|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
Cytat:
. Brałam pod uwagę jeszcze drugą opcję, że może mam jakiś dziwny gust i tylko mi się podobają . Jejku jak się cieszę, że może będę ich posiadaczką![]() ![]() : D![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia marynarki brzoskwiniowej, mnie coraz bardziej się podoba
. Ciekawy ma kolor, na wiosnę pewnie idealny. Przy okazji, dwa sweterki z wycięciem na plecach, którego nie byłam w stanie sama sfotografować z tyłu . Wczoraj kupiłam też czarną sukienkę z ozdabianym kołnierzykiem. Urzekła mnie jej prostota. Tylko zastanawiam się, czy nie jest zbyt infantylna? Wyglądam na mniej lat, niż mam w rzeczywistości i zastanawiam się, czy nie odbieram sobie jeszcze kilku lat tą sukienką?
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
I sukienka na mnie.
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dresiara cudowna Anies a co z jej jakością? Sweterki też bardzo ładne.pojawiły się nowości na stronie, coś czuje że w tym sezonie to zbankrutuje
|
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze pisz jak cos, ja blisko nie mam tez niestety ale po cos konkretnego moge jechac, akurat te buty tez musze miec na 10000% jutro jak mi samochod odpali to moze podjade do stolicy
|
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakość mogłaby być zdecydowanie lepsza, ale kolor rekompensuje wszystko. Prezentuje się świetnie. Tak samo ten miętowy sweterek. Kolor tej wiosny.Fason sukienki nie odejmuje Ci lat. Wyglądasz uroczo,ale sukienka to chyba nie mój gust. Jak dla mnie infantylna. Wolę klasyczne czarne.Ale jeżeli Ty się czujesz w niej tak jak wyglądasz (czyt. świetnie), nie widzę problemu.
|
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolor jest świetny tylko szkoda że marynarka to praktycznie sama wiskoza sweterki też swietne
|
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
pięknie wyglądasz we wszystkim (jak zwykle
sukienka czarna bardzo ładna - śmiało możesz ją zostawić - według mnie nie wygląda infantylnie, może gdyby była w jakimś landrynkowym kolorze to tak, ale w czerni spoko
|
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale z platformami może wyglądać ciekawie. Podoba mi się jej prostota, kołnierzyki też zaczęły mnie kręcić Cytat:
, odnośnie sukienki jestem bardziej na tak, niż nie. Jakość marynarki kiepska, choć materiał wygląda porządniej od miętowej. Tak jak Mariah pisała, to zasługa koloru, jest ciemniejszy. Miałam szarą dresiarę ze starszej kolekcji, jej jakość naprawdę była ok, materiał wydawał się być sztywniejszy. Boję się, że brzoskwiniowa nie przetrwa prania. A i co ważne, w brzoskwiniowej nie zostało wyświecone miejsce po klipsie, w miętowej tak.
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka mniej mi się podoba, ale na Tobie i tak wygląda rewelacyjnie. Wiem, że temat już się na pewno przewinął ale w jakiej cenie są sweterki? |
|
|
|
|
|
#2472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo zdecydowałam się ją zostawić. Wczoraj wahałam się mocno. Miętowy sweterek zdecydowanie przypadł mi do gustu, przyjemny odcień Dziękuję , w sukience czuję się dobrze. Podoba mi się Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Sweterki w cenie 79 zł.
|
|
|
#2473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Najpiękniej Ci w sukience i miętowym sweterku
|
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedno pytanie, czy te wycięcia z tyłu są na tyle głębokie, że widać zapięcie od biustonosza? |
|
|
|
|
#2475 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jesteś prześliczna zazdroszczę![]() szczególnie urzekł mnie miętowy sweterek
|
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba to miała na celu, bo jakosć pozostawia wiele do życzenia. Rozumiem, wydawałoby się,że kołnierzyk odejmie Ci lat. Ale fason sukienki jest specyficzny i rzeczywiście lat Ci nic a nic nie odejmuje. Bez obaw, śmiało ją zostaw. Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2012-02-04 o 13:27 |
|
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też ostatnio zaczęły mi się podobać kołnierzyki . Cytat:
![]() Kolory brzoskwiniowy i kanarkowy owładnęły moim sercem w tym sezonie |
||
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
anies5 czy tą brzoskwiniową marynarkę może normalnie prać, czy tylko pranie chemiczne??
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Konto usunięte
|
widział ktoś może w krakowskiej sweterki anies?
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DROP%2BOPENING nie chcę jechać na marne ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
oj i mi sie bardzo podoba
czy gdzies w centrum Warszawy w Zarach mietowy sweterek sie znajdzie? ciekawa jestem jak z rozmiarami... nosze najczesciej S w zarze, ale chyba M bedzie lepsze do takiego sweterka tym bardziej przy wiekszym biuscie, moze ktos doradzic? niestety prawdopodobnie kolezanka mi go kupi wiec tak w ciemno troche musze wybrac
|
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy pojawiły się już te bluzki?
|
|
|
|
#2485 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak czulam dziewczyny, dzieki serdeczne za wskazowki (bo hitem juz chyba jest:P)Anies, powinnas prezentować ubrania na stronie zary we wszystkim wygladasz bardzo ladnie
|
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Anies, zostaw sukienkę, bardzo pasuje do makijażu i fryzury, jakie masz na zdjęciu, tak ala lata 60'te
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw. Kręciłaś włosy czy takie pofalowane są naturalne ? |
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;32060938]widział ktoś może w krakowskiej sweterki anies?
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DROP%2BOPENING nie chcę jechać na marne ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Nie wiem jak w Krakowskiej ale w Plazie i było ich dużo we wszystkich kolorach. Ja byłam rano i wszystkiego było jeszcze sporo nawet dużo rzeczy przecenionych. Nie widziałam za to tych sukienek które ma anies, a szkoda bo chciałam zobaczyć je w realu. Anies myślisz że ta pudrowa nadawałaby się na wesele? Edytowane przez Magda__G Czas edycji: 2012-02-04 o 15:16 |
|
|
|
|
#2490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

. Brałam pod uwagę jeszcze drugą opcję, że może mam jakiś dziwny gust i tylko mi się podobają
. Jejku jak się cieszę, że może będę ich posiadaczką

.
Anies a co z jej jakością? Sweterki też bardzo ładne.

kolor jest świetny tylko szkoda że marynarka to praktycznie sama wiskoza
sweterki też swietne
, odnośnie sukienki jestem bardziej na tak, niż nie. Jakość marynarki kiepska, choć materiał wygląda porządniej od miętowej. Tak jak Mariah pisała, to zasługa koloru, jest ciemniejszy. Miałam szarą dresiarę ze starszej kolekcji, jej jakość naprawdę była ok, materiał wydawał się być sztywniejszy. Boję się, że brzoskwiniowa nie przetrwa prania. A i co ważne, w brzoskwiniowej nie zostało wyświecone miejsce po klipsie, w miętowej tak.

, bo zdecydowałam się ją zostawić. Wczoraj wahałam się mocno.