Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 11:53   #301
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Czekają na mnie wszystkie muzea w Kielcach:P ale TŻ ostatecznie mnie przekonał, żebym została w domu
Pewnie, po co masz marznąć? Zimnica taka, że lepiej w domu zostać

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Witam się ze wszystkimi w nowym wątku i... uciekam, chyba na dłużej.

Nie mam o czym pisać, nie mam już ochoty na przygotowania, niby sporo załatwione, ale ciągle niewiele... Wydaje mi się, że już za długo czekam na ten ślub, jakoś w 2010 roku, zaraz po zaręczynach jarałam się tematem, wszystko oglądałam w necie po 1000 razy i mi się nie nudziło, a teraz wcale nie mam ochoty przeglądać, wybierać, decydować... Niby coś tam ciągle ustalam, jestem w trakcie załatwiania drink baru, auta i oprawy mszy ślubnej... Mamy już sporo ofert, na część jeszcze czekamy, ale jakoś to tak bez polotu wszystko i bez jakiejś szczególnej radości Myślałam, że inaczej będzie to wyglądać w ostatnich miesiącach przed ślubem.

Tak naprawdę przydałyby mi się wakacje, trafiłam wczoraj na fajne lasty, ale niestety terminy kolidują trochę z pracą TŻta i nie może teraz wziąć wolnego, bo w firmie będą ważne sprawy w lutym Może w marcu...

No nic, ja uciekam, żeby nie wprowadzać wisielczego humoru na wątku, kiedyś tam się odezwę jak mi wróci wena (o ile w ogóle wróci...)
A Was pozdrawiam i życzę owocnego planowania!
Czasem potrzebny jest "urlop" od ślubnych spraw Odpoczniesz troszkę i pewnie Ci wróci wena do przygotowań
Stary 2012-02-02, 11:58   #302
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ta mala dziewczynka w takich samych falbankach wyglada przeslodko

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Witajcie w nowym wątku;-)

Ladystar Pmka ze zdjeć mojego fotografa miała chyba twoje buty
oo tak widze ze sie gosciom podobaly

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

poza tym tez chcialabym zeby juz bylo blizej do slubu... nie moge sie doczekac, np. 2 max 3 miesiace... a tu jeszcze 5

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:00   #303
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Kochana, to my mamy się dostosować a nie oni do nas. Pisałam w poprzednim wątku jak Pani z poradni przyszła spóźniona 10 minut na spotkanie i powiedziała, że nie przyjmie wszystkich i żeby zostały tylko 4 pary. W ogóle obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy. My jak przyszliśmy o17.30 to byliśmy 3 parą a poradnia otwarta była od 18... W dodatku kończę pracę o 17 i żeby być na 17.30 w kancelarii, to musiałam się zwolnić o 16 z pracy by spokojnie zdążyć.
Poza tym tydzień wcześniej kancelaria była zamknięta i na przyjście kobiety czekaliśmy na zewnątrz!! Na szczęście nie było wtedy aż takiego mrozu, ale tak czy siak uważam, że było to totalne przegięcie!

Nauki i poradnię można zrobić w każdym miejscu niezależnie czy należy się do tej parafii czy nie. A z opłatami to spotkałam się przy naukach, natomiast poradnia była bezpłatna. A nawet jakby była płątna, to bym nie zapłaciła bo nie ma komu i za co płacić.
Jeżeli tutaj nie uda się zmienić terminu to będę musiała kombinować gdzie indziej, bo nie mam takiej możliwości, żeby się z pracy zwolnić wcześniej/przyjść później. Akurat o 17 mam w szkole językowej zajęcia z grupą dzieci - 7 latków, ja mam z nimi zawsze w środę, koleżanka ma z nimi zawsze w piątek i żaden inny lektor ich nie uczy. Dzieciaki się już do nas przyzwyczaiły, a tu bym musiała pewnie na min.3 lekcje je oddać komuś
Stary 2012-02-02, 12:00   #304
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Nauki i poradnię można zrobić w każdym miejscu niezależnie czy należy się do tej parafii czy nie. A z opłatami to spotkałam się przy naukach, natomiast poradnia była bezpłatna. A nawet jakby była płątna, to bym nie zapłaciła bo nie ma komu i za co płacić.
Babce z poradni...
To jest śmiech na sali, za wszystko chcą kasę
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:01   #305
sloneczko740
Rozeznanie

