|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
jest cięzkawy, ale do zniesienia... Z pewnościa trzeba go ściągać do mycia rąk... Srodkowy palec to dobra opcja, bo nie chce go zbyt mocno ściskać, a na serdecznym czułam luz
|
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
kumpela zamowila 2 szt treselle czarne i nagle walentynkowa ofera zrobila sie dla mnie bardzo interesujaca
Juz zamowione |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też bym do swojego polatała ale mam do niego 16km![]() a tak to nawet nie chce mi się nigdzie ruszyć <leń> i boje się tego mrozu a co do telewizora to rzeczywiście jest to popularny argument wśród facetów - mój też lubi jeździć do mojej siostry i szwagra bo oni mają 42cale
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
|
#4594 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ale dałam popis na głównym z tym nowym wątkiem!
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Coś zrobiła? Podajcie link do głownego
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
dziewuszki a może orientujecie się jaki jest najlepszy internet bezprzewodowy? może słyszeliście o jakieś fajnej ofercie z laptopem?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4599 |
|
w krainie snu i marzeń
|
założyłam nowy wątek, którego nie powinnam zakładać
![]() pisałam do Hosenki o usunięcie tego wątku, ale widzę że się dopisała do niego... Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2012-02-03 o 17:54 |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
a link podasz? Bo nie przychodzi mi na miala, a tak szukac mi sie nie chce... Fajna ta kosmetyczka różowa wstążka... lakiery zostawiłam do obejrzenia w domu
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
to stara https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post32042759 a to nowa dzisiejsza cząść https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591132 ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Jola powinnś mieć to w ustawieniach na wizażu |
|
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
polozylam sie pod koldra, bo mialam dreszcze
, ale juz lepiej chociaz mi zimno, ale chyba wiem, nie uzywam od stycznia cukru i nie jem słodyczy, a dzisiaj dziecko mialo urodziny, ojciec cukiernik upikl pyszny tort i sie skusilam, az mnie zmulilo, ale zimno tez od tortu?
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy ta blogerka ktora dala te zuzyte kosmetyki w tym konkursie o ktorym dzis pisalyscie to wera?
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak
|
|
|
#4605 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak do poniedzialku mi nie przejdzie to pojde na L4
|
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie, dwa dni mnie nie bylo
Zaraz nadrobie.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- No jak! Maz na wygnaniu! |
|
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyśl jeszcze raz
|
|
|
|
|
#4610 |
|
w krainie snu i marzeń
|
przecież przyjeżdża do domu...
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- coś się czepiasz dzisiaj |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa rzecz się ze mną dzieje, za każdym razem jak zaczynam coś nowego dostaję jakiegoś wewnętrznego powera. Teraz ta praca, nie mówię że to bajka, bo jak mnie przypili na magazynie to pół dnia mam dreszcze, ale to wszystko jest takie FAJOWE! Aż w domu nie umiem usiedzieć na tyłku, ani posta sklecić ;p
PS. Ktoś pytał ile zarabiam, jestem blisko 2 z przodu ![]() W weekend nowy wątek? A co się stało z tą 'nową' dziewczyną? Chyba Ania miała na imię, pracowała w lombardzie i kupowała z TŻtem obrączki. |
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
http://zakreconyswiatwery.blogspot.com/
zobaczcie dzisiejszy wpis! widze po komentarzach ze juz czytalyscie
Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2012-02-03 o 18:26 |
|
|
|
|
#4613 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- pisała coś ostatnio, parę dni temu |
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaraz po pracy tam leciałam, zawsze pikantniejsze szczegóły babeczki serwują bez podglądaczy Ciekawe kiedy będzie nowa recenzja? Meitsa dzięki - już na koncie
Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2012-02-03 o 18:29 |
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
no to musialabym byc chyba wiatropylna, albo mąz by misiał miec jakies 235 cm
/ dl penisa/---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- mąż był na święta , nawet nie został na sylwestra , a przez tel sie nie da, sorki ale ciociami nie bedziecie
|
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty byłas u tego lekarza z tym wysokim OB?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

nie wydaje Ci się za duży? wygodny jest?
jest cięzkawy, ale do zniesienia... Z pewnościa trzeba go ściągać do mycia rąk... Srodkowy palec to dobra opcja, bo nie chce go zbyt mocno ściskać, a na serdecznym czułam luz

Juz zamowione 

, ale juz lepiej chociaz mi zimno, ale chyba wiem, nie uzywam od stycznia cukru i nie jem słodyczy, a dzisiaj dziecko mialo urodziny, ojciec cukiernik upikl pyszny tort i sie skusilam, az mnie zmulilo, ale zimno tez od tortu?
Zaraz nadrobie.
/ dl penisa/