|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Dziś się zarejestrowałam do Pani ginekolog, zarejestrowali mnie na 8 lutego (szkoda, że wtedy mam najważniejsze lekcje) i najgorsze w tym jest, że znów wtedy wypada mi okres i będę musiała tym razem specjalnie tabletkami przedłużać sobie nie mienie okresu, czego nie lubię, bo dostaje wtedy plamień zawsze.
AnULka248- Haha pamiętałaś z tym ciastem : D Piecze piecze, tylko tym razem biorę ten przepis koleżanki, bo sama je jadłam (było pyszne) i dała mi cenne rady : D Właśnie przed chwilą zrobiłam galaretkę truskawkową i zaraz ją daje do lodówki, aby jutro już się nie męczyć z galaretką ![]() Jak próbowałam ją (w postaci ciekłej) to smakowało mi, więc chyba nie sknociłam galaretki, a będę się starać nad każdym szczegółem : D Dużo niespodzianek kulinarnych mu szykuję Będę gotować obiady i w ogóle, jak na mnie to aż dziwne : DA jutro Go powitam jajecznicą dobrze przyprawioną z szczypiorkiem ![]() A czego się uczysz? Loriette- Faktycznie nie ciekawie się porobiło ; / Ania dobrze mówi : ) I sama też siebie czasami nie rozumie przed okresem, potrafię się zachowywać okropnie, więc to chyba raczej normalnie. Myślę, że skoro jest inteligentny to powinien Cię zrozumieć. Dalej się nie odzywa?
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2012-01-24 o 21:20 |
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Musi pokazać, że jest panem i władcą, daj mu się nacieszyć
no chyba, że rzeczywiście przesadziłaś![]() Cytat:
albo Wy macie ferie... wiesz, teraz nie jestem na czasie, jeśli chodzi o te rzeczy, więc oświeć mniePrzez żołądek do serca! ![]() Uczę się (aktualnie) podstaw socjologii. Mam znowu w weekend 3 egzaminy, więc muszę przysiąść. Ale już mi się nie chce:Cry: jeju, Tż przez mój pms nie mógl mnie dotknąć przez ostatnie półtora tygodnia, sama nie wiedziałam, czemu tak długo miałam te zaburzenia kłóciliśmy się non stop, tzn. ja ciągle miała fochy. Jeszcze w końcu @ przyszła 3 dni wcześniej. Ale to chyba tak na złość, specjalnie na imprezę
|
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ i pracuje i ma szkołę i również mamy ferie ![]() Chodzi do szkoły wieczorowej 3 dni w tygodniu, a pracuje u faceta swojej mamy i to za całkiem sporą sumkę jak dla Niego teraz ![]() Wiesz jakie dziwne mi wyszło ciasto? Myślałam, że zakalec wyszedł, ale okazało się, że ciasto siadło i jest takie dziwne, w sensie biszkopt, ale wydaje mi się, że nie jest źle Kurde pociąg TŻ ma opóźnienie 2 godzinne.. A jeszcze tyle drogi przed Nim. Aż 3 egzaminy? Boziu Będę trzymać kciuki ![]() Z pms to jest zawsze masakra Ok dziewczyny to ja znikam na te kilka dni, chce się nacieszyć TŻ, a nie siedzieć przed komputerem ![]() Wszystko opowiem za te kilka dni ! I Laura mów jak tam sytuacja !
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie fajnie wyszło
![]() Ja dziś robiłam ciasteczka owsiane dla Tż (z leksza dietetyczne ), wszystko pięknie jak zawsze, włożyłam do piekarni, przychodzę za 3minuty -, a z ciasteczek zrobiła się jedna wielka ciapa. Rozlało się na całą blachę, ale wybrnęłam z tego tak, że pocięłam je jak zwykłe ciacho![]() Laura, jak tam? |
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jak, jak.. Nijak TŻ napisał przedwczoraj, że przyjedzie do mnie w sobotę przed studniówką, a wcześniej się nie zobaczymy, bo jest zły na maksa
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak Tż wyszedł, to rodzice pytali, czy mi jeszcze zostało![]() Kurcze, czyli przesadziłaś
|
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj studniówka, ciekawe czy przyjedzie..
