Katalogi Avonu - Strona 585 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-05, 18:26   #17521
majula
Zakorzenienie

Dot.: Katalogi Avonu

Ale sie ciesze ze katalog juz bedzie w piatek
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 18:28   #17522
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Wrzuci ktoś skany z katalogu 03 ? ładnie prosze
Katalog 03 bedzie w piatek nikt go nie ma wczesniej niz okregi prognuzujace wiec cierpliowsci
Stary 2006-12-05, 18:40   #17523
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
się zaczyna

A czy kiedyś "ktoś" je ukrywał?!

Przestańcie zadawać w kółko to pytanie, zawsze katalog jest tu wrzucany najszybciej jak to tylko możliwe.

Na dodatek parę postów wcześnie kilka razy pisano, że pojawi się w PIĄTEK
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 18:49   #17524
lemoorka
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3205472]

wycofują przecież [/quote]

Wiem,że wycofuja Dlatego chce sobie zamówić

Cytat:
Spokojnie starczy dla wszytskich

Pozdrawiam L.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:12   #17525
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
się zaczyna

A czy kiedyś "ktoś" je ukrywał?!

Przestańcie zadawać w kółko to pytanie, zawsze katalog jest tu wrzucany najszybciej jak to tylko możliwe.

Na dodatek parę postów wcześnie kilka razy pisano, że pojawi się w PIĄTEK
no dobrze, ale po co te nerwy?? czy to jest powrót aby odrazu mieć jakieś pretensje?? tak trudno napisać to milej?? sorki bardzo, ale jestem nowa i NIESTETY ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich postów;/ i miło że na tym forum są również miłe osoby..
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:15   #17526
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Katalog 03 bedzie w piatek nikt go nie ma wczesniej niz okregi prognuzujace wiec cierpliowsci
skąd Wy wszyscy macie tak szybko katalogi?? moja konsultantka dała mi dopiero katalog 01, w necie obejrzałam katalog 02 a teraz już nawet będzie 03
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:16   #17527
majula
Zakorzenienie

Byłam u siebie w biurze dzisaj i maja bardzo malo nosowsci z 02 nic innego nie widzialm niz z 02 widzialm ta torebke czarna do crystal aure taka sobie no i widzialam a nawet czulam ta nowa wode meska bardzo swiezy zapach nie mdly nie z takich ciezkich zapachow jak dla mnie niestety nie bylo tego nowego zapachu dla kobiet ;( a szkoda pozdrawiam
Stary 2006-12-05, 19:19   #17528
majula
Zakorzenienie

Cytat:
skąd Wy wszyscy macie tak szybko katalogi?? moja konsultantka dała mi dopiero katalog 01, w necie obejrzałam katalog 02 a teraz już nawet będzie 03
Jest kilka okregow ktore maja wczesniej katalogi (prognuzujace, tredujace jak zwal tak zwal) i one, dobre dziewczynki umieszcaja tutaj fotki ja te zmam 01 jak wiekoszosc Polski i przewaznie nastepnu ukazuje sie z a4 tyg od wczesniejszego teraz jest pomieszane bo terminy pozmieniali na swieta
Stary 2006-12-05, 19:20   #17529
dori19851
Raczkowanie

troche się przechwaliłam, sprawdziłam i okazało się, że akurat nie mam próbek podkładu rozświetlajaco - antystresowego, tylko innych
zrobiłam zdjęcia na dłoni, troche nie te światło, za pózno sie wziełam za robienie zdjęć, ale jak obiecałam, że dziś wrzucę, wiec postanowiłam zrobić w takim świetle jakie akurat jest
po lewej stronie od pomarańczowej kreski jest rozmazany podkład rozświetlająco - antystresowy odcień WARMEST BEIGE.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ABCD0014.JPG (53,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ABCD0012.JPG (68,4 KB, 30 załadowań)
dori19851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:21   #17530
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Avon odpisał:

W nawiązaniu do Pani prośby podajemy przewidywane terminy dostępności wspomnianych produktów:

szkatułka Ella Ballerina - 08.12
zestaw Midnight - 06.12
zestaw miniaturek Naturals - 07.12
rękawiczki - 08.12

będę ich od 8.12 molestować mailami o przysłanie mi braków w paczce na ich koszt. a co tam
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:25   #17531
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Zapomniałam Dostałam swój kremik środziemnomorski z oliwka i tu nastapiło moje zdziwienie, kremik jest biały, a nie zielony jak na zdjęciu? CZy Wy tez taki macie???
Bo ten krem JEST biały. To zielone na zdjęciu w katalogu to scrub.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:30   #17532
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
Avon odpisał:

W nawiązaniu do Pani prośby podajemy przewidywane terminy dostępności wspomnianych produktów:

zestaw Midnight - 06.12
rękawiczki - 08.12

będę ich od 8.12 molestować mailami o przysłanie mi braków w paczce na ich koszt. a co tam
WOW nie wiedzialam ze miniaturki sa juz w brakach heh molestuj molestuj
Stary 2006-12-05, 19:36   #17533
Elwinga
Rozeznanie

Cytat:
no dobrze, ale po co te nerwy?? czy to jest powrót aby odrazu mieć jakieś pretensje?? tak trudno napisać to milej?? sorki bardzo, ale jestem nowa i NIESTETY ale nie zdążyłam przeczytać wszystkich postów;/ i miło że na tym forum są również miłe osoby..
Teoretycznie masz rację.

W praktyce natomiast jest tak, że tuż przed umieszczeniem nowego katalogu pojawia się wysyp próśb o skan, a tuż po jego umieszczeniu - o wysłanie na maila. Jedne i drugie pochodzą od osób, które (najczęściej) nie tylko nie czytają całego wątku (zgadzam się, jest długi, można nie mieć czasu), ale także nie zadają sobie trudu przejrzenia ostatnich 3-4 stron z najbardziej aktualnymi wiadomościami (a to już takie czasochłonne nie jest). Trudno się dziwić, że stałe bywalczynie wątku zieją (czasami) ogniem, bo to się powtarza regularnie co kilka tygodni. Jak tu trochę pobędziesz, to sama zobaczysz.
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:39   #17534
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Napisane przez Aga21Aga
A wracając do braków... miała może któraś z Was w brakach rozświetlające perełki? ( kat.1)

zauważyłam, że na forum ktoś nie miał perełek rozświetlających
Re: Braki 01/2007
Autor: nicoletta771
Data: 04.12.06, 22:29

U mnie w brakach:
-zestaw miniaturek Naturals
-woda Midnight z zestawem do wina
-rękawiczki z zestawu
-żel do golenia z zestawu
-perełki rozświetlające

A mam pytanko do Was dziewczynki, czy mogła bym zamówic sobie u swojej konsultantki próbki 2 zapachów wód perfumowanych (dwóch różnych)? ... jeśli tak to czy można pojendej próbce z każdego zapachu i po ile wówczas próbka by mnie kosztowała. Bo przymierzam się do dwóch zapachów jeden dla siebie drugi dla mamy ale chciała bym tak spryskac się próbką i w pełni zobaczyć czy zapach będzie nam odpowiadał mam na myśli surrender dla niej i Blue Rish dla niej
jeślii zależy ci na jednej próbce konsultantka powinna ci ją po prostu daćjeśli moje klientki są zainteresowane jakimś zapachem zawsze załatwiam im próbkę
Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
odpowiadałam ci wcześniej że nowe kolorki będe miała 06.12

przeoczyłam post...
ale ślicznie dziękuję czekam z niecierpliwością
już jutro je będe miała
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ja wypełniłam tą ankietę a pytanie o dywizję pominęłam -gdyż nie mam zielonego pojęcia do jakiej dywizji należy mój okręg
ja zrobiłam tak samo
Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to w brakach mam tylko to czego nie miałam czyli standardowo r.ekawiczki no i te perełki a tak poza tym jak na 50 pozycji wszystko przyjdzie i nawet szlafroczek mam zafakturowany a w prezencie dają konturówkę do powiek Majestic Plum <którą posiadam juz> i torbę Pin Up Girls...
miłego dnia wam życzę
Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Okręgi trendujące zawsze mają prezent...

A wogóle to mam już fakturę z 2 ... nie ma moich kochanych Faraway... cholera... A alternatywny żel pod oczy.
A wogóle to za złożenia za min. 150 zł w 2 też jest prezent dla wszystkich kojący krem z ekstraktem miodli indyjskiej z linii Avon Solutions.

Edit: ach... katalog już w piątek! ! !

ja też chcę preenty
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3204176]mam podgląd fakturki i nie mam braków (oprócz rękawiczek)
napisałam do nich wczoraj maila i mi odpisali, że przyślą na własny koszt te rękawiczki!! mam się z nimi skontaktować ok 8.12
gratulacje!!!
Cytat:

po pierwsze nie dziw się że jesteśmy przewrażliwione-zresztą jeśli zostaniesz na naszym forum przekonasz się co się dzieje kiedy zbliża się nowy katalog- co drugi post to coś w rodzaju-"wyślijcie mi katalog"-i tu podawany jest mail-kilkadziesuiąt stron jest zawalonych takimi postami mimo, że dwie strony wcześniej są skany a dziewczyne mają w podpisach linki do ściągnięcia:mad ::rol leyes:
A co do tego, że nie doczytałaś że katalog będzie wcześniej...wybacz ale ta inforacja jest jakieś 2,4 strony wcześniej-to chyba nie problem przeczytać te kilka postów wchodząc na nowy wątek-przecież trzeba się zorientwać o czym w danej chwili jest mowa
Nie wymagaj też jakiejść super uprzejmości kiedy twoj pierwszy post na forum to-"może ktoś wrzucić katalog?"-a nie pomyślałaś, że warto by się przywitać, przedstawić itp?
Jeśli Ty będziesz miła i będziesz przestrzegać zasad na forum to inni będą mili dla ciebie-my naprawdę cieszymy się kiedy dołancza(dołącza?-nigdy nie wiem jak to napisać) do nas ktoś nowyi chętnie wymieniami się informacjami, wrażeniami itd.
Ja osobiście witam Cię serdecznie i mam nadzieje, że moja tyrada Cię nie obraziła. Nie chę po prostu że byś źle o nas myślała, oraz chcę żebyś nas(i wszelkie zasady)zrozumiała i polubiła ten wątek

No dobra popisałam trochę a teraz wchodzę na strnkę avonu obejrzeć podgląd fakturki-trzymajcie kciuki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 19:50   #17535
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Wielka szkoda,ze watek stracil kameralny charakter ale takie zycie-wszystko idzie do przodu,na cale szczescie zostalo grono Wizazanek,ktore nie zagladaja tutaj jedynie w celu dostania nowego katalogu poniewaz warto wiedziec i pamietac,ze nie tylko TO mial na celu ten watek.
Druga sprawa jest fakt,ze nawet jezeli jest ktos nowy to...istnieje wyszukiwarka oraz sortowanie watku,wiec nawet nie majac czasu ani ochoty na czytanie wszystkiego mozna znalezc info,ktore Nas interesuje chyba ze,temat nie zostal poruszony-ale to juz inna kwestia

Aby sympatia byla obupolna i zachowane zdrowe relacje wystarczy odrobina dobrej woli,nie tylko po stronie odbiorcy
Stary 2006-12-05, 19:55   #17536
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
jeślii zależy ci na jednej próbce konsultantka powinna ci ją po prostu daćjeśli moje klientki są zainteresowane jakimś zapachem zawsze załatwiam im próbkę
widze, że całkiem sympatycznie podchodzisz do potrzeb swoich klientek- to się chwali z tymi próbkami, to wsumie dobry sposób na zapoznanie się z zapachem, nic musze porozmawiać z swoją konsultantką, zobaczę wtedy jak sytuacja w moim prypadku będzie wyglądała, może będe mogła od niej odkupić 2 próbeczki w tym każda o innym zapachu

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 20:00   #17537
Wtajemniczenie

Sprawdziłam fakturkę i-na 88 produktów w brakach mam złosisty cień do powiek pinki peach oraz jakś dziwna sprawa z zestawem ze str 2,3-na fakturce jest"zestaw...cena 45,90 bezpłatny" i przy cenach zerawydaje mi się że w takim razie nie przyjdzie ale może jakimś cudem go dostanę
Za to przyjdzie mleczko sake, szlafroczek, zaległa celebre, pur blanca, puder CT-myślę że i tak dobrze poszło
Stary 2006-12-05, 20:01   #17538
asia_z
Zakorzenienie

Hexxanko, bardzo dobrze powiedziane (napisane)
Stary 2006-12-05, 20:06   #17539
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawdziłam fakturkę i-na 88 produktów w brakach mam złosisty cień do powiek pinki peach oraz jakś dziwna sprawa z zestawem ze str 2,3-na fakturce jest"zestaw...cena 45,90 bezpłatny" i przy cenach zerawydaje mi się że w takim razie nie przyjdzie ale może jakimś cudem go dostanę
Za to przyjdzie mleczko sake, szlafroczek, zaległa celebre, pur blanca, puder CT-myślę że i tak dobrze poszło
AAAAAAAAA!!! Czemu akurat Pinky Peach????
Stary 2006-12-05, 20:06   #17540
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Wielka szkoda,ze watek stracil kameralny charakter ale takie zycie-wszystko idzie do przodu,na cale szczescie zostalo grono Wizazanek,ktore nie zagladaja tutaj jedynie w celu dostania nowego katalogu poniewaz warto wiedziec i pamietac,ze nie tylko TO mial na celu ten watek.
Druga sprawa jest fakt,ze nawet jezeli jest ktos nowy to...istnieje wyszukiwarka oraz sortowanie watku,wiec nawet nie majac czasu ani ochoty na czytanie wszystkiego mozna znalezc info,ktore Nas interesuje chyba ze,temat nie zostal poruszony-ale to juz inna kwestia

Aby sympatia byla obupolna i zachowane zdrowe relacje wystarczy odrobina dobrej woli,nie tylko po stronie odbiorcy
jaka szkoda, że nie umiem tak dyplomatycznie

PS no to już wiemy, co wywołuje agresję u rzyraf
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 20:09   #17541
MagdaP
Zadomowienie

Wlasnie wyedytowalam po raz kolejny zamówienie. Troche zaszalalam (a niby mialam oszczedzac na k02). Na razie wzielam m.in. demo be sensual i wieczorowa narzutke

Edytowane przez MagdaP
Czas edycji: 2006-12-05 o 20:14 Powód: brak pl-ogonkow
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 20:13   #17542
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

spójrzcie co znlazłam na allegro dla zainteresowanych odcieniami złociście połyskującego cienia do powiek znalazłam odcienie
Powder Pink http://allegro.pl/item147132406_cien...ylka_3_50.html
Icy http://allegro.pl/item146779202_poly...eski_avon.html
Plum
http://allegro.pl/item146779321_poly...iwka_avon.html
SUNSHINE
http://allegro.pl/item146779980_cien...ylka_3_50.html

ponadto NASZYJNIK ETHEREAL
http://allegro.pl/item147753970_piek...real_avon.html

ozdoby świąteczne
http://allegro.pl/item146783258_slic...ie_tylko_.html
http://allegro.pl/item146783105_slic...ie_tylko_.html
http://allegro.pl/item146782938_slic...ie_tylko_.html

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 20:16   #17543
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Hexxanko, bardzo dobrze powiedziane (napisane)
Dziekuje

Cytat:

Kochana Rzyrafko,wierz mi,ze przyslowiowy scyzoryk otwiera mi sie w kieszeni bardzo czesto i na usta cisna przeklenstwa kiedy widze,co dzieje sie czasami na Forum(i nie tylko) ale....to juz skrzywienie zawodowe by wyrazic opinie bez personalnych wycieczek,choc to bardzo trudne.

Glowa do gory bo pozniej bedzie,ze zupa za slona

I czekamy na katalog
Stary 2006-12-05, 20:17   #17544
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
mi się bardziej podoba Treselle co do trwałości, to oba są tak samo trwałe siostra kiedyś używała LBD i jej swetry długo pachniały perfumkami, a ja mam teraz to samo z Treselle
To juz teraz sama nie wiem ktory wybrac!!!
Stary 2006-12-05, 20:23   #17545
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Któraś z Wizażanek pytała o torbie ze Spa...ja ją będę miała w piątek..tak więc opisze wrażenia choć niestety bez fotek zamawiała ją sąsiadka..ale dokładnie obczaję i zdam Wam relację
pozdrawiam
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 21:08   #17546
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ten krem co dają z ekstraktem miodli indyjskiej to chyba juz kiedyś był w katalogu i chyba teraz w ofercie netto go widziałam nieprawdaż ....
On jest teraz w ofercie netto za 8.90..moja mama se go zamówiła..a ja czytam komunikat i w Panoramie i gdzieś tam jeszcze że beda go dodawali w zamówieniach w K02 To moja mama bedzie miała 2 sztuk ialbo komus innemu sprzedamy

Ktoś tu wcześniej był zainteresowany pędzlem z Ct tym czerwonym ...o to co znalazłam http://allegro.pl/item147159402_rozo...udru_avon.html
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 21:11   #17547
dori19851
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
Avon odpisał:

zestaw Midnight - 06.12
rękawiczki - 08.12

wydaje mi się, że nie bedzie z dostarczeniem paczki, żadnych problemów.
Ja miałam w tamtym roku taką sytuację, nie przysyłali mi zestawu upominkowego Arabian Glow ( 5 sztuk) i na świeta mi nie przysłali bo ciągle był w brakach, tylko dziwnym trafem jak sie zezłosciłam, zadzwoniłam i kazałam im przysłać na ich koszt to znależli te zestawy ( i nie były w brakach ).Powiedziałm im, że ja juz nie będe składała zamówień do świąt a te braki chcę dostać.No i mi przysłali na swój koszt.
jagoda48 zadzwon do nich i powiec im, że masz nadzieję, ze otrzymasz te braki przed swiętami , że Ci przyślą na swój koszt, bo nie wyobrażasz sobie, że znów z ich winy musisz się tłumaczyć klijentkom a tym bardziej przed swietami, kiedy to klijentki czekają na zamówienia ( bo są to prezenty dla bliskich ) . zobaczysz, że Ci dostarczą
dori19851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 21:18   #17548
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
AAAAAAAAA!!! Czemu akurat Pinky Peach????
no niestetyw 13 go dostałam
Cytat:

dzięki za linki
Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
To juz teraz sama nie wiem ktory wybrac!!!
ja głosuje na Tressele

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
On jest teraz w ofercie netto za 8.90..moja mama se go zamówiła..a ja czytam komunikat i w Panoramie i gdzieś tam jeszcze że beda go dodawali w zamówieniach w K02 To moja mama bedzie miała 2 sztuk ialbo komus innemu sprzedamy

Ktoś tu wcześniej był zainteresowany pędzlem z Ct tym czerwonym ...o to co znalazłam http://allegro.pl/item147159402_rozo...udru_avon.html
skoro masz Panoramę to masz już paczuszkę z k01?co ciekawego jeszcze piszą?

Mała poprawka-jest zestawrozbili g na części i nie zauważyłamciekai mnie czemu nie rzbili na części zestawu Angeles Resultsjest wpisany jako całość
Nadal w brakach elegancka paletka cienioj klientka nie będzie zadowolonazaraz napiszę maila do tych jełopów avonowskich()że mają mi ją przesłać w trybie natychmiastowym(a co się będę..)
Stary 2006-12-05, 21:20   #17549
majula
Zakorzenienie

[quote=Vanilla;3205946]jeślii zależy ci na jednej próbce konsultantka powinna ci ją po prostu daćjeśli moje klientki są zainteresowane jakimś zapachem zawsze załatwiam im próbkę
Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
już jutro je będe miała

ja zrobiłam tak samo

ja też chcę preenty

gratulacje!!!

po pierwsze nie dziw się że jesteśmy przewrażliwione-zresztą jeśli zostaniesz na naszym forum przekonasz się co się dzieje kiedy zbliża się nowy katalog- co drugi post to coś w rodzaju-"wyślijcie mi katalog"-i tu podawany jest mail-kilkadziesuiąt stron jest zawalonych takimi postami mimo, że dwie strony wcześniej są skany a dziewczyne mają w podpisach linki do ściągnięcia:mad ::rol leyes:
A co do tego, że nie doczytałaś że katalog będzie wcześniej...wybacz ale ta inforacja jest jakieś 2,4 strony wcześniej-to chyba nie problem przeczytać te kilka postów wchodząc na nowy wątek-przecież trzeba się zorientwać o czym w danej chwili jest mowa
Nie wymagaj też jakiejść super uprzejmości kiedy twoj pierwszy post na forum to-"może ktoś wrzucić katalog?"-a nie pomyślałaś, że warto by się przywitać, przedstawić itp?
Jeśli Ty będziesz miła i będziesz przestrzegać zasad na forum to inni będą mili dla ciebie-my naprawdę cieszymy się kiedy dołancza(dołącza?-nigdy nie wiem jak to napisać) do nas ktoś nowyi chętnie wymieniami się informacjami, wrażeniami itd.
Ja osobiście witam Cię serdecznie i mam nadzieje, że moja tyrada Cię nie obraziła. Nie chę po prostu że byś źle o nas myślała, oraz chcę żebyś nas(i wszelkie zasady)zrozumiała i polubiła ten wątek

No dobra popisałam trochę a teraz wchodzę na strnkę avonu obejrzeć podgląd fakturki-trzymajcie kciuki
Cytat:

Cytat:

Cytat:
Dziekuje

Kochana Rzyrafko,wierz mi,ze przyslowiowy scyzoryk otwiera mi sie w kieszeni bardzo czesto i na usta cisna przeklenstwa kiedy widze,co dzieje sie czasami na Forum(i nie tylko) ale....to juz skrzywienie zawodowe by wyrazic opinie bez personalnych wycieczek,choc to bardzo trudne.

Glowa do gory bo pozniej bedzie,ze zupa za slona

I czekamy na katalog
popieram Wasze wypowiedzi ja jestem mila i ktos powie cieprliwa ale tez mam granice wytrzymalosci ale ostatnio zauwarzylam ze nie ma tej ilosci postow o podeslijcie mi nowy katalog
Stary 2006-12-05, 21:26   #17550
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Zadałaś w dwóch postach pytanie o scan katalogu 03. Już za pierwszym razem otrzymałaś na nie odpowiedź i jest ona na tej stronie, od której zaczełaś udzielać się w tym wątku więc zbytecznym jest czytanie go w całości.
Stałe bywalczynie tego wątku są bez wyjątków miłe i pomocne, w każdym razie ja na swoje pytania zawsze uzyskuję odpowiedź, tylko czasem trzeba wykazać się dozą cierpliwości, a nie wszystko zaraz i teraz.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości