|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Znalezione ubrania nie należą do Magdy.
TVN24. |
|
|
|
#1262 |
|
Rozeznanie
|
W tvn 24 mówili, że ojca Magdy wypuścili po złożeniu przezniego zeznań. A więc chyba nic na niego nie mają.
Teraz mówią że to nie była kurtka Madzi tylko innego dziecka. |
|
|
|
#1263 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
każdy wie że tv troche dodaje, ale widać to było od początku po tej kobiecie że jest z nią coś nie halo.
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
czyli są w punkcie wyjścia, choć wszystko jest teraz jeszcze bardziej zamotane
|
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba byc naprawdę głupim zeby nie wiedziec ze przeciez przebadaja każdy dowod i że mozna dojsc do tego czy to kurtka madzi czy nie ...
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Ehh "wy byście nie potrafiły " i "nie ogarniacie"...
Ilu było morderców którzy mówili żonie/ meżowi, że wychodza i niedługo wrócą, zabijali sobie kogoś i radośnie wracali do domu? Może poczytajcie jakieś strony internetowe, książki, gazety, bo życie w takiej bańce mydlanej też nie jest do końca dobre. Tak, ludzie potrafią zabijać w najokrutniejszy sposób i żyć szczęśliwie przez wiele lat, nie mówiąc o tych, którym nie udało się nic udowodnić. Polecam poczytać o towarzystwie Vidocqua, które rozwiązuje trudne sprawy, to dopiero nie bedziecie mogły uwierzyć. Jak dla mnie jest bardzo prawdopodobne, że ojciec mógł nie zauważyć, że dziecko nie żyje, jeśli matka powiedziała, że śpi, tak samo było i jest bardzo prawdopodobne, że cały plan zrodził się w jej głowie w ciągu sekundy. W żadne sprzedanie dziecka nie wierzę, ale niczego nie wykluczam, bo my akurat jesteśmy ostatnimi osobami, które znają jakiekolwiek fakty i zawsze tak będzie.
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet wczoraj rozmawialiśmy w gronie znajomych i stwierdziliśmy wspólnie, że "matka dziewczynki nam nie pasuje", coś z nią było nie tak, jak tylko zaczęli ją pokazywać. Ale ja myślałam o wersji bardziej hardcorowej że ją zabiła z premedytacją.
|
|
#1270 |
|
Konto usunięte
|
Mama Magdy powiedziała, że tam zostawiła dziecko nie ? A kurtka do niej nie należała. Dziwne... Ktoś podrzucił tą kurteczkę i powiedział tej matce gdzie jest, czy jak ? Coraz większe mam wrażenie, że jest tak jak pisałyście, że ktoś mógł porwać.
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiemy, jak było. Podejrzewam, że finał nas wszystkich zaskoczy
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest tyle nie wyjaśnionych faktów że głowa mała. Matka wskazała miejsce porzucenia dziecka. Znaleziono tam nawet ciuszek dziecięcy. I co? okazuje się że to nie Madzi. Ktoś podrzucił, czy zbieg okoliczności? |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
A może ta kurtka jest tam przypadkowo, zupełnie bez związku ze sprawą?
Podczytuję was dziś cały dzień i mózg mi się już gotuje.
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdanie dalej kłamie,ale policja może już swoimi sposobami wyciągnie od niej prawdę
|
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie widziałam nigdzie potwierdzenia, że ta kurtka, którą znaleźli to jest coś dziecięcego. Matka Magdy też palcem nie pokazała konkretnie drzewa, tylko obszar, bo jak mówił sam Rutek - zaczęła płakać,a on nie mial serca dalej jej prowadzic i meczyc.
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
Ja myślę, że matka mogła w złości uderzyć dziecko albo w inny sposób je skrzywdzić. Niekoniecznie musiała być motywowana chęcią zabicia go, ale np. uciszenia. Dziecko mogło na skutek tego umrzeć, a matka, bojąc się odpowiedzialności, pozbyła się zwłok i wymyśliła tą historyjkę o porwaniu.
Bo dlaczego w innym wypadku tak długo by kłamała i szła w zaparte?? Gdyby to był wypadek, to wezwałaby karetkę, zadzwoniła po kogoś bliskiego, a nie pozbywała się ciała... A ostatecznie, kiedy czuła się "przyciśnięta", uznała, że lepiej będzie przyznać się do tego, że doszło do śmierci dziecka w wyniku nieszczęśliwego wypadku, niż że sama zrobiła mu krzywdę (nawet jeśli nie z premedytacją). Jest jeszcze inna możliwość, że do śmierci/zniknięcia dziewczynki przyczynił się ktoś z bliskich, kogo matka kryje...
Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2012-02-03 o 18:26 |
|
|
|
#1277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Ależ dziecko to nie mydlana bańka, która po uderzeniu od razu umiera Musiałaby ją nieźle katować, albo nie wiem, udusić?! Bez przesady. Nawet jakby w złości ją uderzyła to nie mogłoby to spowodować jego śmierci. Tak mi się wydaje. Małe dzieci często same upadają, uderzają się w głowę i tylko siniak po tym zostaje.
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzę facetowi, za dużo kłamał w poważnych sprawach, tyle ostatecznych tropów miał odnośnie tej Iwony Wieczorek, zwalił winę na niewinnego człowieka który bronić się już nie mógł i teraz robi podobnie zwala winę na matkę ewidentnie będącą pod wpływem silnych leków i która pewnie również cierpi na depresję poporodową, ale co tam ważne że darmowa reklamę w mediach sobie urządził. a najlepsze jest to że jak stwierdził na konferencji już na pierwszym spotkaniu z rodzicami wiedział że winna jest matka, prawdziwy geniusz z niego tylko dlaczego do dzisiaj te jego norweskie ślady w sprawie Iwony Wieczorek się nie potwierdziły? mam cichą nadzieję że faktycznie doszło do uprowadzenia dziecka i wtedy karnie odpowiedzą dwie osoby porywacz i detektyw od siódmej boleści. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2012-02-03 o 18:33 |
|
|
|
|
#1281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też mnie ten fetor zastanawia. Bo zdaje się tylko on go czuł
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
No Rutkowski to swoją drogą, on jest tak prymitywny, że trudno mi go słuchać momentami
![]() Ten fetor to też mi się zdaje, że tylko on czuł, tak dla podbicia sytuacji. Ale nie wiem, jak na razie nawet nie wiem czy ta kurtka to była byle jaka kurtka dorosłej osoby czy kutreczka dziecięca, nie jest to dokładnie wyjaśnione.
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie o to "mniej więcej" się rozchodzi. Nie wiem, co z tego wszystkiego jest prawdą, ale policja niby ten teren wcześniej przeszukiwała. Na razie zagadek mnóstwo, a pewnej odpowiedzi praktycznie zero.
|
|
|
|
#1284 |
|
Konto usunięte
|
Ta czuł fetor, ja pikolę, -30 stopni, ciało leżało przy gruncie gdzie jest najzimniej, minęło kilka dni a tutaj już fetor. W takich warunkach ciało się tak szybko nie rozkłada a zapach nie jest taki intensywny jak gdyby leżały w gorącym słońcu przy 40 stopniowych upałach więc ten fetor od razu był dla mnie czymś totalnie bezsensownym
|
|
|
|
#1285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zastanawia mnie, czy jakby Rutkowski nie brał udziału w sprawie Iwony (jak pomyliłam imię to przepraszam) to by była wyjaśniona A może już przesadzam na jego punkcie ?
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Konto usunięte
|
Brał udział w jej sprawie, sprawa stoi w miejscu zero informacji.
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ona nie wskazała dokładnie tego miejsca, a że kurtka gdzieś tam leżała? Mógł to być czysty przypadek, mało to ludzi wyrzuca różne śmiecie gdzie popadnie? |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie fetor to go mogl zmylic, bo przemsza jakos w mrozy mocniej woni
|
|
#1290 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Na prawdę Dziewczyny, nie podoba mi się to wszystko i myślę, że to jest grubsza sprawa. Przychylam się do pomysłów tych z Was, które twierdzą, że to było porwanie, a mama chroni porywacza.
13.03.2008

Podczytuję was dziś cały dzień i mózg mi się już gotuje.