|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
mejbi nał litl rmx
![]() a w glośnikach disco polo disko bandżo sobie w domciu zrobie :P10 minutejszyn :P aaaa... jakby co to na poprzedniej stronie taki szybki post moj zostal...jakby ktos niechcacy ominal ... bo tam sa fotki pffff fotki: cris + franko + odo ( ) + schweinski + timo&mani + kevin
|
|
#24272 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już zmykam, tata mnie goni
![]() Buźki
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24273 |
|
Zakorzenienie
|
soł... wszystkie idą... ja tez w sumie musze...
![]() jeszcze kilkanascie godzin do wizyty u zębologa a mi sie juz w żołądku przewraca eszz...baaaaj ![]() przy okazji za wszystkie moje siostry za talcie, za to, ze jest za gosie, za to, ze jej teraz nie ma za luncie, zeby wyzdrowiala i szybko do nas worcila w pelni kolejnosc przypadkowa, bo wszystkie siostry bliskie mi tak samo ![]() FOTY: 1- podo&rensi 2-podo&? ![]() 3- podo&arne 4-schweinski ![]() 5- bez komentarza jak zwykle ![]() 6- basti łączy futbol z koszykówką...a nawet elementami siatkówki... wszechstronny chłopak...idealny
|
|
#24274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pytałam to facet mi powiedział, że trzeba mieć koszulke 100% bawełny, bo wysoką temperaturą się ją traktuje i najlepiej, żeby była biała, a napis czarny i trochę mi to nie pasi ![]() za nich wszystkich Cytat:
EBI DLACZEGO TY MI TO ROBISZ!?!?! cudowne zdjęcie, ciacho takie, że ale ten różaniec na szyji???? chłopaku co ty sobie myślałaś jak go zakładałeś?
|
||
|
|
|
#24275 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uciekam dziewczyny
Koniec tego obijanie Papa do jutra wieczora
|
#24276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o mnie się nie pamięta tak? zapamiętam sobie ![]()
|
|
|
|
|
#24277 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
)Ufff dzisiaj czeka mnie ciężki dzień, dwa sprawdziany, z histori i wosu, do tego matematyka, fizyka i inne głupie lekcje, ale jakoś dam radę.Miłego dnia ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24278 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda ale my Kubusia nie oddamy ![]() Cytat:
ale siostra ma kupić w aptece ![]() aha, to ja nie wiedziałam że psom sie ogony obcina ![]() ja to sie psów boje, ale taki mały to chyba przyjemny jest ![]() ![]() Muro, ma coś z kolanem, niby nikt go nie uderzył, ale sam tez sie nie kopnął nic nie piszą więc moze to nic poważnego ![]() Burns ? może go zaswędziało to sie drapie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie to wiecznie mało Cytat:
![]() Cytat:
bo ustaliliśmy z Radziem że nasze dzieci będą sie nazywać Zefira (dziewczynka) i Hilary (chłopiec) a Doda niech spada Cytat:
|
|
|
#24279 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 6 - ta dużo tu widze, tył Cris Frank jak aktor tu wygląda David jaka mina Cytat:
Poldek 3 - ładny 4 - widac jaki chudy ![]() ![]() 5 - o matko ![]() 6 - a jaka poza ![]() Cytat:
|
|
|
#24280 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
ehhhh, wzięłam wczoraj dwa razy antybiotyk i dwa razy go zwymiotowałam ![]() cos nie przechodzi mi ta choroba a pierwszy raz tak mam bo zawsze jak chorowałam to dwa dni, i to było zawsze przeziębienie, bez gorączki i wymiotów![]() wypije za Magde co by dała rade u dentysty-sadysty
|
|
#24281 |
|
Zakorzenienie
|
Cracovia wysłała list ofertowy do Wisły w sprawie transferu Jakuba Błaszczykowskiego. Prezes Janusz Filipiak byłby skłonny wydać na transfer nawet do czterech milionów złotych - informuje gazeta.pl.
Wraz z przyjściem do "Pasów" trenera Stefana Majewskiego prezes Filipiak obiecał solidne wzmocnienie zespołu. Do Cracovii trafił już Dariusz Kłus z ŁKS. Teraz klub sięgnął na najwyższą polską półkę - po sześciokrotnego reprezentanta Polski, gwiazdę Wisły Jakuba Błaszczykowskiego. - Wysłaliśmy zapytanie o piłkarza, pytać każdemu wolno. Ale to było trzy tygodnie temu - wyjaśnia prezes Cracovii. Poirytowany prezes Wisły Ludwik Miętta-Mikołajewicz nie kryje emocji związanych z ofertą Filipiaka: - Potraktowaliśmy to jako żart. Nie wyobraża pan sobie chyba, że sprzedalibyśmy Błaszczykowskiego do Cracovii? Pismo podpisał pan Łach,dyrektor sportowy Cracovii. Ale to nie ma znaczenia, bo Jakub jest nie do sprzedania. Na pytanie, czy Cracovia była zainteresowana innymi piłkarzami Wisły, prezes Filipiak odmówił odpowiedzi, ale według nieoficjalnych informacji klub Filipiaka zainteresowany jest innymi utalentowanymi piłkarzami polskiej ligi. Na przykład reprezentantem Polski Łukaszem Gargułą. Prezes Filipiak nie zaprzecza i dodaje. - To tematy definitywnie zamknięte, ale potwierdzają, że gdy mówię o poważnych wzmocnieniach, to nie jest żaden "pic na wodę fotomontaż" Niezrażona Cracovia wciąż szuka kandydatów do pierwszego zespołu. Na giełdzie transferowej pojawiają się nazwiska napastników Marcina Chmiesta i Bartłomieja Grzelaka. Tu również prezes "Pasów" odmawia odpowiedzi, przypominając, że może tylko wypowiadać się "o tematach definitywnie zamkniętych". * Jakub Błaszczykowski komentując ofertę "Pasów" - złożył deklarację wierności Wiśle. - Oferta z Cracovii? Nic o niej nie słyszałem, ale gdyby nawet nadeszła, to nigdy w życiu bym z niej nie skorzystał. W takich sprawach pieniądze nic nie znaczą. W Cracovii mogliby mi nawet dawać kontrakt na milion euro rocznie, a i tak bym nie wziął. Jestem związany z Wisłą i jej kibicami. Nigdy bym im nie zrobił czegoś takiego jak przejście do Cracovii. Jeśli gdzieś się przeprowadzę, to za granicę. W Polsce nie znajdę lepszego klubu od Wisły, nigdzie nie będzie mi lepiej. oni chyba na głowe upadli myślą że oddamy Kubusia do takiego klubu, dobre
|
|
#24282 |
|
Zakorzenienie
|
korzystając z okazji że troche lepiej sie czuje, powrzucam pare fotek
bo mam wielki debet ![]() 1 - uradowany Maksiu 2 - łojjjj on nie chciał, jemu ta ręka sama tak do góry poleciała ![]() 3 - Maxi i Lahm 4 - Michael zamyślony 5 - aaaaaa co to jest ![]() 6 - gdzie jest Żuraw
|
|
#24283 |
|
Zakorzenienie
|
jakie Maxi miał kręcone włosy
|
|
#24284 |
|
Zakorzenienie
|
w szkole, ale dzieciaki miały szczęście
|
|
#24285 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, Ema to naprawde przystojny gość
jak dobrze ze go zaklepałam 4 - jaka pani uchuhana
|
|
#24286 |
|
Zakorzenienie
|
byłam chwile sie położyc i jestem spowrotem
ale widze że dalej tu nikogo nie ma
|
|
#24287 |
|
Zakorzenienie
|
4 - jaki młody Baszczu
6 - aaaa sikam
|
|
#24288 |
|
Zakorzenienie
|
matko jak ja kocham ten filmik
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1nG9Ci4hYF0
|
|
#24289 |
|
Zakorzenienie
|
pokomentuje was kobietki jak wróce...a teraz... zębolog
dentysta-sadysta czy tam stomatolog... jak zwał tak zwał, ale mam nadzieje, ze sie jeszcze spotkamy hołk
|
|
#24290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe Ty masz czarny avek a ja biały, odrazu widać kto tu jest aniołek
|
|
|
#24291 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka znowu zaszalałaś
love te zdjęcia, jak to fajnie się patrzy na takie momenty, kiedy klub jest dla dzieciaków
|
|
|
|
#24292 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
uffffff..........dziwczyn y nie uwierzycie ale dziaj już na 1 godzine w szkole załapałam 1 fizyka oczywiście czy dzisiaj jest w TV transmitowana ta impra z siatkarzamiu na Placu zamkowym ???
|
|
|
|
#24293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24294 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze pamięta
teraz piję tylko za tri Cytat:
moj tez sie zapowiadal strasznie...ale u dentysty az sie zdziwilam było lajtowo jejejeCytat:
i wtedy jest mniej mily ![]() biedny ten twoj mauro...dobrze, ze podo juz sie wykurowal z kontuzji...chociaz jeszcze sie w skladach nie pojawia moze jutro... oby...oby...no ja najpierw obejrzałam chłopakow a potem spojrzałam na azjate...co ja poradze, ze to sie rzuca w oczy xD wygryzc dode !!! wygryzc dode !!! Cytat:
mam nadzieje, ze chociaz w radio jakies wyniki biezace podadzą ![]() pierwsza tura 6 - wiesz...dla mnie to zdjecie jest boskie co z tego, ze tył XD normalnie wszystko mi sie w nim podoba druga tura 5- ty sobie luncia niz nie wyobrazaj oni mi to wszystko wyjasnili...niczego nie bylo Cytat:
a ty tez sie kuruj... moze i ja wypije za ciebie to ci przejdzie... za was obie Cytat:
to naprawde... o co innego moze chodzic? za to czytałam, ze bayern sie chce ubiegac o schlaudraffa (trafil do kadry narodowej po mundialu) i miedzy innymi pewne kroki poczynila takze borussia w jego kierunku...ciekawe co z tego wyniknie... Cytat:
no sama sama hehehe...a potem łupnął aż sie odbiło xD mam ten filmik na kompie do tej pory jak pokazuja tą scene i basti sie wypowiada cos w stylu...'chciałem bronic olliego bierhoffa...nie wiem czy zrobilbym to po raz drugi' ![]() jak czarny baranek a moze czarna owieczka? Cytat:
a no calkiem niezly ten twoj timtirimti ;] Cytat:
wiesz...musi byc rownowaga...ja mam czarny avek ty bialy... ja mam białego szwajniego a ty czarnego maxiego a dzis meczyk ... tralalala...mam nadzieje, ze dzis bedzie w tv... zaraz sie zabieram za szukanie w programie tv...juz co nieco znalazłam ostatnio, ale na 100% nie jestem pewna czy jednak bedzie w tv...dlatego na kompa wpadne pewnie kolo 18...zeby na mecz byc gotowa :P:
|
|
|
#24295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie...zdolniacha z ciebie... to porawisz Cytat:
![]() wlasnie pilam sok... i malo nie wyplułam, bo sie złapałam na tym, ze podniosłam jeden palec przy trzymaniu szklanki hahaha...co prawda nie ten co podo, lecz wskazujacy... ale i tak mnie rozbawilo
|
|
|
#24297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaa niewątpliwie no dziewczęta ja mukam zjeść a jak tam wymyślanie hasełek na moją koszulkę ![]() ![]() ????
|
|
|
|
|
#24298 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec potwierdzam oficjalnie
mecz BAYERN MUENCHEN - inter mediolan dzis na DSF o 20:45 szkoda, ze tak pozno...jak ja sie wyśpie jutro XD meczu z prawdziwego zdarzenia nie ogladałam od czasu ostatnich eliminacyjnych EM ok lece...bede kolo 18... a potem meczyk....
|
|
#24299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to za bayernbojów |
|
|
|
|
#24300 |
|
Zakorzenienie
|
ej......co tu tak pusto
zawabiam wassssssss............... ............
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

disko bandżo sobie w domciu zrobie :P
... bo tam sa fotki pffff
) + schweinski + timo&mani + kevin

eszz...

EBI DLACZEGO TY MI TO ROBISZ!?!?! cudowne zdjęcie, ciacho takie, że
zapamiętam sobie 
ale siostra ma kupić w aptece