oj nie narzekaj kochana ja mam jeszcze niecałe 8 miecieśy już bym chciała żeby było 2 mc
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:02   #306
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ta mala dziewczynka w takich samych falbankach wyglada przeslodko

oo tak widze ze sie gosciom podobaly

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

poza tym tez chcialabym zeby juz bylo blizej do slubu... nie moge sie doczekac, np. 2 max 3 miesiace... a tu jeszcze 5
Kochana szybko zleci za 5 dni będzie już tylko 4msc i ileś tam dni ale zawsze to 4msc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:05   #307
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Jeżeli tutaj nie uda się zmienić terminu to będę musiała kombinować gdzie indziej, bo nie mam takiej możliwości, żeby się z pracy zwolnić wcześniej/przyjść później. Akurat o 17 mam w szkole językowej zajęcia z grupą dzieci - 7 latków, ja mam z nimi zawsze w środę, koleżanka ma z nimi zawsze w piątek i żaden inny lektor ich nie uczy. Dzieciaki się już do nas przyzwyczaiły, a tu bym musiała pewnie na min.3 lekcje je oddać komuś
Wiadomo, ja mogłam wyjśc wcześniej z pracy. Chociaż raz sie zdarzyło, że byłam na spotkaniu i nie wiedziałam czy sie wyrobię. Zadzwoń i się zapytaj. Podaj powód - może Pani to zrozumie.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Babce z poradni...
To jest śmiech na sali, za wszystko chcą kasę
Wiesz, zapłaciłabym, ale wyłącznie wtedy kiedy byłyby jasne zasady. Przyjmujemy 5 par, Pani przychodzi punktualnie a nie spóźnia się 10 minut i mówi że z łaską przyjmie tylko 4 pary (a od 40 minut czeka na nią 8 par) i jeszcze chce nam wmawiać coś co nie jest do końca prawdą.
Stary 2012-02-02, 12:07   #308
Wiktusiaczek
Zadomowienie

DobraDusza88: http://allegro.pl/oryginalne-szpilki...071827880.html

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
B]Wiktusiaczek[/B] - marsz do lekarza, Ty jesteś jakaś szczuplutka plus niskie cisnienie - może to jakaś anemia. Nie masz czasem problemów z tarczycą?
Anemia też nie wyszła w badaniach, a kiedyś miałam...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
butki super

a co omdleń to współczuję bo wiem jak to jest nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja miałam tak samo, zdarzały mi sie okresy w życiu że mdlałam nawet średnio raz na tydzień no i samo mi przeszło w końcu Nigdy nikt nie wpadł żeby z tej okazji mnie zabrać do szpitala czy coś, nawet jeśli to było w miejscu publicznym (na spacerze czy w autobusie - bo tez mi sie zdarzało) i jakoś żyję więc no nie wiem... może to nie było zbyt rozsądne ze nigdy się nie przebadałam, więc Tobie radzę to zrobić skoro masz skierowania, ale skoro mi przeszło (teraz się zdarza, ale bardzo rzadko już) to chyba nic strasznego nie było i będę żyć Ogólnie dążę do tego że skoro badanie nic nie wykrywają to moze po prostu nic Ci nie jest, taka Twoja uroda, niskie ciśnienie itp
Obyś miała rację

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
SStraszne! Koniecznie smigaj na badania! Rodzice nie moge Ci pomoc sfinansowac tych badan? A co jak sie tak poszujesz na slubie, jak dojdzie stres to bardzo mozliwe, ze bedzie Ci slabo! Koniecznie idz na te badania! Albo prywatnie do lekarza i niech zalatwi Ci badania w szpitalu... moze sie uda?
Będę próbować, bo u nas rezonans 1000 zł kosztuje, więc odpada prywatnie...

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

wiktusiaczek
zmroziło mnie jeszcze bardziej jak przeczytałam Twoją historię proszę Cię zrób te wszystkie badania
Dobrze Mamo

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
T
Straszne...
Najważniejsze, że nic się nie stało!!!!
Ale badania obowiązkowo trzeba wszystkie zrobić!!!
Tak jest

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
O jejku. Dobrze, że nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek- osz kurcz! Dobrze ze nic Ci nie jest.. Jednak mozg czlowieka potrafi zaskakiwac i do "ostatnich" chwil jakos sobie radzi.. Dobrze ze zdazylas zadzwonic po swojego tate i wogole dojechac
Mam nadzieje ze to faktycznie zwykle oslabienie... Moze stres/cisnienie.. mozna gdybac i sie domyslac... Ech..

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
wiktusiaczku ja jestem najlepszym przykładem tego, że z takich rzeczy się wyrasta , ale zrób wszystkie badania
Powiedz mi proszę, w jakim wieku Ci się to skończyło? Bo ja się boję, że taka sytuacja powtórzy się np. jak będę w ciąży... ?

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek- dobrze, że nic Ci się nie stało! :

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku całe szczęście, że nic Ci nie jest

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku przerażająca historia musisz koniecznie zrobić te badania

O chorobie koniec Liczę na to, że coś mi zdiagnozują, a jak nie to pewnie znów zemdleje i wtedy już będą musieć kombinować i eksperymentować na mnie...

Co do spraw ślubnych: przyszły moje buty z "wadą fabryczną" i nie nadają się na sesję w Zakopanym, bo mają na spodzie napisaną cenę markerem i nie da się tego zmyć A plamy na powierzchni buta są bardzo mało widoczne, ale mimo wszystko są i na fotkach mogłoby być to widać...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:09   #309
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
oj nie narzekaj kochana ja mam jeszcze niecałe 8 miecieśy już bym chciała żeby było 2 mc
To do mnie?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Wiadomo, ja mogłam wyjśc wcześniej z pracy. Chociaż raz sie zdarzyło, że byłam na spotkaniu i nie wiedziałam czy sie wyrobię. Zadzwoń i się zapytaj. Podaj powód - może Pani to zrozumie.
.
Tak zrobię
Zobaczymy co da się załatwić

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Co do spraw ślubnych: przyszły moje buty z "wadą fabryczną" i nie nadają się na sesję w Zakopanym, bo mają na spodzie napisaną cenę markerem i nie da się tego zmyć A plamy na powierzchni buta są bardzo mało widoczne, ale mimo wszystko są i na fotkach mogłoby być to widać...
Próbowałaś markera zmyć zmywaczem do paznokci? Może się uda
Na plamy nie mam żadnego sposobu a wiedziałaś o tych wadach wcześniej?
Stary 2012-02-02, 12:13   #310
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Próbowałaś markera zmyć zmywaczem do paznokci? Może się uda
Na plamy nie mam żadnego sposobu a wiedziałaś o tych wadach wcześniej?
O plamach na powierzchni tak, ale o tej cenie na spodzie nie... Próbowałam zmywaczem i nawet Domestosem- nie pomogło Ale buty kosztowały z przesyłką 17 zł, więc płakać nie warto... Chociaż szkoda, bo są bardzo ładne, z New Looka...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:18   #311
party_girl7
Zakorzenienie

hej witam w nowej czesci

z kolejnych spraw odhaczam bolerko koronkowe z krótkim rękawem i w sumie to mam kompletny strój od sukienki przez buty, welon, bolerko, kwiat do wlosow ciesze sie ze juz mam to za soba, szczegolnie buty
Stary 2012-02-02, 12:20   #312
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej witam w nowej czesci

z kolejnych spraw odhaczam bolerko koronkowe z krótkim rękawem i w sumie to mam kompletny strój od sukienki przez buty, welon, bolerko, kwiat do wlosow ciesze sie ze juz mam to za soba, szczegolnie buty
A mogłabyś wrzucić zdjęcie i link do aukcji? Bo chyba na allegro kupowałaś?
Stary 2012-02-02, 12:25   #313
kooocur
Zakorzenienie

Zamowiłam oprawe muzyczną do kościoła...chcecie posłuchac?

Mam jeden przykład....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:37   #314
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Witajcie w nowym wątku;-)

Ladystar Pmka ze zdjeć mojego fotografa miała chyba twoje buty
taaak!
I SĄ NA NIĄ ZA DUŻE, CO MI SIĘ BARDZO NIE PODOBA
I właśnie to mnie ciagle powstrzymuje od zakupu...

LadyStar powiedz proszę mi, jaki masz nr buta? Ja się boję, bo wychodzi mi że 36 za małe, a 37 za duże, a efekt jak na zdj powyżej, ze but za piętą jeszcze odstaje jest okropny i wole kupić inne buty niż decydować się na te...

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Nie mam o czym pisać, nie mam już ochoty na przygotowania, niby sporo załatwione, ale ciągle niewiele... Wydaje mi się, że już za długo czekam na ten ślub, jakoś w 2010 roku, zaraz po zaręczynach jarałam się tematem, wszystko oglądałam w necie po 1000 razy i mi się nie nudziło, a teraz wcale nie mam ochoty przeglądać, wybierać, decydować... Niby coś tam ciągle ustalam, jestem w trakcie załatwiania drink baru, auta i oprawy mszy ślubnej... Mamy już sporo ofert, na część jeszcze czekamy, ale jakoś to tak bez polotu wszystko i bez jakiejś szczególnej radości Myślałam, że inaczej będzie to wyglądać w ostatnich miesiącach przed ślubem.

Tak naprawdę przydałyby mi się wakacje, trafiłam wczoraj na fajne lasty, ale niestety terminy kolidują trochę z pracą TŻta i nie może teraz wziąć wolnego, bo w firmie będą ważne sprawy w lutym Może w marcu...

No nic, ja uciekam, żeby nie wprowadzać wisielczego humoru na wątku, kiedyś tam się odezwę jak mi wróci wena (o ile w ogóle wróci...)
Słonce, zmęczenie materiału Złap dystans, weź oddech i energia wróci ze zdwojoną siłą

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Mam jeden przykład....
yes yes yes chętnie

Przywieźli mble mojej mamie do salonu, wymienia bo MUSI BYĆ NA WESELE ładnie w domu nie mogę z nią.
Ponadto uziemiona jestem w domu a mam tyle spraw do załatwienia.. Mój diesel se umarł, albo raczej zamarznął...

Na wieczór planujemy wypad do aquaparku z Naszą paczką
Stary 2012-02-02, 12:42   #315
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Kochane jaką biżuterie proponowały byście do mojej sukni?
Czy Wy już macie biżuterię?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:42   #316
paulinak18
Raczkowanie

Witam w nowym wątku Czytam Was od rana i dopiero teraz w miarę jestem na bierząco
Wiktsiaczek dziewczyny dobrze radzą. Najlepiej się przebadać, bo ze zdrowiem nie ma żartów.
Śliczne buciki
A może marker spirytusem puści?

party_girl7

tenebrosa trzymam żeby wena wróciła

Dziś 212 ddś jeszcze tylko 12 i dwójka zniknie
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:47   #317
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Mam jeden przykład....
pokaaa

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Kochane jaką biżuterie proponowały byście do mojej sukni?
Czy Wy już macie biżuterię?
]

chcesz mnieć kolorową czy zwykłą ??

ja ostatnio znalazłam boskie kolczyki w kolorach przewodnich no ale ja juz mam biżuterie i nie wiem... kupić na sesje czy sobie darować??

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

zmienili obrazek do tego demota co wczoraj wstawialam wam tamten był lepszy http://demotywatory.pl/3676874/Najsz...zien-jej-slubu

Stary 2012-02-02, 12:48   #318
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
O plamach na powierzchni tak, ale o tej cenie na spodzie nie... Próbowałam zmywaczem i nawet Domestosem- nie pomogło Ale buty kosztowały z przesyłką 17 zł, więc płakać nie warto... Chociaż szkoda, bo są bardzo ładne, z New Looka...
jaki kolor ma podeszwa ?? i jakie to buty pokaz moze cos zaradze w kwestii zmycia

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 12:50   #319
kooocur
Zakorzenienie

Wrzuccie 1 utwór z 2 części

http://pomeraniaensemble.republika.pl/nagrania.html

Poryczałam się po tym.....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:00   #320
Nika0208
Rozeznanie

kicia - w Marii Magdaleny. byłam w niedzile i młody ksiądz miał dyżur...( az szkoda go na księdza.... taki przystojny)
bukiet i dekoracje na samochod będzie nam robila znajoma, pracowała w kwiaciarni ponad rok. Zostaje mi jeszcze dekoracja kościoła...ech tu musze poprzmawiać z parą co ma tego samego dnia co my.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:04   #321
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
taaak!
I SĄ NA NIĄ ZA DUŻE, CO MI SIĘ BARDZO NIE PODOBA
I właśnie to mnie ciagle powstrzymuje od zakupu...

LadyStar powiedz proszę mi, jaki masz nr buta? Ja się boję, bo wychodzi mi że 36 za małe, a 37 za duże, a efekt jak na zdj powyżej, ze but za piętą jeszcze odstaje jest okropny i wole kupić inne buty niż decydować się na te...

Słonce, zmęczenie materiału Złap dystans, weź oddech i energia wróci ze zdwojoną siłą

yes yes yes chętnie

Przywieźli mble mojej mamie do salonu, wymienia bo MUSI BYĆ NA WESELE ładnie w domu nie mogę z nią.
Ponadto uziemiona jestem w domu a mam tyle spraw do załatwienia.. Mój diesel se umarł, albo raczej zamarznął...

Na wieczór planujemy wypad do aquaparku z Naszą paczką
Zrobilam foty telefonem jednak, prosze nie zwracac uwagi na moj stroj (jakim jest dres) bardzo pasujacy do bucikow

No wiec tak - ja mam rozmiar zawsze miedzy 38 a 39 (dokladnie jest to dlugosc 24,8 - rozmiar 38 ma przewaznie dlugosc 24,5 wiec letnie buciki biore 38 a zimowe 39. Dziewczyny pisaly ze te buciki w ogole sie nie rozciagaja wiec balam sie troche 38, ale sprawdzilam na allegro u roznych sprzedawcow jaka pisza dokladnie dlugosc wkladki i 39 ma dlugosc 25,5 co wydawalo mi sie duzo za duzo szczegolnie ze dlugosc wkladki nie jest mierzona od poczatku do konca tylko do miejsca gdzie powinna konczyc sie stopa, 38 pisali zawsze ze 24,5 czyli o 3-4 mm za malo, ale zaryzykowalam i jest na styk. Wlasnie wydaje mi sie ze w 39 wygladalabym jak ta PM ze zdjecia. Jeszcze jedna dziewczyna pisala ze ona w 38 ma wlasnie 24,5 dlg stopy i sa na nia odrobine za duze. U mnie to wyglada tak ze czasem jak inaczej stane to czuje na piecie to ograniczenie, jakbym miala dluzsza stope o 2 mm to juz bylyby za male. A jaka Ty masz dlg stopy? to porownamy w proporcjach z moja

Na zdjeciu pierwszym, na lewej nodze widac jak sie stanie inaczej to pieta wydaje sie jakby odrobine wystawala, ale generalnie jest tak jak przy nodze prawej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (49,7 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (44,9 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (57,7 KB, 76 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:08   #322
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
kicia - w Marii Magdaleny. byłam w niedzile i młody ksiądz miał dyżur...( az szkoda go na księdza.... taki przystojny)
bukiet i dekoracje na samochod będzie nam robila znajoma, pracowała w kwiaciarni ponad rok. Zostaje mi jeszcze dekoracja kościoła...ech tu musze poprzmawiać z parą co ma tego samego dnia co my.

to ja się chyba też wybiorę w niedzielę

a co do kwiatów pytam bo jak zapisywałam się do florystki to nie zapytałam o ceny mniej więcej myślałam że może też w tej kwiaciarni zamawiasz

Stary 2012-02-02, 13:09   #323
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

mam to samo już chyba od 4 miesięcy! Nie wiem co mi się dzieje. Do ślubu jeszcze 8,5 miesiąca a my nie mamay za wiele. Jedynie sala, kosciół, zespół i sukienka. Nie mam chęci szukac kolejnych rzeczy.
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:12   #324
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Zrobilam foty telefonem jednak, prosze nie zwracac uwagi na moj stroj (jakim jest dres) bardzo pasujacy do bucikow

No wiec tak - ja mam rozmiar zawsze miedzy 38 a 39 (dokladnie jest to dlugosc 24,8 - rozmiar 38 ma przewaznie dlugosc 24,5 wiec letnie buciki biore 38 a zimowe 39. Dziewczyny pisaly ze te buciki w ogole sie nie rozciagaja wiec balam sie troche 38, ale sprawdzilam na allegro u roznych sprzedawcow jaka pisza dokladnie dlugosc wkladki i 39 ma dlugosc 25,5 co wydawalo mi sie duzo za duzo szczegolnie ze dlugosc wkladki nie jest mierzona od poczatku do konca tylko do miejsca gdzie powinna konczyc sie stopa, 38 pisali zawsze ze 24,5 czyli o 3-4 mm za malo, ale zaryzykowalam i jest na styk. Wlasnie wydaje mi sie ze w 39 wygladalabym jak ta PM ze zdjecia. Jeszcze jedna dziewczyna pisala ze ona w 38 ma wlasnie 24,5 dlg stopy i sa na nia odrobine za duze. U mnie to wyglada tak ze czasem jak inaczej stane to czuje na piecie to ograniczenie, jakbym miala dluzsza stope o 2 mm to juz bylyby za male. A jaka Ty masz dlg stopy? to porownamy w proporcjach z moja

Na zdjeciu pierwszym, na lewej nodze widac jak sie stanie inaczej to pieta wydaje sie jakby odrobine wystawala, ale generalnie jest tak jak przy nodze prawej.
Cudnie wyglądają na nodze
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:12   #325
(kicia)
Zakorzenienie

Nika a na stronie pisze że kancelaria jest czynna od poniedziałku do piątku w godz. 9.00- 10.00 i 16.30 - 17.30
w soboty: 9.00- 10.00

Stary 2012-02-02, 13:16   #326
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
pokaaa

]

chcesz mnieć kolorową czy zwykłą ??

Zwykłą chce mieć..myslałam też o swarowskim...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:16   #327
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Nika a na stronie pisze że kancelaria jest czynna od poniedziałku do piątku w godz. 9.00- 10.00 i 16.30 - 17.30
w soboty: 9.00- 10.00
oj w sobote byliśmy.... i troche czasu nam zajeło znalezienie kancelarii, poniewaz nigdy w niej nie byłam, zaświadczenie nie było mi potrzebne.
A i dobrze, że bierzmowanie miałam w Barbarze, poniewaz w Marii Magdalenie nie mieli zadnej wzmianki o bierzmowaniu, i bym musiala kolejne zaświadczenia wyciągac.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:17   #328
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:

Piękne

Dziewczyny, nie potrafię pisać listów motywacyjnych, nie mam weny zamiast zajmować się przygotowaniami to ja szukam pracy
Stary 2012-02-02, 13:18   #329
nena1984
Zakorzenienie

tenebrosa i irmelin - chyba wiem co przezywacie, bo sama mam podobnie. Może to depresja zimowa, brak słońca czy czegoś tam... Niby te przygotowania jakoś się toczą, ale już nie ma tej radości co kiedyś. Gdyby nie powplacane zaliczki, nie wiem czy nie odwołałabym tego całego cyrku i skorzystała z usług urzędnika USC. Na dodatek w pracy idzie mi kiepsko, chyba nie nadaję się do tego zawodu. Ogólnie kicha.
Jutro podpisuję kolejną ślubną umowę, i będę musiała zrobić to sama, bo Tż mnie opuścił na 4 dni. Wódki ciągle nie mamy, bo to co ja wybiore jest albo za drogie, albo za wczesnie
Oby to było tylko zmęczenie materiału i nic poważniejszego.
Pamiętajcie dziewczyny, wraz z nadejściem wiosny wszystko się ułozy musi.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 13:18   #330
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
oj w sobote byliśmy.... i troche czasu nam zajeło znalezienie kancelarii, poniewaz nigdy w niej nie byłam, zaświadczenie nie było mi potrzebne.
A i dobrze, że bierzmowanie miałam w Barbarze, poniewaz w Marii Magdalenie nie mieli zadnej wzmianki o bierzmowaniu, i bym musiala kolejne zaświadczenia wyciągac.
a tak w Barbarze zapewniali że informacje o bierzmowaniu zostaną przekazane do parafii chrztu

a kancelaria chyba jest w takim budynku z prawej strony?? tzn jak się idzie od osiedla po lewej jest kościół po prawej to chyba plebania bodajże i tam jest kancelaria?? ja tam chodziłam po akt chrztu do bierzmowania

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-02-02 o 13:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości