|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
i jedna wisi sobie w Katowicach , chyba xl
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj odebrać 2 odłożone (mięta i beż) i chciałam zobaczyć, czy są jeszcze inne kolory, ale powiedziano mi, że dzisiaj sprzedało się ostatnich 5, także idą jak ciepłe bułeczki. Kupiłam sobie jeszcze te 2 sukienki, które Ty masz (kremowa i różowa). Mam nadzieję, że nie oskarżysz mnie o plagiat, ale na stronie sukienki nie przekonywały, a na Tobie wyglądały bardzo ładnie, więc sama przymierzyłam i musiałam wziąć ![]() Oprócz tego wzięłam tę czarną baskinkę. Oddałam ją od razu do krawcowej, żeby coś zrobiła z obszyciem, bo wygląda to fatalnie, ale sukienka jest boska. Myślałam, że będę w niej wyglądać, jakby moje biodra miały kilometr szerokości, ale sukienka bardzo dobrze się układa, więc jeżeli ktoś się waha-polecam Chciałam kupić czarną torebkę (taką jak Lennon), ale stwierdziłam, że wolę zainwestować w S. Margheritę od Sabriny Pilewicz. Ta z Zary nadaje się raczej na co dzień, niż do bardziej formalnych stylizacji, za to tę od Pilewicz można dopasować do wszystkiego, A przynajmniej tak sama siebie przekonuję, bo jednak trochę mnie ciagnie ![]() Jutro w Katowicach będą domestosowe spódniczki, więc jadę zobaczyć (kupić?) a koleżanka przywiezie mi z Warszawy http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BSIN%2BSOLAPA Chociaż boję się, że żakiet będzie za słodki i nie wiem, z czym go zestawić, żeby nie wyglądać jakbym uciekła z przedszkola ![]() W najbliższym czasie mam zamiar upolować: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BLENTEJUELAS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DO%2BDELANTERO http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%2BPEEP%2BTOE Na tych butach szczególnie mi zależy, więc jeżeli ktoś by je widział, to proszę dać znać
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Misje "Zara" nie stanowią dla niego problemu, ale jak widać z poprawnym wykonaniem jest gorzej . Muszę go przeszkolić. ![]() Idę spać, moja pora już dawno wybiła. ![]() Cherry, ani mi to w głowie , wolny kraj! Fajnie, że Tobie też spodobały się sukienki, wg mnie to dobra inwestycja. Stanowią ciekawą bazę do rozmaitych stylizacji. Mąż dokupił mi dzisiaj miętowy sweterek, także je też mamy w tych samych kolorach .
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-02-02 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jedyna rada: wysyłać faceta koniecznie z numerem referencyjnym
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Piękne
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%2BPEEP%2BTOE Na tych butach szczególnie mi zależy, więc jeżeli ktoś by je widział, to proszę dać znać
[/QUOTE]Wydaje mi się , że widziałam je dzisiaj u siebie .
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos nie lapie haczyka ![]() Spodnica vs sukienka rowniez stanowia problem .Akurat nie bylam w stanie sprawdzic nr ref., inaczej ma pewno bym to uczynila.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-02-02 o 22:50 |
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ... jest tu jakaś posiadaczka tych szpilek?..
właśnie je nabyłam.. są świetne i wydają się wygodne, ale przyznaję, że nigdy nie miałam szpilek z Zary.. w świetle 10,5 cm obcasa zastanawiam się jak ze stabilnością przy dłuższym chodzeniu, niż 100 razy wzdłuż sklepu
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../LINED%2BWEDGE
Jadę jutro i je kupuję w kolorze morskim, wyszłam dziś z Zary i stwierdziłam, że na chłodno się zastanowię w domu, ale nie mogę przestać o nich myśleć ) Mam nadzieję, że będzie 36 199 zł to mnóstwo pieniędzy za buty w takim niepraktycznym kolorze i jeszcze zamszowe, ale jakoś odżałuję
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaj dziewczyny, ceny Zarowe szaleja. Dolujace troche
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam, to jeszcze 2-3 lata temu Zara przeliczała 1euro=5zł. Biorąc pod uwagę ówczesny kurs (1euro=3,20), ceny były kosmiczne
Teraz zmienili przelicznik na 4 zł i bardziej opłaca się kupować w sklepie, niż na stronie. A jeśli chodzi ogólnie o wysokość cen, to nie zauważyłam wzrostu ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Ja jakoś nie potrafię chodzić na koturnach Raz w życiu wyszłam i skręciłam kostkę, dlatego do dzisiaj mam uraz, ale powoli się przełamuję.Kolory butów bardzo ładne, chociaż bez paska wokół kostki byłoby lepiej, nogi wydawałyby się dłuższe ![]() Fakt, 200 zł za buty, w których wyjdzie się parę razy to dużo, ale rozumiem, że nie masz wyjścia. Jak już coś zapadnie w pamięć, to nie ma rady
|
|
|
|
#2414 | |
|
Rozeznanie
|
co do łańcuszka w torbie. jak już pisałam- na tyle długi, że torbę spokojnie nosi się na ramieniu
![]() Cytat:
zawsze mnie wprawia w wielki uśmiech widok facetów buszujących po babskich działach z wydrukami ubrań ze strony. są niesamowicie zagubieni, co chwilę szukają obsługi. ten obłęd w oczach- bezcenne.
|
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
macie jakies wiesci do kiedy trwaja wyprz w zarze? będa koljene obnizki? w massimo d. last days, przynajmniej wg napisu na wystawie..
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie umiem chodzić w wysokich szpilkach, na koturnach czuję się pewniej, jeszcze te mają pasek koło kostki, więc będą lepiej się trzymały ) Dokładnie nie ma rady A zatem oby był mój numer! Wstawię zdjęcia jak już je kupię, bo w rzeczywistości są troszkę inne kolorystycznie niż na stronie
|
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas przeceniają(o 10-20 zł wybrane sztuki). Dodatkowo czasami pojawią się rzeczy, których nie było(albo wyprzedały się). Wczoraj wróciłam z marynarką, byłą jedna sztuka XS(od jakiegoś czasu nie było żadnych XS) i wcześniej jej nie było
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy widujecie jeszcze gdzieś te "stare" shoppery? Jak się w końcu na niego zdecydowałam, to nie mogę znaleźć. Na stronie są w nowej kolekcji, ale np. w SCC nie ma ich od ok. 3 tygodni. Szukam czarnego.
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny poszukuję informacji na temat tych balerinek. Zwykle kupuję buty z wkładką 24,5 cm, a na jednej z aukcji jest napisane, że mają zaniżoną rozmiarówkę i lepiej brać rozmiar większe. To prawda? Czy któraś z Was posiada może rozmiar 38 lub 39 i mogłaby zmierzyć wkładkę?
![]()
|
|
|
#2421 |
|
Konto usunięte
|
pojawiły się te nowe, brzoskwiniowe dresiary
|
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;32035988]pojawiły się te nowe, brzoskwiniowe dresiary
[/QUOTE]i jak wrażenia na żywo?
|
|
|
#2423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;32037120]szczerze, to nie przyglądałam się jej kolor chyba identyczny jak na stronie... byłam zainteresowana za to tą różową, po raz pierwszy spodobała mi się dresiara [/QUOTE]Oo, to brzmi zachęcająco, zdecydowanie W poniedziałek więc jadę na poszukiwania i o ile XS będzie dobrze leżało to biorę (na pewno zdam relację)
|
|
|
#2425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na mnie XS bardzo dobrze leżało, zdarzyło się, że marynarki z basic były nieco za duże w ramionach lub w talii... akurat trafiłam na egzemplarz typowego xs idealnie leżała w ramionach i podkreślała talię
|
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja je mam.... ale narazie to chodziłam tylko w nich po sklepie i chwilę w domu mam szpilki z Zary i sa dosyć wygodne, co do jakości to różnie, jedne są jak nowe inne po kilku spacerach nie wyglądały juz najlpiej
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;32037882]tak mi się wydaje, co do koloru... akurat nie mam swojego laptopa, gdzie mam dobrze ustawione kolory i trudno mi ocenić
na mnie XS bardzo dobrze leżało, zdarzyło się, że marynarki z basic były nieco za duże w ramionach lub w talii... akurat trafiłam na egzemplarz typowego xs idealnie leżała w ramionach i podkreślała talię [/QUOTE]Już wystarczy, wystarczy Jak jest dobrze wytaliowana i ok. w ramionach to super
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, chciałabym sobie kupić tą sukienkę z zary http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BBACK%2BDRESS . Co sądzicie o niej? Bardzo podoba mi się wycięcie na plecach, tylko jak ją przymierzałam lekko wystawało mi zapięcie od biustonosza, a specjalnie dla tej sukienki nie mam zamiaru kupować jakiegoś silikonowego biustonosza, czy ten widoczny stanik wg Was bardzo przeszkadza? I nie wiem do jakich kolorów pasuje taki blady róż...
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

, mój leżał na stole w rejonie działu Basic/Woman. Nie wiem, czy Knitwear jest przypisany do konkretnego działu?
Byłam dzisiaj odebrać 2 odłożone (mięta i beż) i chciałam zobaczyć, czy są jeszcze inne kolory, ale powiedziano mi, że dzisiaj sprzedało się ostatnich 5, także idą jak ciepłe bułeczki. 
Tak szczerze mówiąc, to ja też mam problemy z nazwami kolorów i z określeniem jaki to kolor.
. Muszę go przeszkolić.