|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() Boski lizak. Smacznego. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ja już uciekam do łóżka. Dobrej nocy.
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Dobranoc
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!I lizak też super !
|
|
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy patrzę na tv, albo jest u mnie TŻ to zawsze je załączę. robi się tak nastrojowo ![]() Cytat:
![]() a lizak cudny aż żal go jeść
|
||
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoł super lakier zawsze mnie wkurzało robienie takich wzorków a tu patrz taki bajer lizak też slodziachny
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spać, bo jutro rano ruszam na polowanie sukni
Salony na mnie czekają ![]() dobranoc
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie to wygląda a lizak też fajny, żal by mi go było zjeść. Ciacho a jaki ten termos, możesz fotkę wrzucić? bo muszę kupić, bo nie mam a czasem się przydaje i ciekawa jestem jaki to ja siedziałam nad fizjologią, teraz odpoczynek- weszłam na chwilkę na neta, i zaraz idę się kąpać i w wyrko, bo już mnie tak plecy bolą, że nie wiem jak siedzieć
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
My po wizycie .. Bedziemy mieli ... malego mezczyzne
![]() Pierwsze co pochwalil sie co ma miedzy nogami Maz zachwycony micha mu sie cieszyla caly czas. Dom wybudowany , drzewo posadzone teraz syn .. A ja wsumie myslalam ze bede bardziej rozczarowana ze jednak nie dziewczynka ... Nic sie nie sprawdzilo ani moje przeczucie ani smaki Juz sobie wyobrazam naszego malego rozrabiake jak biega po domu Bedzie synus mamusi Tylko nie wiem jak ja przezyje jak synowa do domu przyprowadzi Mamy zdjecia buzki Nie wazna plec, najwazniejsze ze zdrowe a czy syn czy corcia kocham tak samo Przy drugim bedziemy celowac w parke
|
|
#1509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłam też zdjęcie termosu, który kupił sobie Tż. Oprócz tych były jeszcze srebrny i takie z ... jakby z rysunkami. Jeden z Wieżą Eiffla a drugi nie pamiętam ;p Nie przyglądałam się
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniqa lakier super a i niespodziankowy lizak tez ![]() tusia ja własnie jedno mialam za darmo, a za drugie płaciłam chyba 15 zł ![]() kicia to fajnie jesli można sprowadzić fioletowy materiał ![]() chyba tyle, wiecej nie pamietam
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję chłopca Najważniejsze, że zdrowy To Ci psikusa maluch zrobił ![]() Ciacho fajne te termosy ![]() Dzięki dziewczyny, Tż-towi się bardzo podobają pazurki pomalowane tym lakierem, a lizaka póki co nie zjem, zresztą sama nie dałabym rady, taki wielki jest ![]() Dzień dobry
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś imię juz jest? Witajcie! Zacytowałam wczoraj wieczorem i wyłączył mi się laptop ![]() Nie pamiętam co komu miałam pisać... Karo super to łóżeczko! a ma regulowaną wysokość? czy będziesz musiała się z maluszkiem zginać do samego dołu? Aga kuruj się żeby Cię nie wzięło! jak tylko dam rade to załatwię sprawe jak najszybciej... Aniqa zarąbisty lakier! były inne kolory? No i co? chociaż bym chciala to nie pamiętam co jeszcze miałam pisać ![]() Dotarliśmy do PL, nawet dobrze się jechało, chociaż w Nowym Targu Lili zrobiła taki koncert, że godzinę staliśmy na parkingu... za cholere nie chciała usiąść w foteliku bo kawalek dalej stał tir cały oświetlony i mrugający! poza tym była już śpiąca i zmierzla.... No ale dotarliśmy ![]() Teraz pijemy szybką kawę, pakujemy manatki i jedziemy stroić salę... Jest -29... d... nam tam zamarzną jak nic! ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- A już wiem Ciasteczko miałam ten sam termos (MAMUSIE TERMOS TO MEEEGA PRZYDATNA RZECZ JAK DZIECKO JE MM... ) i po tygodniu poszedł w kosz.... nie trzymał ciepła, woda z niego ciekła itd... ale może tylko mi się trafił wadliwy egzemplarz? miałam ten czerwony
|
|
|
|
|
#1513 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
parę razy miałam styczność z takimi tańszymi i jak tylko zaczął siadać i się podnosić to przewracał się razem z łóżeczkiem ale porządniejsze łóżeczka może nie tak łatwo bęzie przewalić?Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Czyli jednak mężczyzna do pary, wreszcie Filipek będzie miał kolegę na wątku, a nie same baby taki zdrowy rozrabiaka to skarb! Pokazuj nam zdjęcia, powzruszamy się z Tobą wychodzi na to, że Almik do pary nosi w brzuchu też chłopczyka Cytat:
Chyba musicie sobie takiego tira załatwić przed domem, żeby Lili miała zajęcie jak będzie marudna Powodzenia w dekorowaniu sali Ja wczoraj miałam kiepski dzień w pracy, byłam cała opryskana czekoladą (no dobra, od pasa w górę ), kierowniczka się na mnie wyżywała, w dodatku stałam na kasie a czekamy na tajemniczego gościa, wszyscy stres no i tekst, że jak nie zaliczą przeze mnie to się ze mną pożegna... Wróciłam do domu o 23, a Tż nawet nie umyty, tv włączone, laptop, wszystkie światła pozapalane, Mały się budzi a On nic, już weszłam za próg domu to mam się nim zająć Szczęście, że dziś wstał nowy dzień
