melod_y
Zakorzenienie

Dobra ja dzisiaj zmykam z wizazu bo mam w niedziele najgorszy egzamin, ponoć z najgorszym wykładowca.. także pasuje mi sie pouczyć

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:02   #246
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
To niestety w każdym kościele inaczej wygląda. Najlepiej popytać osób, które już miały do czynienia z danym księdzem. Gorzej, jak nikt wceśniej w danym kościele nie brał ślubu/chrztu itd.
Niestety parafie rządzą się własnymi prawami, mimo, że nie powinny tak robić.
W jednej nic od Ciebie nie wezmą za akt chrztu, a w innej zaśpiewają 50 zł

Jak ksiądz normalny, to nic nie będzie chcial od Ciebie wziąć. Ale różnie to bywa.
Za same opłaty kościelne wszelkiej maści mnóstwo kasy, skąd oni biorą te ceny...
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:04   #247
Nika0208
Rozeznanie

witam
Trzymam kciuki dla dziewczym które je dzis potrzebują
temat - "co laska"- to ja wam powiem, że jak byłam teraz w parafi gdzie miałam chrzest, przyjmowała młody ksiądz....wypisała mi akt chrztu, wiec pytam sie... ile? a ksiądz, że nia ma na to cennika i kazdy daje ile uważa... wiec wyjełam 30zł ( wsumie za 5 minut i tak dużo)... a ksiadz bierze tylko 10zl a mi 20zł odsuwa... i zapisuje w notatniku 10 zl. Podziękowalam zabrałam 20zł i wyszlam. TŻ nie mogł uwierzyć w zachowanie księdza i skomentował...że młody i jeszcze z powołanie widocznie.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:04   #248
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dobra ja dzisiaj zmykam z wizazu bo mam w niedziele najgorszy egzamin, ponoć z najgorszym wykładowca.. także pasuje mi sie pouczyć
mnie w sobotę docent Wąsik uraczy 150 pytaniami w 3 godzinnym teście.....a motywacji mi do nauki brak, choć jak nie zdam to mnie chyba z pracy wywalą, bo to mój kierunkowy przedmiot.....

ech, też muszę odciąć się od wizażu
Stary 2012-02-02, 10:07   #249
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
moja kieca wreszcie na jakiejś fotce a są jeszcze jakieś zdjęcia?
ślicznusia jest prawda
tylko te 2 zdjecia
co to za pytanie czy sliczna?? jest CUDOWNA, przepiekna i w ogole wzdycham do niej i wypatrze ja zawsze i wszedzie
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku w szczególnym dla mnie dniu. Dziś z TŻem mamy rocznice zaręczyn
GRATULACJE!! my mamy za 5 dni pytalam wczoraj TZ czy przypadkiem nie zabierze mnie do Paryza z tej okazji , powiedzial ze zabierze ale jeszcze nie teraz

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Wie któras z was może jak nauczyć własną matkę, że jak wchodzi do mojego pokoju to ma pukać? Albo że jak jest w łazience i się myje to żeby zamykała drzwi? Albo żeby nie ubierała się od podstaw w swoim pokoju z otwartymi drzwiami tylko w zamkniętej łazience? Szlag mnie już trafia. Kiedyś ja już spałam, a TŻ był w samych majtkach bo miał wskakiwać do łóżka a ta se weszła i cos mu zaczęła bredzić. Kiedyś też. TŻ mówi, żebym poszła pierwsza do kuchni bo on chce iść do łazienki, ale sie boi, żeby nie wyjść na minę. No to najpierw go opieprzyłam, zeby nie przesadzał, po czym w końcu mówię- ok. I co? wychodzę a moja mama z gołym biustem

proponuje na kazdym kroku to powtarzac po jakims czasie powinna sie nauczyc, my z bratem tez musielismy nauczyc rodzicow, bo kiedy jeszcze bylismy dziecmi to nie bylo problemu, bo wchodzili bez pukania, ale nadszedl taki moment, ze wolelismy zeby pukali i po jakims czasie sie nauczyli

