Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-02, 19:05   #3841
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

e o
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Snow to mnie pocieszyłaś
Piękny av

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chceeeeeeeeeeeeee
odmóżdżę się przy Dlaczego Ja?
jak ja dawno nie oglądałam tego Ostatnio na wakacjach;p Ale ja bardziej Trudne sprawy lubię Specjalnie z pracy wychodzilam tak by zdążyć na nie A teraz godzina zmieniona
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ja wkońcu byłam na zakupach

wydałam 100zł, no ale jak się kończy to wszystko naraz. Teraz na jakiś czas mam spokój.

Oddałam tez w Deichmannie buty do reklamacji i Pani odrazu kazała mi wybrać inne, ale nie miałam już zbytnio czasu to dostałam bon i pojade sobie w weekend do wiekszego sklepu i wybiore jakies butki
Pochwal sie co kupiłaś;>

Dlatego ja lubię deichmana;p Bo bądź co bądź kupię i jak coś się okaże nie tak to wiem, że wymienią i mi nie szkoda kupować tam drogich butów.
Do dzisiaj pamiętam jak kupiłam na bazarze kozaki za 130 złotych Po miesiącu je tato spalił w piecu bo się porozklejały, podeszwa odpadła
Stary 2012-02-02, 19:05   #3842
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
snowhitee
świetny av !
dzięki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:13   #3843
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
No to się cieszę ,że ci izotretynoina pomogła, bo moi znajomi brali i mieli same skutki uboczne, więcej pryszczy i zadnej poprawy (kuracja trwala pol roku) do tego bóle stawow, kregoslupa, strasznie przekrwione oczy, przygnębienie, przemęczenie. Cieszyli się jedynie z tego ,że włosy myli raz na 4 dni. Po kuracji gruczoły łojowe znowu zaczęły produkować więcej łoju, a trądzik jak był tak jest, wiec nie mozna powiedzieć, ze ten lek na stale niszczy tradzik, bo wychodzi na to ,że po paru miesiącach jak zostanie usunięty z organizmu to przestaje oddziaływac na gruczoly łojowe.
no to Ci powiem ze ten lek ma to do siebie ze ma maaase skutkow ubocznych, ktore nikogo nie omina podczas brania, na kazdego dziala inaczej, ale nie znam nikogo kto nie mialby przy tym skutkow ubocznych... wiec to normalne. Oczywiscie podczas kuracji jest wysyp, to tez jest normalne. Ten lek powoduje zatrzymanie wydzielania łoju przez gruczoły łojowe, co wywołuje ograniczenie liczby bakterii Propionbacterium acnes w pobliżu przewodu wyprowadzającego gruczołu łojowego. Co więcej sprawia, że gruczoły łojowe stają się mniejsze. Wiec dzieki temu nie przetluszcaja sie nie tylko twarz ale tez np. wlosy. Po odstawieniu gruczoły łojowe wracają do poprzedniego stanu i wraca sebum, także normalne jest to że wraca przetluszczajaca buzia i wlosy, to nie jeste "cudowny lek", jego zadaniem nie jest zmniejszenie wydzielania sebum na zawsze, a zwalczenie tradziku. Zeby to przynioslo efekty pacjent musi "zjesc" konkretna dawke, ktora wynosi 0,5-1 mg/kg mc./dobę. Remisja zależy od dawki skumulowanej; dawki powyżej 120-150 mg/kg mc./dobę nie przynoszą korzyści terapeutycznych. Z tego co wiem to izotretynoina jest w tej chwili najsilniejszym/najskuteczniejszym lekiem na tradzik na swiecie (slowa mojego dermatologa i nie tylko jego), gdyby nie pomagala nie bylaby tak powszechnie stosowana. Nie znam szczegolow leczenia Twoich znajomych, wiec nie bede sie tu wypowiadala, moze zjedli za mala dawke, trafili na nieodpowiedniego lekarza ktory nie do konca dobrze pokierowal leczeniem w kazdym razie tu przykladowe zdjecia dziewczyny po kuracji klik nie odwazylabym sie powiedziec ze ta kuracja nie daje stalych efektow, tu zdjecia dziewczyny ktora jest 4 lata po leczeniu...
zeby nie bylo ze sobie to wymyslam to jest pelno dziennikow internetowych osob ktore sie tym leczyly, przyklady klik i klik, co dowodzi ze ten lek jest skuteczny. Nie twierdze ze w 100% ale nie zgadzam sie z Twoim zdaniem, ze po odstawieniu zawsze wszystko wraca.
nie chcialam pisac elaboratu, ale nie potrafilam w 1 zdaniu sie wypowiedziec bo to dosyc szeroki temat

