|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęściem pijane, od 2011 roku zakochane- część II
obejrzeliśmy z TŻ świetny film - "Przebudzenie". pozytywnie mnie zaskoczył.
teraz zmykam poczytać książkę, bo fajną w bibliotece dorwałam. Cytat:
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to faktycznie. Ale macie coś nowego? Cytat:
Ciekawe jaki ja będe miała plan.
|
|
#453 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiesz gdzie sa? w ASDA moze? bo wiem c=ze takie cos jest ale gdzie u nas na Houns nie wiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- dzis nam 3 mies z TŻ mija, czuje sie jakbym go wieki znala, dziwnie
|
||
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ASDZIE jest , tylko musisz wejść tym wejściem od strony kas, nie od strony ciuchów ![]() ale on nie wymienia na grube pieniądze, tylko na kupon , że w ASDZIE możesz sobie zakupy zrobić ![]() skąd ja to znam... tez krótko znałam TŻ-ta wtedy, praktycznie 4 miesiące, a byliśmy na poważnie wtedy od 1 miesiąca razem dopiero... a tez mi się wydawało jakby on ciągle był w moim życiu, od dawna , dawna... ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- dobranoc zakochane spadam do mojej CHRAPIĄCEJ miłości
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Bu, raczej nici z nart, bo w sobotę ma być nawet -30
![]() Także zamiast nart będzie squash albo basen Tak w ogóle to spać nie mogę Jak cudownie, że jutro wolne i nie będę się NICZEGO uczyć! W planach kąpiel, peeling, depilacja, olejowanie włosów i totalny chillout ![]() Obiad mam zrobiony, może coś posprzątam i wypadałoby wynieść moją małą choineczkę do piwnicy ![]() A wieczorem jedziemy z TŻtem do kumpla na piwko i pogadać
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
ja niespakowana, nieogarnięta, a muszę w końcu się zebrać i do domu pojechać... wszystkim, które zdały gratuluję ![]() ja też mam piątki wolne na rocznicę chciałam kupić kieliszki do wina z grawerem, ale stwierdziłam, że byłby problem, które z nas ma je mieć u siebie ![]() Tż wczoraj wchodził do samochodu przez bagażnik, bo to jedyne drzwi które mógł otworzyć |
|
|
|
#457 |
|
zuy mod
|
Aneta -
Gratuluję dziewczyny pozdawanych egzaminów! Dziś ok 16 się dowiem czy też należę do tego zacnego grona, czy jednak mam poprawkę ![]() Chciałabym już znać plan, jestem ciekawa jak bardzo będzie do
22.05.2017 02.12.2017 Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2012-02-03 o 09:12 |
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa, ja też
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała taki plan jak w tym semestrze: wolne piątki
A w ogóle to nie mogłam spać przez tą sprawę z Madzią.. Normalnie w głowie mi się to nie mieści, koszmar. |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
aneta musiało być wesoło ![]() mojwa a co się stało? ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ok, już wiem o jaką Madzię chodzi... straszne...
![]() Edytowane przez alaruna Czas edycji: 2012-02-03 o 09:47 |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie wszyscy w ten mroźny lutowy dzień. Nie chce mi się dziś nigdzie ruszać . Wczoraj tylko wybrałam się do biblioteki wieczorem (musiałam czekać aż tata wróci i da mi samochód). Może ze 40 min byłam w bibliotece i zdążyły mi szyby oszronieć w samochodzie . Muszę się teraz jednym samochodem z tatą dzielić, bo od czwartku drugi stał na podwórku bezczynnie. Ja pojechałam w piątek na zajęcia, wróciłam we wtorek po południu. Chcieliśmy uruchomić ten drugi i lipa, nie dało się Ja swój plan to pewnie będę znała za jakieś 3 tyg jak nie tuż przed samym zjazdem, bo oczywiście panie w dziekanacie zawsze mają czas na umieszczenie go na stronie. Dobrze, że rozpisały nam sesję ponad 3 tyg wcześniej i umieściły na stronie, coś dziwnego
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Szlak, muszę jechać do pracy tramwajem
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
samochód nie chce odpalić?
no jak mi to relacjonował przez telefon jak to wyglądało, to dostałam takiego napadu śmiechu, że On biedaczek w końcu mówi: i z czego się kobieto śmiejesz? |
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
aneta jesteś złą kobietą - zero współczucia
|
|
#465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mialam strasznego stersa czekajac na wyniki bo test byl mega trudny i balam sie ze nie zdam. Pozniej poszlismy sobie grupa popiwkowac bo to byl nasz ostatni egzamin Dzisiaj czekam jeszcze na wyniki wtorkowego egzaminu i moze tez dolacze do grona
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Kasiulek gratulacje
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojciec już 2 razy w tym tygodniu przez bagażnik wchodził do samochodu, bo tak pozamarzało.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#468 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno dołączysz ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html Co za matka
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do wiadomosci to ja nawet nie bede komentować, bo poprostu brak mi slow... |
|
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do sprawy z Madzią, mam wrażenie że to nie jest jednak cała prawda, myślę, że matka sprzedała dziecko i boi się przyznać. Straszne to jest.
Ja już po szkole. Będę spała O 17 przyjedzie tż
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
W moim / mamy aucie wymieniliśmy niedawno akumulator więc teraz odpala jak rakieta.
![]() Co do Madzi - racja, co za matka... Jednak patrząc z drugiej strony, kłamała może dlatego bo bała się, że nikt jej nie uwierzy w ten "wypadek" ? Jeśli faktycznie z jej winy zginęło, musiało jej to strasznie siąść na psychice. Łatwo jest nam wszystkim oceniać, trudniej wykazać trochę ampatii. Ja sama nie wiem jakbym się zachowała gdybym wiedziała, że przeze mnie moje dziecko nie żyje... ![]()
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się wydaje, że jeszcze będzie kilka nowych kwestii. Jak na razie to nie jest do końca pewne, że dziecko nie żyje. Do momentu jak nie odnajdą ciała pozostanie jeszcze masa wątpliwości ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego matka nie zadzwoniła po pogotowie, do męża, nie pobiegła do sąsiadów, GDZIEKOLWIEK? Poza tym - ok, była w szoku, załóżmy, że dziecko faktycznie zmarło. Ale KTO wymyśla takie kłamstwo z takimi szczegółami? Bo na pewno nie ktoś, kto jest w szoku (szok, ktory trwa 8 dni ? Poza tym,ja mam niejasne przeczucia, ze ktoś jej pomagał.. Dziwi spokój ojca, dziwi, że pomógł znieśc wózek z nieżywą już Madzią i nie zauważył, że dziecko nie żyje, dodatkowo ktoś matke uderzył w głowę - kto? Duuużo niejasności w tej sprawie. I tak dobrze, że wiadomo, że to wina matki, bo mogło się skończyć tak, jak w przypadku 3letniej Madeleine: pojechała na wakacje z rodzicami i rodzeństwem do Portugalii, gdzie 'została porwana'. Dziecka nigdy nie odnaleziono, ale wszelkie poszlaki wskazują na to, że tam też zdarzył się nieszczęśliwy wypadek, a rodzice ukryli ciało, grając szopkę przez wiele lat i 'szukając' Maddie.. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- A tak w ogóle, to mi bosko Wykąpałam się, wypeelingowałam, zaolejowałam włosy, nabalsamowałam się, zrobiłam sobie maseczkę. Jeszcze trzeba się wydepilować i będzie elegancko ![]() Jestem totalnie zrelaksowana ![]() A w ogóle to idę robić jajecznicę, bo od 8.30 jeszcze nie zdążyłam śniadania zjeść
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja ostatnio mam faze i praktycznie codziennie na śniadanie bym wcinała jajecznicę
|
|
#476 |
|
Konto usunięte
|
tez dopiero wstalam z wyrka i zjadlam tosty.
glowa mnie boli okropnie ;/ musze do lekarza isc po recepte nie wiem czy mi wypisali |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Racja, dużo niejasności w tej sprawie. Miejmy nadzieję, że wszystko jak najszybciej się wyjaśni i Ci co są winni, dostaną karę.
Odnośnie jajecznicy - ja do 10 roku życia w ogóle jaka nie miałam w ustach. Po prostu mnie naciągało na samą myśl... A teraz? Jak pomyślę o jajecznicy którą mój tata robi, to ślina w gębie. ![]()
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście tylko mi ochoty, chyba zaraz zrobię kurs do kuchni po coś do jedzenia
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
ja już byłam po Danio.
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=Kinqaa;32023865]
mi się wydaje, że takiego co te drobne monety się wrzuca i ci wymienia na grube (papierkowe) albo na kupon w danym sklepie do wykorzystaniaja znam automat, który wydaje kupon z kasą co można wykorzystać w tym samym markecie co się znajduje ów automat.[/QUOTE] A to rozumiem, że to w GB tylko takie rzeczy. Hmm, chciałabym i w Polsce spotkac taki automat. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

co do sukni slubnych mi i Tżtowi najbardziej chyba podoba sie ta:
?

ale ostatnio coś na to nie wskazuje 

Jutro do mnie przyjeżdża, dziewczyny jak wrócę ze szkoły, to chyba pójdę spać, żeby mi szybciej do 17-stej zleciało. Też tak macie, że z każdą godziną czekania czas coraz wolniej leci?

. Muszę się teraz jednym samochodem z tatą dzielić, bo od czwartku drugi stał na podwórku bezczynnie. Ja pojechałam w piątek na zajęcia, wróciłam we wtorek po południu. Chcieliśmy uruchomić ten drugi i lipa, nie dało się
23.07.2022