|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
a w końcu przyjdzie taki moment, że będziesz miała dosyć tego wołania ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Saruś nadrabia hej!
|
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
spoko, spoko! Nie zdazy, to tylko 3 dni! Z reszta zaraz mnie naprostujecie jakby mi palma odbila
Cytat:
![]() A tak z innej beczki : jestescie za szpinakiem czy przeciw? Bo jedni ze zdrowy inni ze szkodzi a ja nigdy nie jadlam... i nie wiem czy probowac czy nie warto?
|
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polećcie mi coś fajnego do obcinania skórek
Bo ostatnio kupiłam z avonu pilnik z polerką ten 3 w 1 i jest do |
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś przez 8 miesięcy nie odbierali mi składki na ubezpiecznie te dodatkowe grupowe NNW, dopiero sama się skapowałam i zadymiłam, to wtedy nawet nie usłyszałam "przepraszam" tylko poinformowała że ściągnie przy najbliższej wypłacie i że mam szczęście że w tym czasie nic mi się nie stało... i przy wypłacie 8x50zł pojechało Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-02-03 o 15:50 |
|
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja już w domu, więc teoretycznie pić zacząć mogę
![]() praktycznie nierealne, bo zgona bym zaliczyła o 18stej ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4569 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
stosuję od czasu do czasu nasz peeling do skórek w tym białym opakowaniu ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też używam tego peelingu i bardzo go lubię, ale skórki i tak obcinam, bo jakoś tak sie przyzwyczaiłam ![]() A swoją drogą: czy to prawda ze jak sie je obcina to rosną większe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4572 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hej Monia
![]() Cytat:
ja szczerze to blogu Wery nie czytałam no własnie,bo kokardka mnie interesuje ![]() koleżanki w pracy zachwycały się dziś kolczykami Seraphina ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie dziś zrobiłam sobie dzień upiększający
![]() Nałożyłam maseczkę tajską a po niej tę z Zielonej Apteki Mincer Avokado i Mandarynka Jeszcze została mi do testowania Ogórek i Limonka (kilka dni temu testowałam Wiśnia z imbirem i dla mnie taka sobie , chociaż zapach- Nałożyłam nowa avonową bazę i rzeczywiście chłodzi trochę
|
|
|
|
|
#4574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurcz, miałam zamówienie na 6 żelowych kredek czarnych ss i przysłali mi zamiennik żelowa kredka mega impact black flash!!!!!!! No jak to??? |
||
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
skórki wycinam cążkami do skórek
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
a jak przyrzadasz? Chodzi o mrozony bo innego raczej nie bede probowac.
A to nie jest tak ze potem szybciej odrastaja? |
|
|
|
|
#4577 |
|
w krainie snu i marzeń
|
nie wiem, ale mi robią się później zadziory więc nie obcinam już
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja też czekam
No i już się poumwiałam. Zawsze miałam 12-13 a dziś cisza ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
||
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
http://www.sklepmanicure.pl/cazki-do...10cm-p-91.html tylko ja kupuję takie za 20-30 zł
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Fuck! Skasowało mi całą wiadomość
Po krótce: * nic nie kupiłam na galerii, ale Ania tak; * skończyłam z mleczkiem do demakijażu i 2szamponami ![]() * Anusiak mi sprezentowała szminkę: http://silloe.blogspot.com/2011/04/p...e-delight.html http://susapl.blogspot.com/2011/05/r...e-delight.html śliczna jest A egzamin... Nie opłacało się uczyć, cieszę się, że tego nie zrobiłam Na 17 pytań 3 były omawiane na zajęciach, 3 odpowiedzi mieliśmy z innego kierunku, a reszta to kosmos Pilnował nas profesor, u którego mieliśmy ten egzamin i baba, z którą mieliśmy ćwiczenia z tego samego przedmiotu - ona układała test. Dało się ściągać, ale cóż z tego skoro pytania były spoza materiału I jeszcze ☠☠☠☠a wyjechała do nas z tekstem "czemu nie ściagacie? nie macie ściąg?" Wyniki w czwartek![]() Lecę nadrabiać
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Pierścionek
nie jest zły, ciekawy, troszke cięzki, myslę, że bedzie zwracał uwagę
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4585 | ||
|
|
Cytat:
jeszcze dziś go przetestuję przed pójściem do tża a szminka od Ani-boska to do czwartku czekamy na wyniki-będzie dobrze Cytat:
Porzeczka a do Ciebie paczucha dotarła?
|
||
|
|
|
|
#4586 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
nie wydaje Ci się za duży? wygodny jest?
|
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby był mniejszy, to od razu bym wzięłam![]() Cytat:
Już miałąm jakiś transparenty i był też taki biały, ale nie bielił buzi, dostosowywał się do karnacji. A ten... Cóż Tylko nei opisuj go na blogu po 2-ch dniach Bardzo mi się podoba pomadka od Ani Tylko ma taki typowy zapach i smak pomadek, których nie lubię, ale kolor i konsystencja mi to rekompensują![]() Toniu, a Ty kiedy zrobisz fotkę szminki apricot? Laski, dziś widizałam, że w 5-10-15 zrobili likwidację kolekcji zimowej. Masa ludzi była
|
||
|
|
|
|
#4589 |
|
|
Nie Skarbie do pracy mam blisko-codziennie tam i spowrotem wozi mnie tż,więc ogólnie mało się ruszam,spaceruję...jak się przejdę do tża tam i spowrotem to nic mi się nie stanie,a on woli u niego siedzieć,bo u mnie nie ma dużego telewizora
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie dla mnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

a w końcu przyjdzie taki moment, że będziesz miała dosyć tego wołania 

i nie wiem czy probowac czy nie warto?

Bo ostatnio kupiłam z avonu pilnik z polerką ten 3 w 1 i jest do
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Pilnował nas profesor, u którego mieliśmy ten egzamin i baba, z którą mieliśmy ćwiczenia z tego samego przedmiotu - ona układała test. Dało się ściągać, ale cóż z tego skoro pytania były spoza materiału
I jeszcze ☠☠☠☠a wyjechała do nas z tekstem "czemu nie ściagacie? nie macie ściąg?" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)