|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
a urodzisz 10 lipca
![]() ide spac bo jestem wykonczona po pracy plecy mnie strasznie bola... dobranoc kochane gaduly ![]() i dzien dobry na rano
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ma nadzieję, że 12 lipca w jego urodziny
|
|
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
Wy nawet w nocy o jedzeniu gadacie?
Wlasnie skonczylam ksiazke i lece spac.. Jest jakas szansa ze do 15 nie nasmarujecie kolejnego tomu?? ![]() Bo ja sie na nadrabianie nie nadaje... Dobranoc |
|
|
|
#1114 | |
|
Rozeznanie
|
Masakra nie mogę w to uwierzyć co sie stało z Madzią Szok!!!!!
Może gdyby natychmiast wezwała pomoc to by jeszcze żyła. Ale ze była w stanie coś takiego wymysleć?? Biedna rodzina... Cytat:
![]() Narazie nie rozumie co i jak ale brzusio głaska i caluje- Tż ją nauczył
|
|
|
|
|
#1115 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
wiem ale ja na zas juz pisałam bo oczy mi sie zamykały a ja i tak z Wami jestem duchem bo wizaz mam pod poduszką Cytat:
ale jakso nboje sie go sciagnac Cytat:
tez bym chciala sie gdzies przeprowadzic....... a co do tych moich przezyc to 2012 rok zaczal sie dla mnie masakrycznie i nadal tak trwa! a 1 stycznia miałam przeboje z czym? z GÓWNEM! mysllam z eto na szczescie a tu dupa... ![]() Cytat:
ciąza byla planowana to juz dzis sie zaczał 17 tydzien i peirwsze tez bylo planowane na 3 miesiace przed slubem ale niestety 2 tyg przed slubem poroniłam.....Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
DObra jestes![]() a jajuz wypiłam kawke. Tz wkoncu do pracy pojechał bo wkoncu mu odpalił , nic dziwnego 3 dni rpzy nim siedzial i cos robił........ koniec laby ![]() O tej Madzi nie wiedziałam, dopiero dzis przeczytałam tutaj, jestemw totalmnym szoku a ja tak myslalam w jednym reportazu czemu ta matka siedzi tak w ciemnosci za męzem....... jak on sie wypowiadał....... chyba nie potrafiła w oczy nam spojrzec ubiła bym taką matkeW nocy miałam tyle snow masakra wszystkie sie tyczyły policji NAWET MNIE PRZESŁUCHIWALI BO MIAŁAM NIE POSPRZATANE W DOMU![]() pukniec wczoraj nie czułam..... ale nie byłam wyluzowana za duzo wrazen...... i szybko usnełąm...---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Wstawac spiochy!!!!!!!
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
tez slucham o tej Madzi;(
teraz jak nosze w brzuszku moja dziecine to bardziej ruszaja mnie takie zdarzenia az mi sie lza w oku kreci
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
masakra......
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
co do stażów związków, to nam leci 11 rok razem a we wrześniu będzie 4 rocznica ślubu.Dzieciaczek był planowany i baaaaaardzo wyczekiwany. A ja siedzę i rozmyślam co z tym mieszkaniem co wczoraj oglądaliśmy bo dzisiaj musimy podjąć decyzję albo na tak albo na nie
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Madzi, wiecie co, jak się dowiedziałąm o tym porwaniu to moja pierwsza myśl - albo zabiła ją matka, albo porwał ojciec. Nie wiem, to taka intuicja. No i niestety okazało się, że nie było porwania. Koszmar. Kobieta nienormalna. Jak ogladałam konferencje prasową z nią to wydawała mi się dziwna....
Jest dzisiaj -25 stopni, niebawem idę do fryzjera - nie wiem, jak wyjdę z domu w taki mróz
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Idę obciąć tylko grzywkę, bo już nic nie widzę
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Madzi to niestety nie jestem zaskoczona, że to matka ![]() |
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
uwazaj bo skrócisz dziecku rozum tak jak ja,wyrodna matka
|
#1124 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana
brrr ale zimno ale dziś podwoziłam męża więc wyskrobał mi auto tylko że wczoraj na mieście coś mi zaczęło się psuć i dziś rano znowu pogłupiało nie wiem czy to przez te temperatury czy coś faktycznie siada.Byłam wczoraj u gina i zbadał mnie tylko na fotelu i macica ładnie rośnie. Mimo tego, że napędzacie mnie do ciągłego jedzenia waga stoi w miejscu. No i lekarz się nie ceregielił i zanim zdążyłam się odezwać, że zwolnienie na jakieś 2 tygodnie to wystawił mi do końca miesiąca. Ale mam nadzieję, że potem jeszcze wrócę trochę popracować
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadłam się przywitać i lece się ogarnąć i troszke posprzątać,o 12.30 mam badanie przesuneli mi godzinę ![]() my z mężem znamy się z 7lat 4lata razem w kwietniu pierwsza rocznica ślubu a bobasek był planowany ![]() Co do malutkiej Madzi jestem w szoku,aż nie chce się wierzyć,taką szopke urządziła ta matka,wogóle jak można wypuścić z rąk 4miesięczne dziecko???brak mi słów... miłego dnia Dziewczynki |
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wstrząśnięta doniesieniami na temat tej małej rzekomo porwanej Madzi
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek wszystkim
![]() my też planowaliśmy maluszka i udało się za 2 razem ) ale mąż mi go zabrał i wypatrzył drugą kreskę... no a za 3 dni już były obie elegancko widoczne |
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe taaaak Ty masz taką, jaką ja teraz - dla mnie to stanowczo za długa, wolę krótsze. Pokażę się wam dzisiaj może )
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz opdoczywaj sobie an tym zwolnieniu ile wlezie;D
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. jakoś wiosną przez 2 cykle nie udawało się. Mieliśmy znów zacząć wiosną tego roku. Zaczęliśmy razem łykać kwas foliowy no i....to był jeden jedyny wieczór bez zabezpieczenia ![]() a kiedyś mówiłam że najlepiej tak z zaskoczenia dowiedzieć się o ciąży w wigilię zrobiłam 1 test rano. Jakiś taki dziwny był, powoli wyszła 1 kreska a drugiej brak.....schowałam go bo nie chciałam wyrzucać do śmieci żeby rodzice nie pytali ok. 16 spojrzałam na niego jeszcze raz a tam bledziutka druga krecha. Zrobiłam 2 test (czulszy) i II krechy po 10 minutach
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
pumas
wlasnie chccialam zapytac o to samo co prince_polo heheh dobrze ze doczytalam co do zwiazkow to my jestesmy para od 3 lat narzeczenstwem od roku i 2 miesiecy ![]() dzidziusia tez chcielismy ale jak zrobilam test to bylam w szoku i mialam wszystkie uczucia naraz u mnie kreske bylo bardzo wyraznie widac bo jak sie pozniej okazalo test zrobilam bedac juz w 6 tyg ![]() ---------- DopisaNno o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Nel_a ale super ! dostalam od ,,Mikolaja" piekny prezent heheh ![]() mzona powiedziec ze Twoj Tż byl tym Mikolajem
,, Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, Kiedyś tam, kiedyś tam ... A dziś jesteś mały jak okruszek, Który Los rzucił nam... " Nasza Księżniczka ! Edytowane przez ivoncia16 Czas edycji: 2012-02-03 o 09:46 |
|
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda, ta "mała" zaczęła mnie po jakimś czasie strasznie wkurzać i sama miałam ochotę ją zabić Duże emocje u mnie wywołał ten film ![]() Co do Madzi, to mnie to wcale nie dziwi. Ta matka od początku coś kręciła i teraz nadal kręci z tym, że był to nieszczęśliwy wypadek Skoro tak wszystko sobie pięknie wymyśliła o tym porwaniu to musiała trzeźwo myśleć. Musieliby znaleźć ciało to wtedy byłoby jasne jak mała zginęła.
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
hej gaduły kochane
nie wyspałam się strasznie,co godzinę się budziłam i nie mogłam zasnąć ![]() właśnie przeczytałam o tej Madzi na wątku, idę poczytać na necie, szok normalnie
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne dziecko... Przeciez gdyby to byl nieszczesliwy wypadek od razu zadzwonilaby na pogotowie.
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz w ddtvn będę mówić o imionach dla dzieci
![]() a co do skracania rozumu to ja mam zamiar popełnić tę zbrodnię
|
#1137 |
|
Rozeznanie
|
Ale gonicie, masakra
Jeden dzień sobie człowiek odpuści, to potem w życiu nie dogoni.Gratulacje dla wszystkich mam za pomyślne badania, i witam wszystkie nowe mamy iizabell, bardzo mi przykro ![]() Ja w sumie w tym tygodniu powtórzyłam tylko badanie na toxo. Miałam się zjawić na wizycie, ale chora jestem, więc poczekam sobie do przyszłego tygodnia, żeby przy okazji resztę badań porobić, bo nie chce mi się tak tam i z powrotem jeździć, zwłaszcza w tej temperaturze. Jeśli chodzi o staże, my jesteśmy ze sobą coś ponad 11 lat, a znamy się o 5 lat dłużej Od dawien dawna żyjemy/ mieszkamy razem, a ślub wzięliśmy w październiku zeszłego roku. Z maluchem udało nam się przy pierwszym podejściu i termin porodu wyznaczony mamy na równiutkie 9 miesięcy od daty ślubu Ciąża nas nie zaskoczyła, chyba obydwoje spodziewaliśmy się, że się po prostu uda (a i też wcześniej nie nakręcaliśmy się specjalnie dowiadując się, jakie są szanse tak za pierwszym razem itd.). Nawet ze zrobieniem testu czekałam strasznie długo, bo stwierdziłam, że jak zrobię, a wyjdzie negatywny, to zrobienie każdego kolejnego przy kolejnych próbach będzie mnie kosztowało więcej nerwów. A tak po prawdzie czułam, że kolejnych to już nie będzie trzeba robić
|
|
|
|
#1138 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musiała być naprawdę przerażona albo nie wiem co..Cytat:
więc też mieli prezent
|
|||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
też powiedziałam od razu
zaraz po kolacji babcia aż zaklaskała a ojcu uśmiech nie schodził z twarzy na drugi dzień już się ugadywał z moim teściem że razem pojadą pod Częstochowę do fabryki wózków
|
#1140 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nigdy nie miałam takiego dzieciątka na rękach i jeszcze mało wiem, ale jestem pełna dobrych myśli, że dam radę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zmykam, czas na śniadanko, potem muszę posprzątać, zrobić prasowanie, więc pewnie dopiero po południu do Was wpadne
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Ahmed 10.05.2011
Choć może nieobiektywna jestem, bo widzę ją codziennie i może niektórych rzeczy już nie zauważam
prince brawo,a z tą policją to przykra sprawa,jakbyś miała teraz mało na głowie

ubiła bym taką matke
ale nie byłam wyluzowana za duzo wrazen...... i szybko usnełąm...

bo dzisiaj musimy podjąć decyzję albo na tak albo na nie

musiała być naprawdę przerażona albo nie wiem co..