Jamee piekne buciki

Witam nowa PM-ke
Buciki - prosze przywitac nowa PMke -

I sciskam kciuki za wszystkich potrzebujacych

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:07   #250
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatnio sobie majtki pod suknię.Teraz szukam butów i welonu,ale jak jest taki mróz to mi się po sklepach nawet chodzić nie chce.Ciągle zastanawiam się nad piosenką na pierwszy taniec..jakoś nie mogę się zdecydować.Dziewczyny szczerze mówiąc to lekki stres już mam jak pomyślę sobie,że do slubu zostało 5 miesięcy i 12 dni...
Zwiedzałam ostatnio sklepy w oszukiwaniu butów w kolorze białym
W Rybniku:
  • na Sobieskiego na wprost salonu Ślubnego Sarah
  • na Korfantego (jak do poczty się idzie od rynku), tam jest taki długi sklep, po lewej stronie
  • na Korfantego, na wprost poczty, na rogu (łuku) taki malutki
  • Salony sukien ślubnych, ale dostawy będą miały w marcu, tylko resztówka została
Gdzie kupiłaś bieliznę?
Stary 2012-02-02, 10:16   #251
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jutro mam najgorszy egzamin w moim życiu a ja nic nie umiem Nic się nie pouczyłam

Wiktusiaczku całe szczęście, że nic Ci nie jest

I zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia moich skarbów
Super butki!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:21   #252
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
witam
temat - "co laska"- to ja wam powiem, że jak byłam teraz w parafi gdzie miałam chrzest, przyjmowała młody ksiądz....wypisała mi akt chrztu, wiec pytam sie... ile? a ksiądz, że nia ma na to cennika i kazdy daje ile uważa... wiec wyjełam 30zł ( wsumie za 5 minut i tak dużo)... a ksiadz bierze tylko 10zl a mi 20zł odsuwa... i zapisuje w notatniku 10 zl. Podziękowalam zabrałam 20zł i wyszlam. TŻ nie mogł uwierzyć w zachowanie księdza i skomentował...że młody i jeszcze z powołanie widocznie.
I tacy księża powinni być. Ja ostatnio na mszy usłyszałam, że dziś taca jest zbierana na ogrzewanie, ale żeby nie dawać mniej niż 50 zl no ludzie, każdy daje tyle ile może. A najlepsze jest to, że jak ksiądź chodzi po kolędzie to na kopercie zapisuje, które to mieszkanie. Ja nie wiem co to będzie jak pójdę płacić za ślub.

Teraz już zmykam na dobre, miłego dnia dziewczyny.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:23   #253
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
I tacy księża powinni być. Ja ostatnio na mszy usłyszałam, że dziś taca jest zbierana na ogrzewanie, ale żeby nie dawać mniej niż 50 zl no ludzie, każdy daje tyle ile może. A najlepsze jest to, że jak ksiądź chodzi po kolędzie to na kopercie zapisuje, które to mieszkanie. Ja nie wiem co to będzie jak pójdę płacić za ślub.
Niby tacy biedni, a jeżdżą jakimi samochodami...
Stary 2012-02-02, 10:25   #254
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jutro mam najgorszy egzamin w moim życiu a ja nic nie umiem Nic się nie pouczyłam

Wiktusiaczku całe szczęście, że nic Ci nie jest

I zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia moich skarbów
Piękne!!! Podasz linka do nich?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witam was kochane! Ale mnie zaskoczyłyście nowym wątkiem.

Wpadłam sie tylko przywitac i błagać was o kciuki! Dzisiaj ten piekielny egzamin. Dwa dni odciełam sie od internetu i cały czas się uczyłam. Ile można
Trzymam kciuki Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
witam
Fajnie się ksiądz zachował Chociaż to troszkę denerwujące jest, że non stop się za coś płaci... W końcu rodzice jak nas chrzcili to też dawali "co łaska"... No ale tego raczej nie zmienimy i należy się z tym pogodzić

Powiem Wam, że za ciepło to na dworze nie jest Założyłam pod ubranie bieliznę termoaktywną, którą noszę na deskę, a i tak po jakimś czasie zaczęło mi być chłodno...
Stary 2012-02-02, 10:26   #255
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś bieliznę?

Biustonosz kupiłam w Plazie na górze jest taki sklep z bielizną,nie pamiętam jak się nazywa.A majtki kupiłam w internecie,na jakieś stronie z bielizną

U mnie ksiądz nie chce pieniędzy za to,że daję nam papiery i wystawia zgodę na ślub w innej parafii..

14.07.2012

Stary 2012-02-02, 10:31   #256
jagata
Wtajemniczenie

Hej, hej
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
czyli 96.09.Z ? też tak myślę bo jest dekoracja wnętrz ale to do mnie się nie tyczy....
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no niby tak ale na razie idzie to przez fundację dlatego nie chcę kombinować.... potem zawsze mogę złożyć wniosek korygujący i już
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jagodzia- poszerz działalność! Nic Cie to nie kosztuje, a uwierz będziesz mogła dużo więcej! Koniecznie o reklamę itp.

Posłuchaj mnie....

Poźniej opisanie kosztuje dość sporo....teraz nic nie zmieni

Jak chcesz cos wiedzic pisz na priv- chetnie pomoge w koncu przeszłam to kilka lat tamu
jeśli chodzi o wpisanie rodzaju działalności do KRS czy innego rejestrowego dokumentu, to faktycznie warto wpisać jak najwięcej. Każda potem zmiana kosztuje, więc lepiej wcześniej mieć wpisane. Poza tym jak rozszerzysz za parę lat swoją działalność o inne usługi, to wtedy będziesz miała jak znalazł.
Natomiast jak oceniający każą Ci wpisać PKD do wniosku lub do materiałó, któe oni żądają, to warto ich się zapytać. Tam powinien pracować konsultant, do którego można zgłaszać się z takimi pytaniami.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
A to nie chodzi o świętowanie w wigilię ? Znaczy, że dzień wg obliczeń Kościoła zaczyna się wigilią dnia poprzedniego i dzięki temu msza po południu w sobotę jest zaliczana do mszy niedzielnej (nie tylko ślubna). Tutaj link z wypowiedzią księdza na ten temat:
http://mateusz.pl/pow/040603.htm
Dzięki, artukuł zaraz sobie przeczytam. U mnei w parafii msza w sobotę jest o godzinie 17. My mamy slub o 16 i nie bedzie to msza wieczorna.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

96.09/07
Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana

A tak serio to znalazłam, że to 74.10/07 Działalność w zakresie specjalistycznego projektowania
Wg mnei nie jest to specjalistyczne projektowanie - wg mnie pod tę kategorię podchodzi projektowanie kubaturowe, architektoniczne gdzie wykorzystuje się specjalistyczne oprogramowanie i projektuje się niestandardowe obiekty.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

podobno sa wygodne, i paradoksalnie podczas upalow sa (podobno) wygodniejsze niz gdy jest chlodniej bo material z ktorego sa zrobione mieknie i dostosowuja sie idealnie do stopy

a czy nie bedzie to 74.10.Z jako "projektowanie wzornictwa tkanin, odzieży, obuwia, biżuterii, mebli i pozostałego wystroju i dekoracji wnętrz oraz pozostałe wzornictwo wyrobów użytku osobistego i gospodarstwa domowego"
oraz
32.99.Z jako "produkcję koszy kwiatowych, bukietów, wieńców"

z reszta z tego co wiem im wiecej wymienisz pkd tym lepiej

teraz juz nic sie nie placi za dopisanie PKD - mowili mi na szkoleniu "Vademecum Przedsiebiorcy" na ktorym bylam we wrzesniu

Wg mnie jagodzia będzie prowadziła firmę usługową (będzie sprzedawała usługi polegające na dekoracji sal) Natomiast wymienione działy bardziej podlegają pod wytworzenie materiałów do wykorzystania w usługach dekoracyjnych (czyli produkcja wazonów ozdobnych, produkcja zaproszeń z różnyhc materiałó itp.)

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wieczór,

miałam ambitne plany, aby doczytać poprzedni wątek, na bieżąco i dopiero do Was dołączyć, ale jak zobaczyłam, że już kolejny został założony, to pomyślałam, że nie uda mi się Was nadrobić do mojego ślubu. A odbędzie się on 8 września 2012, dlatego pytam, czy przyjmiecie mnie do swego grona PM 2012?

Bardzo ładnie proszę
witaj

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Wie któras z was może jak nauczyć własną matkę, że jak wchodzi do mojego pokoju to ma pukać? Albo że jak jest w łazience i się myje to żeby zamykała drzwi? Albo żeby nie ubierała się od podstaw w swoim pokoju z otwartymi drzwiami tylko w zamkniętej łazience? Szlag mnie już trafia. Kiedyś ja już spałam, a TŻ był w samych majtkach bo miał wskakiwać do łóżka a ta se weszła i cos mu zaczęła bredzić. Kiedyś też. TŻ mówi, żebym poszła pierwsza do kuchni bo on chce iść do łazienki, ale sie boi, żeby nie wyjść na minę. No to najpierw go opieprzyłam, zeby nie przesadzał, po czym w końcu mówię- ok. I co? wychodzę a moja mama z gołym biustem
Porządnie opieprzyć. Powiedzieć, że bardzo Ci się to nie podoba i jak ktoś u Ciebie jest to niech pójdzie do łazienki albo przynajmniej zamknie drzwi jak się przebiera. A jak nie będzie siestosować, to jej odsłoń okno albo je otwórz i powiedz, ze skoro jej nie przeszkadza jak ktoś widzi ją nagą to niech sąsiedzi też oglądają.
Stary 2012-02-02, 10:37   #257
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
U mnie ksiądz nie chce pieniędzy za to,że daję nam papiery i wystawia zgodę na ślub w innej parafii..
Która to parafia?

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Porządnie opieprzyć. Powiedzieć, że bardzo Ci się to nie podoba i jak ktoś u Ciebie jest to niech pójdzie do łazienki albo przynajmniej zamknie drzwi jak się przebiera. A jak nie będzie siestosować, to jej odsłoń okno albo je otwórz i powiedz, ze skoro jej nie przeszkadza jak ktoś widzi ją nagą to niech sąsiedzi też oglądają.
Z tymi sąsiadami
Stary 2012-02-02, 10:41   #258
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Która to parafia?

Z tymi sąsiadami
RZYMSKOKATOLICKA PARAFIA NAJŚWIĘTSZEJ MARYI PANNY i Trójcy przenajświętszej.To moja Parafia i Parafia mojego narzeczonego

14.07.2012

Stary 2012-02-02, 10:46   #259
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tylko te 2 zdjecia
co to za pytanie czy sliczna?? jest CUDOWNA, przepiekna i w ogole wzdycham do niej i wypatrze ja zawsze i wszedzie
znalazłam http://angel.com.pl/wydarzenia-miss_polonia
19.05.2012
Stary 2012-02-02, 10:47   #260
kooocur
Zakorzenienie

Ja się witam..ale nie odpisuje..bo żeście poszalały.......kilka godzinn mnie nie było i 8 stron do nadrobienia?????

Komu kawy o zapachu czekolady???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:50   #261
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się witam..ale nie odpisuje..bo żeście poszalały.......kilka godzinn mnie nie było i 8 stron do nadrobienia?????

poproszę
Stary 2012-02-02, 10:51   #262
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna ta Twoja suknia

Cytat:

Z miłą chęcią
Stary 2012-02-02, 10:54   #263
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Komu kawy o zapachu czekolady?
??
ja z miłą chęcią a i od razu w jakimś dużym garnku
19.05.2012
Stary 2012-02-02, 10:55   #264
niut0
Zakorzenienie

OMG jeszcze tylko 4 miesiące
Stary 2012-02-02, 10:55   #265
sloneczko740
Rozeznanie

witajci dziewczynki na nowym wątku... nie było mnie od wczoraj od godziny 12 a mam tyle do nadrobienia że szok więc tak

E87 wierszyk na zaproszenie jak dla mnie

Nowi ludzie...
Dotąd Dwoje, lecz jeszcze nie Jedno,
Odtąd Jedno, chociaż nadal Dwoje.
Jan Paweł II

jest cudowny.. bardzo mi sie podoba i osobiście też będę go miała

Kessi_86 co do twojej zawieszki na butelkę to ładna chociaż ja wolę stroje na butelki. siostra mojego teża będzie szyła nam coś na podobę

http://allegro.pl/piekne-ubranka-na-...080386958.html
oczywiście koszt tylko poniesiemy za materiał a uszycie mamy w gratisie:P

a tak wogóle to nie dałam rady wa nadrobić siedziałam już nad tym 1,5 h i już nie mam siły:P

pisałam wam że sie z teżem przed wczoraj pokłóciłam ale wczoraj juz było wszystko dobrze miło spędziliśmy wieczorek i nockę no i wspólny ranek

a tak wogóle to mam dzisiaj 240 ddś
chyba zrobie wam swoje zestawienie:P jak mi się uda ale oczywiście bez sukienki i butów bo nie mam jeszcze i nie wiem jaką będę miała:P
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:57   #266
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
poproszę
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Piękna ta Twoja suknia

Z miłą chęcią
Proszę bardzo......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beznazwy.jpg (12,1 KB, 20 załadowań)

Synuś
Stary 2012-02-02, 10:58   #267
a u d r e y
Wtajemniczenie

Heheh Madziunusiu Twoja mama mi zmiażdżyła system
Opieprzyć ją można, ale patrząc z drugiej strony, dlaczego ma się czaić po kątach we własnym domu jak lubi biust przewietrzyć
Pukanie to inna sprawa- zamykałabym się na klucz i w momencie gdyby chciała niespodziewanie wpaść poinformowałabym ją że wejdzie dopiero gdy zapuka i tak bym ją uczyła aż sama by zaczaiła o co chodzi

A ja mam dzisiaj 170 DDŚ

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-02 o 11:00
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 10:58   #268
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
ja z miłą chęcią a i od razu w jakimś dużym garnku
Ty to w Szczecinie dostaniesz jak do mnie przyjedziesz:brz ydal:

Synuś
Stary 2012-02-02, 10:58   #269
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
OMG jeszcze tylko 4 miesiące
U mnie niecałe 7 Wolałabym chyba te Twoje 4

Cytat:
Proszę bardzo......
Stary 2012-02-02, 10:59   #270
nena1984
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki i witam się po raz pierwszy w nowym wątku

Wiktusiaczek - marsz do lekarza, Ty jesteś jakaś szczuplutka plus niskie cisnienie - może to jakaś anemia. Nie masz czasem problemów z tarczycą?

taśma
- pamiętacie sławny dekolt J.Lo w zielonej sukni Versace - właśnie tak trzymają się takie dekolty. Ja podobnie jak audrey przyklejam na dwustronną tasmę. A mam jedną taką tunikę z dekoltem do pępka

adoosieńka - super zestawienie, ale mam jedną maleńką uwagę - moim zdaniem biżuteria nie pasuje kolorystycznie. Biżuteria ma chłodny odcień (niebiesko-zielony) a dodatki planujesz ciepłe. Zupełnie inaczej wyglądało by to z niebieskim bukietem, albo różowym tak jak planujesz z niebieskawymi akcentami

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości