Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 13:35   #3091
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez natalcia87 Pokaż wiadomość
dziewczyny wrzucam wam gazetkę alkoholową która dostałam od KAYRY na meila
Dziękuję ślicznie!

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
wróciłam z: [...] podkolanówkami, wziełam czarmo-różowe, fajowe.
A mogłabyś wrzucić ich zdjęcie? Masz może porównanie do tych podkolanówek z poprzedniej oferty?

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:38   #3092
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie!

A mogłabyś wrzucić ich zdjęcie? Masz może porównanie do tych podkolanówek z poprzedniej oferty?
O tu na stronie są
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...slowe/oferta2/
Nie mam porównania do poprzednich bo tamtych nie kupiłam.
Teraz sobie w nich siedze, w stopę miękko, nie uciskają, nie gryzą, nie swędzą,są ok
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:41   #3093
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Również nie lubię nosić rajstop pod spodniami, zwłaszcza jeansami ...
ale dzisiaj jak powitało mnie -19,5 za oknem przeprosiłam się z rajstopami.

Wczoraj nie założyłam i zmarzłam, więc dzisiaj bez mrugnięcia okiem sięgnęłam po rajstopy.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:41   #3094
kaaren84
Raczkowanie

Cytat:
noo pamietam stare czasy kiedy ludzie dookoła wysmiewali się z kogoś kto chodzi do biedronki, nikt nie mówił głosno o tym że tam cos kupuje. a teraz u mnie przynajmniej to jakiś szał istny na biedronkę, co słucham znajomych to wszyscy tam lataja i jeszcze głosno o tym mówią
Sie nie dziwie że ceny podniesli hehe
no ja mimo wszystko zaczynam jednak tęsknić za tzw "sklepem dla biedaków" i łaże w poszukiwaniu coraz tańszych rzeczy, sie nie przelewa, trzeba sobie radzić
Też mi brak tych niskocenowych zakupów w Biedronce . Teraz, co pójdę, kupę kasy wydam . Kupiłam listwę elektryczną, skarpety dla męża, spożywkę. Golarki nie kupiłam(czekałam na opinię) ale poczytałam - dzięki Agoorka za info - i wyślę małża.
Kupiłam też wafle ryżowe - Good Food Jumbo - ryżowe z papryką/cheddarem, które polecałyście. Faktycznie, smaczne, ale takie chipsowe. No i dżem jeżynowy - obowiązkowo

kaaren84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:54   #3095
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
O tu na stronie są
Teraz sobie w nich siedze, w stopę miękko, nie uciskają, nie gryzą, nie swędzą,są ok
Tak, tak, ja wiem, jak wyglądają, ale chciałam zobaczyć ich zdjęcie "na żywo" Czasami biedronkowe zdjęcia ofert nie wiele mają wspólnego z rzeczywistością
Więc mam prośbę do tych z Was, które kupiły te wzorzyste podkolanówki o wstawienia ich zdjęcia

Aha, zapomniałam wcześniej zapytać, czy one też są takie podkolanówki za kolana? W sensie: podkolanówki-zakolanówki? Tak jak w przypadku poprzednich? I czu spadają z łydki? Zsuwają się?

Stary 2012-02-02, 13:55   #3096
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
O tu na stronie są
A ja pisałam o wcześniejszych, nie doczytałam i myślałam, że one się u was pojawiły

A te to 100% bawełna?
Stary 2012-02-02, 14:09   #3097
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

