Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku?
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. 3 4,29%
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. 5 7,14%
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. 3 4,29%
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. 2 2,86%
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. 5 7,14%
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. 3 4,29%
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. 7 10,00%
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! 42 60,00%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 10:56   #4381
Dasti80
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Sama nie wiem co myśleć o tej sprawie z Sosnowca (tak na marginesie wychowałam się w Sosnowcu, moja mama i siostra tam mieszkają) jestem wstrząsnięta takim postępowaniem matki jeżeli to prawda.

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:57   #4382
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
pampersy zależy ile sztuk byś kupowała w opakowaniu, na początku ponoć idą jak świeże bułeczki, a opakowanie chyba duże kosztuje od 45do65zł ale warto tez kupić bella happy poczytaj na dzieciowo opinie i bungla

ja obstawiam że była pijana bo to nie możliwe że jej dziecko z rąk wypadło
Ok. Dzięki!
Trzeba kupić ca najmniej kilka opakowań...
Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Nie wiem, może się mylę, ale na obecną chwilę daję sobie ręke uciąć, że to nie upadek na próg był przyczytą śmierci Madzi.
W tvn24 pokazywali wywiad z niedzieli z tą laską i ojcem dziecka, masakra jakaś, jak można tak w żywe oczy kłamac i wzywać do oddania dziecka.
Też mi się tak wydaje... Jeśli tą kobietę rzeczywiście ktoś uderzył, to może przy okazji i dziecku się oberwało poważnie... Stąd to zachowanie rodziny... I wszyscy zmówili się brnąć w kłamstwo... Nawet jak dziecko upadnie, jakiej siły trzeba użyć, żeby nie dało się ratować? Mogłoby być co najwyżej potłuczone, przestraszone... I każda matka wzywała by pogotowie albo pędziła do pediatry...
Stary 2012-02-03, 10:57   #4383
blueelektron
Rozeznanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32028406]Dziewczyny mam wstydliwe pytanie...
Miewam chyba jakieś wzdęcia, ciężko mi jest to nawet czasami określić, bo twardnieje mi brzuch, boję się, że twardnieje macica, ale mam wrażenie, że to jednak sprawa układu pokarmowego Wiem, że muszę ograniczyć potrawy, które mogą to wywołać, ale miewacie też takie objawy? Bo nie wiem, czy się obawiać

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
....[/QUOTE]

szok, aż mnie zamurowało, coś w tej sprawie jest nie tak, pierwsze co to powinna dzwonic na pogotowie i udzielać pomocy tak długo aż dojadą, może ta matka jakaś chora była w sensie psychicznym, schizofrenia czy cos w tym stylu, nie potrafię inaczej sobie tego wyobrazic

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
mam tak aktualnie i pomaga mi tylko espumisan

widziałyście?
http://tvp.info/informacje/polska/od...snowca/6397207

straszne...
mi też espumisan pomaga na tego typu dolegliwosci

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja sie z Toba niestety nie zgodze

dziekuje

dokladnie tak , dlatego mu w 100% ufam.

Szkoda ze nie jestes zadowolona z 3D I odpoczywaj duzo!

Zaliczylam dzisiaj z mama pierwsze zakupy ciuszkowe chwale sie
tyleeee ciuszków, ale fajnie , odrazu mam ochotę na zakupy
blueelektron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 10:59   #4384
Michalowa79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Będziesz chodziła na brochów bo coś mi się daty pokrywają z moją własnie na Brochowie a jesli tak top na którą godzinę?
Będziemy chodzić na Borowską - ale tylko na część bez ćwiczeń fizycznych ze względu na mój kręgosłup. No i dlatego możemy sobie wybierać godzinę wykładów 16-17-18 lub 19 co też mi pasuje bo jakby mi coś wypadło to pójdę na późniejszą godzinę. Zajęcia 2 razy w tygodniu.

Cytat:
Nie wiem, może się mylę, ale na obecną chwilę daję sobie ręke uciąć, że to nie upadek na próg był przyczytą śmierci Madzi.
W tvn24 pokazywali wywiad z niedzieli z tą laską i ojcem dziecka, masakra jakaś, jak można tak w żywe oczy kłamac i wzywać do oddania dziecka.
Dziwne to wogóle, kręcą się w zeznaniach, przed chwilą pokazywali jak ojciec mówił że pomagał znieść wózek i on wsiadł do auta z kumplem a matka poszła sama. I że matka się przyznała po tym jak 2 kolesi podstawionych przez Rutkowskiego ponoć widziało jak ona sama się kładzie na chodniku. Tylko za chwilę powiedzieli że obdukcja wykazała uderzenie tępym narzędziem matki w tył głowy.
I po co takie szczegóły na wizji w TV??
Może oglądalność mają słabo i sami to podkręcają.
Michalowa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:01   #4385
Dasti80
Zakorzenienie

Silesia uwielbiam ten sklep, zawsze jak jesteśmy na Śląsku jeden dzień mamy zarezerwowany na silesię i maraton po sklepach

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

zaaabcia ciuszki super

Stary 2012-02-03, 11:04   #4386
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Ja też mam straszne problemy żołądkowe a na wieczór brzuch twardy, niekoniecznie musi się dziać coś złego.
No ja mam nadzieję, że to nic groźnego
Ale czuję, że to od żołądka, zresztą wczoraj piłam gazowane jestem taka głupia... W przyszłym tygodniu mam nadzieję mieć połówkowe, to powiem o tym lekarzowi.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:06   #4387
clauudik
Rozeznanie

Dzień dobry coś mi wizaż szwankuje od rana. Nie wskakuje mi pierwsza nieprzeczytana wiadomość tylko ostatnia strona na wątku. Więc musiałam ręcznie szukać odnośnie tych pampersów dla chłopców też jestem ciekawa, chociaż szczerze mówiąc nie mam zamiaru używać pieluch wielorazowych. To wytłumaczenie, że jąderka się przegrzewają to jak dla mnie możliwe tylko w przypadku gdy długo się dziecka nie przebiera. Ale to tylko moje gdybanie, jeszcze nie jestem mamą więc się nie znam
Ta historia z Madzią jest przerażająca, ale jeszcze bardzie zaszokowała mnie opinia jednej z dziewczyn, że lepiej że to nie porwanie :sciana: czyli co, lepiej że matka zabiła (umyślnie czy nie) swoje dziecko?! To ja już bym chyba wolała porwanie i świadomość, że to dziecko żyje, bo np trafiło jakiejś rodziny, która złożyła na nie "zamówienie". Cała ta historia to jak z W11 wyjęta...

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 11:10   #4388
blueelektron
Rozeznanie

jak nic ojciec miał coś z tym wspólnego, skoro mówił, ze pomagał jej z wózkiem,także są jakieś nieścisłości w zeznaniach, w tvn24 mówią, że nadal ciała szukaja, pokazują też nagrania

Edytowane przez blueelektron
Czas edycji: 2012-02-03 o 11:13
Stary 2012-02-03, 11:22   #4389
8ewus8
Zadomowienie

liveinhope a jak Ci się objawiał ten ból nerki, bardziej jak chodziłaś czy jak lezałaś czy cały czas i co Ci powiexzieli?
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:31   #4390
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Ok. Dzięki!
Trzeba kupić ca najmniej kilka opakowań...

Też mi się tak wydaje... Jeśli tą kobietę rzeczywiście ktoś uderzył, to może przy okazji i dziecku się oberwało poważnie... Stąd to zachowanie rodziny... I wszyscy zmówili się brnąć w kłamstwo... Nawet jak dziecko upadnie, jakiej siły trzeba użyć, żeby nie dało się ratować? Mogłoby być co najwyżej potłuczone, przestraszone... I każda matka wzywała by pogotowie albo pędziła do pediatry...

ja planuje kupić duże opakowanie pampers new born premium care i mniejsze happy bella 1 jak znajdę to jeszcze dada1 albo libero choć ciężko je dostać no i dada2 dokupię

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:33   #4391
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
liveinhope a jak Ci się objawiał ten ból nerki, bardziej jak chodziłaś czy jak lezałaś czy cały czas i co Ci powiexzieli?
Na początku trochę mnie bolało w boku, ale to było do wytrzymania. Jak obudziłam się w nocy, to już w żadnej pozycji nie mogłam zasnąć. Po wypiciu litra wody, nospie i kilkunastominutowym chodzeniu w kółko trochę przeszło, ale następnego dnia ból wrócił więc pojechałam do szpitala. Diagnoza: piasek - podobno często w ciąży się zdarza.
liveinhope jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 11:43   #4392
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
w weekend jedziemy do luksemurga na pseudo podróż poślubną, pseudo bo tak najniższym kosztem czytaj spanie na materacu u kuzynki męża ale zawsze troszkę odpoczniemy od pracy, tylko te 900 km mnie troszke przeraża ale będą przerwy na autostradzie to sobie ( ja+ niuńka) poradzimy, bo maż jest przyzwyczajony do długich tras
pseudo nie pseudo - ważne żeby była udana!

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Witam
Strasznie lecicie z tymi postami

My z Tż spaliśmy z dzieckiem od początku, Mały się przyzwyczaił bo w szpitalu wolałam go mieć w łóżku niż w tym śmiesznym wywrotnym dzieciecym łóżeczku na kółkach, poza tym leżeliśmy po porodzie 2 tygodnie i chciałam Go mieć przy sobie. Z dzieckiem śpi się zupełnie inaczej, jest się strasznie czujnym, my Alexa nie zgnietliśmy mimo tego, że ważył ledwo 2kg

Ja jednak bym kupiła wózek ze skrętnymi kołami, świetnie sprawdza się na zakupach. To prawda, że na chodnikach nie zawsze ale najczęściej te kółka można zablokować i zawsze jesteśmy zadowoleni
mój brat usypiał z dzieckiem, ale jak patrzyliśmy na niego to tylko z przerażeniem kiedy ją zgniecie - spał jak zabity i nawet nie słyszał jak dziecko płacze...więc nie wiem jak to z tą czujnością

a co do wózka - to już zdecydowałam i nie zmieniam zdania - najwyżej kiedyś jak będę miała drugie dziecko zainwestuje w kółka o ile mi się nie spodobają te

Cytat:
ja planuje kupić duże opakowanie pampers new born premium care i mniejsze happy bella 1 jak znajdę to jeszcze dada1 albo libero choć ciężko je dostać no i dada2 dokupię
też zastanawiałam się nad pampersami - ale u nas tylko pampersy albo huggets albo lidlowskie... zatem nie mam dużego wyboru
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:43   #4393
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Na początku trochę mnie bolało w boku, ale to było do wytrzymania. Jak obudziłam się w nocy, to już w żadnej pozycji nie mogłam zasnąć. Po wypiciu litra wody, nospie i kilkunastominutowym chodzeniu w kółko trochę przeszło, ale następnego dnia ból wrócił więc pojechałam do szpitala. Diagnoza: piasek - podobno często w ciąży się zdarza.
Mnie własnie w nocy nie bolało za to w dzień miałam takimi falami ten ból, raz mniejszy a nieraz łapał tak, ze ruszyć się nie mogłam.
Lekarz mi powiedział, ze jak mnie złapie to szpital, ale z tego co powiedział to dadzą kroplówkę i tyle. Nospę tez powiedział,że mogę brać.
Dali Ci w szpitalu jakieś konkretne leki?

Co do sosnowca, to ja mam wersję identyczną do Tacca. Bawiąc się w detektywa obstawiam, ze ojciec dziecka ją uderzył (swoją droga wygląda mi na psychopatę) pewnie miała dziecko na rękach, dziecko też oberwało, upadło i oboje to wymyślili.

Edytowane przez 8ewus8
Czas edycji: 2012-02-03 o 11:46
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:45   #4394
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam zamiar kupić różne. Nie wiem, które okażą się najlepsze.

Mąż wychodzi wieczorkiem na 2 godzinki, to sobie jeszcze na all pobuszuję... Dziś dokupiłam 20 sztuk pieluszek tetrowych 80x80 podwójnych i grzebyk z miękką szczoteczką. Łącznie kupiłam ok. 18 rzeczy, niektóre kilka sztuk. Wszystko u jednego sprzedawcy. Zobaczymy co przyjdzie...
Stary 2012-02-03, 11:45   #4395
centipede
Zadomowienie

Cześć Mamusie
Straszna sprawa z tym zaginięciem/porwaniem, sama nie wiem co o tym myśleć

Anulka, Ewunia dużo siły i trzymam bardzo mocno kciuki! ja niestety też leżę od tygodnia i dzisiaj idę na wizytę. też na ostatniej wizycie mi wyszło, że mam miękką szyjkę

Przyszedł nam nasz wózek - Jedo Bartatina, jest super!!!

Biorę się za nadrabianie tych wszystkich stron

aha... czy którejś z Was wyszła cukrzyca ciążowa? bo mi niestety tak
Stary 2012-02-03, 11:53   #4396
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
Mnie własnie w nocy nie bolało za to w dzień miałam takimi falami ten ból, raz mniejszy a nieraz łapał tak, ze ruszyć się nie mogłam.
Lekarz mi powiedział, ze jak mnie złapie to szpital, ale z tego co powiedział to dadzą kroplówkę i tyle. Nospę tez powiedział,że mogę brać.
Dali Ci w szpitalu jakieś konkretne leki?
Nospę co 8h, na przeciwbólowe się nie zgodziłam.
liveinhope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 11:59   #4397
Konto usunięte

Cytat:
w weekend jedziemy do luksemurga na pseudo podróż poślubną, pseudo bo tak najniższym kosztem czytaj spanie na materacu u kuzynki męża ale zawsze troszkę odpoczniemy od pracy, tylko te 900 km mnie troszke przeraża ale będą przerwy na autostradzie to sobie ( ja+ niuńka) poradzimy, bo maż jest przyzwyczajony do długich tras
No właśnie, pseudo nie pseudo, my w podróż poślubną pojechaliśmy... na koncert naszego ulubionego zespołu Wspominam wspaniale
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:02   #4398
blueelektron
Rozeznanie

za chwile w tvn24 konferencja z rutkowskim i dziadkami Madzi
Stary 2012-02-03, 12:05   #4399
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość

Biorę się za nadrabianie tych wszystkich stron

aha... czy którejś z Was wyszła cukrzyca ciążowa? bo mi niestety tak
gdzie zamawiałaś wózek? na all w sklepie czy w jakimś sklepie internetowym bo ja chce go sobie przysłać ze strony bobowózki.... tylko że podobno długo się czeka!

ja teraz będę czekać na wyniki glukozowe dwa tygodnie więc dowiem się niebawem
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 12:06   #4400
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:

a wózek masz nowkę?? bo mamy używkę i też jest super, bo mamy nowe kółka i paski tylko dziwnie jak dla mnie mocuje się gondolke ale powinnam sie nauczyc z nią wspolpracowac

a gondolka jak dla mnie jest mega duża i sądzę że może zimę uda się w niej przejeździc
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:06   #4401
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32036537]No właśnie, pseudo nie pseudo, my w podróż poślubną pojechaliśmy... na koncert naszego ulubionego zespołu Wspominam wspaniale [/QUOTE]

My w podróż poślubną polecieliśmy do Amsterdamu, ale się okazało, że przez pierwsze 2 dni nie ma w całym mieście noclegu, to pojechaliśmy do Hagi i spaliśmy w Mercure, bo nigdzie indziej też miejsc nie było. Potem wróciliśmy do Amsterdamu i spaliśmy na campingu. Ogólnym założeniem była podróż za jak najniższą kwotę, więc padło na NL, bo akurat były tanie bilety lotnicze, a my mieliśmy super połączenie Wrocław-Eindhoven. Jedynie to ten Mercure nam pożarł trochę kasy. Za to sobie zwiedziliśmy porządnie Hagę i Amsterdam . Wtedy nawet nie planowaliśmy mieszkania w Holandii.

Byłam dzisiaj w sprawie załatwienia nowego lekarza rodzinnego i położnej. Mam to szczęście, że to i to jest w jednym miejscu no i na dodatek mają tzw. kraamzorg , czyli opiekę położnej/pielęgniarki w okresie przed porodem i po porodzie. Przychodzi sobie pani do domu i pomaga i radzi we wszystkim . A najlepsze jest to, że wszystko mi pokrywa ubezpieczenie
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:07   #4402
diablica071086
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32036537]No właśnie, pseudo nie pseudo, my w podróż poślubną pojechaliśmy... na koncert naszego ulubionego zespołu Wspominam wspaniale [/QUOTE]
tylko że chyba mąz nie kojarzy tego urlopu z podróża poślubna więc może kiedyś go namówię na taką typu drink basen i ciepełko
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:09   #4403
anulka4771
Wtajemniczenie

Witajcie laseczki
Nudno mi w szpitalu,zaraz obiad ale napewno sie nie najem,skocze pózniej do baru.Dzisiaj pobrali mi krew na TSH i ft4,zastrzyki odstawili tylko czopki i luteine.A i to usg wczoraj miałam 3d-widziałam jak rączkami buzke zasłaniał cudowne uczucie.
Skurcze narazie ustały ale ja zawsze je miałam po 15 więc sie okaże.
Czytam was na bieżąco.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 12:10   #4404
centipede
Zadomowienie

Kapukat my kupowaliśmy przez allegro, używany jest w świetnym stanie, praktycznie nie widać że jeden dzidziuś już w nim jeździł
Długo czekasz na te wyniki u nas na drugi dzień już są!

Diablica my też mamy używany gondolka jest na prawdę duża! ja osobiście nie montowałam jej, tylko mąż i mówił, że bez problemu się zatrzaskuje może to kwestia wprawy?

Monika super z tą położną!

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2012-02-03 o 12:14
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:11   #4405
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki
Nudno mi w szpitalu,zaraz obiad ale napewno sie nie najem,skocze pózniej do baru.Dzisiaj pobrali mi krew na TSH i ft4,zastrzyki odstawili tylko czopki i luteine.A i to usg wczoraj miałam 3d-widziałam jak rączkami buzke zasłaniał cudowne uczucie.
Czytam was na bieżąco.
Anulka super że wszystko dobrze już chyba jesteś spokojniejsza??

Stary 2012-02-03, 12:11   #4406
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki
Czytam was na bieżąco.
Życzę dużo zdrowia i mało nudy w szpitalu

Moja Niunia jak oglądaliśmy z Mężem 3d, to na początku się zasłaniała, potem zaczęła sobie wsadzać stopę do buzi, a potem rączki i mlaskać . Widok dumy na twarzy Męża - bezcenne.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:14   #4407
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Kapukat my kupowaliśmy przez allegro, używany jest w świetnym stanie, praktycznie nie widać że jeden dzidziuś już w nim jeździł
Długo czekasz na te wyniki u nas na drugi dzień już są!
Ja dopiero w następnym tygodniu idę na glukozę, wyniki i tak zobaczę 13 lutego na wizycie bo z labu idą prosto do lekarza. Ile miałaś przekroczone normy?? Jakie leczenie masz zastosowane, dietę, zastrzyki??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-03, 12:18   #4408
centipede
Zadomowienie

Dasti wyszło mi po 2 godzinach 173, dzisiaj idę do lekarza i pewnie dostanę skierowanie do diabetologa, napiszę co powiedział po wizycie
Anulka super, że jest wszystko dobrze!!! I tak już będzie przez następne tygodnie!
Diablica dodałam odpowiedź w moim wcześniejszym poście na temat wózka
Stary 2012-02-03, 12:21   #4409
nasteczka83
Raczkowanie

Cytat:

ja obstawiam że była pijana bo to nie możliwe że jej dziecko z rąk wypadło
A ja że miała zaburzenia związane z głęboką depresją poporodową
nasteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 12:33   #4410
Konto usunięte

Ja się nie umiem zapisać na połówkowe :/ Gdybym je miała w 22tc i 2 dniu to coś by się stało??

I brzuch już jest dzisiaj OK, to było ze zmęczenia+szitowego jedzenia wczoraj (skorzystałam oczywiście z okazji i poszłam do Maca, ale to już naprawdę ostatni raz:/ Tym razem się wystraszyłam i już zero coli i frytek).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości