|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Kurcze, ja jakies mam mysli, że ona ja sprzedała... jej bedzie dobrze gdzie jest itp... |
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domciu i nadrabiam co pisałyście
córka po wizycie u lekarza - ma wirusa, generalnie dostała krople do nosa (jakieś ze sterydem), griprinosin (pomaga w walce z wirusami i uodparnia organizm) no i jeszcze claritine, sama już daję syropek, bo masakrycznie kaszle, wit. C i wapno ![]() Cytat:
widocznie pani w zusie wklepała z formularza dwie osoby i albo trezcia osoba była na drugiej stronie i już tego nie widziała albo ktoś jej przerwał i odłożyła wniosek i już nie sprawdział, że kogoś do kompa nie wklepała
|
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
... ale teraz już raczej wiemy, że powiększyła grono aniołków. Lekarz jakiś się wypowiadał, że od takiego upadku dzieciątko nie umiera. Pisałam Wam kiedyś, że Kaszka wypadła z łóżeczka, główką w dół na drewniany parkiet. Matko, myślałam że mi serce stanęło. Rentgen, tomografia a skończyło się na guzie, dziecko mi było podobne do jednorożca jakiś czas. Ale wtedy płakałam 3 dni. |
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór
z kawusią
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym pomyślałam, po tych słowach... Mnie czasami to aż trudno sobie wyobrazić, co niektórzy rodzice robią ze swoimi dziećmi.... To nie jest odosobniony przypadek...
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że zanim zarodek się nie zagnieździ nie robi się w mózgu test na bycie rodzicem, już na zawsze.
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Czepiasz się, że się czepiam, chcesz to się naprawdę przyczepię
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Z ubrankami to tak jak z kosmetykami...jednemu podpasują innemu nie... ![]() Moja Olka najbardziej upodobała sobie słowo d.u.p.a i coś często powtarza...ale przez ostatnie kilka dni nauczyła się mega dużo mówić...co chwile jestem na nowo w szoku ![]() Byłam z Ania o 15 po skierowanie na posiew, wróciłam do mamy po Olke przewijam ją...a tu krostki...pipulka, brzuch, plecy...i z powrotem do lekarki...ale się dziewczyna ze mnie śmiała...a Ola z ospą w domu będzie teraz siedzieć...2 tyg...jestem bardzo zdziwiona bo się spodziewałam że może to nastąpić, ale myślałam że Ania będzie pierwsza...mała ma prawie cały czas stan podgorączkowy a Ania śpi dziś u babci
|
|
|
|
|
#4659 |
|
w krainie snu i marzeń
|
o Matko! domyślam się, co przeżywałaś wtedy...
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Dajesz Musiak
|
|
|
|
|
#4661 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, moja kumpela pracuje jako"rodzina zastępcza" i opowiada, że te dzieci często są strasznie traktowane przez rodziców a i tak jeżdżą na spotkania z nimi, interesują się...
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Wam, że strasznie mi smutno z powodu tej Madzi ... nie potrafię tego opisać ... takie małe niewinne dziecko ... jak pokazują wcześniejsze błagania matki, by porywacz oddał dziecko, by ktoś ujawnił, że coś widział ... współczułam jej, a teraz takie rzeczy wychodzą i w sumie nie wiadomo jeszcze, jak to się na prawdę potoczyło ... niby ojciec jest wyeliminowany z tej całej afery, ale przytaczali, że wcześniej mówił, że tuż przed rzekomym porwaniem pomagał matce znieść wózek na dół i poszedł do sklepu ... a etraz się okazuje, że niby tragedia wydarzyła się w domu ... albo oboje kręcą, albo on nawet nie wiedział, że w wózku wynosi dziewczynkę, która już nie żyła ... chociaż dla mnie bardziej prawdopodbne w tej wersji by było, ze dziewczyna żyła tylko straciła przytomność ... chociaż ... analizując jaką ta matka miała 'zimną krew' by całą Polskę oszukiwać, by wymyslac porwanie by błagać o oddanie Madzi ... to wszystko biorę pod uwagę ... łącznie ze sprzedażą czy umyślym zabiciem ... nie podoba mi się tu też stwierdzenie, że ona zakopała dziecko ... po pierwsze ktoś by na pewno widział, bo kopanie i zakopywanie w zmarźniętej ziemi sekundy nie trwa i łatwe by to nie było, to jeszcze dochodzi do tego fakt, że wcześniej tego ciałka nikt nie znalazł, a przecież przeszukiwania byly ... sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć i jestem ciekawa rozwiązania sprawy oraz konsekwencji dla najbliższych ... wiem, że niestety takich tragedii, jak i gorszych, jest na świecie wiele, ale ta jest tak nagłościona ... człowiek się martwi, myśli, przejmuje ... a w większości przypadków się okazuje, że to jednak rodzice maczali palce ... Cytat:
![]() a Ania już miała?
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to już deneruje, że wszyscy znów wierzą tej"matce" Madzi mimo że już raz skłamała...jak widzę to dziecko takie śliczne to mi strasznie go żal i chcę wierzyć tak jak Jola że ta chora kobieta sprzedała dziecko komuś kto da mu szczeście...
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
nowe lakiery wszystkie sa piękne oprócz pomarańczowego
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te dzieci jakoś po latach się spotkały i jedna siostra powiedziała, że nie zamierza mieć z nimi kontaktu... |
|
|
|
|
|
#4668 |
|
w krainie snu i marzeń
|
wydaje mi się, że finał tej sprawy będzie zupełnie inny niż matka teraz opisuje...
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Taki mały off topic już 12 minut reklam na Władcy!
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję przeżyć ... trzeba by być na prawdę w gigantycznym szoku lub niespełna rozumu by od razu zakładać, że po upadku dziecko nie żyje i chcieć je ukryć itp. pierwszą normalną rzeczą jest od razu pomoc! czy to wezwanie pogotowia, czy krzyk na cała gębę 'pomocy', czy telefon do bliskiej osoby 'co robić', czy bieg do sąsiada by zawiózł do szpitala ... chyba każda z nas - mam, moglaby przytoczyć wydarzenie, ze bąbel się bardzo niefortunnie uderzył, upadł, spadł ... i każdej z nas reakcja była jednakowa - by pomóc/ratować dziecko ...
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie mi powiedzieć czy któraś z Was ma lub widziała naszyjnik Rylee - czy on jest taki bardziej złoty czy bardziej ciemny?
jak macie, to mam prośbę, żeby wrzuciła zdjęcie. piszę na głównym i tutaj, bo może nie wszystkie zaglądacie na główny
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
mi też ...
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3432 |
|
|
|
|
|
#4677 |
|
w krainie snu i marzeń
|
tak! jeśli upadek zdarzył się przypadkowo... a jeśli nie?
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dziwi mnie to że Ania nigdy ospy nie miała...najpierw jak mieszkaliśmy z teściami i rodzeństwem W...ospę miała jego siostra i brat- Ania się nie zaraziła...teraz przed feriami była w szkole właśnie"epidemia" i też sie nie zaraziła...choć kilka osób z jej klasy właśnie się leczy...a Ola ma z tymi dziećmi kontakt 10-15minu Ania cały dzien
Lekarka stwierdziła, że może Ania przeszła już ospe jak była mała, ale objawiła sie tylko np. 2-3 krostkami których mogliśmy nawet nie zauważyć...wszystko możliwe...pewnie okaze się na dniach...a ja mam nadzieje ze do środy nie zachoruje, bo tak się cieszy na te występy...
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja myslałam, że 54, poprzestawiało mi się... Czy to ważne? Martwię się o Was i tyle |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

ślub 2.06.2007
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012