|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Torba z psa jest fazowa
. Wygląda, jakby ktoś wziął psa, wypchał go i zrobił z niego torebkę . Nie wiem do czego taka torba, chyba tylko na jakąś imprezę o głupawym temacie, żeby było wesoło.W Niderlandach nie ma ZARY , to gdzie ja mam się lansić. Poza tym jestem gruba - brzuchata i nawet obcasów (to nic, że noszę je od wielkiego dzwonu) ubrać nie mogę, żeby się lansić w takiem europejskim mieście jak Rotterdam. A potem będę zwykłą mamuśką, a to już w ogóle zero lansu, bo przecie mega stars mają nianie od zajmowania się dziećmi a same robią karierę i się rozbijają po bankietach.. ech to życie szaraka. Dokleję sobie jeszcze królicze uszy i zaszyję się w swej norce . Też uwielbiam tekst: mówisz tak, bo mi zazdrościsz
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kubek termiczny również posiadam, a co Ty myślałaś? Taka feszynistka jak ja nie może się bez niego nigdzie pokazać. Tylko znajdę gdzieś moje huntery, w których chodzi cała śmietanka warszawska*, na nos założę ray bany, a mojego ipoda schowam do pokrowca mulberry i mogę iść zadać szyku ![]() *autentyczny cytat dziewczyny z mojej klasy
|
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Powaga?
![]() No tak 20 km od big city i już człowiek jet wieśniakiem na dodatek ślepym jak kret...
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale masz przynajmniej bliższą styczność z owym nabiałem, ja mam ponad 100km i czuję się tak mało światowa ;c |
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten tekst jest mega Cytat:
|
||
|
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) Z racji zawodu widuję co ci ludzie noszą no i nie są to gumowce
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciśnienie i napuszenie działa zjawiskowo
|
|
#1810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrząc na jakość rzeczy z tych sklepów - to raczej powód do dumy, a nie do wstydu ![]() Dwa miesiące temu kupiłam w asosie jedną żołtą sukienkę, która okazała się za duża i strasznie tandetna. Sprzedałam ją za 1/4 ceny.. Słyszałam, że buty z Deezee też nie grzeszą trwałością i jakością. Poza tym kojarzą mi się z lansowaniem na siłę - przejadły mi się już zdjęcia "doda w naszych butach!" lub "Honey w szpilkach z Deezee". |
|
|
|
|
#1812 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Powaliłaś mnie tym tekstem Ale skoro w kaloszach można się unosić, to zaraz wygrzebię moje vintagowe kaloszki, które mama kupiła 20 lat temu i mi oddała. Będzie podwójny lans, uniosę się wyżej |
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam, że teraz vintage jest modne... dobra, to ja zmieniam plany i zamiast hunterów znajdę stare relaksy mojej babci. Każdy hipster będzie mi zazdrościł.
|
|
|
|
#1815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak, koniecznie je wygrzeb- wiek kaloszy zupełnie nie jest ważny - najważniejsze, żeby były gumowe i choć trochę przypominały Huntery. to + 2000 do lansu. Wlaśnie znalazłam kilka "inspiracji" z czym nosić gumiaki : http://inmyworld-ciuchowo.blogspot.c...2/best-of.html Zastanawia mnie tylko jedno.. czy ta dziewczyna nie ma innych butów? Bo trochę nieaktualne to jej podsumowanie miesiąca
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie letnich wyprzedaży byłam w ZARZE i kupiłam sobie szorty. Ze względu na to, że szorty nie zajmowały duzo miejsca, pani zapakowała mi je w małą papierową torbę. Jak ktoś miał większe zakupy, to dostawał je w torbie reklamówce wyprzedażowej (nie papierowej). Zabrałam tyłek ze sklepu i pojechałam do drugiego. Tam nabyłam więcej rzeczy, więc dostałam reklamówkę nie papierową. Wychodząc ze sklepu miałam więc dwie zarowe torby - jedną papierową i drugą plastikową. Zatrzymałam się na ławeczce, żeby przepakować zakupy do jednej torby (nie będę z dwiema paradować). Obok siedziały dwie nastolatki. Jakie zrobiły oczy kiedy ja przełożyłam szorty z papierowej torby z logo ZARA do tej drugiej plastikowej, a potem tę papierową wyrzuciłm do kosza. To był dla nich szok. Mnie chciało się smiać
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to są niefutrzane futerka? Kurka, znowu do tyłu jestem...
|
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie później jak już sobie poszłaś wyjęły tę torbę z kosza, przecież taka okazja 2 razy się nie zdarza..
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-03 o 22:07 |
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Daj spokój
Pogniotłam ją wcześniej
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Świętokradztwo i barbarzyństwo w jednym
![]()
|
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
Jak mogłaś Pewnie później przez cały dzień przeklinały Cię w myślach..A swoją drogą też znam dziewczyny, które są gotowe zrobić za torbę zary dosłownie wszystko. Specjalnie czekają aż najzwyklejsze t-shirty zostaną przecenione na 19 zł i wtedy kupują 2 sztuki. Oczywiście osobno, żeby dostać 2 torby.. Choć mam wrażenie, że teraz lans torbą z zary już nie działa. Modne stały się za to torby innych marek..
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I na dodatek pogniotłaś? To niewybaczalne, wyznawczynie kultu Zary już dawno by Cię na stosie spaliły za świętokradztwo
|
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle, to nie rozumiem dziewczyn, które noszą takie zdarte, pogniecione torby z zary i mają tam sama nie wiem co, książki, jedzenie? Ja te papierowe torby wyrzucam i tyle, zostawiam tylko plastikowe.
||
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze ja też popełnię pewnie świętokradztwo - Doda to wiem a kto to jest HONEY???
|
|
|
|
#1826 | ||
|
Raczkowanie
|
Wszystkich zaropodobnych - ostatnio chyba najpopularniejsze jest Masimmo Dutti. Dają tam takie naprawdę solidne papierowe torby, którymi można się później lansować przez co najmniej 5 lat
Tak więc warto zainwestować w choć jedną rzecz z przeceny.. Cytat:
![]() Cytat:
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-03 o 22:24 |
||
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy jakiś deszczyk i torba rozmaka. Jak się nie mieszczę w zwykłą torebkę, to resztę rzeczy pakuję zawsze do materiałowej torby.
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-02-03 o 22:39 |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam jej blog. OK - skoro jest gwiazdą w Bravo to dlatego nic o niej nie wiem. Na szczęście u mnie w domu jest zakaz głupawych gazetek
|
|
|
|
|
#1830 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 5 (0 użytkowników i 5 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

. Wygląda, jakby ktoś wziął psa, wypchał go i zrobił z niego torebkę
. Nie wiem do czego taka torba, chyba tylko na jakąś imprezę o głupawym temacie, żeby było wesoło.
, to gdzie ja mam się lansić. Poza tym jestem gruba - brzuchata i nawet obcasów (to nic, że noszę je od wielkiego dzwonu) ubrać nie mogę, żeby się lansić w takiem europejskim mieście jak Rotterdam. A potem będę zwykłą mamuśką, a to już w ogóle zero lansu, bo przecie mega stars mają nianie od zajmowania się dziećmi a same robią karierę i się rozbijają po bankietach.. ech to życie szaraka. Dokleję sobie jeszcze królicze uszy i zaszyję się w swej norce

Patrząc na jakość rzeczy z tych sklepów - to raczej powód do dumy, a nie do wstydu 
Powaliłaś mnie tym tekstem