|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
Cytat:
nie trzeba dziecka okładać pięściami, żeby zabić. Kiedy potrząsasz takim małym ciałkiem, to mózg dziecka, który jest jeszcze malutki odbija się od o wiele większej czaszki. Wiele przypadków kończy się poważnymi zmianami w mózgu, niektóre nawet śmiercią... Cytat:
|
||
|
|
|
#1322 | |
|
Zadomowienie
|
Moja mama mówi, że matka sama uderzała głową o chodnik.
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2012-02-03 o 19:14 |
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie oglądałam przed chwila fakty, już ta matka sama chyba wierzy w te kłamstwa.
Ojciec także jakiś dziwny według mnie jakby mu kocisko zginęło nie dziecko. |
|
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#1325 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka że na razie za dużo jest niejasności, żeby cokolwiek osądzać.
Ale najbardziej żałosny był i zawsze będzie dla mnie Rutkowski a ludzie, którzy patrzą się w niego jak w super detektywa co najmniej z CSI zwyczajnie śmieszni. Gwiazdorzy aż szkoda patrzeć, po prostu pracuje na swoją kasę i swój wizerunek, tylko i wyłącznie. Jego zachowanie jest totalnie nieprofesjonalne-vide to pseudo przesłuchanie, którego w ogóle przesłuchaniem nie można nazwać, czy dziwnym trafem wypływanie do mediów wszystkich ważniejszych informacji, które wypłynąć absolutnie na tym etapie nie powinny. |
|
|
|
#1327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i te okularki ciemne na konferencji, słońca tam chyba nie było???
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
1. jak dziecko mogło się tak zabić?
2. jaka normalna matka zamiast ratować dziecko, sama stwierdza że nie żyje? 3. rutkowskiemu chwala za to że doprowadził do przełomu, ale jego oscentacyjny i przechwałkowy ton wypowiedzi jest nie do zniesienia 4, ojca bym w to nie mieszała - poddał się badaniu wariografem i wygląda na wiarygodnego 5. nie wierzę w wersję zakopania dziecka - nawet gdyby zwierzyna wzięła się za ciało, byłyby jakieś ślady na tej kurtce ona juz sama nie wie co ma mówić. szkoda tylko małej, czasu policjantów i pieniędzy podatników na humory młodej dziewczyny, która nie dojrzała do macierzyństwa |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest przeciez oczywiste, ze matka nie moze byc uznawana za osobe zupelnie normalna ![]() Nie mozna wiec jej zachowania analizowac w tym kontekscie.
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
no, boki zrywać normalnie
![]() Nie wiem, wydaje mi się,ze dziecko żyje. Skoro i tak się przyznala do zabicia i tak wie,ze za to odpowie to czemu nie podala prawdziwego miejsca? Myślę,że sprzedala dziecko (mam nadzieję) jakiejś rodzinie bogatej, która nie może mieć dzieci
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2012-02-03 o 19:43 |
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo jak na razie odpowiada ze nieumyślne spowodowanie śmierci, a jak by znaleziono zwłoki to sekcja wykazałaby inne obrażenia, wskazujące jednak na umyślną przyczynę? Nie wiem, tak gdybam.
|
#1332 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Normalna kobiata, nawet gdyby dziecko upadło, nie stwierdzalaby z gonu tylko z dzieckiem chocby i martwym biegla na pogotowie mając nadzieję,ze jednak żyje ![]() Ludzie potrafią zmarłych reanimować bo nie chcą wierzyć w śmierć bliskich a tu cyk "o dziecko nie zyje, musze je zakopać" Zwierzeta zwierzętami, ale jesli dziecko jest zakopane w takim mrozie to watpie ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- wątpię czy ona mysli racjonalnie... |
||
|
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Zresztą chyba dopóki nie ma zwłok dziecka, ani żadnych innych dowodów na to, że matka przyczyniła się do śmierci dziecka, to na jakiej podstawie ma zostać skazana?
Edytowane przez _Roksi Czas edycji: 2012-02-03 o 19:49 |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem kobieta ma poważny problem ze sobą
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
No ale w tej sprawie nie ma nawet dowodów na to, że dziewczynka nie żyje
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie muszą mieć świadka, krew, lub jakieś dowody biologiczne jeśli nie znajdą ciała. Zeznania może zawsze odwołać chyba, że dobrowolnie podda się karze, ale jakos wątpię...
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiste, że ta kobieta jeśli zrobiła to co powiedziała, że zrobiła(co też nie jest pewne) nie jest osobą w pełni poczytalną. Jednak powtarzam, my tak naprawdę nic, kompletnie nic nie wiemy i być może nigdy się nie dowiemy, nie znamy okoliczności prawdziwych oprócz tego, że pan Rutkowski poczuł fetor rozkładającego się ciała oczywiście. Wszystkie spekulacje moim zdaniem są bezsensowne. Na to co tu piszecie policja na pewno już wpadła i to dawno. |
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc wychodzi na to, że nic nowego nie odkrył niż policja, ale to on zbierze pochwały a na policje najadą, że nic nie zrobili etc.
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Konto usunięte
|
Przed chwilą w Uwadze ekspert zajmujący się dziwnymi przyczynami zgonów powiedział, że w ten sposób dziecko by sie nie zabiło, w wyniku takiego upadku, jaki relacjonowała matka...
Ponoć jakaś osoba trzecia mogła przenieść ciało, jak usłyszała, że matka sie przyznała, tylko kto??? |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Widzieliście rozmowę teściowej z mamą Madzi w UWADZE?
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, co powiedziała?
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2012-02-03 o 20:05 |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Ponarzeka, ponarzeka trochę pomarudzi na 'działania polskich organów ścigania' i jeden z drugim wierzący we wszystko co mu powiedzą w tv puści to dalej, tak to niestety działa. A on zarabia na tym kasę.
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
patologia. Ta matka tutaj sie pokazała, jakby nie miala żadnej skruchy, tak jakos to odebralam. Cos tam sie stało i tyle. Jakby to była rozmowa o kocie, jak ktos tu wyzej napisal, który sobie zaginął.I tutaj mialam wrazenie jakies, ze moze rzeczywiscie tutaj brały udział inne osoby i ona je kryje? Ale ta bardzo krótka rozmowa pokazala Matke raczej w złym swietle.
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-02-03 o 20:08 |
|
|
|
#1348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czemu brat??? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- nie akurat wtedy odeszłam od tv |
|
|
|
|
#1349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To taki jeszcze będzie dobijał, mimo iż nic wielkiego nie zrobił Już dzisiaj w tv jak słuchałam wypowiedzi różnych speców to mówili, że policja za późno przyjechała, że to, że tamto, ale o Rutkowskim to dobrze się wypowiadali i w ogóle
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
Ja widziałam. Cała ta sytuacja jest dla mnie przerażająca. Tzn. to jak zachował się Rutkowski - chyba wszystko sprzedał mediom, skoro w Uwadze pokazali prywatną rozmowę teściowej i Kasi nagraną ukrytą kamerą. W Uwadze zapowiedzieli już program o portrecie psychologicznym rodziny. Bardzo im współczuję - angażując w sprawę Rutkowskiego sprzedali w zamian swoją prywatność. Aż się we mnie gotuje.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Musiałaby ją nieźle katować, albo nie wiem, udusić?! Bez przesady. Nawet jakby w złości ją uderzyła to nie mogłoby to spowodować jego śmierci. Tak mi się wydaje. Małe dzieci często same upadają, uderzają się w głowę i tylko siniak po tym zostaje.