Oleje i olejki do włosów - część IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 14:13   #4801
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część IV

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Dzisiaj raniutko zmyłam Babassu i, niestety, włosy są po nim zbyt wygładzone i sypkie. Ten efekt jest u mnie niepożądany . Chyba zużyję go wyłącznie na końcówki.
Szkoda, że Ci nie posłużyło. U mnie obok kokoska, tucumy i shea to nr 1.
A może spróbujesz nałożyć tylko na kilka godzin?

Dziś farbowanie odrostów, wobec tego na skalpie heenara, a na długości właśnie babassu.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:14   #4802
vyenna
Zadomowienie

Dziewczyny, jeszcze nie łapię jednej rzeczy.
Nie wiem, czy moje włosy mają za dużo protein, czy nawilżenia, bo z tej listy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=32 to wszystko odpowiada.
O zbyt dużym nawilżeniu świadczy u mnie:
"ciągną się bez końca gdy je rozciągamy, są zbyt miękkie zwłaszcza gdy są mokre, są słabe, wątłe"

Z kolei o przeproteinowaniu świadczy:
"włosy są suche, łamliwe"

Więc teraz nie wiem w sumie co im do końca jest i czego potrzebują. Wynika, że wszystko źle ;p
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:17   #4803
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
The rock, śliczne włosy

Dzisiaj raniutko zmyłam Babassu i, niestety, włosy są po nim zbyt wygładzone i sypkie. Ten efekt jest u mnie niepożądany . Chyba zużyję go wyłącznie na końcówki.
Powiedz mi czy to babassu to maslo? Znalazlam na allegro calkiem nie drogo.
Masło Babassu 100% 50g do ciała -

wystarczy to wpisac, chetnie zamowie bo efekt wlosow sypkich u mnie jak najbardziej porzadany

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:17   #4804
ania smerfetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
(...)
Pierwszym olejkiem jaki kupilam byl alterry-migdaly i papaja, podobno bardzo polecany ale dopiero pozniej doczytalam ze ma rycynowy w skladzie ktory przyciemnia wlosy no wiec pytanie mam, jak to jest z tym przyciamnianiem czy to da sie to wyplukac czy tam jest nie wielka jego ilosc i nie przyciemni mocno wlosow? (z racji tego ze robilam dekoloryzacje strasznie boje sie przyciemnienia wlosow).

Drugi olej jaki zamowilam i wlasnie do mnie dotarl jest kokos z efavitu Wyprobuje w sb przed myciem

chcialabym jeszcze kupic olejek ze slodkich migdalow ale ten malutki na dozie jest w tej chwili niedostepny wiec na razie zostane przy tych 2, wyprobuje kokos
To niezupełnie tak jest z tym przyciemnianiem przez rycynę. Po prostu włos staje się zdrowszy, łuski przylegają do trzonu (staje się mniej porowaty) więc automatycznie włos wydaję się być ciemniejszy. Podobno.

Cytat:
Napisane przez XoXJuSsStYnKaXoX Pokaż wiadomość
Przeglądam tak co tu jest ale z tego co widzę te produkty mają bardzoe słabe opinie na KWC
A co myślisz o szamponie Babydream? Ma dość dobre opinie ale niestety okropnie plącze włoski i słabo się pieni. Nadaje się on do użytku codziennego czy raczej nie? Ja na ogół lubię jak mi się szampon pieni. A co do odzywek to na razie zostanę przy tej z Isany z olejkiem babassu.
Jeśli chodzi o olejowanie to myślę że co drugi dzień na razie będę.
Słabe, nie słabe, na Twoje włosy mogą akurat działać szałowo. Poza tym słabe opinie na KWC mogą być spowodowane właśnie brakiem silikonów w składzie. Ludzie chcą mieć efekty od razu, więc jak odżywka nie ma silikonów to włosy nie są WOW, więc produkt (choć tak naprawdę wartościowy) uznawany jest za nic nie warty i dostaje minus. Odżywka Garnier avocado i karite cieszy się powodzeniem (ale nie wiem czy ona jest nawilżająca bardziej czy bardziej odżywcza).
Co do BD to był to mój pierwszy szampon w nowej pielęgnacji. Na Hipp trochę szkoda mi pieniążków, ale pewnie kiedyś go też wypróbuję. Tak, BD trochę plącze włosy, ale jak użyjesz odżywki to powinno być ok. Ja zawsze rozczesuję włosy z nałożoną odżywką grzebieniem jeszcze pod prysznicem. Teraz używam Żelu uniwersalnego z BD (ten z pompką) i bardziej mi się podoba niż szampon. One się pienią, tylko trzeba więcej produktu nałożyć, lub przed nałożeniem rozmieszać z wodą w kubeczku lub na dłoni. Ja myję włosy 3 razy w tyg. i uważam że do codziennego stosowania się jak najbardziej nadaje bo jest delikatny. No chyba że komuś tak plącze włosy że rozczesać nie może więc wtedy delikatny nie jest
Owsiankę jem regularnie od 10.10.2011
Od zawsze się ODCHUDZAM

Edytowane przez ania smerfetka
Czas edycji: 2012-02-02 o 14:20
ania smerfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:18   #4805
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Szkoda, że Ci nie posłużyło. U mnie obok kokoska, tucumy i shea to nr 1.
A może spróbujesz nałożyć tylko na kilka godzin?

Dziś farbowanie odrostów, wobec tego na skalpie heenara, a na długości właśnie babassu.
A może dałam go zbyt dużo? No nie wiem, na pewno będę jeszcze testować . Tucuma też u mnie leżakuje... Chyba jakąś mieszankę sobie ukręcę.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:29   #4806
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeszcze nie łapię jednej rzeczy.
Nie wiem, czy moje włosy mają za dużo protein, czy nawilżenia, bo z tej listy https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=32 to wszystko odpowiada.
O zbyt dużym nawilżeniu świadczy u mnie:
"ciągną się bez końca gdy je rozciągamy, są zbyt miękkie zwłaszcza gdy są mokre, są słabe, wątłe"

Z kolei o przeproteinowaniu świadczy:
"włosy są suche, łamliwe"

Więc teraz nie wiem w sumie co im do końca jest i czego potrzebują. Wynika, że wszystko źle ;p
Są równocześnie łamliwe i gumowe? Jak to możliwe?. Spróbuj umyć je szamponem z sls, usuniesz w ten sposób to, co się na nich skumulowało (czyli i proteiny i emolienty też). I tak jak napisała Syrenka, pielęgnuj dalej, stosuj na zmianę produkty proteinowe z nawilżającymi, emolientowymi.
Czasem zbyt częste olejowanie niekoniecznie pomaga. Albo oleje nie takie.

Cytat:
A może dałam go zbyt dużo? No nie wiem, na pewno będę jeszcze testować . Tucuma też u mnie leżakuje... Chyba jakąś mieszankę sobie ukręcę.
Ja dałam dziś łyżkę, a mogłam dać mniej (mam dość gęste włosy do ramion). Jak mi olej nie podchodzi, dodaję do masek/odżywek przed myciem.

Stary 2012-02-02, 14:37   #4807
mischievous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania smerfetka Pokaż wiadomość
To niezupełnie tak jest z tym przyciemnianiem przez rycynę. Po prostu włos staje się zdrowszy, łuski przylegają do trzonu (staje się mniej porowaty) więc automatycznie włos wydaję się być ciemniejszy. Podobno.

To faktycznie mialoby sens dziekuje

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

mischievous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 14:48   #4808
vyenna
Zadomowienie

Cytat:
Są równocześnie łamliwe i gumowe? Jak to możliwe?. Spróbuj umyć je szamponem z sls, usuniesz w ten sposób to, co się na nich skumulowało (czyli i proteiny i emolienty też). I tak jak napisała Syrenka, pielęgnuj dalej, stosuj na zmianę produkty proteinowe z nawilżającymi, emolientowymi.
Czasem zbyt częste olejowanie niekoniecznie pomaga. Albo oleje nie takie.
Jak są mokre, to mogę włos rozciągnąć, potem jak go puszczam, to się tak skręca jak antenka.
A jak są suche - to fajnie, są miękkie, ale suche równocześnie i każdy włos odstaje w inną stronę, taka szczota.

Myję ostatnio tylko szamponem z sls - joanną różową. Kilka myć temu umyłam proteinowym himalaya i były strasznie szorstkie i bez blasku.

[Mam olej lniany, ze słodkich migdałów, kokosowy, ostatnio używałam też oliwy z oliwek. ]
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:01   #4809
eternitymoment
Zadomowienie

siedze sobie z heenara na włosach , na całej długosci ehhh jak ja kocham ten nałog olejkowania
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:10   #4810
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ale mnie dawno u was nie było.

Kupiłam dziś w Lidu olej arachidowy. W sumie czytałam, że pisałyście, że jest rafinowany. Zobaczę, jak się spiszę. Choć na razie chce skończyć Sesę, z którą jestem zachwycona.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 15:45   #4811
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Jak są mokre, to mogę włos rozciągnąć, potem jak go puszczam, to się tak skręca jak antenka.
A jak są suche - to fajnie, są miękkie, ale suche równocześnie i każdy włos odstaje w inną stronę, taka szczota.

Myję ostatnio tylko szamponem z sls - joanną różową. Kilka myć temu umyłam proteinowym himalaya i były strasznie szorstkie i bez blasku.

[Mam olej lniany, ze słodkich migdałów, kokosowy, ostatnio używałam też oliwy z oliwek. ]
Przepraszam, ale moja wiedza tu się kończy. Poczekaj na bardziej doświadczone

Stary 2012-02-02, 15:50   #4812
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny! Wczoraj byłam w rossmannie i kupiłam sobie wreszcie odżywkę, no i faktycznie tak jak mi pisałyście że była mi ona potrzebna po olejowaniu bez problemu rozczesałam włoski wysuszyłam (bo nie lubię się kłaść spać z mokrą głową a było już dość późno i nie chciało mi sie czekać aż same wyschną) Włoski puszyste, mięciutkie fajne takie ale jednak muszę chyba jeszczew jedwab lub coś na końcówki zainwestować bo takie lekko szorstkie są może coś polecacie? Może olej kokosowy z BU dobry by był? Czy może raczej jedwab CHI? Kiedys używałam BIOSILK ale okropnie mi wysuszył włosy zupełnie odwrotnie zadziałał:/

Może jeszcze macie jakieś pomysły na te moje kłaczki... Po myciu są oki ale po jakimś czasie zazwyczaj myję na wieczór na drugi dzień rano są takie nawet nawet ale już nie takie jak po myciu a na wieczór przed myciem są okropne przy skórze tłuste a dalej suche bardzo i się elektryzują. Regularnie od dwóch lat stosuje maski 2x w tygodniu godzinka pod czepkiem. Efekty są chwilowe mam wrażenie że one cały czas chcą pić:/ ale już nie wiem co mam uzywac z drugiej strony nie chcę ich obciążyć
Ja na końcówki zawsze daję olej kokosowy Efavitu i na to jedwab CHI, świetnie chroni, naprawdę polecam

Cytat:
Kochana już Ci piszę jak to u mnie wygląda...
Włosy mi się bardziej elektryzują odkąd zmieniłam szampon czyli tydzień czasu (zmieniłam na Palmolive 'Długie i błyszczące') przeważnie używam Dove.
Włoski czeszę szczotą z naturalnego włosia z Avonu i po niej właśnie mi sie bardziej elektryzują a podobno od takich szczotek nie powinny:/
Grzebienia używam z szeroko rozstawionymi ząbkami też z Avonu ale tylko włoski mokre czeszę.
Płynu do płukania używam.
Czyli z tego co rozumiem to ograniczyc kosmetyki z SLS?!
Jakie możesz mi polecić? (szampon odżywka maska)
I jeszcze jedno czy ta odżywka z Isany wygładzająca może być bo wczoraj ja kupiłam i szkoda ją wyrzucać.
Szampony typu Dove zawierające silikony oblepiają włoski i mimo, że mają SLeS w składzie i tak wymagają oczyszczenia
Spróbuj oczyścić włoski, może wtedy przestaną się tak elektryzować
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 16:14   #4813
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
Powiedz mi czy to babassu to maslo? Znalazlam na allegro calkiem nie drogo.
Masło Babassu 100% 50g do ciała -

wystarczy to wpisac, chetnie zamowie bo efekt wlosow sypkich u mnie jak najbardziej porzadany
Na opakowaniu mojego Babassu jest napisane masło, ale ono jest mięciutkie, dlatego w kontakcie ze skórą zmienia się w bardziej oleiste . Kupowałam go w którymś ze sklepów internetowych, nie na Allegro.

Cytat:
Ja dałam dziś łyżkę, a mogłam dać mniej (mam dość gęste włosy do ramion). Jak mi olej nie podchodzi, dodaję do masek/odżywek przed myciem.
Coś pokombinuję . Dzięki.

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
siedze sobie z heenara na włosach , na całej długosci ehhh jak ja kocham ten nałog olejkowania
Heenara fajna, nie?
Jeszcze kiedyś kupię sobie Amlę, bo te indyjskie szczególnie służą moim włosom.

and random compliments.
Stary 2012-02-02, 16:24   #4814
Jigoku
Zakorzenienie

Ja mam z dozu avocado, migdały i winogrono i nadają się do włosów jak najbardziej.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 16:28   #4815
mosia07
Raczkowanie

Czy jak olejujecie włosy to na przemian różnymi olejami czy cały czas tym samym? Trochę głupie pytanie, ale mama oczywiście jak to ona powiedziała mi że przez to że ciągle coś innego kładę na włosy mogę uzyskać odwrotny skutek, a to co mi powie od razu zaczynam w to wierzyć i stąd moje pytanie bo wolałam się upewnić

mosia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 16:53   #4816
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mosia07 Pokaż wiadomość
Czy jak olejujecie włosy to na przemian różnymi olejami czy cały czas tym samym? Trochę głupie pytanie, ale mama oczywiście jak to ona powiedziała mi że przez to że ciągle coś innego kładę na włosy mogę uzyskać odwrotny skutek, a to co mi powie od razu zaczynam w to wierzyć i stąd moje pytanie bo wolałam się upewnić
Ja różnymi albo mieszkam, bo chcę jak najszybciej zużyć te, które mi nie pasują. Choć 2 oleje i Jantar już wystawiłam na wyminie, bo nie widać końca butelki, a średnio działają na moje włosy, lepiej coś innego wypróbować

książki
Stary 2012-02-02, 17:07   #4817
Shazney
Zakorzenienie

Jigoku, co jest nie tak z Jantarem?

and random compliments.
Stary 2012-02-02, 17:12   #4818
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jigoku, co jest nie tak z Jantarem?
Strasznie swędzi mnie głowa i przetłuścił mi bardzo włosy

książki
Stary 2012-02-02, 17:15   #4819
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mosia07 Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że każde włosy lubią co innego. Jednym odpowiada takie żonglowanie produktami, a inne nie zbyt dobrze znoszą zmiany. Niestety wszystko trzeba na sobie sprawdzić.

Odebrałam Jantar Dla mnie śmierdzi jak tania woda kolońska z kiosku tylko jakby bez dodatku alkoholu

Dzisiaj pierwszy test oleju sezamowego z lidla. Tylko na długość go dam, na skalp chyba nie ma sensu. Lepiej nałożyć tajną broń przyspieszającą porost
plineczka003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 17:34   #4820
izus_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plineczka003 Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że każde włosy lubią co innego. Jednym odpowiada takie żonglowanie produktami, a inne nie zbyt dobrze znoszą zmiany. Niestety wszystko trzeba na sobie sprawdzić.

Odebrałam Jantar Dla mnie śmierdzi jak tania woda kolońska z kiosku tylko jakby bez dodatku alkoholu

Dzisiaj pierwszy test oleju sezamowego z lidla. Tylko na długość go dam, na skalp chyba nie ma sensu. Lepiej nałożyć tajną broń przyspieszającą porost
Daj znać jak się spisze ten olej sezamowy, bo tez go kupiłam, ale na razie czeka w kolejce
Dzisiaj za to Amla
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 17:38   #4821
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:

Ten zapach jest okropny (od razu stwierdziłam, że to jakiś Brutal albo Bond). Na szczęście szybko wietrzeje i nie czuć go we włosach.

Czekam na recenzję sezamowego

and random compliments.
Stary 2012-02-02, 17:39   #4822
Kala_88
Rozeznanie

Cytat:
Też tak mi się kojarzy, ale w sumie lubię ten zapach chyba z moim dziadkiem mi się kojarzy

ja chyba jestem zwolenniczką 100% olei, nie mixów, mam alterrę pomarańczową , ładnie pachnie i tyle, jakoś tępo mi się nakłada. Za to olej z orzechów włoskich jest świetny, bezproblemowe mazianie... podoba mi się dużo bardziej niż kokos Vatiki.
Stary 2012-02-02, 17:44   #4823
miss_dior
Raczkowanie

Dla mnie Jantar "capi" <- nie ma słowa według mnie lepiej oddającego smrodliwą część natury Jantara

A ja właśnie siedzę z mixem Biowaxu Latte z Vatiką kokosową, a dla utrzymania ciepła okutałam głowę chustą. Jestem małym beduinem

Edytowane przez miss_dior
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:58
miss_dior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:29   #4824
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Mi się zapach jantaru podoba kurde chyba cos ze mna nie tak

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:32   #4825
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Ja też nie narzekam
A właśnie mi TZ przywiózł 2 butelki
Stary 2012-02-02, 18:33   #4826
KarolinaFS
Raczkowanie

Wczoraj przybyła do mnie Vatika kokosowa i migdałowa. Dzisiaj po użyciu kokosowej nałożonej na 2 godzinki jedyny efekt jaki ja widzę to mega proste włosy (nie do końca mi to pasuje) oraz to, że są miękkie. Wkleje zdjęcia (nie za specjalne jakościowo), ale może Wy zauważycie jeszcze jakiś szczegół, na którym się nie znam...

1 zdjęcie z dzisiaj 02.02
2 zdjęcie z 23.01
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0405.jpg (72,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks.jpg (23,2 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez KarolinaFS
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:35
KarolinaFS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:41   #4827
plineczka003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Daj znać jak się spisze ten olej sezamowy, bo tez go kupiłam, ale na razie czeka w kolejce
Dzisiaj za to Amla
Cytat:
Ten zapach jest okropny (od razu stwierdziłam, że to jakiś Brutal albo Bond). Na szczęście szybko wietrzeje i nie czuć go we włosach.

Czekam na recenzję sezamowego
Jeśli wietrzeje to całe szczęście, bo przy nakładanie to przeżyję, ale nie mam ochoty aby otoczenie czuło ode mnie coś takiego. Jeszcze TŻ posądziłby mnie o romans z jakimś emerytem Recenzja sezamowego będzie jutro po tym jak wstanę i go zmyję

Cytat:
Napisane przez Kala_88 Pokaż wiadomość
Też tak mi się kojarzy, ale w sumie lubię ten zapach chyba z moim dziadkiem mi się kojarzy
.
Dzięki Bogu mój dziadek używa wody Playboya

Edytowane przez plineczka003
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:42
plineczka003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:50   #4828
antoska92
Przyczajenie

Witam Od dawna zamierzałam zrobić coś z włosami- mam gęste, długie(po tyłek), ostatni raz farbowane jakieś 2 lata temu włosy(odrosty nnie są tak strasznie rzucające się w oczy, ba nawet fajnie to czasami wygląda). Niestety są suche, matowe i strasznie trudne do rozczesania. Powiedziałam sobie tak: albo olejowanie da efekt, albo koniec męki z 45minutowym rozczesywaniem-ucinam na krótkie. Także to jest ostatnia deska ratunku. Jak narazie jestem po pierwszym olejowaniu(olejek z alterry), do zmycia użyłam szamponu Barwa tataro-chmielowa, następnie odżywka biovax latte, odżywka gliss kur w sprayu i olejek na końcówki. Efekt? Sama się zdziwiłam, ale włosy dały się rozczesać! I to palcami! Liczę, że przy systematycznej pielęgnacji włosy będą mocne, zdrowe, z połyskiem i sypkie(o czym zawsze marzyłam ) i chłopak nie będzie musiał się denerwować, że je obetnę

P.s. to uzależnia... zamówiłam na mazidłach olej kokosowy, winogronowy, z orzecha włoskiego i z orzechów laskowych nie mogę się już doczekać, by mmóc ich użyć!

Edytowane przez antoska92
Czas edycji: 2012-02-02 o 18:52
antoska92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:56   #4829
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
kurcze mnie też i to bardzo olej lniany też lubię, wszystko na odwrót

ja się zastanawiam czego dziś użyć, ale chyba będzie to awokado. Już się nie mogę doczekać aż mama przyniesie mi winogronowy, to chyba będzie taki, ciekawe czy równie dobry jak Monini
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 18:59   #4830
joracuppi
Raczkowanie

Kupiłam dzisiaj ten sezamowy z Lidla, ale strasznie jedzie czosnkiem.. Boję się, że jak wysmaruje nim włosy to zasmrodzę cały dom albo co gorsza moje włosy po zmyciu będą tym śmierdziały.. Używała już któraś, co robiłyście z zapachem? Wietrzeje on po umyciu szamponem?

Moja pielęgnacja włosów

Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
joracuppi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości