|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
![]() A jak z zakupami? Cytat:
![]() Cytat:
Jaki? ![]() Cytat:
![]() Byłam dziś w Rossmannie i kupiłam żel do golenia Isany na zapas, odżywkę do włosów w spray'u, korektor Rimmel Stay Matte i podkład Bourjois Healthy Mix (jak miło, że był w promocji) - wszystko potrzebne. A zużyłam żel pod prysznic YR. |
||||
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zgłoszenie do Klubu Recenzentki Boscha
. Pierwszy raz się na takie coś zdecydowałam i teraz nie wiem, czy w ogóle mam jakieś szanse, skoro niczego dotąd nie recenzowałam w KWC . Czy któraś z Was dostała się do testów nie mając na koncie recenzji?
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy niczego nie recenzowałam a chyba ze 2 razy się załapałam na pewno do akcji timotei ale i coś jeszcze ... nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
#2495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówisz i masz
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Sony Ericsson Live with Walkman.
Cytat:
Ale tutaj zupełnie nie liczę na załapanie się.
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Akurat przydałaby mi się suszarka tak a propos przeprowadzki do TŻ za jakiś czas
|
|
|
|
|
#2498 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia kupiłam serum na pośladki (
) i do biustu Eveline i Lactacyd. Wszystko potrzebne. Kuszą mnie bardzo jakieś nowe żele pod prysznic, ale muszę się najpierw rozprawić ze starymi.
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
gani, suszarę kupiłam we wrześniu, ale za to nie pogardziłabym nową prostownicą.
![]() nosek, też mnie te preparaty Eveline kusiły, ale póki co nie kupiłam. Mam jeszcze rozgrzewającą Ziaję Rebuild i 1,5 opakowania ujędrniacza Dove. Najpierw coś z tego zużyję, wyzdrowieję i zacznę chodzić więcej na fitness i dopiero kupię nowe mazidła-wspomagacze. Bo generalnie zrobiłam się większa i źle się z tym czuję.
|
#2500 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ja na "zmniejszenie" nie liczę, bardziej na sprężystość skóry.
Bo od chudnięcia to raczej wolę ćwiczenia.. właśnie dzisiaj startuję z nowym programem ćwiczeń w domu, zobaczę jak mi pójdzie.
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam niżej, że zdecydowałaś się na suszarkę. Ja wybiorę prostownicę, lub ewentualnie suszarkę.No tu już nie jest tak pięknie Cytat:
Co wybrałaś? Cytat:
Ja chcę te 2 nowe żele pod prysznic Nivei i na szczęście obecnie mam tylko jeden żel (w użyciu), więc pewnie w tym miesiącu kupię któryś. Lub oba ![]() Cytat:
![]() Przejrzałam dziś kosmetyki i do kosza poleciały: - korektor IsaDory (za datę ważności) - lakier Maybelline (w ogóle go nie używam, a że jest rok po terminie, to nie mam z nim co innego zrobić) - lakier no name (rozwarstwił się, a też niezbyt go używałam) - mini lakier przyspieszający wysychanie O.P.I. (została połowa, ale zrobił się z niego jeden wielki glut...). Odłożyłam też na wymianę 12 kosmetyków |
||||
|
|
|
#2505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że skończyło się tylko na siniakach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na przykład do lakierów Isa Dory Ja zaliczyłam tylko płyn dwufazowy Nivea i Elancyl ![]() W regulaminie nie jest napisane, ale czy to jest tak, że wybierają 60 osób i przyznają im to, co tamte chcą? Czy mają limit po 20 na każdy sprzęt? Wybrałam lokówkę, bo tylko lokówki nie mam
|
|||
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja właśnie na Elancyl się nie załapałam, ani na Niveę, ani na Dove, ani na te paski wybielające :p
Jakieś 3 lata temu były testy Brauna - też suszarka, lokówka i prostownica. Napisałam w ankiecie, że jestem zadowolona ze swojej suszarki prostownicy, za to z lokówki nie i ... dostałam prostownicę Ale to i lepiej, bo lokówki i tak nie używam, a prostownica Brauna jest 100razy lepsza niż Babyliss, którą wówczas miałam.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-02 o 14:38 |
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że Ci się udało z prostownicą - zazdroszczę Kupowałam swoją sama, jestem zadowolona (Remington), ale trochę kasy poleciało Dove, paski wybielające, Physiogel mnie ominęły ![]() Ostatnią i jedyną rzeczą wartą uwagi był właśnie Elancyl, ale to było już dwa lata temu i od tej pory |
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też te mazidła używam raczej w celu ujędrnienia i lepszego napięcia skóry, a spalaniem zajmuję się na fitnessie, tańcu, basenie itd. ![]() Prostownicę. ![]() Do testów dostałam się dwa razy - dostałam antyperspirant Nivea i pastę Colgate Max White One.
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Toteż napisałam, że nie jestem z niej zadowolona . Byłoby nieszczęście w szczęściu, gdyby mi przydzielili jednak prostownicę (czytaj: historia Hosenki) |
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko - ciesze sie, ze nic Ci sie nie stalo, straszna ta opowiesc o wypadku, obys juz nigdy tego nie doswiadczyla
![]() Wlasnie wrocilam do domu, mroz niezle szczypie, ale to dobrze, niech wymrozi wszystkie zarazki, jak zima to zima! Bylam w Rossmannie na nieplanowanych lowach, zdjecia na blogu Kupilam szampon Clear 400ml, odzywke w sprayu Shauma Cotton Fresh, chusteczki Alterra aloesowe i korektor kofeinowy pod oczy Rival de Loop. EDIT: Aaa, zapomnialam napisac, ze u mnie w Naturze wstawiaja dzis nowa szafe Bell
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-02-02 o 16:45 |
|
|
|
#2512 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
a braunowska jest rewelacyjna (chociaż ja i tak prostuję lub lokuję włosy max 1x w miesiącu )
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro o 11 mam rozmowę kwalifikacyjną w gimnazjum. Praca 16 h w tygodniu do końca roku szkolnego, też na zastępstwo. Tylko sama nie wiem, czy chcę tam pracować. To znaczy nie ma co wybrzydzać, bo strasznie ciężko o pracę w szkole, ale to najgorsze gimnazjum w moim mieście
![]() Trzymajcie kciuki Tylko nie wiem, czy za to żeby mi poszło, czy za to żeby nie poszło Mam pierwsze zużycie lutowe - odżywczy żel hialuronowy z BU 60 ml. Na blogu ostatnio pisałam o płukance malinowej YR, a dziś umieściłam przepis na fasolkę po bretońsku. |
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się załapałam na testy Blend-A-Med i Timotei. I to by było na tyle
![]() Cytat:
![]() Może trafisz na jakieś normalniejsze dzieci Każda praca jest potrzebna.Mam pytanie co do przepisu, bo nie do końca załapałam. Najpierw boczek gotujemy z fasolą, a potem go wyciągamy, kroimy i smażymy? |
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Zużycia lutowe uważam za rozpoczęte
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Rzeczywiście napisałam to trochę nie po polsku Poprawiłam już. Jest teraz czytelnie? Z boczku wykrawamy tylko kość na wywar i dodajemy do fasoli. Resztę boczku kroimy i smażymy i dodajemy do już ugotowanej fasoli.
|
|
|
|
|
#2517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie brakowało tego słowa "ją" (kość)
|
||
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans stycznia.
![]() Zużyte: 1. maseczka oliwkowa Rival de Loop – saszetka 2. pasta do zębów ExpertivMed 3. balsam do ciała Mango & olej kokosowy Eveline – 500 ml 4. balsam jeżynowy Plaisirs Nature YR – 400 ml 5. masło do ciała Czarna Oliwka Bielenda 6. maseczka odżywczo-regenerująca Nutri Ujędrnianie AA 7. maseczka odżywcza do cery suchej i normalnej Cera Wrażliwa AA 8. maseczka nawilżająca z sokiem z winogron YR 9. krem do twarzy Czarna oliwka Bielenda 10. płyn do higieny intymnej Ziaja 500 ml 11. balsam brzoskwiniowy Plaisirs Nature YR – 400 ml 12. szampon rumiankowy Eva Nature Style – 1 litr 13. żel pod prysznic Vetiver Jardins du Monde YR 14. mleczko do opalania SPF30 Sun Ozon 15. mydło naturalne z oliwy z oliwek Kupione: 1. płyn do higieny intymnej Bioavena 500 ml (kupiony „na gwałt”) 2. żel pod prysznic Palone migdały Isana 3. żel pod prysznic Melon i mięta Isana 4. krem Naturalne Rozświetlanie AA 5. emulsja do higieny intymnej z rumiankiem Cleanic (kupiona bo poprzedni płyn jest tragiczny) 6. sól do kąpieli z Morza Martwego Dermasel Spa Wydane: 29,06 zł
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
Koshatko najbardziej mi się podoba w Twoim bilansie "płyn do higieny intymnej kupiony na gwałt"
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Ale mam mocne postanowienie, by w lutym było odwrotnie. Planowo powinno być ok 10 zużyć, a zakupów naprawdę mi nie trzeba, więc mam nadzieję, że w lutym bilans będzie ładny. 

. Pierwszy raz się na takie coś zdecydowałam i teraz nie wiem, czy w ogóle mam jakieś szanse, skoro niczego dotąd nie recenzowałam w KWC
. Czy któraś z Was dostała się do testów nie mając na koncie recenzji?

Bo generalnie zrobiłam się większa i źle się z tym czuję. 

Super, że Ci się udało z prostownicą - zazdroszczę