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1749 |
|
BAN stały
|
Hej! Ja z innej beczki
Dostałąm na pocztę ,,rekalmę'' środka na odchudzanie Zacti plus znalazłąm wiele pozytywnych info że to niby biorac 1 tabl co 2 dni mozna schudnać 1 kg!!! Ale też i wiele negatywów - że po odtsawieniu jest efekto jo -jo Jednak chciałąbym spróbować .. tylko cena odstrasza bo za 4 tabl -99 a za 8 160 ponad - szkoda mi stracić kasy jak to nie bedzie działąć Któraś może stosowała? albo zna kogoś kto stosował Przeszukiwałam Wizaż - znalazłam info ale juz - starawe wpisy może coś na czasie? |
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaczynałam od 72 kg ... teraz mam 65 na liczniku .. mam doła, że nie moge dalej zrzucić reszty do tych upragnionych 55 - 56 kg.. (tyle ważyłam 4 lata temu zanim zaczęłam brać tabletki hormonalne - z powowdu problemów zdrowotnych - to po nich tyle przytyłam - 15 kg!) cięzko mi to teraz zrzucić Co jakiś czas robie sobie takie maratony bez słodyczy (aczkolwiek - nie jem ich jakoś strasznie dużo - wogóle nie przepadam za tonami czekolady więc to nie jest straszne wyrzeczenie) z samymi warzywami i owocami.. Ze względu na to, że moja waga staneła w miejscu (chyba się zamroziła - na zimę) chciałam spróbować tego niby super cud specyfiku.. wiadomo reklama robi swoje, że to niby środek cuuuuud 1kg w 1 dzień czy coś ale dużo osób to potwierdza na niezależnych forach.. nie wiem czy warto - moze zaryzykuje to najkrótsza kuracje na tydzień i zobacze czy warto było (jak dostane przypływ gotówki) |
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 10 to dużo... tym bardziej, że 7 już zrzuciłaś. Ale wiesz, ja też przy 67 się zatrzymałam na miesiąc i myślałam, że już dalej nie pociągnę, a potem zeszło jeszcze te 10. w sumie możesz spróbować, jak Ci znowu kg. powrócą to wtedy już naturalnie stracisz sama nie wiem... u mnie decydującą kwestią przeciw stosowaniu takich tabletek był brak kasy na nie
|
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję, było cudownie!
) Jestem mega zmarnowana, ale jakże szczęśliwa Nie myślałam, że M w eleganckich ciuszkach może wyglądać tak kusząco
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
TŻ wczoraj pojechał : ( Ale 24 lutego prawdopodobnie znów się widzimy ! Przywiózł mi od przyszłej teściowej srebną zawieszkę na naszyjnik z takim niebieskim kamyczkiem w środku, bardzo ładne ![]() Bynajmniej mi się podoba ![]() Kurczę, dzisiaj mama się przeraziła, że jak ja schudłam (ponoć w tyłku i udach), a najgorsze jest w tym, że ja właśnie nie widzę żadnych efektów, mój TŻ ponoć też nic nie widział, a jak dzisiaj powiedziałam mu co mama powiedziała i przy czym powiedziałam, że przecież ja nic nie zauważyłam i On, to stwierdził, że On zauważył. A wcześniej mi mówił, że w tamtym roku wyglądałam chudziej, ale teraz widać, że chyba specjalnie tak mówił. Taki trochę smutnawy stwierdził, że mniej ciała do kochania. Ogólnie jak był to było bardzo fajnie : ) Brakowało mi przytulania się do Niego, a teraz dostałam sporą dawkę tego ! ![]() AnULka248- Z tymi ciasteczkami to faktycznie Ale ważne, że wybrnęłaś To jest najważniejsze !No dokładnie Ania nic ani be ani me : ( PinkyDoll- Nie nie ja również nigdy nie stosowałam takich specyfików, bo stawiam jak coś na naturalne typu zielona herbata ![]() Na zimę jest trudniej cokolwiek zrzucić. Jak chcesz to możesz spróbować tego specyfiku, ale dobrze się zastanów przed zakupem, bo to jednak nie tak mało pieniędzy. Laura- Super, że dobrze się bawiłaś I dobrze, że z TŻ już dobrze Teraz tylko pilnuj się co mówisz czasami, żeby znów nie było takowych sytuacji
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2012-01-31 o 22:53 |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
To fajny tydzień miałaś
![]() a poszło Ci coś z wagi? Wykituje przy historii zaraz. Zostało mi 250str A4 do soboty |
|
|
|
|
#1756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rano się zważę i się dowiem czy coś poszło, a dzisiaj wieczorem zmierzę łydki i uda i tyłek, bo brzuch to lepiej rano jak zmierzę. Jej, aż tyle Ci zostało stron? A czego się uczysz? Współczuję Ci ! Ja nie przepadam za historią.. by mnie zanudziła.
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam śniadanie i czekam na mamę, bo ma mi przywieźć składniki na babeczki marchewkowe Dzisiaj to JA rządzę w kuchni. Zapomniałam Wam powiedzieć, że w albumie mam póki co jedno zdjęcie ze studniówki, które zrobił partner mojej kumpeli - mało widać, ale widać ![]() Mysia - cieszę się, że przyjazd TŻ okazał się fantastycznie spędzonym czasem Ania, nie narzekaj! Dasz radę, bo kto jak nie Ty.. Ja z historią męczę się tak w LO, bo nasza nauczycielka ma przerośnięte ambicje
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia, cała historia gospodarcza od starożytności
![]() Ja po humanie nie cierpię historii, chociaż w liceum miałam najlepszego nauczyciela... Laura, współczuję... osobiście uważam, że jak ktoś nie ma zamiłowania do historii, to się jej nie nauczy. Tak jak ja ![]() Widziałam to zdjęcie, ale czekam na więcej! Bo prawie Cię tam nie widać
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nauczycielkę mam taką kosę, że nic tylko klękajcie narody! Bo ja jestem taka CICHO CIEMNA i się kryję Rany, jutro mam rozmawiać z mamą o ginekologu - strach przed tym, że przytyję na tabletkach mnie przytłacza
|
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
no trochę Was zaniedbałam ostatnio
![]() ale najpierw jakoś nie mogłam się tu wbić, potem sesja itd, potem meeega kryzys z TŻtem. Ale nie chce w ogóle o tym gadać, bo maskara jakoś niby się dogadaliśmy, ale czas pokaże jak to dalej będzie![]() no i ostatnio byliśmy w górach, dzisiaj właśnie wróciliśmy ![]() postaram się teraz już częściej zaglądać ![]() Cytat:
Cytat:
tylko musisz zrobić badania itd i będzie okja nie przytyłam od tabletek wiadomo wszystko zależy od organizmu itd, ale generalnie jak dobrze dobrane to nie powinno być problemów |
||
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że ja i moja macica będziemy zabezpieczone. Chociaż moja mama wyszła z założenia, że chcę tabletki tylko dlatego, bo mam bolesne miesiączki i chcę uregulować hormony, żeby mi się cera poprawiła - niech żyje we własnym świecie Dzisiaj: I: Płatki z mlekiem II: Banan III: Barszcz ukraiński + ryż z warzywami i pałką z kurczaka IV: Garść sałaty lodowej + rucola + plasterek szynki + plaster sera typu włoskiego + sos vinegret + dwie babeczki marchewkowe własnej roboty Zaraz zejdę z głodu
|
|
|
#1762 | |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj mija miesiąc od zaręczyn!