|
|
#1514 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
I lizak też super! Cytat:
Cytat:
dla kierowniczki!Dzień dobry. Miałam dziś o 5 pobudkę, bo TŻ skończył pracę i samochód mu nie chciał na tym mrozie odpalić, miał lecieć z Centrum do mnie na nogach, ale w końcu jacyś inni policjanci mu pomogli odpalić na kable. Przez to się marwiłam czy dojedzie do domu i nie spałam do 6:30, za to sobie odbiłam wstając po 10 Jutro ostatni egzamin, muszę się brać za naukę, a tak mi się nie chce |
|||
|
|
|
#1515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Gratulacje!!! Dokładnie ważne, żeby zdrowe było, a płeć już taka nie jest istotna Cytat:
Cytat:
To super, że już w domciu i podróż była spokojna. Cytat:
![]() Natomiast to, które kupiliśmy, widać, że jest porządne, stabilne, nie chwieje się. Zresztą za taką cenę to musi być porządne : Dzień dobry Ja mam sporo nauki jutro egzamin z fizjologii człowieka, a w sobotę z ekologii-zaległy z zeszłego roku, którego się strasznie boję bo koleś jest ...dziwny, grzecznie mówiąc ![]() mam w sobotę jeszcze z żywienia ustny, ale pisze maila do babki czy mogę przyjść jakoś w tygodniu do niej, bo mi się nakładają obydwa na siebie. Mam nadzieję, że się zgodzi, bo nic nie umiem na niego
|
|
#1516 |
|
Rozeznanie
|
Może tak nie będzie ;p Bo kolega Tż-a też ma taki i od pół roku nic się złego nie dzieje ;p
Edytowane przez ciasteczkoowypotwor Czas edycji: 2012-02-02 o 11:48 |
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję kochana
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacho fajny ten termos, może przejdę się i zainwestuję
ciekawe czy u nas w sklepie będzie jeszcze. A no i fryzurka fajna, kolor mi się podoba Ja w przyszłym tygodniu będę odświeżać swój
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w nauce Cytat:
a Twoje wygląda stabilniej i właśnie zwróciłam uwagę, że jest dno podnoszone Powodzenia, masakra z tymi zaliczeniami... Jedziemy po stroje
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no gratulacje ![]() Cytat:
też zdawałam fizjologie i byl to jeden z przyjemniejszych egzaminów w tej sesji a jutro czeka mnie walka z najgorszym z najgorszych egzaminów w tym momencie na całych studiach ![]()
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jedną ręką podnieść to swoje, a drugie jak się kiwały
a wszystko w nich było, łącznie z materacem i pościelą, więc się wystraszyłam, że przy ruchliwym dziecku to ono fiknie z tym łóżeczkiem. A to co kupiliśmy, to kiwało się tak delikatnie, ale jak złożyliśmy takie gołe, a potem jak włożyłam już takie usztywnienie na spód to już stało stabilnie Kicia ja studiuję turystykę i rekreację. Ale mam właśnie takie przedmioty też jak żywienie, fizjologia itp. fajne przedmioty bo sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, tylko minus taki, że się nałożyło wszystko na raz i ciężko jest ogarnąć materiał. W sumie, zawsze mogłam się za to o wiele wcześniej zabrać, ale wiecie jak to jest, zawsze jest czas, a potem człowiek z ręką w nocniku się budzi
|
#1522 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze, że dojechaliście cali i zdrowi U nas rano nbyło -24 ![]() Cytat:
dopiero jak wróciłam do domu, otwarłam gazetę, przeglądam a tam ten lakier i był opis, więc stwierdziłam, że jadę po niego ![]() Biedna, ciężki dzień wczoraj miałaś Cytat:
Ja mam kolor 02 ( dodaję zdjęcie-nie moje pazurki).Rodziców auto też dziś nie odpaliło, ale Tż na szczęście nie miał z tym problemów. Całe szczęście, że policjanci pomogli Twojemu Tż-towi Trzymam kciuki za egzamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Aniqa dzięki
Ale super kolory, i jak to zarąbiście wygląda chyba muszę sobie kupić taki lakier
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakier za☠☠☠isty ciekawe gdzie bym tu go mogła dorwać ![]() na poprawę humoru obrazek
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Ania no to będę musiała kupić
![]() Kicia dobre heheja na wszystkie wyniki muszę czekać... a z niemieckiego nie zdałam miałam 25 pkt a od 30 było zaliczenie cóż, trzeba będzie iść poprawić... idę się uczyć, miłego popołudnia
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą ja nigdy nie lubiłam niemieckiego
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

gdy patrzę na tv, albo jest u mnie TŻ to zawsze je załączę. robi się tak nastrojowo 
bo muszę kupić, bo nie mam a czasem się przydaje i ciekawa jestem jaki to 

Zakończone: 2
ale porządniejsze łóżeczka może nie tak łatwo bęzie przewalić?
klask i: Czyli jednak mężczyzna do pary, wreszcie Filipek będzie miał kolegę na wątku, a nie same baby
dla kierowniczki!

miałam 25 pkt a od 30 było zaliczenie