|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Hehehe, dobreee ![]() ![]() Uroczy!!! Śliczna suknia!!! Wróciłam do domu, ale padam już, buziaki ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Zapomniałabym o najważniejszym... dzięki Wam wszystkim za słowa otuchy, już zaczęłam tracić zapał i coraz gorzej czułam się w tej pracy, ale wracam do użytku dziś była normalna zmiana i było okej No i Tż też dziś grzeczny i pomocny, nawet obiadek mi zrobił!
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, że ciągle jakaś dziewczyna funduje nam tu 9-miesięczne emocje (które są tylko wstępem) śluby, dzieci, śluby, dzieci..... tak nam się wątek kręci - i bardzo dobrze Ale żeby tak całkowicie nie padła "ślubna atmosfera" to faktycznie dziewczyny będą musiały przystąpić do działania ![]() Cytat:
nawet sama pani w salonie powiedziała, że ta suknia chyba na mnie czekała, bo mnóstwo PMek ją mierzyło, ale przeważnie nie mogły się w nią wcisnąć A porówanie do wyboru sukni do wyboru męża - jak najbadziej trafne ! ![]() No widzisz, to dobrze, że dziś jest już lepiej
|
||
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
tusiu no właśnie o to mi chodzi że ktoś tu musi przedłużyć linię ślubów co by się za bardzo mamuśkowo tu nie zrobiło ...
![]() Kochane moje jutro o 14 mam strasznie ciężki i i trudny i beznadziejny egzamin więc odrobina by mi nie zaszkodziła
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
dziekuje Cytat:
uuu co sie podzialo? ide do K. co masz dla meza ? Cytat:
Cytat:
Kurcze a mi sie wydaje ze jednak dla dziewczynek jest jednak wiekszy wybor dziekuje dziekuje Wrocilam wlasnie z pierwszych zakupow ciuszkowych ![]()
|
|
|
#1565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
To tym bardziej cieszy .Cytat:
Trzymamy kciuki! Pochwal się .Idę spać, kobitki! Dobranoc !
|
|||
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie trzymająi co fajnego kupiłaś ? ![]() Mnie zawsze najabrdziej rozczula w sklepach widok maleńkich skarpetek edit: Idę spać. Dziś przebrałam sobie pościel, więc będzie mi się miło spało ![]() Ostatnio mam problemy z zasypianiem, a po nocach ciągle śnią mi się dzieciaki ze szkoły ![]() Jutro czeka mnie cięzki dzień.... solidne pisanie pracy ![]() dobranoc buziaki Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-02-02 o 23:37 |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzialyscie?! .. jednak to matka jest winna smierci malej Madzi ...
|
|
|
#1568 | |||||
|
sajkolidżist
|
Mam nadzieję
![]() Dobra, już nie marudzę! :PWszystkiego najlepszego dla męża! ![]() Na pewno się ułoży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam na onecie artykuł o tym, to straszne ![]() Ja zaraz jadę na uczelnię na egzamin, też proszę o kciuki
|
|||||
|
|
|
#1569 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez lubie niemiecki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To dziecko bylo w wieku Lili.... masakra.... szczerze mowiac tak rozmawialismy z Tz ze moze juz tak jej siadla psychika, ze sama wmawia sobie i wszystkim dookola ze to ona jej cos zrobila... cos w stylu :to moja wina, to przeze mnie itp... Nie wyobrazam sobie przezyc czegos takiego........... ![]() Hej, wczoraj pracowalismy do 22.30 i juz nie mialam sily na wizaz.. dzis idziemy dokonczyc i gotowe. u mnie jest teraz -30!! No i wiadomosc dnia... Dzis o godz 19.37 moja duza córcia konczy pół roczku Z tej okazji dostanie pierwsze ciastka i kubek niekapek
|
|||||||
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu gratuluję synka!!!
Tusiu gratuluję zakupu sukni fajnie że tak tanio!!!agaabar za pół roczku!dni mam do d... także nie odzywam się, miłego dnia ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- aaa i wczoraj oglądaliśmy film "służące" nikt nie chciał ze mną oglądać bo napisy były i poszli grać w karty (TŻ, siostra i brat TŻ i jego przyszły szwagier) a później jak ich wciągnęło to zapomnieli o grze ![]() także film polecam, jest na prawdę świetny
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
morsi
![]() tusia sliczna suknia agula za pół roczkuzabcia ładne ciuszki, ale chyba same wieksze na razie?a moze tylko na zdjeciach tak wygladaja własnie czytalam o tej Madzi
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Tusia gratuluje sukienki
bardzo ładna Cytat:
hehe![]() Sto latek dla Lili Co do tej Madzi... to nie skomentuję tego! bo brak mi słów na to... ![]() za wszystkie zaliczenia, ja też dzisiaj mam ciężki egzamin... ale jakoś trzeba będzie dać radę Miłego dnia dziewczyny
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ubranka super ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie słyszałam w radio, szok....... Cytat:
|
||||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
przedegzaminowe
dla kici
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tej tragedii, to ja już sama nie wiem, w co wierzyć... Bo mnie się wydaje, że matka nadal kłamie... Ja bym wpadła w jakąś ogromną panikę, a ona tak na trzeźwo wymyśliła całą tę historię z porwaniem... No i nie ma ciała... A jeśli to prawda, to wydaje mi się, że mąż też jest zamieszany- w końcu sam mówił, że pomógł jej znieść wózek. No i to się stało w domu...? To co, mąż i teściowie nie zauważyli tego wypadku...? Tak, czy siak, straszna tragedia... Nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji... Nie wiem, komu tu najbardziej współczuć. Cytat:
Super ?
|
||
|
|
|
#1577 | |||||
|
Zadomowienie
|
aaaa ale super!
jest piękna! gratuluję ![]() Cytat:
jeśli chodzi o przygotowania to.. umówiłam się jakiś czas temu z TŻ, że jak dostanę umowę o pracę to rezerwujemy datę. No i tak jak Wam pisałam dzisiaj mam wolne, siedzę sobie, uczę się i nagle widzę dzwoni szefowa.. no to ja zestresowana odbieram telefon, a ona mówi, że wie, że mam dziś wolne, ale czy przypadkiem nie będę może w pobliżu pracy dziś, bo ma jedną sprawę. No ale mówię, że nie będzie mnie dziś w mieście w ogóle, no to ona na to, że dobra, to w poniedziałek załatwimy. Za chwilę dzwoni znowu "pani Moniczko, ja nie chcę, żeby się pani stresowała, ja daję pani pół etatu, o szczegółach porozmawiamy w poniedziałek i życzę pani miłego weekendu" no, a to jest tak jak rozmawiałyśmy ostatnio, z tym, że miałam mieć dłuższy ten okres próbny a teraz będę miała podstawę 1100zł brutto plus do tego te 25% od zabiegu tak jak mam teraz także cieszę się baaardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
noo też widziałam.. straszne to Cytat:
dzień doberek dzisiaj już miałam spokojną noc.. dzisiaj sobie siedzę z TŻ w domku, poszedł rano po bułeczki, zrobił mi śniadanko do łóżeczka i nawet deserek w postaci fisielu a teraz się pouczyłam trochę, a za chwilę bierzemy psiaka na spacer, bo jest bardzo ładna pogoda. Co prawda spadł śnieg i to mi się nie podoba, ale świeci słońce i jest ok ![]() jutro mam ostatni egzamin i baaaaardzo Was proszę o kciukasy a potem jedziemy na weekend do teściów ![]() aa i Haniu, wszystkiego najlepszego dla TŻ
Edytowane przez monnilp Czas edycji: 2012-02-03 o 13:26 |
|||||
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam pochwalić się że zrobiłam TŻ niespodziewankę i kupiłam ma na all portfel
stary się sypał a nowego nie chciał sobię kupić drań, dobrze że mnie ma szkoda że on nie robi mi niespodzianek takich;/ http://moda.allegro.pl/always-wild-p...078288204.html
|
#1579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie to w glowie nie miesci ![]() trzymam kciuki! Cytat:
![]() Straszne nie wiem co nia kierowalo ... ale mogla zadzwonic po pogotowie wiadomo kazdemu sie moglo zdarzyc ale to jak ona rozegrala wszystko jest straszne ![]() Najlepszego dla solenizantki!!! Cytat:
wlasnie slyszalam ze film super ![]() Cytat:
no te sa na 0-3 miesiace i na 6 jak patrzylam na newborn to mi sie takie malutki wydawaly Poczekam blizej terminy zobaczy jak bobas jest duzy wtedy dokupie ![]() dziekuje dziekuje Cytat:
dziekuje Dla mnie tez ona cos kreci a co mowia ojciec i dziadkowie o wszystkim wiedzieli?? dziekuje i trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zabciu, gratuluje chłopczyka!! Agula, wszystkiego najlepszego dla Lili !! Kiciu, trzymam ![]() Tusiu, gratuluje zakupu sukni!! Bardzo ładna!! I ta cena Super ![]() Co do historii Madzi.. to wszystko jest jakieś mega pokręcone i już nic z tego nie wiem. Mi się wydaje, że matka dalej coś kręci
|
|
|
|
#1581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest bardzo ładna i za jaką korzystną cenę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za egzamin ![]() Cytat:
![]() Żabcia śliczne te ubranka, takie kolorowe Haniu wszystkiego najlepszego dla męża
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi ta matka nie pasuje wogole ![]() Cytat:
![]() dokladnie kazdemu moglo sie zdarzyc ale kurcze to jak sie zachowala pozniej mi sie wogole nie podoba zrozumialabym gdyby zadz na pogotowie a tak to.... zostawila jak pod drzewem ..
|
|
|
#1583 |
|
Rozeznanie
|
Żabciu - gratulacje ! Będzie synuś mamusi
![]() Aga - najlepszego dla Lilci, żeby zawsze była taka słodka i uśmiechnięta Alonka - super ten portfel, Tż podejrzał i mi teraz mędzi, że on też taki chce ![]() Monni - widzisz jaki ze mnie prorok ? ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- A co do tej dziewczynki - straszne. Już sama nie wiem co o tym myśleć ![]() Nie wiem czy Wam mówiłam, ale to się stało na moim osiedlu, więc tym bardziej to jakoś osobiście przeżywam. Na szczęście nie kojarzę tej rodziny z widzenia, bo byłoby jeszcze gorzej. Na dodatek miejsce które wskazała matka jest w pobliżu "naszej ławki" - tam siedzieliśmy podczas pierwszej randki i teraz wiem, że nigdy więcej nie będę mogła tam w spokoju siedzieć, zawsze będzie mi smutno jak o tym pomyślę ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A ! Zapomniałam ! TUSIA !!!! Gratuluję wyboru sukni ! Jest przepiękna ! ![]() Kiedy ja będę mogła w końcu się zająć łażeniem po salonach ...
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku naprawde to u Ciebie na osiedlu sie stalo? Straszne mi sie to w glowie wogole nie miesci .. ta matka mi nie pasowala od razu .. mysle ze jeszcze nie jedno wyjdzie z tej historii
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu - śliczne ciuszki
Agulaabar - całuski dla Lilci z okazji 6 mcy!! dziękuję dziewczyny za opinie i gratulacje odnośnie mojej sukni ![]() Co do małej Madzi - to moja mama od samego początku twierdziła, że coś jest nie tak i że w tę sprawę może być zamieszana jej matka... i niestety się nie pomyliła Mnie sprawa zaczęła "śmierdzieć" po tym, jak kobieta nie pozwoliła jasnowidzowi zbadać sprawy, bo bała się, że na światło dzienne wyjdą rodzinne tajemnice oraz nie poddała się badaniom wariograficznym (to bez wahania zrobił jej mąż i mówił prawdę).Jestem przerażona. Strasznie żal mi Małej
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
ja mysle ze jeszcze duzo wyjdzie w tej calej historii Moze ona jej nie zabila tylko sprzedala?
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
Tak, niestety na moim. Dobrze, że teraz mieszkam w tym Wrocku, przynajmniej nie myślę o tym idąc na spacer
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się to wszystko w głowie nie mieści, ciekawa jestem zakończenia tej smutnej historii. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Idę się położyć... nie mogę już wysiedzieć, tak że bez drzemki się nie obejdzie. Miłego popołudnia.
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, wiecie co? Ja mam nadzieje, że to okaże się nieprawdą i na prawdę lepiej by było dla tego maleństwa, jakby ją sprzedali do jakiejś normalnej rodziny. Wiem, że to brzmi okropnie, ale cieszyłabym się z takiego finalu sprawy, bo maleństwo jest niczemu winne i zasługuje na dobre i szczęśliwe życie.
Zostawiam Wam nutkę na dziś ![]() |
|
|
|
#1590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mi się nic nie chce :/ Już mnie boli kręgosłup od siedzenia na kompie :/ a muszę napisać jeszcze z 2 konspekty. potem biorę się do sprzątania. Zajrzę wieczorem! buziaki |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

a wszystko w nich było, łącznie z materacem i pościelą, więc się wystraszyłam, że przy ruchliwym dziecku to ono fiknie z tym łóżeczkiem. A to co kupiliśmy, to kiwało się tak delikatnie, ale jak złożyliśmy takie gołe, a potem jak włożyłam już takie usztywnienie na spód to już stało stabilnie

No i Tż też dziś grzeczny i pomocny, nawet obiadek mi zrobił! 

by mi nie zaszkodziła

!

:P

Zakończone: 2

Super