![]() Tak mnie dzisiaj babka z polskiego wkurzyła... przed feriami mieliśmy czytanie ze zrozumieniem. Czytanie wzięła z którejś matury o blogu. Wydawało się proste i pytania takie dosyć ok, więc myślałam, że dobrze to napisałam. A ona punktowała to tak jak na maturze czyli np. w zadaniu jeżeli się ma 2 odpowiedzi na 3 odpowiedzi to ma się zero pkt., a ja tak miałam w sporej ilości zadań, no i jedynka wpadła i jestem na to cholernie zła... gdzie tu sprawiedliwość. Przecież ja matury z polskiego przez takie coś nie zdam.. Loriette- Ładna fota ze studniówki : ) W ogóle jak spojrzałam na Twoje foto z Twoim TŻ jak jesteś w takiej różowej(?) (nie pamiętam dokładnie koloru) sukience, to normalnie tak mi się spodobało ! Wyszłaś tam tak ślicznie ! Że aż się zakochałam normalnie ![]() Nie przytyjesz od tabletek, jeżeli będą dobrze dobrane. : ) Więc idź najlepiej do dobrego ginekologa, a wszystko będzie dobrze ! ![]() AnULka248- To ja bym już nie zdała tej historii ! I zgadzam się z Tobą, że kto nie ma zamiłowania do historii, to się jej nie nauczy. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() I jak było w górach?
|
|
|
|
#1763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się nie boję, że przytyję, bardziej boję się skutków ubocznych. Jestem dziwakiem ale tak na serio ostatnio myślę, że chyba spróbuję...Cytat:
![]() Dobrze będzie mam taką nadzieję![]() Ooo w górach, gdzie? Nie zamarzłaś? ![]() Cytat:
Moja od razu zmierzyłaby mnie wzrokiem i zapytała, czy MUSZĘ się zabezpieczać? U mnie to chyba logiczne, że z narzeczonym dajmy sobie małe buziaczki i patrzymy na filmy ![]() Zostało mi 140str. Umrę dziś.... ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Mysia, ja prawdopodobnie też nie zdam U nas też tak babka liczyła pkt... żeby przygotować nas do surowej oceny na maturze głowa do góry![]() Czemu ja Cię ni mam na fb? Wysyłam Ci namiary na mnie na prv
|
|||
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie zmarzłam, niby temperatura tam momentami była bardzo niska, no ale nie odczuwałam tego tak jak w Łodzi generalnie pogoda fajna była mróz, ale też słoneczko, przyjemnie byłoz dietą to wiadomo jak to na wyjazdach, dietetycznie nie było choć muszę wrócić na drogę diety![]() aa i mogę się jeszcze pochwalić, że zaliczyłam sesję drugi raz w mojej karierze udała mi się sesja bez poprawki tak więc teraz mam 3tyg wolnego
|
||
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia - to było zdjęcie z sylwestra, jeśli różowa bez ramiączek
Ania - rozmawiałam teraz z TŻ o tych tabsach i powiedział, że wcale nie muszę tego robić, bo jest ok, a ON PRZECZYTAŁ jakie mogę mieć skutki uboczne i nie chce mnie narażać. No po prostu szczene zbierałam z podłogi W ogóle dobił mnie dzisiaj dwukrotnie - jedzie w weekend do Niemiec i wraca w środę, a po drugie.. w poniedziałek odbiera nowiutkiego BIALEGO IPHONE 4 Zdjęcia pokażę jak już dostanę, spokojnie )W sumie powinnam iść spać, bo o 8 muszę być w szpitalu u lekarza :mdleję:, a piątkowa rejestracja o 5 mnie przeraża. Aniu - chciałabyś mi dodać tydzień do ferii?
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak naprawdę teraz tabl nie są już tak szkodliwe jak kiedyś, a to naprawdę meeega wygoda no i nie oszukujmy się większa przyjemność ![]() i teraz oboje nie wyobrażamy sobie życia bez tabletek ![]() a co do ferii, nic nie oddam
|
|
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaj, jak ja bym gdzieś pojechała...Ty szczęściaro! Ja póki co wszystko zaliczone, ale zostały 3 najgorsze egzaminy, także walczę ![]() Cytat:
mój Tż kupił sobie ostatnio nokie N8 i teraz szpanuje mi też się strasznie podobaMój Tż to samo mówi o tabletkach, ale myślę, że z drugiej strony wolałby być spokojny. No i ja też. Czemu idziesz do szpitala? |
||
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj się mierzyłam ! I z tego co pamiętam to z biustu spadłam 1cm. w udach na każdym po 4cm. spadłam, a z wagi ponoć 1kg., ale ta waga jest dziwna, więc nie wiem czy to prawda.
AnULka248- Tabletki to fajna rzecz moim zdaniem : ) Zawsze możesz je przerwać. Za to moja mama ma inne myślenie co do sypiania z chłopakiem i w ogóle, w prawdzie nie powiedziałam jej, że spałam z własnym narzeczonym, ale Ona sama Nam powtarzała, że nie jesteśmy już dziećmi. Strasznie mnie trapi ta jedynka.. Ona strasznie surowo ocenia.. to niesprawiedliwe ! Bo jestem tak samo punktowana jak osoba, która w ogóle nie odpowiedziała na żaden podpunkt. Współczuję Ci tych 140 stron : ( Na fb mnie nie masz, bo ja nie posiadam fb, ani nk, ani nic z tych rzeczy : D Przez to tylko z TŻ się kłóciłam. Trzymam kciuki za te egzaminy ! Aniaa_89- Dobrze, że wyjazd Ci się udał : ) Gratuluję zdania sesji ! I zazdroszczę Ci tych 3 tyg. wolnego ! ![]() Loriette- Tak o to zdjęcie chodzi dokładnie Ślicznie na nim wyszłaś !Widziałaś już może jak ma wyglądać iphone 5? Masakra istna !Ja pod koniec lutego biorę nowy telefon ^^ Zakochałam się w HTC Sensation (jakoś tak się nazywał), ale 1000 zł. dopłaty, więc wolę tą kasę na aparat na zęby : ) Nie będę ukrywać z tapsami jest znacznie fajniej : )
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać alkohol na mnie dobrze wpływa!Widziałam, ale mnie wystarczy 3, EWENTUALNIE 4 No Sensation jest fajny, ale ja kocham swojego Wildfire S, bo jest mniejszy i TAAAKI KOCHANY Najbardziej lubię widżet "ramka" - w rezultacie mam zdjęcie z TŻ na głównym ekranie W RAMCE Aparat to były czasy TŻ pojechał do Berlina, jutro jedzie do Regensburga.. Napisał, że w środę wraca do Polski i do mnie. Czuję się jak żona marynarza
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Loriette- Masakra z tym iphone 5 : D Zwłaszcza ta klawiatura (hologramowa?) to już całkiem trzeba mieć łeb do tego, aby takie coś stworzyć
![]() Fajnie musi wyglądać ten główny ekran ![]() Zastanawia mnie co masz na pozostałych ekranach, pewnie inne ramki ze zdjęciami z TŻ Miałaś aparat? Ile go nosiłaś?A ten drucik to wiem jak wygląda, chyba 200 zł. kosztuje bodajże. I w sumie sama po ściągnięciu aparatu też będę miała drucik, tak na wypadek : ) Ale ten drucik to w sumie taki mały, zgrabny to co szkodzi go założyć : ) Ja na razie wszystkie górne zęby naprawiam, bo wiadome wszystkie muszą być zdrowe A w poniedziałek akurat wizyta u pani dentystki.Naprawdę jak żona marynarza jesteś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

Będę gotować obiady i w ogóle, jak na mnie to aż dziwne : D
-> 61 -> 60 -> 59 -> 58

no chyba, że rzeczywiście przesadziłaś

kłóciliśmy się non stop, tzn. ja ciągle miała fochy. Jeszcze w końcu @ przyszła 3 dni wcześniej. Ale to chyba tak na złość, specjalnie na imprezę
Będę trzymać kciuki
Piekarnik Laury

Dzisiaj to JA rządzę w kuchni.