|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Przynajmniej mi tak lekarz mówił.
|
|
|
#3782 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jest piękny ale tak jak digital mówi- ten bronzer ma jakiś mały odcień szarości w sobie, nie jest w ogóle pomarańczowy ani rudy jest jeszcze inny odcień tego duo, no ale mi nie wpadł w oko. Tutaj możesz zobaczyć jeszcze inny podwójny p116 http://www.andazelenca.com/2011/11/t...-bronzers.html ale flormar ma też z tej serii jednokolorowe lub wypiekane terracota no i digitalgirl mówi o nim w swoim filmiku http://www.youtube.com/watch?v=w7upnmlku5M Cytat:
zależy pewnie od kogo, ja mam jednego sprzedawce, u którego odebrałam perfumy osobiście dwa albo trzy razy (2x CK i raz puma) i były na 100% oryginalne- ma nawet sklep z tymi perfumami, więc mu ufam wciąż |
||
|
|
|
#3783 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z Tż. miałam rocznicę i byliśmy w herbaciarni.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje egzaminu. ![]() Cytat:
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się zakręcić na tym stoisku, może znajdę jeszcze coś ciekawego - jak na razie mam tylko lakier
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaraz mykam spać...
Dziś dostałam wysypu strasznie suchych plam na buzi... zawsze miałam kilka na jednym policzku a teraz nawet pod brwią miałam taki "placek" ![]() Patrząc recenzje czegoś tam natknełam sie na opis tych tabletek http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=428 i mam straszną chęć je kupić... Miłej nocki dziewczyny
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam!
Żyję, znowu się przeziębiłam.. Sesja się zaczęła jeden egzamin za mną ustny , zaliczony. Jutro kolejny, więc zaraz uciekam się uczyć Idę najpierw nałożyć olej, bo dzisiaj nie ruszam się z domu.. Niech te mrozy już idą sobie
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#3789 | ||
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Ide sie szykowac, bo rodzice zaprosili nas na 14 na obiad Musze olej zmyc z wlosow, makijaz zrobic i troszke w domu ogarnac.Milego dnia |
||
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tez co innego jest stosowac masci punktowe zewnetrznie przez dlugi czas, a co innego ładowac hormony w caly organizm na kilka/kilkanascie lat, jesli nie ma sie zaburzen hormonalnych wiec wg mnie to kiepskie porownanie. Co innego gdy ma sie zaburzenia w gospodarce hormonalnej, wtedy ok. Ja jak wstalam to od razu zobaczylam ile jest stopni na zewnatrz i bylo -19 masakra, zamarznac mozna.
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem po policealnej kosmetycznej ![]() Też się dużo naoglądałąm ale tego akurat nie potrafię rozpoznać , na grzybice nie wygląda bo paznokiec wygląda normalnie tylko że robi się grubszy i boli. Mam już numer do dobrego dermatologa , tylko że na wizyte poczekam troszkę. Dzisiaj wkońcu jade na zakupy kosmetyczne ![]() Dobrze że Tż zemną pojedzie to nie musze się tłuc autobusem.
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostane to duo z flormara dolaczone do prezentu urodzinowego od przyjaciolki
też muszę jechać jutro do galerii [ o ile namowie tate] bo muszę jej kupić prezencior [pedzel do podkladu hakuro w drodze] ale chyab tez kupie jej to duo, bo sie na niego napalila i moze baze pod cienie do powiek, bo ona nigdy nie miala, a mazia sie cieniami
|
|
|
|
#3795 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj ostatnio jak pedicure bylo na zajeciach to na zywo tez mozna bylo sie naogladac roznych "cudow"![]() Cytat:
Mielismy jechac na zakupy i do rodzicow ale nadal samochod nie zrobiony Poza tym strasznie sypie i zimno jak cholera.
|
||
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1, czy 2 rok? ja pisałam egzamin w czerwcu ![]() Przyjmemny kierunek tylko z pracą ciężko
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
mam pytanie do dziewczyn stosujacych Epiduo, czym nawilzacie na dzien buzie? mi dermatolog przepisala bioderme hydra sebium i tak czulam, ze mnie zapcha, zeby nie kupowac, ale w aptece tez mnie zapewniali, ze ja sie stosuje przy kuracjach tradziwkoych to kupilam dzis nie uzylam jej 3x i jest o nieeebo lepiej. jednak boje sie przesuszenia to smaruje dermosanem, ktory mam swiadomosc moze mnie zapchac polecacie cos?u mnie tez dzis mrozno, powinnam isc zobaczyc czy auto odpali ale cholernie mi sie nie chce, za zimnoo ![]() wszystkim przeziebionym zycze powrotu do zdrowia
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nakłądałam w sumie raz dziennie i nic innego mi nie było trzeba. a teraz po kuracji davercinem, brevoxylem i w trakcie nowej kuracji [niestety zapomnialam nazwy lekow] ta moja skóra wygląda jak jakaś chropowata skorupa ![]() zaraz czeka mnie sprzątanie- nie robiłam tego od jakiegoś tygodnia i powstała mi druga garderoba - na podłodze i chyba bedzie biec Justyna Kowalczyk to jej podopinguje w tym momencie
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To mi jeszcze przyszlo do glowy: emolium http://www.emolium.pl/produkty/skora...m_specjalny,1/ kremy z orion pharma http://www.orionpharma.info.pl/Stron...Nazwa-handlowa np. http://www.orionpharma.info.pl/Stron...ndlowa?pid=338 Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-02 o 12:30 |
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
hej uzywala ktoras z Was tego olejku na włosy??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,46718,alterra-cellulite-hautol-birke-orange.html&next=1
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
mnie np cetaphil robi masakrę z twarzą
|
|
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a myje nim codziennie buzie, rano i wieczorem i zostawiam tez solo. Cytat:
dermosan uzylam wczoraj i dzis po cieniutkiej warstwie i narazie nic. Cetaphil j.w + lubi mnie szczypac w twarz, wiec to chyba tez negatywna oznaka. Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-02 o 12:32 |
|||
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nałoże go jak wróće i dam Ci znać wieczorem jak się spisał
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
justynia dziekuje
|
#3808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapomnialabym o najwazniejszym Uriage Tolederm krem kojaco-nawilzajacy CUDO! Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-02 o 12:44 |
|
|
|
|
#3809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje za sugestie edit: mialam emolium tylko ze z olejkiem macadamia i kwasem h. - zapychal mnie, nie wiem jak inne maja sklady, ale demratolog odradzila mi emolium Cytat:
jak wroce z pracy to Cie obczaje ![]() milego dnia
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-02 o 12:50 |
|||
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mycia nie mialam. Na KWC sa prawie dwa identyczne opakowania ale jeden jest do mycia a drugi to dermoprotektor emulsja nawilzajaca. Chociaz skoro do mycia Ci nie podszedl to nie wiem czy jest sens kupowac nawilzacz... w kazdym razie dla mnie to KWC
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

teraz nawet wujek google mi wypluł informację, że przed szczepionką nie są wymagane takowe badania 

już sobie spisałam nazwę i numerek - jak będę w galerii na niego zerknę i pewnie wyląduję w mojej kosmetyczce
tyle, że do tego czasu chyba umrę z miłości do niego, bo w galerii to pewnie będę za jakieś dwa tygodnie xD
trzymaj się, Kochana.

polecacie cos?