|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Hmm, do tej pory próbowałam tym pędzelkiem z Essence (z biało szarym/brązowym włosiem), skunksem i takim jednym z Elfa. Kupiłam ostatnio "jajeczko" z Hakuro ale jeszcze nie używałam. Poluję też na ebayu na Ecotools do bronzera ![]() Ja też najczęściej ładuję jednym ![]() A kiedy masz ten kurs? ![]() |
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Eco też muszę sobie jakieś sprawić ![]() A kurs muszę zacząć przed marcem, więc wypadałoby już się zapisać .
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nastukałam się wczoraj w klawiaturę i dzisiaj patrzę - nie ma mojego postu . Nic ważnego . Błagałam tylko żebyście o słodyczch przestały pisać, bo się ślinię . ![]() Mam tak samo - u innych to nawet chleb z wodą smakuje, a efekty własnego kunsztu kulinarnego najczęściej nie smakują mi . Inni wpierniczają, aż im się uszy trzęsą . Nigdy nie piłam Karmi . Tak po prawdzie, to nawet dokładnie nie wiem co to jest . Już chyba kiedyś mi pisałyście : to jakieś oszukane {bezalkoholowe} piwo . Cytat:
Kiedy ja jęczę, że nie umiem kresek na powiekach robić, Asia mądrze odpowiada : tylko trening rodzi mistrza . Jeszcze nie zapisałaś się ? Może miejsc nie być . Brzucho mnie boli . Kupiłam parę dni temu w Biedronce warzywną sałatkę w słoiku. Tak ją sąsiadka zachwalała, że taka smaczna . W sobotę spróbowałam . Nie dosyć, że pewien czas spędziłam z głową w sedesie, to brzuch do dzisiaj mnie jeszcze boli . Ale ja głupia ! Urządziłam się na cacy . Nie chciało mi się w piątek dupska z domu ruszyć, bo zimno było ( -10 i piękne słońce ). Dzisiaj muszę . I co ? Za oknem -17 i wiatr . Nawet koty nie chcą wyjść, w kuwetach siedzą . Oj ja biedny miś . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak gardło boli po tej imprezie sobotniej,że masakra
![]() oblałam pierwszy termin ze statystyki;/ za to ekonomię mam na min(i cieszę się,bo wolę mieć 3 w pierwszym terminie niż 5 w drugim)
|
|
#2285 | ||||
|
|
Cytat:
Spróbuj, może Ci podpasuje ![]() Ogłaszają się, że terminy można na lekcje indywidualne rezerwować ![]() Nie myślę, żeby aż takie zapchanie uczennicami mieli Ale fakt, to już ostatni dzwonek na zapisanie się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję ekonomii A statystyką się nie przejmuj. To taki przedmiot, z którym zawsze są problemy, niezależnie od uczelni, kierunku i plam na słońcu ![]() Przyjdzie dobry czas, to zdasz
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Bidulka ![]() Cytat:
.Ze statystyką też sobie poradzisz . Wierzę w Ciebie ! Pewnie skuszę się latem. Te Karmi, to pewnikiem sam cukier, ale tak zachwalacie, że spróbować należy . Zimno, ale nie ma wiatru i można wytrzymać . Wczoraj nie chciało mi się iść do komórki po drzewo do kominka . Matko kochana, co za leń ! Dzisiaj będę jęczeć, że wilgotne . Cała w strachu jestem . Dzisiaj przyjeżdża do mnie Psiapsiółka brwi mi "robić" . Depilacja i henna . Trochę w strachu jestem. Ona "robi" sobie sama . Zobaczymy jak to u mnie będzie . E, najwyżej ludzie będą się za mną oglądali . Po ostatnim nieudanym wyczynie kosmetyczki zapuszczałam brwi już cztery miesiące { a może i dłużnej }. Wszystkim wokoło powtarzam : nie dawajcie się namówić na depilację woskiem . Kurde, a sama, durnowata, dałam sobie to zrobić, bo mniej bólu i szybciej . A jeszcze nigdy po wosku nie miałam dobrze "zrobionych" brwi. Zobaczymy dzisiaj . Moja Psiapsiółka, po masakrze z Bingo, po nogach i rękach mnie niemalże całuje . Podpowiedziałam Jej czarną serię z Gliss Kura . Nie może się nachwalić . Ja też . A przy moim krytycyzmie i wątpliwej jakości włosach, to cud . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, znowu były szopki z wizażem, bo mojego wczorajszego posta też wcięło, zaczyna mnie to wkurzać
|
|
|
|
|
#2288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze gorzej
muszę napisać do mamy,czy by nie podała jakiś leków ![]() Cytat:
Mam odżywkę z tego i była rewelacyjna na długie włosy teraz też jest ok,ale jak ma się nie aż tak zniszczone to ma się wrażenie,że wszystko pomaga![]() Cytat:
Dzięki za wiare we mnie i gratulacje ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1327957805 Ciekawe jak tam 100dn NK
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Przylazłaby tu i napisała jak było
![]() Odebrałam patrzałki, ładne są, podobają mi się Zastanawiam się tylko czy naprawdę zrobili mi fotochromy bo jakoś nie widzę tego przyciemnienia Chyba, że plastiki przyciemniają się inaczej niż szklane... Jak będę odbierała fakturę to muszę zapytać, bo nie daje mi to spokoju, kilka razy powtórzyłam, że mają być fotochromy ![]() Wczoraj byłam na innych zajęciach niż zazwyczaj, takich bardzo intensywnych (i tak oszukiwałam jak nie miałam już siły ) i ledwo chodzę - to zdecydowanie nie na moje siły i totalny brak kondycji Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-31 o 19:25 |
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrobisz się jeszcze
![]() Wiadomość od chłopaka współlokatorki- Gosia kupuj flache, będę u Was o 10,pijemy ![]() Myśle,ze zaliczyłam ćw z matmy
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu pisze do Ciebie, a nie do swojej dziewczyny?
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze,jakby nie pisał to by było dziwne
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli pisze do Ciebie i każe Ci kupować flachę czy do niej i ona ma Ci przekazać, żebyś kupiła flachę?
![]() Padnięta jestem, więc mogę gadać od rzeczy ![]() Ostatni dzień miesiąca jak zwykle daje się we znaki. |
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie
po ostatniej imprezie coś zaczęliśmy pisać o tym,że on jako kierowca nie ma za dużo możliwości do picia i czeka na przyjazd do nas![]() Podoba mi się twórczość autora http://www.youtube.com/watch?v=LWJ31...ayer_embedded#!
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba widziałam to ostatnio na wiocha.pl
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Było
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Było To kocham- http://www.youtube.com/watch?v=2EIeU...layer_embedded
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się podoba, skądś to znam, ale nie pamiętam skąd, może w jakimś serialu było
A ja uwielbiam to http://www.youtube.com/watch?v=PJGps...eature=related ![]() Jak mnie się podobają jej stylizacje |
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się z czymś kojarzy,ale nie mogę dojść właśnie gdzie to słyszałam...
Miałam ostatnio fazę na "What you want". Amy jest śliczna
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sobie ściągnąć najnowszy album - póki jeszcze mogę
![]() Chciałabym wyglądać tak jak ona
|
|
|
|
|
#2300 | ||||
|
|
Cytat:
Pewnie już pisałam, ja tylko pęsetą robię, najczęściej sama, parę razy kosmetyczka. Ostatnio TŻ'towi zrobiłam ![]() Czarna seria wciąż na zakupowej liście, zdecydowałam się na razie na magiczne serum kaszmirowe ![]() Cytat:
Dobra zemsta nie jest zła ![]() Też się zastanawiam jak tam NK i NN. Cytat:
![]() ![]() Muszę robić zdjęcia do blogiszcza z podsumowaniem ![]() Nie cierpię obróbki Cytat:
|
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już piękniej jak jest być nie może ! Cytat:
![]() Cytat:
Włosy w takim kolorze, to też bym chciała . Dała ! I to jak . O niebo lepiej niż u tutejszych kosmetyczek . Naturalne, nie w trójkąt i lekko zabarwione . Podoba mi się . Chodzę do kosmetyczki na depilację co miesiąc . Chodzę już lat wielu, więc jakie takie doświadczenie mam . Z depilacją brwi woskiem zetknęłam się po raz pierwszy dopiero cztery lata temu, jak do Polski wróciłam . Że niby mniej bólu i szybciej . Zgadzam się, ale nigdy nie byłam zadowolona z efektu . Co prawda, mogłam prosić o pęsetę, ale zawsze to szło automatycznie : górna warga, przestrzeń miedzy brwiami i brwi . Parę razy kazałam sobie wyskubać, ale też robili nie tak jak chciałam . Jakaś tu u mnie dziwaczna maniera panuje : cienkie i w trójkąt . Ja mam okrągła twarz i w takich wyglądam jak klaun . Teraz mam takie swoje : szerokie i prawie proste . Podoba mi się . Muszę do miasta, a na termometrze -18. Kurde, kurde ! Dobrze, że nie muszę zakupów robić . Psiapsiółka mi wczoraj przywiozła zaopatrzenie na tydzień. Muszę tylko po receptę, do apteki, do tłumacza i na pocztę . Mam nadzieję, że szybko pójdzie . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dworze tyle,a ja się czuję jakbym miała 38 Plus zaraz sobie chyba wytnę migdałka
|
|
|
#2303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może w weekend, żeby było coś na zdjęciu widać ![]() Babka zwiększyła mi trochę szkła, niedużo bo o 0,25 ale jak dzisiaj miałam je pierwszy raz przez cały dzień to było trochę ciężko, pewnie potrzebuję kilku dni, żeby się przyzwyczaić ![]() Mam tylko nadzieję, że nie są jednak za mocne... Cytat:
![]() Jak wyglądają moje brwi każdy widzi, nigdy z nimi nic nie robiłam, więc mogłyby trochę ładniej wyglądać ![]() Cytat:
Ja dzisiaj znowu byłam na aerobiku, powiem tylko jedno: muszę mieć niesamowitą motywację, że chce mi się w taki mróz wychodzić z domu i jechać autobusem na ćwiczenia, jak tam dzisiaj szłam to w pewnym momencie już nosa nie czułam... |
|||
|
|
|
|
#2304 | |||
|
|
Cytat:
![]() Mi się bardzo podobają trójkątne, ale nie za cienkie. Swoje robię chyba nawet za grubo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A z brwiami może najpierw sama spróbuj? Bo jak Co kosmetyczka z grubej rury przyłoży, to możesz potem doznać szoku ![]() Na zajęcia pewnie bym nie poszła
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sporo dziewczyn pomyślało pewnie tak jak Ty, bo dzisiaj wyjątkowo mało osób było ![]() Udało mi się wreszcie wylicytować na ebayu pędzel Ecotools do bronzera ![]() Mam ochotę na lody, jeśli dobrze pamiętam to w lodówce są jakieś truskawkowe i zaraz będę pożerać ![]() |
|
|
|
|
|
#2306 |
|
|
U mnie są waniliowe, ale na razie wcinam ciepłe muesli
![]() A do tego temperatura w domu średnio na jedzenie lodów bo coś w kotłowni poskręcali chyba i choć kaloryfer nastawiony na full, to ledwo ciepły jest i coraz zimniej.Mm ostry w.k.u.r.w, bo nie pot o odkręcam grzejniki, żeby mi ktoś gospodarkę sterowaną robił A dzieciaki śpią niepoprzykrywane, bo nie lubią, nie dają nic na wierzch położyć i co teraz??? Aż mnie ze złości telepie
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Zdrówka życzę ! Ja chodzę w domu w szaliku, coby gardło chronić . I śpię w szaliku Nie . Zaczął wiać wiatr i było baaardzo nieprzyjemnie . Wyjazd przełożyłam na dzisiejszy dzień. Na razie mróz zelżał i wiatr nie dmucha. Śniegu za to napadało .Cytat:
Pierwszy raz poproś o samą regulację, nadanie naturalnej linii . A potem już sama będziesz mogła regulować. Czego ja nie czynię { }, bo nie umiem sama sobie bólu zadawać .To niech Cię nie telepie, tylko bombarduj "właściciela" mieszkania lub urząd miasta . Ja i jeszcze jeden mieszkaniec puściliśmy parę wiązanek we wszystkich możliwych miejscach {telefonicznie, na forach }. I co ? Odśnieżarka jeździ, piaskiem sypią . To może i z ogrzewaniem tak trzeba . Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram... Ledwo połykam, ejdzenie najlepiej dożylnie podawać,a w dodatku dostałam @
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię Ci się. Myślałaś, żeby zrobić tak jak radzi Kasia? Sądzę, że innego wyjścia nie ma.
Zdrówka! ![]() No i jak? ![]() Cytat:
Chociaż jeśli chodzi o brodę to i tak przerzuciłam się na wosk, bo wolę za jednym zamachem (i bólem) wyrwać dużo włosów niż po jednym ![]() Koleżanka z pracy chodzi chyba do kosmetyczki na regulowanie brwi, muszę wziąć od niej namiary. Cytat:
![]() Jak nadal będzie tak zimno to ja nie wiem co zrobię, nie potrafię funkcjonować w takich temperaturach, tak samo jak nie znoszę wielkich upałów... Byłam na aerobiku i jestem z tego powodu pod ogromnym wrażeniem mojego samozaparcia |
||
|
|
|
|
#2310 | |||
|
|
Cytat:
![]() Z 19 st. rano mamy już 22.3 ![]() Yao w nocy zmarzła, na tyle, aby wyjść z łóżeczka, załadować się do wyra dla dorosłych z hasłem "zimno", po czym zakopała się w kołdrę i zasnęła dalej ![]() Ueru przetrwała, ale miała na sobie ogromną poduchę, która grzała jej stópki ![]() Cytat:
Mnie też jakieś bóle gardła biorą, ale biorę Tantum Verde i psikam Hasco Septem i jakoś daję radę. TŻ ledwo się wykurował z przeziębienia, to dzisiaj ma chrypę i traci głos ![]() Cytat:
I powiem, że o wiele mniej mnie bolało, jak sama robiłam, niż jak mi kosmetyczka pęsetą skubała. Tez jestem pod wrażeniem Twojej silnej woli, podziwiam i gratuluję A sama się cieszę, że jeszcze mogę sobie posiedzieć w domku prawie do końca lutego ... Mam nadzieję, że do tego czasu pogoda zelżeje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

.

muszę napisać do mamy,czy by nie podała jakiś leków 

Chyba, że plastiki przyciemniają się inaczej niż szklane... Jak będę odbierała fakturę to muszę zapytać, bo nie daje mi to spokoju, kilka razy powtórzyłam, że mają być fotochromy