Katalogi Avonu - Strona 581 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-04, 19:38   #17401
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
wiecie moze czy ta oferta na zakup kosmetykow z planet spa polega na tym ze mozna sobie wzoasc npmaske z morza martwego + krem do ciala z oliwka za 32,90 czy to trzeba 2 kosmetyki z tych samych stron ?
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
jestem pewna, że dotyczy wszystkich stron z kosmetykami SPA
dokładnie
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 19:43   #17402
Ulaczek
Rozeznanie

ja również jeszcze nie mam, więc chyba dopiero jutro

o boże a ja tak chciałam dziś...

oczywiście ja właśnie szukałam jakiegoś tuszu w kolorze zbliżonym do śliwki, zobaczymy co to będzie poza tym jeszcze nigdy nie testowałam samego Stylisty, więc ogólnie ciekawa jestem, jak się będzie sprawować i czy szczoteczka mi do gustu przypadnie.[/quote/]

ja miałam stylistę - ten czarny kolorek i nie narzekałam byłam zadowolona i wszystkim polecam, szcoteczka fajna i ta rączka krótka w przeciwieństwie do innych tuszy, ogólnie fajny
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 19:46   #17403
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dore Pokaż wiadomość
uff, odetchnelam z ulga.
chce sobie kilka rzeczy z tych stron zamowic, i kazda z innej serii.
dzieki jagoda48
dokaldnie mam nadzieje ze to prawda dziekuje za szybka odpowiedz
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 19:46   #17404
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
uff, odetchnelam z ulga.
chce sobie kilka rzeczy z tych stron zamowic, i kazda z innej serii.
dzieki jagoda48
dokladnie mam nadzieje ze to prawda dziekuje za szybka odpowiedz
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 19:49   #17405
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ja również jeszcze nie mam, więc chyba dopiero jutro

o boże a ja tak chciałam dziś...

oczywiście ja właśnie szukałam jakiegoś tuszu w kolorze zbliżonym do śliwki, zobaczymy co to będzie poza tym jeszcze nigdy nie testowałam samego Stylisty, więc ogólnie ciekawa jestem, jak się będzie sprawować i czy szczoteczka mi do gustu przypadnie.[/quote/]

ja miałam stylistę - ten czarny kolorek i nie narzekałam byłam zadowolona i wszystkim polecam, szcoteczka fajna i ta rączka krótka w przeciwieństwie do innych tuszy, ogólnie fajny
Ja też poluję na taki tusz ale niestety stylista mnie uczula
A jak sie sprawują te migoczące tusze +eylinery?MA ktoś ?Tam jest zwykły czarny tusz?
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 20:07   #17406
madammme
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie: szukam kolorów złotej szminki, które kiedyś tutaj były wklejone, ale nie mogę tego za skarby świata znaleźć; w przeszukaniu wątku złotą szminke odmieniłam we wszystkich przypadkach i nic
poradzcie jakiego użyć wyrażenia żeby się do tego dogrzebać
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 20:15   #17407
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

mam wkońcu podgląd fakturki zero braków i szlafroczek na liście

Przepraszam, że ja już z takim pytaniem, ale czy wiadomo datę ukazania się na łamach naszego wątku katalogu 03?
Stary 2006-12-04, 20:34   #17408
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
o to zdjecia
dzięki

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Byłam dziś w COKu w Wawie na Jerozolimskich i składam relację, może komuś się przyda.
Niestety kampania 01 będzie tam dopiero od jutra więc za wiele nowości nie widziałam
Miałam nadzieję że kupię zestawy z rękawiczkami SPA bo mam zamówienie na kilka zestawów w 01 Naiwniaczka ze mnie Babka powiedziała że w tym tygodniu to raczej na pewno nie będzie czyli że pewnie w pierwszym terminie 01 też pewnie nie dostanę
Nie było również wody TTA dla niego i szkatułki.
Zabrałam ze sobą moją 3-latkę, która przetestowała dokładnie trwałość wywieszonej biżuterii
Czapeczka Ballerina jest faktycznie dość mała (tzn. płytka) chyba byłaby na moją córcię za mała. Nie mogłysmy przymierzyć, bo była przyczepiona do półki , ale szalik jej sie bardzo podobał, szkatułka i torebka z kotkiem też (ale bez obłędu w oku ). Tylko ogonek tej myszki dość trudno dziecku wyciągnąć.
Torebeczka z zestawu Be...Kissable okropna. Mała i brzydka. Moja córcia stwierdziła "ale badziewie" na cały sklep
Torebka z zestawu Alternative w katalogu wygląda lepiej, w rzeczywistości jest chyba brzydsza niż jej wcześniejszy czarny odpowiednik.
Narzutka wieczorowa dopiero jest okropna. Specjalnie się przyjrzałam bo moja mama miała na nią chęć, ale będę jej szczerze odradzać. W katalogu wygląda jakby była z tiulu, a w rzeczywistości jest z czarnej siateczki, łącznie z cekinami które są mało subtelne wygląda wstrętnie. Jestem pewna że modelka na zdjęciu w katalogu nie ma na sobie tej narzutki która jest w sprzedarzy.
Torebka Gwen jest śliczna. Wprawdzie czerwona miała ułamany zatrzask - jak im nie wstyd pokazywać takie uszkodzone przedmioty Raczej to nie zachęca do zakupu. Mam nadzieję, że to z powodu, że babeczki się nad nią znęcały z powodu jej urody. Prawdopodobnie Mikołaj mi przyniesie taką torebeczkę..... Jeden minus - te kieszonki zapinają się na rzepy Doprawdy, przy takiej cenie, mogli się wysilić na zatrzaski.
Perfumy w kompakcie TTA są maleńkie Myślałam, że one są wielkości puderniczki, a mają chyba 5x5 cm, a grubości nawet 1 cm nie mają, chyba pół . Mam je w brakach i chyba z nich zrezygnuję. Myślałam ze to będzie fajny duperel na prezent, ale takie maleństwo to chyba głupio dawać Za tą cenę można kupić coś fajniejszego.
Linery CT są całkiem całkiem szczególnie kolor Copper jest ładny. Kałamarzyk jak w Perfect Wear i takiż aplikator który bardzo sobie chwalę. Na pewno nie będą takie trwałe jak ten PW ale wyglądają na prawdę ślicznie.
Pędzel z CT wygląda bardzo porządnie i chyba go sobie kupię, chociaż liczyłam na to ze jest bardziej czerwony (przynajmniej tak w katalogu wygląda) a jest bardzo różowy. Poza tym jest gęsty i miękki
Ktoś wcześniej zastanawiał się nad Extraordinary z brokatem Wydaje mi się, że ona się zupełnie nie opłaca. Dopiero w COKu zauważyłam ze ona ma pojemność 30 ml. W dodatku z brokatem jest woda toaletowa, a oryginalna jest perfumowana. Ten brokat to pic na wodę fotomontaż. Psiknęłam sobie na rękę i nic specjalnego nie wyleciało
Bombki są śliczne. Tylko ta cena
Ale się rozpisałam.
dzięki za relacje

ale naprodukowałyście postówja dopiero wróciłam i zabieram się szybciutko za składanie zamówionka
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 20:38   #17409
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość

Przepraszam, że ja już z takim pytaniem, ale czy wiadomo datę ukazania się na łamach naszego wątku katalogu 03?
z moich obliczen wynika ze bedzie ok 12 grudnia
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 20:42   #17410
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie: szukam kolorów złotej szminki, które kiedyś tutaj były wklejone, ale nie mogę tego za skarby świata znaleźć; w przeszukaniu wątku złotą szminke odmieniłam we wszystkich przypadkach i nic
poradzcie jakiego użyć wyrażenia żeby się do tego dogrzebać
ja kiedyś wrzucałam te zdjęcia tylko działam teraz na linuxie i nie moge znaleźć tamtych zdjątek, żeby wrzucić jeszcze raz, bo one były dość widoczne udało mi sie zmniejszyć 1 zdjęcie, ale chyba nie bedzie zbyt dobre najwyżej postaram się później albo jutro wkleić już te widoczne no chyba, że któraś Wizażanka ma je na dysku zapisane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jhhakhs.jpg (31,8 KB, 32 załadowań)
Stary 2006-12-04, 20:53   #17411
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość

mam podgląd faktury i brakach tylko atomizer i wizytownik -ale tego akurat się spodziewałam

a co do 3 to pewnie już nie długo, o boże boże jak się okaże że taki fajny jak 2 to zbankrutuje
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 20:53   #17412
madammme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja kiedyś wrzucałam te zdjęcia tylko działam teraz na linuxie i nie moge znaleźć tamtych zdjątek, żeby wrzucić jeszcze raz, bo one były dość widoczne udało mi sie zmniejszyć 1 zdjęcie, ale chyba nie bedzie zbyt dobre najwyżej postaram się później albo jutro wkleić już te widoczne no chyba, że któraś Wizażanka ma je na dysku zapisane
Wielkie dzięki
to zdjęcie mnie użądza, więc innych nie szukaj
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 21:02   #17413
asia_z
Zakorzenienie

madamme cieszę się
Stary 2006-12-04, 21:16   #17414
dori19851
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez mam pytanie.
Miałyscie podklad rozswietlajaco-antystresowy w kolorze 'warmest beige' ?
jest do mocno opalonej buzi? musze sie zdecydowac na wymiane, a nie mam okazji zeby zajsc do coku i sprawdzic :/
do bardzo mocno opalonej cery sie nadaje , za to do cery bladej i takiej lśniadej bedzie w sam raz
dori19851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 21:16   #17415
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
dokaldnie mam nadzieje ze to prawda dziekuje za szybka odpowiedz
nie ma za co

Cytat:
mam podgląd faktury i brakach tylko atomizer i wizytownik -ale tego akurat się spodziewałam

a co do 3 to pewnie już nie długo, o boże boże jak się okaże że taki fajny jak 2 to zbankrutuje
ja też mam podgląd faktury.... na 77 pozycji NIE DOSTANĘ:
* szkatułki Ella Balerina
* wody toaletowej Midnight
* minaturek Naturals
* rękawiczek z kuracji parafinowej.

niby nieźle, na takie duże zamówienie, ale i tak nie jestem zadowolona... znów będę polować po COKach

tymczasem mam również na fakturze mleczko do kąpieli Sake oraz szlafroczek, dla zainteresowanych: mam zafakturowane zestaw Muśnięcie Słońca, zestaw ProVibe oraz zestaw Full Speed.
z alternatywnych mam tylko kredkę metaliczną do powiek kolor Bronzing.

no nic, teraz pozostaje mi czekać do środy do odbioru paczki. wtedy zdam relację
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 21:36   #17416
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

tez mam już wystawioną fakturę - nie miałam dużego zamówienia (ok.230 zł)
nie dostanę szkatułki Ella Balerina i tarki do stóp (już drugi raz jest w brakach)
w sobotę jadę do Trójmiasta więc spróbuje w COK-u w Gdyni kupić szkatułkę (to będzie mój pierwszy raz w COK-u i mam nadzieje, że sobie poradzę

Asiuchna kiedys wspominała, że katalog 3/2007 będzie miała już 8 grudnia (trochę zmienili dostawy przed świętami)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 21:40   #17417
taka jedna
Zakorzenienie

Ja napisałam do Avonu i mi odpisali, że rękawiczki będą dostępne od 8 grudnia, a elegancka paletka cieni powinna się pojawić w magazynach 4 grudnia...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 21:47   #17418
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
nie dostanę szkatułki Ella Balerina i tarki do stóp (już drugi raz jest w brakach)
w sobotę jadę do Trójmiasta więc spróbuje w COK-u w Gdyni kupić szkatułkę (to będzie mój pierwszy raz w COK-u i mam nadzieje, że sobie poradzę

Asiuchna kiedys wspominała, że katalog 3/2007 będzie miała już 8 grudnia (trochę zmienili dostawy przed świętami)
nieźle nieźle, tymczasem ja mam zafakturowaną tarkę do stóp, i to nawet dwie sztuki
co ten Avon wyprawia?
chyba losowo wrzucają towar do paczek...
Stary 2006-12-04, 21:51   #17419
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja napisałam do Avonu i mi odpisali, że rękawiczki będą dostępne od 8 grudnia, a elegancka paletka cieni powinna się pojawić w magazynach 4 grudnia...
ja też napisałam do Avonu, iż w związku z tym, że mam w brakach 4 produkty na kwotę 100zł, chciałabym by dosłali mi paczkę na ich koszt, jak tylko kosmetyki będą dostępne, bo sama już nie składam zamówienia na 50zł na II termin, a nie będę się ładować w koszta, bo to ich wina, że mają braki.

zobaczymy, co odpiszą
Stary 2006-12-04, 21:58   #17420
dore
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dori19851 Pokaż wiadomość
do bardzo mocno opalonej cery sie nadaje , za to do cery bladej i takiej lśniadej bedzie w sam raz
bladej???
na pewno myslimy o tym samym odcieniu?
'warmest beige' to chyba najciemniejszy ze wszystkich dostepnych kolorkow.
chociaz moge sie mylic.
dziekuje ci dori za odpowiedz
dore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:02   #17421
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość

ciekawe kiedy ja będe miała podgląd fakturki? Właśnie złożyłam zamówienie-pewnie zobaczę ją jutro
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:02   #17422
dore
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja też napisałam do Avonu, iż w związku z tym, że mam w brakach 4 produkty na kwotę 100zł, chciałabym by dosłali mi paczkę na ich koszt, jak tylko kosmetyki będą dostępne, bo sama już nie składam zamówienia na 50zł na II termin, a nie będę się ładować w koszta, bo to ich wina, że mają braki.

zobaczymy, co odpiszą

i bardzo dobrze. pochwalam !!!
ilez mozna czekac na te produkty? moze w koncu sie naucza produkowac na zapas zeby konsultantki nie musialy durnia robic w ich imieniu.
ale te braki sa wyprowadzajace z rownowagi.
ja czekam (tzn. moja ciocia czeka) na rękawiczki do zestawu z kuracja parafinowa PS.
minely 2tygodnie. :|
dore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:27   #17423
nutka85
Wtajemniczenie

dostałam dzisiaj próbki tego podkładu rozświetlająco-antystresowego...
Tylko dlaczego jedna z nich jest PUSTA??

Cały zestaw próbek jest dla klientki, mam jej dać taki z pustą saszetka??
Wzięłam dwa zestawy tych próbek i w obu jest po jednej pustej próbce:|

PS. SCARLET23 dzięki za wyjaśnienia
Stary 2006-12-04, 22:37   #17424
monik78gda
Przyczajenie

GG do monik78gda

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Zwracam się z pytankiem do Dziewczyn, które składają zamówienia razem z kimś, żeby mieć większy opust i tak dalej...

Jak radzicie sobie z ofertą DEMO? Bo przecież tylko jedną sztukę tego można zamówić...
Py5tam, bo zastanawiałam się nad "połączeniem sił" z kumpelką, bo ja sobie sama nijak nie radzę:/
ale właśnie nie wiem jak rozwiązać sprawę z DEMO... bo co bedzie jak i jej i mi się spodoba?
wiem, można się dogadać Ale ciekawi mnie jak ta sprawa wygląda u Was
Już trzecią kampanię kumpela (konsultantka) zamawia ze mną. (Wcześniej 2 kampanie ja zamawiałam z nią.) Dobiłyśmy właśnie do 30% . I w kolejnym katalogu - 01 - obie chcemy to samo demo. (Wcześniej nie było kolizji - albo chciałyśmy co innego, albo dzieliłyśmy - jak było w przypadku zestawu senses.) Rozwiązanie jest takie - ona zamówi na swoje konto za 150 zeta i ma demo, a reszte chyba zamówi z mojego 30%. Zamawia ze mną jeszcze jedna konsultantka, ale nigdy dotąd nie pytała o demo.
Mam nadzieję, że Tobie się też uda jakoś z kimś dogadać. Sama bym w życiu nie miała tyle zamówień...
monik78gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:37   #17425
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
dostałam dzisiaj próbki tego podkładu rozświetlająco-antystresowego...
Tylko dlaczego jedna z nich jest PUSTA??

Cały zestaw próbek jest dla klientki, mam jej dać taki z pustą saszetka??
Wzięłam dwa zestawy tych próbek i w obu jest po jednej pustej próbce:|

PS. SCARLET23 dzięki za wyjaśnienia
Prosze bardzo
Może masz pustą próbkę z odcieniem golden carmel ten który wycofali?
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:49   #17426
Uliana
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie Złociście połyskujących cieni do powiek,chodzi o te nowe kolorki....
ślicznie dziękuję za informacje
hm...cisza w temacie....nikty nie widzał tych nowych kolorków..???????:confuse d:
Uliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 22:54   #17427
nutka85
Wtajemniczenie

właśnie nie mam pustą próbkę "CREAM" ...
Hm.....chyba im maszyny szwankują

Czyli rozumiem, że najpierw z jednego "konta" zamawiacie przez kilka kampanii a potem przez kilka kampanii z drugiego?

Ja też mam nadzieję, że uda mi się jakoś dogadać z koleżanką, bo za każdym razem płacić tę dychę za małe zamówienie to kompletnie się nie opłaca....
a koleżanka (którą zresztą sama w to wciągnęłam) ma zamówionka po mniej więcej 5 stów
Stary 2006-12-04, 23:00   #17428
jagoda48
Raczkowanie

28 osób w wątku
chyba wszyscy na katalog czekają
Stary 2006-12-04, 23:16   #17429
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
ja też na wszelki wypadek usunełam i złozyłam dziś

a teraz grzecznie i cierpliwie czekam na podgląd faktury
Ja złożyłam dziś około 11 rano i mam już podgląd fakturki(tzn pewnie miałam już wcześniej ale dopiero niedawno na kompa weszłam).
ZERO BRAKÓW !!!! Mleczko Sake przyjdzie,zestaw musniecie słońca,całe plante Spa...nawet z oferty netto przyjda kosmetyki
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-04, 23:17   #17430
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie;/
nic nie jest napisane czy oferta ta dotyczy wszystkich kosmetykow z serii spa czy tylko mozna wybierac sposrod jednej serii ;/
zawsze pisali ze oferta dotyczy stron kilku.
Na 100% możesz zamówić np. jeden kosmetyk z serii Wody mineralne Islandii a drugi z Piaski Arizony
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości