|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Cytat:
z miłosierdzia tam siedza...
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32032525]A ja od początku właśnie to podejrzewałam. Żadne porwanie, tylko zabójstwo. No niestety, ale kto porywa dla okupu choćby dziecko z biednej rodziny?
Jestem na tych ludzi wściekła - bo zrobili koło tyłka tym, którzy naprawdę będą pomocy potrzebowali, bo teraz każde takie zgłoszenie potencjalnie może być traktowane właśnie tak: nikt wam dziecka nie porwał, sami zabiliście. I co to znaczy: wyślizgnęła się z kocyka Mam dziecko i wiem, że nie ma takiej opcji. Łapię dziecko za cokolwiek i już. Dziecko nie wyślizguje się ot, tak, po prostu. [/QUOTE]Zgadzam się zwłaszcza z pogrubionym- kocyk musiałby być chyba z ultra śliskiego jedwabiu, a wątpię w to, żeby niezamożni rodzice kupili dziecku taki kocyk. Albo żeby ktokolwiek dziecku kupował kocyk z jedwabiu. Czuję, że to było zabójstwo i sąsiedzi na pewno o tym wiedzieli, zwłaszcza ta wspomniana kilka stron temu sąsiadka, która krzyczała że "wszyscy wiedzą co się stało". Biedne dzieciątko
|
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie to straszne, że coś takiego z ludźmi może się dziać. Całkowicie poza świadomością. |
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
to był chyba taki akrylowy kocyk. Owijanie w niego mokrego dziecka np. po kąpieli jest wyjątkowo glupim pomysłem.
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie ogarniam jak bardzo śliski musiał być ten kocyk, by wypadło z niego dziecko a poza tym jeśli taki był, to po co go używała??
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#818 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie dopuszczałam do siebie myśli, że to matka mogła być zamieszana w coś takiego. Przychodzą mi do głowy spekulacje podobnie jak innym dziewczynom, że cos tu jeszcze nie gra, gdzie jest ciało?
Jeżeli wersja matki o wypadku jest prawdziwa to matka raczej ma problemy o podłozu psychicznym, jeżeli to nie był wypadek to znaczy, że matka z premedytacją chciała dziecka sie pozbyć. No cóż ja mam jeszcze cichą nadzieję, że dziecko żyje i póki ciała nie ma innej mysli nie dopuszczam. |
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
na polsat news wypowiadal sie jakis negocjator, wg niego bardzo prawdopodobne, że matce podsunal ktoś pomysl ukrycia zwlok i calej tej szopki.. Matka w sytuacji straty dziecka jest w niewyobrażalnej rozpaczy..
A może ten ktoś przeniósł ciałko, żeby nigdy nie zostało znalezione.. |
|
|
|
#820 |
|
Komplikatorka
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32032525]A ja od początku właśnie to podejrzewałam. Żadne porwanie, tylko zabójstwo. No niestety, ale kto porywa dla okupu choćby dziecko z biednej rodziny?
Jestem na tych ludzi wściekła - bo zrobili koło tyłka tym, którzy naprawdę będą pomocy potrzebowali, bo teraz każde takie zgłoszenie potencjalnie może być traktowane właśnie tak: nikt wam dziecka nie porwał, sami zabiliście. I co to znaczy: wyślizgnęła się z kocyka Mam dziecko i wiem, że nie ma takiej opcji. Łapię dziecko za cokolwiek i już. Dziecko nie wyślizguje się ot, tak, po prostu. [/QUOTE]Co do pogrubionego to się nie zgodze. Kolegi żona poszła do przedszkola po synka i miała na rękach córeczkę. Mały coś się szamotał i mała wypadła jej z rąk - wyslizgnęła się i uderzyła głową w ławkę. Leżała w szpitalu 2 tyg ale na szczęście nic poważnego się nie stało. Dlatego ja wiem, że może się wyślizgnąć
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogla tez z premedytacja je zabic. Ciekawa jaka rola w tym wszystkim jej meza. Czy teraz jego kompletny brak emocji nie wydaje sie wam podejrzany ? moglo byc tak, ze nie dawala sobie rady z dzieckiem, mogla miec depresja i nikt tego nie zauwazyl. bardzo mozliwe. |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Straszna tragedia...
![]() Jestem ciekawa co teraz napisza wizażanki, które tak ostro reagowały na posty oskarżające matkę Madzi :Rolleyes: czytałam wątek od początku, ale się nie udzielałam. |
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat z artykułu z wp, 31.01.2012
Cytat:
![]() Czytając to kilka dni temu nie spodziewałam się, że te słowa mogą być "prorocze". |
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj znowu coś śmierdzi, w nocy Rutkowski twierdził że z kocyka wydobywa się smród, że to jest dziecko itd a dzisiaj wiadomo tyle że dziecka nie ma, zakopać matka nie mogła bo łopaty ze sobą raczej nie brała a ręcznie też by nie wykopała dołka, więc gdzie to dziecko w takim razie jest?
matka będąc pod wpływem leków i rutkowskiego mogła powiedzieć coś co on chciał, a jego ludzie już zajęli się mistyfikacją, bo skoro zwierzęta pożarły dziecko to gdzie krew i ślady po tym? przecież tam śladów byłoby mnóstwo, no i skąd miała ten ślad po uderzeniu? |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chciałam wierzyć od początku, że to wina któregoś z rodziców. Nawet nie dopuszczałam do siebie takiej myśli, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że matka... że może zrobić coś swojemu dziecku, dziecku, które nosiła pod sercem, które urodziła i które walczyło o życie. |
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle jak w taki mróz wykopać dołek w ziemi...
Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-02-03 o 10:57 |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym watku oskarzono juz matke, ojca i nawet dziadkow. Chyba brata tez Jaki pozytek z takich oskarzen? Chyba wiecej szkod. I tak wyglada kazdy watek o zaginieciu na wizazu![]() Poki nie ma ciala Madzi, bede wierzyc, ze zyje
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#829 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ciało Asi Surowieckiej leżało parę km od domu parę lat np
|
|
#830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe co by wtedy napisały wizazanki gdyby okazało sie że matka jest niewinna. |
|
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jest w ogóle możliwe, żeby dzikie zwierzę zjadło ciało zamarznięte na kamień? Skoro psy policyjne mają problem ze znalezieniem tropu w takiej temperaturze, to dzikie zwierząte chyba też nie odbierają bodźców zapachowych tak, jak to się dzieje normalnie.
Druga sprawa to to, że jednak w dzień zaginięcia nie było aż tak trzaskających mrozów jak teraz... Cytat:
Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2012-02-03 o 11:02 |
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
I ja zaliczam się do grona tych, gdzie od początku wydawało mi się, że coś jest nie tak... Jednakże dałam się zbić i w sumie w myślach sama siebie karciłam, że przecież takie rzeczy są niemożliwe... A jednak.
Zastanawiają mnie dwie sprawy: - sama zadała sobie cios, który spowodował omdlenie? - no i gdzie są zwłoki?
|
|
#833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;32032525]A ja od początku właśnie to podejrzewałam. Żadne porwanie, tylko zabójstwo. No niestety, ale kto porywa dla okupu choćby dziecko z biednej rodziny? Jestem na tych ludzi wściekła - bo zrobili koło tyłka tym, którzy naprawdę będą pomocy potrzebowali, bo teraz każde takie zgłoszenie potencjalnie może być traktowane właśnie tak: nikt wam dziecka nie porwał, sami zabiliście. [B]I co to znaczy: wyślizgnęła się z kocyka Mam dziecko i wiem, że nie ma takiej opcji. Łapię dziecko za cokolwiek i już. Dziecko nie wyślizguje się ot, tak, po prostu. [/B][/QUOTE]Dokładnie ! Musiałby byc chyba z satyny, a dziecko wysmarowane oliwką, zeby ewentualnie o tym pomyslec. |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...yje,nId,432449
Fragment filmiku, gdzie matka przyznaje, że dziecko jej spadło... Edit: Mam wątpliwości, czy takie rzeczy powinny być publikowane.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-02-03 o 11:03 |
|
|
|
#835 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Skoro jej wersja jest prawdziwa (matka zabiła dziecko) to jest wręcz pewne że ktoś jej pomógł.
Nawet nie chce mi się myśleć co tej dziewczynie w psychice siedzi... :/ |
|
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niektórzy ludzie to traktują to wszytsko jak wygraną w totolotka. "Tak, ja miała rację, ja, ja, ja, wygrałam!" Ja też broniłam rodziców, młodych, w moim wieku, gdzie ja sama dałabym sobie uciąć rękę za dziecko, a nawet dwie, nie przyszło mi do głowy, że mogła coś mu zrobić. Ale to właśnie moja naiwność. Jestem cały czas w szoku, nie mogłam usnąć. Totalnie nie wiem co myśleć. Ta historia nadal nie trzyma się kupy. Gdzie jest to dziecko? Bo ja już nic nie rozumiem. Miało być tam, Rutkowski twierdził, że czuje zapach rozkładającego się ciała.
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zastanawia kwestia tego, co tutaj jedna z dziewczyn napisała - podobno w któryms artykule było podane, że ojciec dziecka pomógł znieść wózek przed tym ferelnym spacerem...?
|
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3203329 3]Dopóki sie komus nie udowodni winy jest niewinny proste- domniemanie niewinności – słyszałas o czyms takim.
Ciekawe co by wtedy napisały wizazanki gdyby okazało sie że matka jest niewinna.[/QUOTE] Zgadzam się. Nie można kogoś oskarżać tylko na podstawie zdjęć, filmików, artykułów czy profilu na fb. |
|
|
|
#839 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Igrzyska dla ludu...
Upublicznienie filmiku jak ona się przyznała... bardzo dziwne, sama go obejrzałam i chyba jakby mi ktoś podsunął pełną wersję to darowałabym sobie. |
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
Juz teraz wiem, dlaczego wczesniej podswiadomie myslalam, ze jakas nielegalna adopcja to najlepsze rozwiazanie dla tego dziecka. Bo inne wersje sa juz tylko gorsze, psychol albo wyrodna matka/rodzina.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

z miłosierdzia tam siedza...

Mam dziecko i wiem, że nie ma takiej opcji. Łapię dziecko za cokolwiek i już. Dziecko nie wyślizguje się ot, tak, po prostu. [/QUOTE]