|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
e o
Cytat:
Specjalnie z pracy wychodzilam tak by zdążyć na nie Cytat:
Dlatego ja lubię deichmana;p Bo bądź co bądź kupię i jak coś się okaże nie tak to wiem, że wymienią i mi nie szkoda kupować tam drogich butów. Do dzisiaj pamiętam jak kupiłam na bazarze kozaki za 130 złotych
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym razie tu przykladowe zdjecia dziewczyny po kuracji klik nie odwazylabym sie powiedziec ze ta kuracja nie daje stalych efektow, tu zdjecia dziewczyny ktora jest 4 lata po leczeniu...zeby nie bylo ze sobie to wymyslam to jest pelno dziennikow internetowych osob ktore sie tym leczyly, przyklady klik i klik, co dowodzi ze ten lek jest skuteczny. Nie twierdze ze w 100% ale nie zgadzam sie z Twoim zdaniem, ze po odstawieniu zawsze wszystko wraca. nie chcialam pisac elaboratu, ale nie potrafilam w 1 zdaniu sie wypowiedziec bo to dosyc szeroki temat ![]() Cytat:
![]() snow avek piekny btw Trudne sprawy, dlaczego ja i pamietniki okazaly sie tak popularne ze TVN wprowadza nowy program na tych samych zasadach haha zyciowe dylematy ktorym towarzyszy kamera, doslownie hit ostatnich miesiecy.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-02-02 o 19:16 |
||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bardzo lubię Deichmana, mimo że buty nie są super jakości to nigdy nie ma problemu z ich wymianą czy zwrotem pieniążków. Ja raz tylko kupiłam w zwykłym sklepie zimowe skórzane kozaki i nigdy więcej. Popękały mi a nie przyjeli reklamacji i 200 zł poszło. Treaz wole buty kupić za 100 zł , pochodzić i wiem że jak się rozlęca to będę mogła wybrac nowe. Teraz za ten bon planuje wybrac te, co o nich myślicie?
|
|
#3848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokladalam w nim wielkie nadzieje, ale skoro mnie szczypie to chyba jest cos nie tak teraz jak go zmywam woda jest lepiej, nie czerwienieje juz.ciekawa jestem jaka droge obiore razem z derm w pon. kurcze nie lubie tego ![]() Cytat:
dziekuje btw, Twoja ceera nic juz nie mowie Cytat:
![]() nie dosc, ze drogie to jeszcze bol sprawia. a Ty masz krem przeciwzmarszczkowy czy myjacy? klik i klik Cytat:
![]() no i za ta 5 podwojne oklaskiCytat:
![]() Snow, piekny av
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zacznę już dziś ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dziewczyny robiła któraś A6W? jest to wykonalne? warto się zabrać czy lepiej odpuscić?
|
|
#3851 |
|
CABIN CREW
|
caate, party dziękuję
snow ja kiedyś robiłam, a raczej - próbowałam, bo około 21 dnia wymiękłam ![]() kurde trzeci dzień mnie łeb boli... :/ nie do życia jestem... nałożyłam lorysa czosnkowego na włosy bo dziś tylko OMO ( przez to że codziennie mam szkołe na 8 nie mam jak olejów na noc nakładac... pilniczka nadal nie znalazłam, chyba krasnoludki w mieszkaniu mam :P jutro koniecznie muszę się stopami zająć...
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widać było po tej połowie chociaż cokolwiek?
|
|
#3853 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
caate: skoro nie umiesz odnaleźć dobrego kremu to może nawilżanie olejkami? Chociaż niektóre są komodogenne. Ja używam albo arganowego, albo mieszanki 3: z ogórecznika, z pestek brzoskwini, z pestek arbuza. I mieszam to po prostu z żelem hialuronowym, albo nakładam tuż po nim. Mnie na ciało pomogło to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hej-skory.html Może i do twarzy się nada, zależy ile w tym gliceryny. Wczoraj sobie nawet następną butelkę tego kupiłam, trzeba się poratować po super wodzie w kranie.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-02 o 19:51 |
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja przyjaciółka zrobiła całe 2 razy... Kitka ![]() brzuch i zadek można pomniejszyć ćwiczeniami a cycuchów niestety tym nie powiększę A co do programów typu Trudne sprawy to Takie to sztuczne że masakra Muszę sie pochwalić, próbowałam robić dobieranego warkocza po raz enty i w końcu jakoś wyszło ale podkreślam jakoś.. W każdym razie próbowałam troszke inaczej i wygląda lepiej ale do ładnego brakuje mu jeszcze łohoho...
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż.. czemu nie spróbować ![]() ja umiem dobierańca, nauczyłam się na siostrze ![]() idę zrobić sobie spa nowymi cudami
|
|
#3856 |
|
zawsze mam racje
|
Nie mogłam dostać tego psikadła gliss kur 7 olejków ani w rossie ani naturze, zamiast tego kupiłam sobie odżywkę b/s, jakoś trzeba włosy chronić przed mechanicznymi obtarciami.
I szampon z tej serii, sama nie wiem co sądzić, ale skład ma inny od reszty szamponów, musiałam wziąć z ciekawości - woda, sls, disodium cocoamphodiacetate, laureth-2 i dalej te 7 olejków, pantenol i keratyna.A dzisiaj wypróbuję maskę timotei organic. Muszę się pochwalić, że ostatnio myję włosy co 2 dni Szampony mam te same, ale myję inaczej włosy i daję radę. Tzn myjąc wieczorem bym chyba nie dotrzymała dwa dni, ale myjąc rano daję radę. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- z czego to rzeczy testujecie? bo czytałam i już zdążyłam zapomnieć -zrobiłam depilację łydek, rąk i bikini kremem veet -nałożyłam na parę min czarne mydło oliwkowe, żeby buzię oczyscić -nałożyłam olej avocado -spiłowanie paznokci u rąk i odsunięcie skórek Potem w planach zmycie oleju ( z godz tylko będę go mieć, lepsze to niż nic :P) nałożenie maski timotei, maseczka z alg,a potem jakaś nawilżająca- albo dermika-alabster albo z noni-care (wzięłam wczoraj na próbę), stopami się muszę zająć też. Paznokcie u stóp i rąk przydałoby się pomalować, brwiami zająć. Ile to pracy człowiek ma przy sobie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-02 o 20:29 |
|
|
|
#3857 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale u mnie sniegu nasypalo. Szok normalnie. Zrobilam juz manicure, bo jutro do szkoly, potem musze sie buzia zajac - peeling, maseczka a do tego podstawy. |
||||
|
|
|
#3858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro muszę na szybko jakiś kupić, bo w domu mam tylko metalowy. ![]() Właśnie jestem po SPA i chciałam wytrzeć twarz i wzięłam ręcznik, wycieram i patrzę, a na niego odplamiacz się wylał. Chyba nic mi nie będzie, jak myślicie? Zaraz spłukałam to wodą... .
|
|
|
#3859 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mnie też przez pierwsze dni trochę szczypało ale już jest ok... w ogóle mama kupiła mi zestaw z avonu ten z kwasem salicylowym , żel, maseczka i tonik; stosuję od poniedziałku i już widzę nieznaczną poprawę... dziewczyny też macie tak strasznie skórę przesuszoną od tych mrozów??
|
|
|
#3860 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
zapomniałam oczywiście napisac- piekny av
fenjal mam nową notkę na blogu z opisem tych produktów ![]() Cytat:
![]() a co do suchej skóry- to taak, mam bardzo przesuszoną... nie wiem już jak ją nawilżać, dziś chyba położę na twarz olej migdałowy
|
|
|
|
|
#3861 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() a wczesniej co ile myłaś włosy ? ![]() ja już pohulałam na hula hoop, a teraz wyszlam z kąpieli [depilacja, peeling ciała, na twarz puntkowo acneroxid, na włosy ten balsam z joanny z apyeczki babuni. Teraz ogarniam paznokcie - skorki odsuniete, nalozony juz base coat w postaci odzywki z wibo i zaraz naloze inglota 151 i na to top coat revlon star '
|
|||||
|
|
|
#3862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Caate jakie Ty masz wlosy |
|
|
|
|
#3863 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ghana dziękuję
|
|
|
#3864 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
buahhot: a ten żel pod prysznic fenjal ma slsy czy nie? bo taką mam skórę ostatnio, że muszę przerzucić na rzeczy jak najmniej suszące właśnie moczę stopy, ale maskę na włosy chyba na rano przełożę- na szczęście wyjść będę mogła dopiero koło 11-12 to mogę tak zaszaleć senna jestem niemożliwie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-02 o 21:09 |
|
|
|
|
#3865 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak w tym roku zabrałam sie za to wcześniej i dzisiaj to bedzie mój 6 dzień. Największą role odgrywa tu motywacja
|
|
|
#3867 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
własnie miałam mały krwotok z nosa..super po prostu... :/
|
|
|
#3868 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Miałam kiedyś, bo już nie wiedziałam czym skórę uratować i byłam bardzo zadowolona, wczoraj kupiłam niestety w cenie niepromocyjnej - 34 zł, wcześniej za 26. albo coś innego z mocznikiem może ![]() a twarz ratuje hialuronem+olejkami, tylko to trzeba stosować na dłuuugo przed wyjściem, bo inaczej to tylko odmroznić się można no i do tego masełko saloos
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-02 o 21:15 |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zrobiłam podstawę
+ nałożyłam kokos , chcę go wykończyć , zostało jeszcze na 2 razy i dopiero pozniej nałoże olejek Altery ![]() zadbałam o stopy , gruba warstwa kremu , plus opiłowanie paznokci Po dzisiejszym chodzeniu po mieście mam bardzo wysuszoną twarz , czuje aż takie ścignięcie, nałożyłam grubą warstwę Bambino mam nadzieję ze do rana mi przejdzie. Miałam napisac co kupiłam , a więc : - olejek Altera - peeling pod prysznic Altera - chusteczki do demakijażu Altera - krem Bambino - odzywczy krem Eveline - błyszczyk essence stay with me - podkład matujący Hean - antyperspirant w sztyfcie adidas - coś okropnego !!!! - maśź z witaminą A - płatki kosmetyczne małe i duże - swoja droga kiedyś kupowałam z rossmana Lilibe ale były fatalne bo się rozwarstwiały. Dzisiaj jednak znów je kupiłam i są całkiem inne niż kiedyś, dużo lepsze jakościowo, przynajmniej te male bo tych większych jeszcze nie otworzyłam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

!
w kazdym razie tu przykladowe zdjecia dziewczyny po kuracji 

Jutro muszę na szybko jakiś kupić, bo w domu mam tylko metalowy.
Chyba nic mi nie będzie, jak myślicie? Zaraz spłukałam to wodą... .