|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Dzisiaj w drodze do szkoły spotkałam dwie moje nowe 'miszczynie'.
Pierwsza - oczywiście camelowa ekoskórka, chusta 'floral' do tego białe cieniutkie najeczki za kostkę + biała torebunia, w której jej się chyba tylko portfel i chusteczki mieściły... do tego rozpięta, bez czapki. A u mnie dzisiaj było ok. -20 stopni. Druga - kurtka puchowa, taka BARDZO puchowa, ale za to ledwo co sięgająca za nerki, pod spodem cieniutkie cieliste rajstopy i krótka falbaniasta spódnica, do tego zwyczajne szpilki na wysokim i cienkim obcasie a na plecy noszalancko zarzucony wielki czerwony plecak. |
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
http://vintageshop.pl/index.php?page...odukt_id=28040 169zł za torebkę dla dziecka? No bo przecież to nie jest torebka dla dorosłej kobiety..?
|
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
Mam dziwne wrażenie, że to jednak nie jest torebka dla dziecka... chociaż podobną, tylko że z foczką nosiłam, gdy miałam z 5 lat
![]() Ogólnie na vintageshopie strasznie przesadzają z cenami, sporo podobnych rzeczy mogłabym bez problemu kupić taniej w zwyczajnej sieciówce. |
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
oj, nigdy nie wiadomo, co ludzie są w stanie założyć, więc ja bym nie obstawiała tak na pewno, ze to tylko dzieci noszą
|
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Klaustynka kilka lat temu byłam menadżerką sklepu z zabawkami -sprzedawaliśmy takie torebki max po 50 zł
I to te duże bo takiej wielkości były po 30 - no i one już i tak są nie modne żadne dziecko ich nie będzie nosić bo teraz to wiocha ![]() Pokazałam mojej 11letniej córce - usłyszałam - mamo kocham Cię, wiesz przecież - ale robisz sobie jaja NO NIE?? ![]() omg - rzeczywiście przeginają z cenami... http://vintageshop.pl/index.php?page...odukt_id=20900 ja kupiłam je za 7 zł...
Blog: Wykombinowane - tanio, ładnie i pomysłowo ![]() Nowy wpis: Powieś swoje precjoza ![]() 50 zastosowań sody oczyszczonej Edytowane przez veloute Czas edycji: 2012-02-03 o 16:58 |
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żyje ![]() Co Ty Zauważyłabym wielkie kaloryfery, a nic takiego nie widziałam No cóż, niektórym po prostu gorąco jest
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Placuszek racuszek
|
mam z ZARY jeden sweterek
ps: mogę dodać, że jakość powalająca z nóg nie jest.. ![]() Torebka piesek.. żywy piesek tańszy ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Nie mam również żadnej rzeczy z w/w sklepów ...śmierdzę średniowieczem i jestem 10000000 lat w tyle za "trendami"..
Edytowane przez AgataBm180 Czas edycji: 2012-02-03 o 17:15 |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Mnie Zara ogólnie nie powala, zawsze omijam ją szerokim łukiem, bo przeraziłam się kiedyś, gdy zobaczyłam, że zwyczajny taki cieniutki szaliczek kosztuje osiem dych
Edytowane przez Dracy Czas edycji: 2012-02-03 o 17:22 |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale muszę się Wam przyznać, że miałam jedną sukienkę z Asosa i... Sprzedałam ją, bo na żywo mi się kompletnie nie spodobała. Ale to było dawno, jak jeszcze nie byłam świadoma, że Asos będzie taki super modny. Edit: Kurczę, nigdy nie wpadłam na pomysł, żeby używać wielokrotnie lanserskie, papierowe torby. Mój brat miał kiedyś coś z Zary. Podkradnę mu kiedyś torebkę i będę modna mimo, że nic z Zary nie mam Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-02-03 o 17:49 |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
A duża ta torba? Bo im większa, tym wzrasta prestiż. Najlepiej zaś komponuje się z papierową torbą z Sephory albo Douglasa
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracając do Zary: zdecydowana większość ciuchów jest tam najpodlejszym gatunku, podobnie zresztą jak w H&Mie.... Najfajniejsze rzeczy jakie mam z tego ostatniego np. czekoladowe wełniane spodnie - moja mama znalazła w lumpeksie. PS Nigdy w życiu nie byłam w Asosie.
|
|
|
#1783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
NAPEWNO jesteś zazdrosna i tyle (to mój ukochany tekst Cytat:
|
|||
|
|
|
#1784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie mam z Zary...
Ale młoda ma coś tam z Zara Kids (straszne szmaty szczerze mówiąc ) To będę ją ze sobą zabierać jako faszonejbyl dodatek |
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem się przydaje ktoś taki w domu - raz jak założyłam nowe legginsy, to od razu do niego poszłam, żeby ocenił, czy mój tyłek nie trafi na ten wątek
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-02-03 o 18:45 |
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż prawdziwy szacun to bym miała, gdybym na allegro kupiła sobie torbę Versace for H&M. |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Poznaj mnie ze swoim bratem, pogrzeję się chociaż w blasku kogoś, kto ma taką torbę.
|
|
|
|
#1790 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
ja mam tą torbę papierową z ZARY i powiem wam..pojemna jest.. mieści się tam stos moich starych podręczników w szafie nie myślałam nad lansowaniem się z nią na dzielni...e no. do tyłu jestem ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
mam takie torby tylko z diverse i reserved.. ale to chyba nie to samo co zara, co? czy wystarczy?
|
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
no co Ty, Z A R A to zupełnie inne brzmienie, inna kompozycja liter na tym..jakże wysokiej jakości papierze. To inne odczucia związane ze spojrzeniem zazdrośników,widzących tę torbę. NIE,NIE ,NIE ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- a jakże.. kurcze, szkoda że nie sprzedają w ZARZE gum do żucia.. może jakbym kupiła, też bym dostała tę wielką torbę? wypcham sobie papierem toaletowym i wyskoczę do centrum się lansować.. jakie to rzekomo wielkie zakupy w tym sklepie zrobiłam..
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem tylko wskoczyć do lumpeksu, napakować ciuszków i jest lans
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej widać, że dziewczyna prawdę pisze
i z szafy jej nie wypadają rzeczy z Asosa
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
Torebkę-pieska miałam, jak byłam mała i pewnie gdzieś jest schowana, więc nic, tylko przekopać całe mieszkanie, ubrać się w stylu vintage i wjo na miasto! To dopiero lans, a nie jakieś papierowe torby z ZARY
![]() A tak na serio, to bardzo chciałabym polansować się tasią z ZARY, ale moja jest zwykła, a nie papierowa. Może być?
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
O nie, jedyną słuszną jest taka papierowa!
|
|
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym lans na douglasa to nie lans. No chyba, że masz do tego kubek termiczny z taką bransoletą ze skóry o ile dobrze pamiętam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiedz że to żarcik kosmonaucik. Reklamówką z zary to możesz się polansować tylko na zakupach w stonce. Do wyjścia na miasto potrzeba papierowej
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Ale młoda ma coś tam z Zara Kids (straszne szmaty szczerze mówiąc
Czasem się przydaje ktoś taki w domu - raz jak założyłam nowe legginsy, to od razu do niego poszłam, żeby ocenił, czy mój tyłek nie trafi na ten wątek