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
snow ale awatar...:lov e:

ja wróciłam z uczelni, zaliczyłam zarządzanie zasobami ludzkimi na 5 i dzis miałam jeszcze jedno zaliczenie ale bylo straszne, mam nadzieje ze 3 dostane zeby z glowy bylo...

pomalowałam paznokcie na mietowo i na to dalam bezbarwny z brokatem- nawet fajnie wyszły

w planach mam na pewno jeszcze dzis regulacje brwi, potem moze jakies maseczki...
ale masz sliczne i gruube pazurki ja nigdy takich nie mialam, czuje ze nic na moje juz nie zadziala, probowalam tylu odzywek, suplementow i dalej jak papier, o rozdwajaniu juz nie wspomne,.. moze z ciekawosci zapytam dermy co by na to poradzila

snow avek piekny

btw Trudne sprawy, dlaczego ja i pamietniki okazaly sie tak popularne ze TVN wprowadza nowy program na tych samych zasadach haha zyciowe dylematy ktorym towarzyszy kamera, doslownie hit ostatnich miesiecy.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-02-02 o 19:16
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:13   #3844
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Kremowy olejek do kąpieli, ujędrniający balsam do ciała, kremowy żel pod prysznic, dezodorant w kulce intensive
Kurcze ja byłam przekonana, że jeden produkt dostaniemy Ja w sobotę zobaczę co wybralam, bo już nie pamiętam. Ale napewno balsam ujędrniający.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:23   #3845
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
No to mam wolne i mogę Was spokojnie nadrobić
Stary 2012-02-02, 19:23   #3846
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no to Ci powiem ze ten lek ma to do siebie ze ma maaase skutkow ubocznych, ktore nikogo nie omina podczas brania, na kazdego dziala inaczej, ale nie znam nikogo kto nie mialby przy tym skutkow ubocznych... wiec to normalne. Oczywiscie podczas kuracji jest wysyp, to tez jest normalne. Ten lek powoduje zatrzymanie wydzielania łoju przez gruczoły łojowe, co wywołuje ograniczenie liczby bakterii Propionbacterium acnes w pobliżu przewodu wyprowadzającego gruczołu łojowego. Co więcej sprawia, że gruczoły łojowe stają się mniejsze. Wiec dzieki temu nie przetluszcaja sie nie tylko twarz ale tez np. wlosy. Po odstawieniu gruczoły łojowe wracają do poprzedniego stanu i wraca sebum, także normalne jest to że wraca przetluszczajaca buzia i wlosy, to nie jeste "cudowny lek", jego zadaniem nie jest zmniejszenie wydzielania sebum na zawsze, a zwalczenie tradziku. Zeby to przynioslo efekty pacjent musi "zjesc" konkretna dawke, ktora wynosi 0,5-1 mg/kg mc./dobę. Remisja zależy od dawki skumulowanej; dawki powyżej 120-150 mg/kg mc./dobę nie przynoszą korzyści terapeutycznych. Z tego co wiem to izotretynoina jest w tej chwili najsilniejszym/najskuteczniejszym lekiem na tradzik na swiecie (slowa mojego dermatologa i nie tylko jego), gdyby nie pomagala nie bylaby tak powszechnie stosowana. Nie znam szczegolow leczenia Twoich znajomych, wiec nie bede sie tu wypowiadala, moze zjedli za mala dawke, trafili na nieodpowiedniego lekarza ktory nie do konca dobrze pokierowal leczeniem w kazdym razie tu przykladowe zdjecia dziewczyny po kuracji klik nie odwazylabym sie powiedziec ze ta kuracja nie daje stalych efektow, tu zdjecia dziewczyny ktora jest 4 lata po leczeniu...
zeby nie bylo ze sobie to wymyslam to jest pelno dziennikow internetowych osob ktore sie tym leczyly, przyklady klik i klik, co dowodzi ze ten lek jest skuteczny. Nie twierdze ze w 100% ale nie zgadzam sie z Twoim zdaniem, ze po odstawieniu zawsze wszystko wraca.
nie chcialam pisac elaboratu, ale nie potrafilam w 1 zdaniu sie wypowiedziec bo to dosyc szeroki temat

ale masz sliczne i gruube pazurki ja nigdy takich nie mialam, czuje ze nic na moje juz nie zadziala, probowalam tylu odzywek, suplementow i dalej jak papier, o rozdwajaniu juz nie wspomne,.. moze z ciekawosci zapytam dermy co by na to poradzila

snow avek piekny

btw Trudne sprawy, dlaczego ja i pamietniki okazaly sie tak popularne ze TVN wprowadza nowy program na tych samych zasadach haha zyciowe dylematy ktorym towarzyszy kamera, doslownie hit ostatnich miesiecy.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kurcze ja byłam przekonana, że jeden produkt dostaniemy Ja w sobotę zobaczę co wybralam, bo już nie pamiętam. Ale napewno balsam ujędrniający.
no to chyba miła niespodzianka

Dbam o siebie

Stary 2012-02-02, 19:25   #3847
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
e o
jak ja dawno nie oglądałam tego Ostatnio na wakacjach;p Ale ja bardziej Trudne sprawy lubię Specjalnie z pracy wychodzilam tak by zdążyć na nie A teraz godzina zmieniona

Pochwal sie co kupiłaś;>

Dlatego ja lubię deichmana;p Bo bądź co bądź kupię i jak coś się okaże nie tak to wiem, że wymienią i mi nie szkoda kupować tam drogich butów.
Do dzisiaj pamiętam jak kupiłam na bazarze kozaki za 130 złotych Po miesiącu je tato spalił w piecu bo się porozklejały, podeszwa odpadła

Ja też bardzo lubię Deichmana, mimo że buty nie są super jakości to nigdy nie ma problemu z ich wymianą czy zwrotem pieniążków. Ja raz tylko kupiłam w zwykłym sklepie zimowe skórzane kozaki i nigdy więcej. Popękały mi a nie przyjeli reklamacji i 200 zł poszło. Treaz wole buty kupić za 100 zł , pochodzić i wiem że jak się rozlęca to będę mogła wybrac nowe.

Teraz za ten bon planuje wybrac te, co o nich myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_p_detail.jpg (16,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-02-02, 19:26   #3848
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tzn mi chodzilo o Cetaphil emulsje nawilzajaca, nie ten do mycia do mycia nie mialam. Na KWC sa prawie dwa identyczne opakowania ale jeden jest do mycia a drugi to dermoprotektor emulsja nawilzajaca. Chociaz skoro do mycia Ci nie podszedl to nie wiem czy jest sens kupowac nawilzacz... w kazdym razie dla mnie to KWC
pamietam jak dermatolog mowila mi, zeby kupila wlasnie do mycia a nie ten drugi, za ktorym sie najezdzilam, ze hoho bo w SP cena mnie zabila -49zl, gdzie w zwyklej osiedlowej aptece dostalam za 37 jakos tak
pokladalam w nim wielkie nadzieje, ale skoro mnie szczypie to chyba jest cos nie tak teraz jak go zmywam woda jest lepiej, nie czerwienieje juz.
ciekawa jestem jaka droge obiore razem z derm w pon. kurcze nie lubie tego

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
pełno podobny strojów było w cubusie jeśli chodzi o ten peirwszy model 0 mam podobny tylko, że cały stanik jest pokryty falbankami i dałam na niego w te ostatnie wakacje 2 dyszki ale w zesżłe wakacje generalnie widziałam mnóstwo tego typu strojów

teraz byłamw łazience, wieć rzuciłam okiem na to co teraz stosuję na moją twarz. Jest to maść Aknemycing 20mg/g [pod makijaz mam nakładać ilosc jak ziarno grochu, ktore najpierw rozmarowuje sobie na dloniach a pozniej jakby wklepuję to delikatnie w twarz, zeby sie nie wybijała spod podkładu. NA dni keidy mogę sobie siedziec beztrosko w domu mog.ę nakładać wieksza warstwe, ale wysusza, że hoho. Natomiast na noc mam żel Akneroxid 5 50mg/g Ten zaś niemiłosiernie ściga t=skórę teraz kiedy mam taką suszę na twarzy troszkę stosuje je z umiarem i jako krem nawilzajacy stosuje moj ulubiony krem z AA https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-0.html&next=1 [zel do mycia twarzy mam z tej samej serii] Ufff no to tyle o mojej twarzy zastanowie sie i moze wstawie do albumu zdjecie przed i po, tylko, ze wygladam tam lekko mowiac nieciekawie xD

dziekuje
btw, Twoja ceera nic juz nie mowie

Cytat:
witam
znowu mroooooźno, próbuję się zmotywować do nauki...

