|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Cytat:
ale rosół uwielbiamy :P
|
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Ja też takiego zdjęcia nie widziałam na jego profilu. Dziwne to wszystko ... :/
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
A nie...przepraszam jest jedno danie, ktore zje bez miesa - pierogi ruskie.
Ryb nie lubi, klusek slaskich nie lubi, ryzu nie, kaszy tez nie, makarony zje, ale z miesem |
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
A Wy tu o faworkach ... aż ślinka leci... chociaż muszę się ogarnąć bo od kilku dni nie odzywiam się normalnie tylko same słodyczki i ser ...
Co do pępkówki to pewnie TŻ gdzieś tam pójdzie z kolegami,ale juz mu powiedziałam,że wolałabym,aby zrobił to jak mnie nie będzie w domu bo nie lubię na niego patrzeć na kacu ![]() Dzisiaj poprałam ciuszki i jutro czeka mnie prasowanko ... którego nie lubię,ale patrzę,że nie tylko ja ... Dziewczyny,a orientujecie się czy naczyniowe bóle głowy są przeciwwskazaniem do SN ? Ja w ogóle o tym zapomniałam,ale u mnie w rodzinie te bóle mam ja i tata,ale że ostatnio mnie to nie męczyło to w ogóle o tym zapomniałam ...
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Na zupy go ucze. Kiedys jadl tylko rosol, a ostatnio zrobilam pomidorowa, ogorkowa, pieczarkowa...i powiedzial ze dobra
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
co?
wlasnie siedza u mnie w piekarniku a razem z nimi ziemniaczki i zaraz zrobie surowke... Ja nic nie mowilam, zeby wam smaka nie robic, wiec jak cos to Jolka twoja wina.... ![]() u mnie obiado-kolacja bo mezus ma nocki, ale dzis juz ostatnia w tym tyg. |
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
no ciekawe czy to zdjecia ojca Madzi z Sosnowca jest prawdziwe, bo jesli tak to wiele wyjasnia i wowczas nie wierze ze nie ma on nic wspolnego z zabojstwem. jak ja nienawidze ogolnie tego wampirowego motywu ''zmierzchu'' i tych innych psychopatycznych filmow, ktore bija rekordy popularnosci, przeciez to jest takie idiotyczne ze brak slow.
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wole zeby maz zrobil pepkowke jak mnie nie bedzie, bo nie chce mi sie spotykac z zonami szwagrow (nienprzepadam za nimi). Na szczescie bedzie moja mama wiec maz bedzie sie pilnowal i nie padnie trupem w srodku imprezy.
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę a u mnie będą jutro :P o ile wredny tż czegoś nie wymyśli ![]() jesz ziemniaki do parówek w cieście ?
|
|
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba chce mi sie ziemniaczkow z kefirem:0 tylko ziemniakow nie chce mi sie obierac..hmmm
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też z każdym dniem czuję się większa i większa, ale co zrobię, dziecko przecież cały czas rośnie ![]() Noo ![]() Tak delikatnie, najlepiej jeszcze z zółtym serem Wiesz jakie to dobre! ![]() Cytat:
Za to ja nie ![]() a jeśli chodzi o mięso... Często je jadamy, w różnej postaci - dusozne, gotowane, smażone, pieczone... z makaronem, ryżem, kaszą, ziemniakami. W zależności co wymyślimy do jedzenia. Lubimy zapiekanki makaronowe. Cytat:
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2012-02-03 o 19:37 |
|||
|
|
|
#408 |
|
Gang Iren
|
A ja lody jem wlasnie-z kulkami czekoladowymi i polewa toffi
![]() Skoro juz tak o jedzeniu mowa
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
ale nam się kulinarnie zrobiło ... a ja robię próbę generalną przed tłustym czwartkiem
![]() pączkowo... dziś robię malutkie takie pączusie ... bo nie mam konfitury... potrenuję te paczusie i chyba w tym roku nie będe robiła pampuchów takich wielkich
|
|
|
|
#410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściowa mówiła, że z nim tak jest już od kilku lat bo kiedyś to jadł bardzo dużo, ale mówi że to chyba w wiekiem ogólnie mam męża dziwoląga i tyle. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
i keczup do tego |
|||
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
ja korzystam, że mojego męża nie ma i wystarczy mi 3 ziemniaczki.... a gdyby On się przysiadł, to musiałabym ze trzy razy tyle obrać...
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny cudne brzuszki na mailu
my planujemy pępkowe ,imprezke w ogrodzie dla znajomych , wierze ze TZ nie przyjdzie do glowy isc gdzies z kolegami i nas zostawic ja sie nie moge doczekac jak maluszek bedzie juz troszke wiekszy, jedna albo druga mama z nim zostanie a my z TZ pojdziemy na disco, napijemy sie winka a pozniej gorący sex ![]() obym tylko z nadmiaru wrazen zawału nie dostała![]() dziewczyny dobijacie mnie z tymi swoim wagami ja 32 tydzien i 16 kg na plusie, ale jak juz wiecie dzis postanowilam pozegnac sie ze slodyczami i gimnastykowac i nic slodkiego w ustach jeszcze nie mialam moim marzeniem jest nie przekroczyc tych 20.dziekuje wam dziewczyny za miłe slowa kubusewa ja tez kocham makarony , a zapomnialam ze moj TZ nie lubi jeszcze gołąbków, tłumaczy sie tym ze w wojsku go karmili tym czego teraz nie lubi i ma uraz. ![]() a z miesa najbardziej lubi golonke, nozki wieprzowe, rozne kosci do obgryzania ii udka z kurczaka. i tez go ucze jedzenia zup, tlumacz emu jakie to zdrowe i lekkie a ze on niby taki zwolennik zdrowego trybu zycia to czasem sie skusi
26.03.2012 Mateuszek 21.09.2014 Piotruś Edytowane przez tynka88 Czas edycji: 2012-02-03 o 19:45 |
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- a proszę bardzo - ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- mmmm skojarzyło mi sie z taką potrawą, która czasem robimy - podsmażona parówka zawinięta w naleśniku i na to ketchup, ew. żółty ser.. Mniam.. |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tak
![]() Cytat:
Jak jem z mężem to nawet 3 kg ziemniaków
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam talarki!
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
( a to dopiero 29 tydzień.. nie wiem dlaczego, w sumie nie jem jakichś ogromnych ilości.
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe... też tak miałam w pierwszym trymestrze i przed ciążą... teraz mi troszkę odebrało apetyt - tzn jem troszkę mniejsze ilości... no ale to chyba świadomość konsekwencji - mam okropną zgagę jak zjem za dużo i wtedy nic nie pomaga... więc wolę zjeść mniej |
|
|
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takze u mnie albo pieczone albo gotowane. |
|
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie oglądam Uwagę na TVN i całkiem dokładnie mówią o tej sprawie z Sosnowca.
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wiadomość od cottonpumy
Jest w szpitalu po furaginie przepisanym na bakterie zlapaly mnie straszne wymioty, troche sie odwodnilam i zostawili mnie na obserwacji. Prawdopodbnie jestem na ten furagin uczulona, wiec nie puszcza mnie do domu poki sie nie zmetabolizuje. czuje sie juz ok, troche slabo, odwodniona, senna. mala w szczytowej formie, duza i zdrowa, rozmiarowo na 30-31 tydzien, czyli o 2 wieksza niz terminowo, 1300 gramow slodkosci. Pozdrawia wszystkie ciężarówki Aguśce i pozostałym chorowitkom dodatkowo uściski.
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ale rosół uwielbiamy :P

( a to dopiero 29 tydzień.. nie wiem dlaczego, w sumie nie jem jakichś ogromnych ilości.