dziewczyny, przepraszam,że jak łysy o beton. Wy już pewnie jesteście obcykane w tych biedronkowych cudach to pewnie moje pytania są żenujące dla Was, ale proszę o odpowiedź bo się nie przekopię przez 10 wątków.
Niedawno odkryłam biedronkę. Zawsze ją omijałam bo nie można płacić w niej kartą, ale ostatnio jak tam wlazłam i nakupiłam super rzeczy niemal darmo to chyba muszę tam cześciej zaglądać. Kupiłam np świetne "emu" córeczce za 10 PLN (!!!!) i są dużo lepszej jakości niż poprzednie zakupione w jakimś centrum za 50 dych i to na wyprzedaży.
Teraz kupiłam balsam Green nature, który wygląda niemal identycznie jak używany kiedyś przeze mnie balsam Tołpy. Ale tamten był dużo droższy a ten 5 PLN! Wyczytałam już,że to faktycznie chyba robi tołpa..nie wiem czy jest dobry, bo jeszcze nie używałam ale pachnie obłędnie! Jeśli używałyście to chętnie poczytam opinii bo jeśli to jakaś limitowana seria to może kupię zapas. Chyba chciałabym spróbować jeszcze jakiś "odpowiedników" Kiedyś czytałam o peelingach daxa, ale chyba już nie ma ..przynajmniej u nas. Czego jeszcze warto szukać? Może jakieś fajne masełka do ciała? Dacie wskazówki początkującej biedronce?
Stary 2012-02-02, 14:45   #3098
partytura
Zadomowienie

Sporo ostatnio było o cukierkach na wagę, a dziś skosztowałam czegoś nowego. Moja rodzicielka ma imieniny i kupiła pakowanych trufli Odry i cukierków Fantazja firmy Bałtyk by móc poczęstować znajomych w robocie. No i oczywiście skapło się i mnie ( fajne śniadanie, co? ) I muszę się przyznać.. miałam wilcze zęby na Trufelki, a okazało się, że te cukierki Fantazja też są całkiem niezłe Mój czekoholizm został zaspokojony więc poczułam się mile zaskoczona
Odnośnie zimna - też niecierpię rajtek pod spodniami i dlatego mi girki marzną. Od dłuższego czasu kontempluję nad jakimiś zakolanówkami termicznymi lub tzw. getrami sportowymi z allegro. Nawet jakby nie było mi w nich wygodnie to w domku by mi było w nich dużo cieplej Trochę się obawiam zakupu uniwersalnego rozmiaru w B. , bo łydkę od połowy wzwyż mam mięsistą hehe

ps. Torteks? Kolor barwnikowej chemii Najlepszy dowód na tzw. gusta guściki Jeśli o mnie chodzi to wolę Pudliszki/ Kotlin itp., widać, że leżały obok pomidorka przynajmniej Moja mama zadowala się Torteksem, a dla mnie kolorystyka jest zbyt 'prześwitująca' i smak nie pomidorkowy Ale nie mam nikomu za złe, że ma inne kubki smakowe

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 15:10   #3099
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
ps. Torteks? Kolor barwnikowej chemii Najlepszy dowód na tzw. gusta guściki Jeśli o mnie chodzi to wolę Pudliszki/ Kotlin itp., widać, że leżały obok pomidorka przynajmniej Moja mama zadowala się Torteksem, a dla mnie kolorystyka jest zbyt 'prześwitująca' i smak nie pomidorkowy Ale nie mam nikomu za złe, że ma inne kubki smakowe
Dla mnie Tortex jest keczupem najgorszego sortu :/ Smakuje jak stary piernik To samo mogę powiedzieć o Włocławku :/

Stary 2012-02-02, 15:17   #3100
Agoorka
Zadomowienie

Nie ma za co dziewczyny odnośnie opinii tej golarki. U mnie nie było ich dużo i nawet szły, kobieta za mną dwie brała. Już się ,, nagoliłam" trochę dziś, a jeszcze trochę mam różnych rzeczy.

A mam pytanie odnośnie tych biszkoptów jogurtowo- truskawkowych. Próbowała któraś z Was?? Czy nie są samym cukrem i ulepkiem?

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 15:21   #3101
asiaasia58
Wolę prosto!

ja przybywam pochwalić podkolanówki specjalnie dzisiaj popędziłam po nie do Biedronki i zastałam pełny karton
wzięłam czarne i szare (i tu uwaga - po obejrzeniu zdjęć w gazetce byłam przekonana, że te szare są szaro - białe, ale w rzeczywistości ten biały okazał się takim delikatnym, jasnym różem, czarno białe natomiast rzeczywiście są czarno-białe)
dla mnie bomba - właśnie mam je na nogach i są cieplutkie, nie gryzą, naciągnęłam je do samych kolan (w sensie kończą się PRZED kolanem, a nie powyżej jak te które można było dostać niedawno) a mam stopę 39 i i łydki takiej dość normalnej budowy (przy bardzo szczupłych nogach, pewnie się będą kończyć trochę wyżej)
Stary 2012-02-02, 16:04   #3102
anula3333
Wtajemniczenie

Dzięki za gazetkę
Stary 2012-02-02, 16:37   #3103
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
Ja też wolę Madero od Pudliszek. A jak nie jestem w B, to czasem się skuszę na Kotlina
Ja też tak mam ewentualnie na Hellmansa

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość

co do kwasowości keczupów - ja potrawię jeść łyżkami koncentrat i uważam, że pychota taki kwas.
ja też, tylko tych kwaśnych nie lubie, za to z Intermarche uweilbiam cały słoik potrafię zjeść

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Poproszę o relację, to te za 7,99zł?

Jestem ciekawa tych skarpet narciarskich, czy włożę je na stopę nr 40 i oczywiście, czy warto wydać 15zł!
Dziuba spokojnie. Ja swojemu Tż kupiłam rozmiar 43-46 a nosi 44 i na długość stopy są ok, mogłyby być mniejsze, ale dosłownie zamiast skarpet ma podkolanówki, ale w sportowym. Więc bierz te 37-40 rozmiar jak są. Bo na stronie nie ma rozmiarów... No taniej nie znajdziesz takich skarpet. Były w Lidlu po 10 zł dziewczęce, ale cienkie jak dupa węża.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Również nie lubię nosić rajstop pod spodniami, zwłaszcza jeansami ...
Wczoraj nie założyłam i zmarzłam, więc dzisiaj bez mrugnięcia okiem sięgnęłam po rajstopy.
Ja nie wiem co bym musiała ubrać żebym nie zmarła chyba całą zimę przechodzić w narciarach. Nawet jak mam pod jeansami rajty to idąc strasznie marznę w uda i palce u nóg. Trzeba jak nic zapaść w sen zimowy

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:36
whenee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 16:42   #3104
myrcella
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A jaki jest w smaku ten z Hellmansa? Bo osobiście lubię takie pikantniejsze ketchupy
Kotlin jest dobry, szczególnie ten z piekła rodem, ale kiedyś był i tak ostrzejszy. Hellmans mi nie smakuje.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Forget_me w takie zmimno, to Ci podkolanówki nie pomogą, ja wolę jak coś mnie grzeje w nery, plecy i pupę.
keczup Tortex jest wg. mnei za rzadki. właśnie wcinam gołąbki z keczupem Heinza, pyszne.
Lista moich ulubionych keczupów:
1. Heinz
2. Kotlin- właściewie po 1szych dwóch, to długo nic
3. Włocławek/ Pudliszki
4. Helmmans
myrcella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 16:48   #3105
alamirka
Moderator

Cytat:
Tak, tak, ja wiem, jak wyglądają, ale chciałam zobaczyć ich zdjęcie "na żywo" Czasami biedronkowe zdjęcia ofert nie wiele mają wspólnego z rzeczywistością
Więc mam prośbę do tych z Was, które kupiły te wzorzyste podkolanówki o wstawienia ich zdjęcia

Aha, zapomniałam wcześniej zapytać, czy one też są takie podkolanówki za kolana? W sensie: podkolanówki-zakolanówki? Tak jak w przypadku poprzednich? I czu spadają z łydki? Zsuwają się?
Baterie do aparatu mi wysiadły, więc nie zrobie fotki, naładowac się muszą. Ale tu nie ma bardzo co fotografować, wyglądają jak na stronie Ja mam akurat te czarno-różowe,czy tam fioletowe, nie znam się Nie różnia się niczym od tych na zdjęciu. Nie wiem jak tam inne.
Dziewczyny, jest na metce napisane że to podkolanka, i tam tez się kończą :P Pod kolanem
Ja mam chude patyki, ale nie naciagnie się ich az za kolana. I dobrze, nienawidzeeeeeee zakolanówek brr

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
A ja pisałam o wcześniejszych, nie doczytałam i myślałam, że one się u was pojawiły

A te to 100% bawełna?
Wyrzuciłam już metkę, chyba 85% bawełny. Albo 80%

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, przepraszam,że jak łysy o beton. Wy już pewnie jesteście obcykane w tych biedronkowych cudach to pewnie moje pytania są żenujące dla Was, ale proszę o odpowiedź bo się nie przekopię przez 10 wątków.
Niedawno odkryłam biedronkę. Zawsze ją omijałam bo nie można płacić w niej kartą, ale ostatnio jak tam wlazłam i nakupiłam super rzeczy niemal darmo to chyba muszę tam cześciej zaglądać. Kupiłam np świetne "emu" córeczce za 10 PLN (!!!!) i są dużo lepszej jakości niż poprzednie zakupione w jakimś centrum za 50 dych i to na wyprzedaży.
Teraz kupiłam balsam Green nature, który wygląda niemal identycznie jak używany kiedyś przeze mnie balsam Tołpy. Ale tamten był dużo droższy a ten 5 PLN! Wyczytałam już,że to faktycznie chyba robi tołpa..nie wiem czy jest dobry, bo jeszcze nie używałam ale pachnie obłędnie! Jeśli używałyście to chętnie poczytam opinii bo jeśli to jakaś limitowana seria to może kupię zapas. Chyba chciałabym spróbować jeszcze jakiś "odpowiedników" Kiedyś czytałam o peelingach daxa, ale chyba już nie ma ..przynajmniej u nas. Czego jeszcze warto szukać? Może jakieś fajne masełka do ciała? Dacie wskazówki początkującej biedronce?
Ten balsam jest bardzo dobry, jak masz mozliwosć i Ci podpasuje to weż na zapas, bo normalnie go nie ma w ofercie, tlyko okresowo.
Dobre i polecane są jeszcze żele pod prysznic Be Beauty, zwłaszcza Bali. Tak samo żele micelarne do mycia twarzy, mój ulubiony to w białej tubce CZęsto kupuję tez mleczka do twarzy Be Beauty (też Tołpa), mydła w płynie itd. Masę jest tego

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:51
Stary 2012-02-02, 16:49   #3106
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co bym musiała ubrać żebym nie zmarła chyba całą zimę przechodzić w narciarach. Nawet jak mam pod jeansami rajty to idąc strasznie marznę w uda i palce u nóg. Trzeba jak nic zapaść w sen zimowy
Zakopać się pod pierzyną i obudzić na wiosnę - to jest pomysł.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 16:49   #3107
alamirka
Moderator

Cytat:
Dla mnie Tortex jest keczupem najgorszego sortu :/ Smakuje jak stary piernik To samo mogę powiedzieć o Włocławku :/
Też się dziwiłam zachwytom nad Tortexem, aż sprawdziłam w sklepie czy to ten o którym myślę bo mi coś nie pasowało. To jakaś bladzina a nie ketchup :P Ja tam lubie mocno pomidorowe, gęste, mocno czerwone i ostre! Heinz w szklanej butli to moje loffe
Ale oczywiście kumam że niektorzy wolą inne smaki. Dlatego przecież tyle ich mamy w sklepach do wyboru
Włocławka nie próbowałam, własnie zawsze się bałam że to taki typu tortex/mivex fe Ale skoro widze mieszane opinie to sobie sieknę i spróbuje a co, najwyżej zuzyję jako dolewkę do jakiegoś sosu jak mi sam w sobie nie zasmakuje

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:54
Stary 2012-02-02, 16:53   #3108
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.

Ps. Chciałam zapytać o te kubki termiczme, które będą od 9.02.
Myślicie że ten napis i logo euro 2012 da się jakoś zmyć, zdrapać czy cokolwiek z tym zrobić żeby się tego pozbyć?
Bardzo mi się podobają ale logo... porażka
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 16:56   #3109
alamirka
Moderator

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201715 6]Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.

Ps. Chciałam zapytać o te kubki termiczme, które będą od 9.02.
Myślicie że ten napis i logo euro 2012 da się jakoś zmyć, zdrapać czy cokolwiek z tym zrobić żeby się tego pozbyć?
Bardzo mi się podobają ale logo... porażka[/QUOTE]
Zastanawiałam się nad tym samym jak je zobaczyłam w gazetce
Dam sobie siana z nimi, skoro mają te logo no i skoro mam 3 niecieknące poprzednie.
Same w sobie kubki fajne, tylko szkoda że na zdjęciu nie widac jak sie otwiera dziubek do picia. Jak się przesuwa na bok albo do przodu to od razu skreślam takie. Bedę teraz brać tlyko wciskane albo z guziczkiem

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-02 o 16:57
Stary 2012-02-02, 16:57   #3110
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myrcella Pokaż wiadomość
Kotlin jest dobry, szczególnie ten z piekła rodem, ale kiedyś był i tak ostrzejszy. Hellmans mi nie smakuje.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Forget_me w takie zmimno, to Ci podkolanówki nie pomogą, ja wolę jak coś mnie grzeje w nery, plecy i pupę.
keczup Tortex jest wg. mnei za rzadki. właśnie wcinam gołąbki z keczupem Heinza, pyszne.
Lista moich ulubionych keczupów:
1. Heinz
2. Kotlin- właściewie po 1szych dwóch, to długo nic
3. Włocławek/ Pudliszki
4. Helmmans

Nie takie zakolanówki cieniutkie, tylko takie grubaśne miałam na myśli W takie mrozy to w cieniutkich by mi nieźle przypiździło
Ja też lubię, kiedy jest mi cieplutko, jednak tego uczucia rajstop pod spodniami nie znoszę Od razu mam wrażenie, że skóra mnie zaczyna swędzić
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 17:02   #3111
Konto usunięte

Cytat:
Zastanawiałam się nad tym samym jak je zobaczyłam w gazetce
Dam sobie siana z nimi, skoro mają te logo no i skoro mam 3 niecieknące poprzednie.
Same w sobie kubki fajne, tylko szkoda że na zdjęciu nie widac jak sie otwiera dziubek do picia. Jak się przesuwa na bok albo do przodu to od razu skreślam takie. Bedę teraz brać tlyko wciskane albo z guziczkiem

no właśnie wyglądają na takie z guziczkiem, ja widziałam podobne chyba w kerfurze firmy bergner w sumie fajne ale te z biedronki na tym silikonie mają taki fajny motyw a ja się lubuję w takich pierdołach.

Kupowała któraś z was tego energy drinka cuba libre? Jeśli tak proszę i wrażenia smakowe czy podchodzi pod rum i cole :P
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 17:03   #3112
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Ja też tak mam ewentualnie na Hellmansa

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

ja też, tylko tych kwaśnych nie lubie, za to z Intermarche uweilbiam cały słoik potrafię zjeść

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Dziuba spokojnie. Ja swojemu Tż kupiłam rozmiar 43-46 a nosi 44 i na długość stopy są ok, mogłyby być mniejsze, ale dosłownie zamiast skarpet ma podkolanówki, ale w sportowym. Więc bierz te 37-40 rozmiar jak są. Bo na stronie nie ma rozmiarów... No taniej nie znajdziesz takich skarpet. Były w Lidlu po 10 zł dziewczęce, ale cienkie jak dupa węża.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

hahahaha
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 17:07   #3113
alamirka
Moderator

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201739 2]no właśnie wyglądają na takie z guziczkiem, ja widziałam podobne chyba w kerfurze firmy bergner w sumie fajne ale te z biedronki na tym silikonie mają taki fajny motyw a ja się lubuję w takich pierdołach.

Kupowała któraś z was tego energy drinka cuba libre? Jeśli tak proszę i wrażenia smakowe czy podchodzi pod rum i cole :P[/QUOTE]
O jak z guzikiem to fajne, zapewne szczelne będą, mam takie 3 i każdy jest dobry
Ja piłam tego be powera rum z colam jak dla mnie bomba, alem chyba dziwna bo laski tu pisały że fu
Ale naprawde smakuje jak rum z colą, trzeba lubić taki trunek żeby brac taki smak Więc dobrałam dziś kolejne opakowania
No ale myślę że z tym to jak z ketchupem, jednemu smakuje, drugiemu nie..

przypomniał mi się taki ketchup w słoiku szklanym Mosso, cała moja rodzina się brzydzi na niego, jem go tylko ja, smakuje jak koncentrat, pyszny!

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-02 o 17:11
Stary 2012-02-02, 17:18   #3114
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Ten balsam jest bardzo dobry, jak masz mozliwosć i Ci podpasuje to weż na zapas, bo normalnie go nie ma w ofercie, tlyko okresowo.
Dobre i polecane są jeszcze żele pod prysznic Be Beauty, zwłaszcza Bali. Tak samo żele micelarne do mycia twarzy, mój ulubiony to w białej tubce CZęsto kupuję tez mleczka do twarzy Be Beauty (też Tołpa), mydła w płynie itd. Masę jest tego
dzięki! wszystko sobie oblukam
Stary 2012-02-02, 17:23   #3115
Konto usunięte

No to ide po be powera. Uwielbiam rum i cole :P
Stary 2012-02-02, 17:25   #3116
olaaaa199111
Zakorzenienie

A gdzie u Was stoją te o smaku rum-cola?? Bo u siebie nie widziałam.. ;/
Stary 2012-02-02, 17:39   #3117
Konto usunięte

Ja jeszcze nie byłam u siebie, widziałam że od dzisiaj są więc nie podpowiem
Nazywają się bepower cuba libre
Stary 2012-02-02, 17:40   #3118
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Ile kosztuje najtańszy płyn do płukania tkanin?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 17:56   #3119
zabciajs
Zakorzenienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201715 6]Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.

[/QUOTE]

Ostatnio patrzyłam na ten ser, ale nie oglądałam etykietki. To ser, czy wyrób seropodobny? Bo jakoś tarte gotowce tylko z tym mi się kojarzą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pimg_0000000572_15_normal.jpg (10,7 KB, 43 załadowań)
Stary 2012-02-02, 18:01   #3120
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Też się dziwiłam zachwytom nad Tortexem, aż sprawdziłam w sklepie czy to ten o którym myślę bo mi coś nie pasowało. To jakaś bladzina a nie ketchup :P Ja tam lubie mocno pomidorowe, gęste, mocno czerwone i ostre! Heinz w szklanej butli to moje loffe
Ale oczywiście kumam że niektorzy wolą inne smaki. Dlatego przecież tyle ich mamy w sklepach do wyboru
Włocławka nie próbowałam, własnie zawsze się bałam że to taki typu tortex/mivex fe Ale skoro widze mieszane opinie to sobie sieknę i spróbuje a co, najwyżej zuzyję jako dolewkę do jakiegoś sosu jak mi sam w sobie nie zasmakuje
No to nie jestem sama, "bladzina" " i to "najgorszego sortu" Podpisuję się obiema łapkami pod Waszymi wypowiedziami
Cytat:

(...)Ja nie wiem co bym musiała ubrać żebym nie zmarła chyba całą zimę przechodzić w narciarach. Nawet jak mam pod jeansami rajty to idąc strasznie marznę w uda i palce u nóg. Trzeba jak nic zapaść w sen zimowy
Hehe
Ja mam tak samo Ogólnie dłonie i stopy to moje problematyczne w zimę części ciała.. Dziś 1 raz tej zimy wyjęłam z szafy sprezentowane mi w wigilię 2010r. geterkopodobne lekko mechate od wewnątrz "porteczki" i na to naciągnęłam spodnie, w domu w takiej opcji mogę wysiedzieć, pomimo, że na dwór taka opcja nie dla mnie No i bambosze mam na girkach, ale i tak mi w stópki chłodno, tak już mam... Może to uroki parteru i chłodku jaki ciągnie po podłodze od piwnic, nie wiem.. ale zapaść w sen zimowy to by było jakieś rozwiązanie hehehe

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości