|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Część Kochane Mamusie
![]() Wróciłam z pracy, zjadłam obiad - dzisiaj zupka, zagniotłam chleb i teraz będę Was nadrabiać ![]() Pierwsze co to zauważyłam fantastyczne wieści od muminka ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za lekarz ![]() Cytat:
ja robiłam bigos!!! soedziałamw kuchni cały czas przyszła do mnie kumpela po naszą plytke z wesela bo tez na nim była a jeszcze nie oglądała. I tak sie zagadałysmy A BIGOS PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSZOTA !!!Cytat:
czekam na tz. Jeszcze go nie ma ![]() krzyz mnie boli
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Muminek super wieści
|
#1354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mamusiny bigos w zamrażarce
ale na razie mnie jeszcze ochota nie naszła
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
259 to kawał chłopa już, mój ważył 100 na osatatniej wizycie
![]() Ja wrocilam z plaży, pięknie jest, teraz obiad- mielone, ziemniaki, buraki Za to odnośnie ryb wędzonych- ja pochałaniałam łososie strasznie
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak patrze że mam ochotę na wszytko czego nie kupię
przychodzę po zakupach do domu ( staram sie wszystkiego po trosze kupowac) a i tak nachodzi mnie ochota na cos czego nie ma w dodatku jak cos gotuje mam na to ochote a jak juz ugotuje to nie bardzo zjadla bym wtedy cos innego
|
|
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie bigosem na swieta tak najadlam ze do nastepnych mi starczy hehe
|
#1360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz nie mogę się na nie patrzeć a mój mąż wędził w tym tygodniu z kolegą łososia i jak mu kroje na kanapke to mnie normalnie odrzuca
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasnow...ddb0&_ticrsn=3
taka ciekawostka, ale ten jasnowidz jak wszyscy wiemy od lat współpracuje z policją i bardzo dużo spraw rozwiązano dzięki jego pomocy.
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2012-02-03 o 15:34 |
|
|
|
#1362 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Tylko nie piszcie o słodyczach... Ostatkami sił się powstrzymuję.
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Niedawno zjadłam obiad i zaraz po zjadłam jabłko, trochę paluszków, teraz ukroiłam sobie kawałek wędzonego sera. Wciągnęłabym coś jeszcze. |
|||||
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe. masakra jakaś. Nie mieści mi się to w głowie.
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
kejtigda
zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie nie wiem czy wierzyc w tych jasnowidzow,wrozki itd wrozka powiedziala ze urodze synka ,pozniej coreczke i ze moj Tż zda prawko za 3 razem, zobaczymy czy cos sie sprawdzi
|
#1365 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za udaną wizytę!!!Cytat:
Kochane bardzo Wam dziękuje ![]() postanowiłam że nic nie będe sobie wkręcać ma być dobrze i koniec ![]() a na obiad dzzisiaj ryż z warzywami!a potem chyba skoczymy do jakiegoś marketu ja już ledwo dopinam kurtkę w brzuszku
|
|||||
|
|
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki tłuścioszek już z niego cieszę się że wszystko ok |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Ja jak pomyśle o tym to szkoda mi tylko tego ojca dziecka jeżeli nie jest zamieszany w cala sprawę. Nie dość że zamordowano mu dziecko to jeszcze zrobiła to zona co za matka z niej
|
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja raczej nie wierzę we wróżki, ale akurat on ma tyle udokumentowanych spraw że ciężko mi być sceptyczną do niego
oczywiscie ostatnimi czasy juz podchodzę bardziej pozytywnie ale co przepłakałam to moje
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2012-02-03 o 15:46 |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny boli mnie mocno krzyz
i podbrzusze tak niby całe kłuje a niby pobolewa wzielam godzine temu ponad nospe i nci
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie ciągle coś pobolewa i kłuje, dr mi mówiła że to normalne
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz zerknę jeszcze razprince to może zadzwoń do lekarza! |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Jackowskiego tak, to nie jest naciągacz. Jest pewna wróżka w Będzinie- ok. 90 lat kiedyś wróżyła mi za 5zł ![]() powiedziała mi 100% prawdy o tym co się dzieje w moim życiu i co ma nadejść. Był u niej niedawno mój tata - też mu się wszystko sprawdziło, powiedziała że wnuk się pojawi jak się córka (czyli ja ) uspokoi, wyciszy i że to będzie syn. ZA kilka tyg. ja do niej poszłam. Mówiła że chciałąbym córkę ale ona widzi syna i co ja na to - oczywiście się ucieszyłam powiedziała że właściwie widzi ich dwóch, że za drugim razem będę oczekiwała na córkę ale to też będzie synek ![]() Nie opowiada jakiś głupot, to co mówi jest prawdą lub dopiero się to sprawdzi. tym czasem uciekam się kąpać bo jedziemy na zakupy - mamy dziś gości
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
/a ja na połówkowe umówiłam się dopiero na... 22 tydzień ciąży. hmm, może to ciut za późno, może powinnam próbować przełożyć /
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wszystko w porządku - torbiel na pewno zniknieMnie tak zabolał brzuch, że już mi łzy pociekły z tej bezsilności. Ile można? |
|
|
|
|
#1375 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam po dwie strony, zostało mi jeszcze 10 stron
![]() O Madzi oczywiście słyszałam. Małż ciągle ogląda w TV Rutkowskiego - liczy na jakieś nowe sensacyjne wiadomości. Ogólne sprawa przykra, tym bardziej, że bardzo dużo osób bezinteresownie włączyło się w poszukiwania. Ciekawa jestem co tak na prawdę się wydarzyło. ajka89 z Tż jesteśmy jakieś 4 lata, 2 lata mieszkaliśmy razem i od czerwca zeszłego roku jesteśmy małżeństwem. Dzieciaczek planowany, aczkolwiek myślałam, że dłużej nam to zajmie. Udało się za pierwszym razem więc w sumie pozytywny wynik testu był dla mnie zaskoczeniem, bo nie spodziewałam się, że od razu się uda ![]() Cytat:
Jedyny minus to to, że na razie jest tylko 10 odcinków. W kwietniu kolejne.Natomiast jak dla nas "Jak poznałem Waszą matkę" to boski serial. Ma na razie 7 sezonów Zresztą warto spróbować, a nuż się wciągniecie ![]() Cytat:
Historia Waszego związku jest bardzo pozytywna Pewnie przez to, że mimo, szybkiego ślubu dalej jesteście razem i jest Wam super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe co będzie jak więcej mam będzie na L4 ![]() Nie ma szans ![]() Internet potrzebny jest do wizażu i allegro
|
|||||
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
niezłe jesteście, no nie można Was zostawić nawet na kilka godzin
ja od rana chodze po lekarzach, niestety okazało się że moge mieć zapalenie zatok, oczywiście nie wiem tego na pewno bo nie mozna zrobić prześwietlenia, jednak bólu głowy i kataru nie mona lekceważyć, mam brać krople do nosa a jak się nie poprawi do poniedziałku to dostałam antybiotyk ale nie zażyje go bez konsultacji z ginem, laryngolog powiedział że on m nie zagwarantuje że dziecku się nic nie stanie po tym antybiotyku ogólnie mi smutno mam nadzieje że maluszkowi nie zaszkodziłam narazie 3 tyg zwolnienia żebym mogła dojść do siebie a potem się zobaczyCytat:
oby same takie dobre wieści na forum
|
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Zakorzenienie
|
To tak jak ja
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
wanilllka82, to się kuruj, kuruj!
Co to w ogóle za tekst, że daje Ci antybiotyki, ale mogą dziecku zaszkodzić? |
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno nie można Acnemycin Plus, bo on oprócz erytomycyny zawiera też tretinoinę, która jest teratogenna. Muminek82 , Depoison- wspaniałe wieści z wizyt
|
|
|
|
|
#1380 | ||||
|
Branzoletka
|
Dziewczyny wy jesteście mocne
wątek ma dwa dni nie całe a juz ponad tauzen stron naskrobanych Witam się i pokolei nadrabiam![]() iizabell ściskam cię serdecznie i życzę dużo siły kochana ![]() Witam nowe mamusie jak fajnie, że jest nas jeszcze więcej Cytat:
Cytat:
Dziś już lepiej ze mną,bo nie gorączkuje ale smak mi jeszcze nie wrócił.Cytat:
Cytat:
bo popalisz sobie włosy tym rozjaśniaczem.Jak już koniecznie chcesz ten blond który ci tu wszystkie odradzałyśmy, to kup sobie ściągacz koloru a nie rozjaśniacz. Ja też mam kryzys, bo przeszłam z blondu na ten brąz i nieraz tak za ciemno mi się wydaje ale myślę, że to przez zimę, brak słońca i ogólna bladość.Temat też horrorów był ja nie mogę, bo przeżywam za bardzo ale nie wiedzieć dlaczego Obcego uwielbiam i wszystko o wampirkach ![]() Dobra doczytuje dalej...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

co za lekarz 

??
Głupia położna nie chce odebrać...
za udaną wizytę!!!
zaraz zerknę jeszcze raz![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

narazie 3 tyg zwolnienia żebym mogła dojść do siebie a potem się zobaczy
ściskam cię serdecznie i życzę dużo siły kochana
bo popalisz sobie włosy tym rozjaśniaczem.Jak już koniecznie chcesz ten blond który ci tu wszystkie odradzałyśmy, to kup sobie ściągacz koloru a nie rozjaśniacz. Ja też mam kryzys, bo przeszłam z blondu na ten brąz i nieraz tak za ciemno mi się wydaje ale myślę, że to przez zimę, brak słońca i ogólna bladość.