|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
A mogłabyś wrzucić ich zdjęcie? Masz może porównanie do tych podkolanówek z poprzedniej oferty?
|
|
|
#3092 | |
|
Moderator
|
Cytat:
http://www.biedronka.pl/oferta/artyk...slowe/oferta2/ Nie mam porównania do poprzednich bo tamtych nie kupiłam. Teraz sobie w nich siedze, w stopę miękko, nie uciskają, nie gryzą, nie swędzą,są ok
|
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
Również nie lubię nosić rajstop pod spodniami, zwłaszcza jeansami ...
![]() ale dzisiaj jak powitało mnie -19,5 za oknem przeprosiłam się z rajstopami. Wczoraj nie założyłam i zmarzłam, więc dzisiaj bez mrugnięcia okiem sięgnęłam po rajstopy. |
|
|
|
|
#3094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kupiłam listwę elektryczną, skarpety dla męża, spożywkę. Golarki nie kupiłam(czekałam na opinię) ale poczytałam - dzięki Agoorka za info - i wyślę małża.Kupiłam też wafle ryżowe - Good Food Jumbo - ryżowe z papryką/cheddarem, które polecałyście. Faktycznie, smaczne, ale takie chipsowe |
|
|
|
|
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami biedronkowe zdjęcia ofert nie wiele mają wspólnego z rzeczywistością ![]() Więc mam prośbę do tych z Was, które kupiły te wzorzyste podkolanówki o wstawienia ich zdjęcia ![]() Aha, zapomniałam wcześniej zapytać, czy one też są takie podkolanówki za kolana? W sensie: podkolanówki-zakolanówki? Tak jak w przypadku poprzednich? I czu spadają z łydki? Zsuwają się?
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te to 100% bawełna?
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przepraszam,że jak łysy o beton. Wy już pewnie jesteście obcykane w tych biedronkowych cudach to pewnie moje pytania są żenujące dla Was, ale proszę o odpowiedź bo się nie przekopię przez 10 wątków.
Niedawno odkryłam biedronkę. Zawsze ją omijałam bo nie można płacić w niej kartą, ale ostatnio jak tam wlazłam i nakupiłam super rzeczy niemal darmo to chyba muszę tam cześciej zaglądać. Kupiłam np świetne "emu" córeczce za 10 PLN (!!!!) i są dużo lepszej jakości niż poprzednie zakupione w jakimś centrum za 50 dych i to na wyprzedaży. Teraz kupiłam balsam Green nature, który wygląda niemal identycznie jak używany kiedyś przeze mnie balsam Tołpy. Ale tamten był dużo droższy a ten 5 PLN! Wyczytałam już,że to faktycznie chyba robi tołpa..nie wiem czy jest dobry, bo jeszcze nie używałam ale pachnie obłędnie! Jeśli używałyście to chętnie poczytam opinii bo jeśli to jakaś limitowana seria to może kupię zapas. Chyba chciałabym spróbować jeszcze jakiś "odpowiedników" Kiedyś czytałam o peelingach daxa, ale chyba już nie ma ..przynajmniej u nas. Czego jeszcze warto szukać? Może jakieś fajne masełka do ciała? Dacie wskazówki początkującej biedronce?
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
Sporo ostatnio było o cukierkach na wagę, a dziś skosztowałam czegoś nowego. Moja rodzicielka ma imieniny i kupiła pakowanych trufli Odry i cukierków Fantazja firmy Bałtyk by móc poczęstować znajomych w robocie. No i oczywiście skapło się i mnie ( fajne śniadanie, co?
![]() Odnośnie zimna - też niecierpię rajtek pod spodniami ![]() ps. Torteks? Kolor barwnikowej chemii Najlepszy dowód na tzw. gusta guściki Jeśli o mnie chodzi to wolę Pudliszki/ Kotlin itp., widać, że leżały obok pomidorka przynajmniej Moja mama zadowala się Torteksem, a dla mnie kolorystyka jest zbyt 'prześwitująca' i smak nie pomidorkowy Ale nie mam nikomu za złe, że ma inne kubki smakowe
|
|
#3099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo mogę powiedzieć o Włocławku :/
|
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co dziewczyny odnośnie opinii tej golarki. U mnie nie było ich dużo i nawet szły, kobieta za mną dwie brała. Już się ,, nagoliłam" trochę dziś, a jeszcze trochę mam różnych rzeczy.
A mam pytanie odnośnie tych biszkoptów jogurtowo- truskawkowych. Próbowała któraś z Was?? Czy nie są samym cukrem i ulepkiem?
|
|
#3101 |
|
Wolę prosto!
|
ja przybywam pochwalić podkolanówki
specjalnie dzisiaj popędziłam po nie do Biedronki i zastałam pełny karton ![]() wzięłam czarne i szare (i tu uwaga - po obejrzeniu zdjęć w gazetce byłam przekonana, że te szare są szaro - białe, ale w rzeczywistości ten biały okazał się takim delikatnym, jasnym różem, czarno białe natomiast rzeczywiście są czarno-białe) dla mnie bomba - właśnie mam je na nogach i są cieplutkie, nie gryzą, naciągnęłam je do samych kolan (w sensie kończą się PRZED kolanem, a nie powyżej jak te które można było dostać niedawno) a mam stopę 39 i i łydki takiej dość normalnej budowy (przy bardzo szczupłych nogach, pewnie się będą kończyć trochę wyżej) |
|
|
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie na Hellmansa![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
cały słoik potrafię zjeść![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-02-02 o 16:36 |
||||
|
|
|
|
#3104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Forget_me w takie zmimno, to Ci podkolanówki nie pomogą, ja wolę jak coś mnie grzeje w nery, plecy i pupę. keczup Tortex jest wg. mnei za rzadki. właśnie wcinam gołąbki z keczupem Heinza, pyszne. Lista moich ulubionych keczupów: 1. Heinz 2. Kotlin- właściewie po 1szych dwóch, to długo nic 3. Włocławek/ Pudliszki 4. Helmmans |
|
|
|
|
|
#3105 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Ja mam akurat te czarno-różowe,czy tam fioletowe, nie znam się Nie różnia się niczym od tych na zdjęciu. Nie wiem jak tam inne.Dziewczyny, jest na metce napisane że to podkolanka, i tam tez się kończą :P Pod kolanem ![]() Ja mam chude patyki, ale nie naciagnie się ich az za kolana. I dobrze, nienawidzeeeeeee zakolanówek brr ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Dobre i polecane są jeszcze żele pod prysznic Be Beauty, zwłaszcza Bali. Tak samo żele micelarne do mycia twarzy, mój ulubiony to w białej tubce
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-02 o 16:51 |
|||
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale oczywiście kumam że niektorzy wolą inne smaki. Dlatego przecież tyle ich mamy w sklepach do wyboru ![]() Włocławka nie próbowałam, własnie zawsze się bałam że to taki typu tortex/mivex fe Ale skoro widze mieszane opinie to sobie sieknę i spróbuje a co, najwyżej zuzyję jako dolewkę do jakiegoś sosu jak mi sam w sobie nie zasmakuje
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-02 o 16:54 |
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.
Ps. Chciałam zapytać o te kubki termiczme, które będą od 9.02. Myślicie że ten napis i logo euro 2012 da się jakoś zmyć, zdrapać czy cokolwiek z tym zrobić żeby się tego pozbyć? Bardzo mi się podobają ale logo... porażka |
|
|
|
|
#3109 |
|
Moderator
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201715 6]Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.
Ps. Chciałam zapytać o te kubki termiczme, które będą od 9.02. Myślicie że ten napis i logo euro 2012 da się jakoś zmyć, zdrapać czy cokolwiek z tym zrobić żeby się tego pozbyć? Bardzo mi się podobają ale logo... porażka[/QUOTE] Zastanawiałam się nad tym samym jak je zobaczyłam w gazetce ![]() Dam sobie siana z nimi, skoro mają te logo no i skoro mam 3 niecieknące poprzednie. Same w sobie kubki fajne, tylko szkoda że na zdjęciu nie widac jak sie otwiera dziubek do picia. Jak się przesuwa na bok albo do przodu to od razu skreślam takie. Bedę teraz brać tlyko wciskane albo z guziczkiem Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-02 o 16:57 |
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie takie zakolanówki cieniutkie, tylko takie grubaśne miałam na myśli W takie mrozy to w cieniutkich by mi nieźle przypiździło ![]() Ja też lubię, kiedy jest mi cieplutko, jednak tego uczucia rajstop pod spodniami nie znoszę Od razu mam wrażenie, że skóra mnie zaczyna swędzić
|
|
|
#3111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie wyglądają na takie z guziczkiem, ja widziałam podobne chyba w kerfurze firmy bergner w sumie fajne ale te z biedronki na tym silikonie mają taki fajny motyw a ja się lubuję w takich pierdołach. Kupowała któraś z was tego energy drinka cuba libre? Jeśli tak proszę i wrażenia smakowe czy podchodzi pod rum i cole :P |
|
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha
|
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Moderator
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201739 2]no właśnie wyglądają na takie z guziczkiem, ja widziałam podobne chyba w kerfurze firmy bergner w sumie fajne ale te z biedronki na tym silikonie mają taki fajny motyw a ja się lubuję w takich pierdołach.
Kupowała któraś z was tego energy drinka cuba libre? Jeśli tak proszę i wrażenia smakowe czy podchodzi pod rum i cole :P[/QUOTE] O jak z guzikiem to fajne, zapewne szczelne będą, mam takie 3 i każdy jest dobry ![]() Ja piłam tego be powera rum z colam jak dla mnie bomba, alem chyba dziwna bo laski tu pisały że fu ![]() Ale naprawde smakuje jak rum z colą, trzeba lubić taki trunek żeby brac taki smak Więc dobrałam dziś kolejne opakowania ![]() No ale myślę że z tym to jak z ketchupem, jednemu smakuje, drugiemu nie.. przypomniał mi się taki ketchup w słoiku szklanym Mosso, cała moja rodzina się brzydzi na niego, jem go tylko ja, smakuje jak koncentrat, pyszny!
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-02 o 17:11 |
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3115 |
|
Konto usunięte
|
No to ide po be powera. Uwielbiam rum i cole :P
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie u Was stoją te o smaku rum-cola?? Bo u siebie nie widziałam.. ;/
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze nie byłam u siebie, widziałam że od dzisiaj są więc nie podpowiem
![]() Nazywają się bepower cuba libre
|
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje najtańszy płyn do płukania tkanin?
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3201715 6]Ja wczoraj kupiłam ten ser Gablani grangusto. Bardzo go lubię i jest tani, posypuję nim makarony. Jedno opakowanie dla siebie samej starcza mi na 4 obiady.
[/QUOTE] Ostatnio patrzyłam na ten ser, ale nie oglądałam etykietki. To ser, czy wyrób seropodobny? Bo jakoś tarte gotowce tylko z tym mi się kojarzą.
|
|
|
#3120 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tak samo Może to uroki parteru i chłodku jaki ciągnie po podłodze od piwnic, nie wiem.. ale zapaść w sen zimowy to by było jakieś rozwiązanie hehehe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Masz może porównanie do tych podkolanówek z poprzedniej oferty?

. Kupiłam listwę elektryczną, skarpety dla męża, spożywkę. Golarki nie kupiłam(czekałam na opinię) ale poczytałam - dzięki Agoorka za info - i wyślę małża.
W sensie: podkolanówki-zakolanówki? Tak jak w przypadku poprzednich? 

Najlepszy dowód na tzw. gusta guściki
Moja mama zadowala się Torteksem, a dla mnie kolorystyka jest zbyt 'prześwitująca' i smak nie pomidorkowy