u mnie sprawdza się krem Alterry do cery młodej i wymagającej
dermatolog przepisała mi Effaclar, ale po nim mega szczypie mnie twarz,
robi się czerwona i boli, więc odstawiłam
mam to samo z bioderma
nie dosc, ze drogie to jeszcze bol sprawia.

a Ty masz krem przeciwzmarszczkowy czy myjacy?
klik i klik

Cytat:

ja wróciłam z uczelni, zaliczyłam zarządzanie zasobami ludzkimi na 5 i dzis miałam jeszcze jedno zaliczenie ale bylo straszne, mam nadzieje ze 3 dostane zeby z glowy bylo...

pomalowałam paznokcie na mietowo i na to dalam bezbarwny z brokatem- nawet fajnie wyszły

w planach mam na pewno jeszcze dzis regulacje brwi, potem moze jakies maseczki...
jakie pazurki, wow Kitka brawo
no i za ta 5 podwojne oklaski

Cytat:
Ja wkońcu byłam na zakupach

wydałam 100zł, no ale jak się kończy to wszystko naraz. Teraz na jakiś czas mam spokój.

Oddałam tez w Deichmannie buty do reklamacji i Pani odrazu kazała mi wybrać inne, ale nie miałam już zbytnio czasu to dostałam bon i pojade sobie w weekend do wiekszego sklepu i wybiore jakies butki
ooo fajny patent z tymi bonami, mysle ze duzo lepiej na tym wyjdziesz

Snow, piekny av
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:29   #3849
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

no to chyba miła niespodzianka
Nawet nie wiesz jak bardzo Po ciężkiej sesji będę się rozpieszczała
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:34   #3850
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
pamietam jak dermatolog mowila mi, zeby kupila wlasnie do mycia a nie ten drugi, za ktorym sie najezdzilam, ze hoho bo w SP cena mnie zabila -49zl, gdzie w zwyklej osiedlowej aptece dostalam za 37 jakos tak
pokladalam w nim wielkie nadzieje, ale skoro mnie szczypie to chyba jest cos nie tak teraz jak go zmywam woda jest lepiej, nie czerwienieje juz.
ciekawa jestem jaka droge obiore razem z derm w pon. kurcze nie lubie tego

dziekuje

mam to samo z bioderma
nie dosc, ze drogie to jeszcze bol sprawia.

a Ty masz krem przeciwzmarszczkowy czy myjacy?
klik i klik

jakie pazurki, wow Kitka brawo
no i za ta 5 podwojne oklaski

ooo fajny patent z tymi bonami, mysle ze duzo lepiej na tym wyjdziesz

Snow, piekny av

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak bardzo Po ciężkiej sesji będę się rozpieszczała
ja zacznę już dziś

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

dziewczyny robiła któraś A6W? jest to wykonalne? warto się zabrać czy lepiej odpuscić?

Dbam o siebie

Stary 2012-02-02, 19:41   #3851
Kitka:)
CABIN CREW

caate, party dziękuję

snow ja kiedyś robiłam, a raczej - próbowałam, bo około 21 dnia wymiękłam

kurde trzeci dzień mnie łeb boli... :/ nie do życia jestem...
nałożyłam lorysa czosnkowego na włosy bo dziś tylko OMO ( przez to że codziennie mam szkołe na 8 nie mam jak olejów na noc nakładac...) i do wanny idę....

pilniczka nadal nie znalazłam, chyba krasnoludki w mieszkaniu mam :P

jutro koniecznie muszę się stopami zająć...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:44   #3852
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
caate, party dziękuję

nałożyłam lorysa czosnkowego na włosy bo dziś tylko OMO ( przez to że codziennie mam szkołe na 8 nie mam jak olejów na noc nakładac...) i do wanny idę....

to tak jak mówi mi mój Tż, że do połowy najwyżej dojdę ale widać było po tej połowie chociaż cokolwiek?

Dbam o siebie

Stary 2012-02-02, 19:50   #3853
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
tzn mi chodzilo o Cetaphil emulsje nawilzajaca, nie ten do mycia do mycia nie mialam. Na KWC sa prawie dwa identyczne opakowania ale jeden jest do mycia a drugi to dermoprotektor emulsja nawilzajaca. Chociaz skoro do mycia Ci nie podszedl to nie wiem czy jest sens kupowac nawilzacz... w kazdym razie dla mnie to KWC
mnie by niestety zapchał, bo gliceryna na 2 miejscu to dla mnie za duże stężenie

caate: skoro nie umiesz odnaleźć dobrego kremu to może nawilżanie olejkami? Chociaż niektóre są komodogenne.

Ja używam albo arganowego, albo mieszanki 3: z ogórecznika, z pestek brzoskwini, z pestek arbuza.

I mieszam to po prostu z żelem hialuronowym, albo nakładam tuż po nim.

Mnie na ciało pomogło to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hej-skory.html
Może i do twarzy się nada, zależy ile w tym gliceryny.

Wczoraj sobie nawet następną butelkę tego kupiłam, trzeba się poratować po super wodzie w kranie.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-02 o 19:51
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:50   #3854
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

ja zacznę już dziś

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

dziewczyny robiła któraś A6W? jest to wykonalne? warto się zabrać czy lepiej odpuscić?
Ja stanęłam na bodajże 14 dniu, za długo mi z tym schodziło. Poza tym bardzo męczące Ale moja przyjaciółka zrobiła całe 2 razy...

Kitka
brzuch i zadek można pomniejszyć ćwiczeniami a cycuchów niestety tym nie powiększę

A co do programów typu Trudne sprawy to dla mnie żal Takie to sztuczne że masakra

Muszę sie pochwalić, próbowałam robić dobieranego warkocza po raz enty i w końcu jakoś wyszło ale podkreślam jakoś.. W każdym razie próbowałam troszke inaczej i wygląda lepiej ale do ładnego brakuje mu jeszcze łohoho...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 19:57   #3855
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ja stanęłam na bodajże 14 dniu, za długo mi z tym schodziło. Poza tym bardzo męczące Ale moja przyjaciółka zrobiła całe 2 razy...

Kitka
brzuch i zadek można pomniejszyć ćwiczeniami a cycuchów niestety tym nie powiększę

A co do programów typu Trudne sprawy to dla mnie żal Takie to sztuczne że masakra

Muszę sie pochwalić, próbowałam robić dobieranego warkocza po raz enty i w końcu jakoś wyszło ale podkreślam jakoś.. W każdym razie próbowałam troszke inaczej i wygląda lepiej ale do ładnego brakuje mu jeszcze łohoho...
dzięki za info muszę to jeszcze przemyśleć chociaż.. czemu nie spróbować

ja umiem dobierańca, nauczyłam się na siostrze

idę zrobić sobie spa nowymi cudami

Dbam o siebie

Stary 2012-02-02, 20:02   #3856
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Nie mogłam dostać tego psikadła gliss kur 7 olejków ani w rossie ani naturze, zamiast tego kupiłam sobie odżywkę b/s, jakoś trzeba włosy chronić przed mechanicznymi obtarciami.
I szampon z tej serii, sama nie wiem co sądzić, ale skład ma inny od reszty szamponów, musiałam wziąć z ciekawości - woda, sls, disodium cocoamphodiacetate, laureth-2 i dalej te 7 olejków, pantenol i keratyna.

A dzisiaj wypróbuję maskę timotei organic.

Muszę się pochwalić, że ostatnio myję włosy co 2 dni Mycie jak mycie, ale suszenia nienawidzę, stąd radość.
Szampony mam te same, ale myję inaczej włosy i daję radę.
Tzn myjąc wieczorem bym chyba nie dotrzymała dwa dni, ale myjąc rano daję radę.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:

idę zrobić sobie spa nowymi cudami
z czego to rzeczy testujecie?

bo czytałam i już zdążyłam zapomnieć

-zrobiłam depilację łydek, rąk i bikini kremem veet
-nałożyłam na parę min czarne mydło oliwkowe, żeby buzię oczyscić
-nałożyłam olej avocado
-spiłowanie paznokci u rąk i odsunięcie skórek

Potem w planach zmycie oleju ( z godz tylko będę go mieć, lepsze to niż nic :P) nałożenie maski timotei, maseczka z alg,a potem jakaś nawilżająca- albo dermika-alabster albo z noni-care (wzięłam wczoraj na próbę), stopami się muszę zająć też.
Paznokcie u stóp i rąk przydałoby się pomalować, brwiami zająć.

Ile to pracy człowiek ma przy sobie

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-02-02 o 20:29
Stary 2012-02-02, 20:07   #3857
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Ja jestem w trakcie gotowanie obiadku Czuję się lepiej, jutro pewnie pójdę na zajęcia, gdyby nie to że muszę wziąć strój na poniedziałkowe praktyki pewnie bym została w domu bo tylko 2 godziny zajęć...

Zakochana jestem w strojach takich jak na zdj, gdybyście widziały podobne w fajnej promocji, dajcie znać

Tż woda zamarzła masakra...
Świetne sa te stroje szkoda ze biust pomniejszaja, chociaz jak gora bylaby w falbankach to mogloby fajnie wygladac
Cytat:
witam
znowu mroooooźno, próbuję się zmotywować do nauki...

u mnie sprawdza się krem Alterry do cery młodej i wymagającej
dermatolog przepisała mi Effaclar, ale po nim mega szczypie mnie twarz,
robi się czerwona i boli, więc odstawiłam
A ja uwielbiam effaclar K, bo Duo nic na mnie nie dziala
Cytat:

Śliczne paznokcie
Cytat:
loluska, buahhot dziękuję

loluska też mam strój z podobną górą i fakt- biust zmniejsza

ide zmyć make up, wypeelingowac vtwarz i maseczke nałozyc... robie drugą próbę z acne derm - uzywalam go chwile w pazdzierniku ale nieregularnie, teraz od tygodnia robię to dwa razy dziennie- mam nadzieje że moze cos mi na te pobojowisko na twarzy pomoże...
Acne-derm ladnie wybiela przebarwienia Mnie na poczatku bardzo szczypala skora jak go nakladalam i troche przesusza ale jak ma sie przebarwienia to warto go uzywac No i oczywiscie filtr na dzien

Ale u mnie sniegu nasypalo. Szok normalnie. Zrobilam juz manicure, bo jutro do szkoly, potem musze sie buzia zajac - peeling, maseczka a do tego podstawy.
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:11   #3858
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bardzo lubię Deichmana, mimo że buty nie są super jakości to nigdy nie ma problemu z ich wymianą czy zwrotem pieniążków. Ja raz tylko kupiłam w zwykłym sklepie zimowe skórzane kozaki i nigdy więcej. Popękały mi a nie przyjeli reklamacji i 200 zł poszło. Treaz wole buty kupić za 100 zł , pochodzić i wiem że jak się rozlęca to będę mogła wybrac nowe.

Mi się podobają.

Cytat:
caate, party dziękuję

Ja dzisiaj chciałam palce trochę spiłować i nie mogę znaleźć mojego. Jutro muszę na szybko jakiś kupić, bo w domu mam tylko metalowy.

Właśnie jestem po SPA i chciałam wytrzeć twarz i wzięłam ręcznik, wycieram i patrzę, a na niego odplamiacz się wylał. Chyba nic mi nie będzie, jak myślicie? Zaraz spłukałam to wodą... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:15   #3859
CABIN CREW

Cytat:
to tak jak mówi mi mój Tż, że do połowy najwyżej dojdę ale widać było po tej połowie chociaż cokolwiek?
mięsnie było mi bardziej widać... z tym że ja wtedy ogólnie dużo ćwiczyłam...

Cytat:

Kitka

dla mnie te wszystkie dobierańce to czarna magia... mam do tego dwie lewe rece ...a tak mi się podobają....

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość

Śliczne paznokcie

Acne-derm ladnie wybiela przebarwienia Mnie na poczatku bardzo szczypala skora jak go nakladalam i troche przesusza ale jak ma sie przebarwienia to warto go uzywac No i oczywiscie filtr na dzien

.
dziękuję
mnie też przez pierwsze dni trochę szczypało ale już jest ok...

w ogóle mama kupiła mi zestaw z avonu ten z kwasem salicylowym , żel, maseczka i tonik; stosuję od poniedziałku i już widzę nieznaczną poprawę...

dziewczyny też macie tak strasznie skórę przesuszoną od tych mrozów??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-02-02, 20:38   #3860
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dzięki
zapomniałam oczywiście napisac- piekny av
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
fenjal mam nową notkę na blogu z opisem tych produktów
Cytat:
dla mnie te wszystkie dobierańce to czarna magia... mam do tego dwie lewe rece ...a tak mi się podobają....

dla mnie też niestety czarna magia
a co do suchej skóry- to taak, mam bardzo przesuszoną... nie wiem już jak ją nawilżać, dziś chyba położę na twarz olej migdałowy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:43   #3861
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:

piękne paznokcie <3
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

ja mam teraz kozaki za ponad 4 stówki, a to są najgorsze buty jakie miałam kiedykolwiek, nawet żal słów na nie
Cytat:

one sa ładne, widziałam na zywo, nawet sie nad nimi zastanawialam, ja bym na Twoim miejscu brała
Cytat:

ja zacznę już dziś

ja zrobiłam do konca, ale nie powiem, mega nudne te cwiczenia, juz wole sobie cwiczyc ten absik, o wiele przyjemniej
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

dziekuje
dziękuję
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Nie mogłam dostać tego psikadła gliss kur 7 olejków ani w rossie ani naturze, zamiast tego kupiłam sobie odżywkę b/s, jakoś trzeba włosy chronić przed mechanicznymi obtarciami.
I szampon z tej serii, sama nie wiem co sądzić, ale skład ma inny od reszty szamponów, musiałam wziąć z ciekawości - woda, sls, disodium cocoamphodiacetate, laureth-2 i dalej te 7 olejków, pantenol i keratyna.

A dzisiaj wypróbuję maskę timotei organic.

Muszę się pochwalić, że ostatnio myję włosy co 2 dni Mycie jak mycie, ale suszenia nienawidzę, stąd radość.
Szampony mam te same, ale myję inaczej włosy i daję radę.
Tzn myjąc wieczorem bym chyba nie dotrzymała dwa dni, ale myjąc rano daję radę.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

bo czytałam i już zdążyłam zapomnieć

-zrobiłam depilację łydek, rąk i bikini kremem veet
-nałożyłam na parę min czarne mydło oliwkowe, żeby buzię oczyscić
-nałożyłam olej avocado
-spiłowanie paznokci u rąk i odsunięcie skórek

Potem w planach zmycie oleju ( z godz tylko będę go mieć, lepsze to niż nic :P) nałożenie maski timotei, maseczka z alg,a potem jakaś nawilżająca- albo dermika-alabster albo z noni-care (wzięłam wczoraj na próbę), stopami się muszę zająć też.
Paznokcie u stóp i rąk przydałoby się pomalować, brwiami zająć.

Ile to pracy człowiek ma przy sobie
u mnie też to psikadło jest trudne do dostania, ja nie mogłam go nigdzie znalezc i na razie zastopowałam poszukiwania
a wczesniej co ile myłaś włosy ?

ja już pohulałam na hula hoop, a teraz wyszlam z kąpieli [depilacja, peeling ciała, na twarz puntkowo acneroxid, na włosy ten balsam z joanny z apyeczki babuni. Teraz ogarniam paznokcie - skorki odsuniete, nalozony juz base coat w postaci odzywki z wibo i zaraz naloze inglota 151 i na to top coat revlon star '
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:46   #3862
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
mięsnie było mi bardziej widać... z tym że ja wtedy ogólnie dużo ćwiczyłam...

dziękuję
mnie też przez pierwsze dni trochę szczypało ale już jest ok...

w ogóle mama kupiła mi zestaw z avonu ten z kwasem salicylowym , żel, maseczka i tonik; stosuję od poniedziałku i już widzę nieznaczną poprawę...

Niestety tak. Najbardziej na policzkach i nosie

Caate jakie Ty masz wlosy
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-02, 20:55   #3863
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
zapomniałam oczywiście napisac- piekny av

fenjal mam nową notkę na blogu z opisem tych produktów

dla mnie też niestety czarna magia
a co do suchej skóry- to taak, mam bardzo przesuszoną... nie wiem już jak ją nawilżać, dziś chyba położę na twarz olej migdałowy
ja też... o ile z twarzą jest w miarę to ciało-wiór... codziennie masę oliwki daje i dalej jest strasznie.... :/

ghana dziękuję

ZALATANA......
Stary 2012-02-02, 21:06   #3864
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
p
u mnie też to psikadło jest trudne do dostania, ja nie mogłam go nigdzie znalezc i na razie zastopowałam poszukiwania
a wczesniej co ile myłaś włosy ?

'
myłam codziennie

buahhot: a ten żel pod prysznic fenjal ma slsy czy nie? bo taką mam skórę ostatnio, że muszę przerzucić na rzeczy jak najmniej suszące

właśnie moczę stopy, ale maskę na włosy chyba na rano przełożę- na szczęście wyjść będę mogła dopiero koło 11-12 to mogę tak zaszaleć
senna jestem niemożliwie

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-02-02 o 21:09
Stary 2012-02-02, 21:06   #3865
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja też... o ile z twarzą jest w miarę to ciało-wiór... codziennie masę oliwki daje i dalej jest strasznie.... :/

ghana dziękuję
u mnie bardziej twarz i dłonie- to co mam odsłonięte mam najbardziej przesuszone

Stary 2012-02-02, 21:12   #3866
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

ja zacznę już dziś

ja od trzech lat co wakacje robie cała a6w, najwiekszy efekt widzialam gdy pierwszy raz całą przeszłam.
Jednak w tym roku zabrałam sie za to wcześniej i dzisiaj to bedzie mój 6 dzień. Największą role odgrywa tu motywacja
Stary 2012-02-02, 21:13   #3867
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
u mnie bardziej twarz i dłonie- to co mam odsłonięte mam najbardziej przesuszone
moja kumpela też ma straszne z dłońmi problemy....

własnie miałam mały krwotok z nosa..super po prostu... :/

ZALATANA......
Stary 2012-02-02, 21:13   #3868
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
ja się ratuje tym, o czym caate już dzisiaj pisałam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hej-skory.html

Miałam kiedyś, bo już nie wiedziałam czym skórę uratować i byłam bardzo zadowolona, wczoraj kupiłam niestety w cenie niepromocyjnej - 34 zł, wcześniej za 26.

albo coś innego z mocznikiem może

a twarz ratuje hialuronem+olejkami, tylko to trzeba stosować na dłuuugo przed wyjściem, bo inaczej to tylko odmroznić się można
no i do tego masełko saloos

<3 <3 <3

Czas edycji: 2012-02-02 o 21:15
Stary 2012-02-02, 21:22   #3869
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
moja kumpela też ma straszne z dłońmi problemy....

własnie miałam mały krwotok z nosa..super po prostu... :/
o kurcze, oslabiona pewnie jestes

Stary 2012-02-02, 21:42   #3870
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Ja dziś zrobiłam podstawę
+
nałożyłam kokos , chcę go wykończyć , zostało jeszcze na 2 razy i dopiero pozniej nałoże olejek Altery

zadbałam o stopy , gruba warstwa kremu , plus opiłowanie paznokci

Po dzisiejszym chodzeniu po mieście mam bardzo wysuszoną twarz , czuje aż takie ścignięcie, nałożyłam grubą warstwę Bambino mam nadzieję ze do rana mi przejdzie.

Miałam napisac co kupiłam , a więc :

- olejek Altera
- peeling pod prysznic Altera
- chusteczki do demakijażu Altera
- krem Bambino
- odzywczy krem Eveline
- błyszczyk essence stay with me
- podkład matujący Hean
- antyperspirant w sztyfcie adidas - coś okropnego !!!!
- maśź z witaminą A
- płatki kosmetyczne małe i duże - swoja droga kiedyś kupowałam z rossmana Lilibe ale były fatalne bo się rozwarstwiały. Dzisiaj jednak znów je kupiłam i są całkiem inne niż kiedyś, dużo lepsze jakościowo, przynajmniej te male bo tych większych jeszcze nie otworzyłam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości