|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Wczoraj zamawiałam z kat 2 i czegoś tu nie rozumiem spełniłam warunki na motywacyjny w 1 jak i w 2 i niestety nie mam zestawu SSS. Myślałam że przyjdzie z paczką w katalogu drugim a w drugim mam ale zestaw Naturals na fakturze i teraz nie wiem czy dostane sss. Czy jak zadzwonię to doślą mi czy już raczej na to nie mogę liczyć??
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam do ciebie pytanie jeszcze, wyślę ci priv
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#34 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, albo ja nie widze albo nie ma. Powiedzcie mi czy w katalogu 03/2012 moge gdzies znalezc "Solutions a.m. Total Radiance SPF15, 10ml) ?? dostane gdzies?? Kolezanka mamy z pracy dała jej karteczke, a ja w katalogu czegos takiego nie widze
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Z tych nowych lakierów to na pewno biorę: niebieski, błękitny-lodowy i pomarańczowy. Różowego i fioletowego nie biorę, bo mam bardzo podobne odcienie tych kolorów.
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy o tym samym piszemy.. ja mam na myśli coć co się nazywa aplkiator do pudru w pudełku, i to jest same futerko do miziania bez pudru żadnego
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
moje klientki są jakieś nienormalne... rozdałam im katalogi w czwartek no i w czwartek i dzisiaj dostałam pierwsze zamówienia z 3 a teraz mi piszą na kiedy będzie zamówienie i czy nie da się przyśpieszyć bo one nie mogą doczekać się czegoś tam.... ja nie wiem.... niedługo zaczne im rozdawać w dniu kiedy katalog dany się zacznie bo mnie wykończą....
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#42 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Mi też
Kiedy składacie zamówienia z 03? i przypominajcie w nowym wątku co dla siebie bierzecie,a co najczęściej biorą klientki
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Ja z dwójeczki jeszcze dobijam jutro zamówieniem na stówkę
i nie dość że dostanę tusz za 1zł to za zarobione pieniażki biorę sobie naszyjnik charmaine. ![]() A z trójeczki wstępnie biorę - wodę IM plus wisiorek plus kolczyki i FAE - kuszą mnie parasolki z minikatalogu i kolczyki barcelona - miodowy żel pod prysznic z Naturalsa - okulary Berry ale najpierw obejrzę i przymierzę je COKu Mam już zamówienie na jedną IM, ChL Rouge, sprzecik z kółkiem z minikatalogu. Stała klientka zapowiedziała że coś weźmie z Anew, więc nie narzekam. Ogólnie dobry termin rozpoczęcia ma katalog, bo od 9 a sporo moich klientek ma wypłaty 10tego
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat była przy mnie moja KK i stwierdziła to samo (ze jest różowa). Chyba muszę ją jednak kupić i przetestować na ustach
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam to samo napisać.
![]() Dokładnie tego kremu nie widzialam, i podejrzewam, że będzie problem z dostaniem go, bo już tej serii w katalogu nie ma od czerwca zeszłego roku.
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomadka nie odpada, bo ciemna jest ![]() a ta morelowa ... podoba mi się na tym blogu, ale Tonia ją widziała i stwierdziła, że różowa ... Cytat:
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szok, szok, szok...... |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może nie miałaś odpowiedniej kwoty?? |
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na katalogowym jest zdjęcie
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na K3 to jeszcze spłyną, na razie mam tylko kilka zamówień i o dziwo króluje seria CT, z której raczej rzadko coś sprzedaję i się zastanawiam czy klientki będą zadowolone(choć w sumie np. szminki z CT często sprzedaję i nie ma zażaleń). |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw SSS był w kat 01. I przychodził automatycznie, jeśli wpisałaś kod, bo spełniłaś warunki. Wpisując go w kat 02 powiem krótko - już po ptokach...
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z Was nie jest miłośniczką kremu Solutions Idealna Równowaga w dwudzielnym słoiczku?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3482 Wiem, ale... no i tutaj nie zapytała. Ważna cecha w dzisiejszym świecie 'wszystkich w doopie mniemanie' Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2012-02-04 o 10:51 |
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam że będzie ona odrobinę podobna do takiej mineralnej co była kiedyś Apricot Glow. Jutro specjalnie pójdę co coku z ta swoją stara i zrobię zdjęcie porównawcze
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
chciałam zapytac czy te nowe cienie są matowe czy maja w sobie drobinki brokatu?
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W poniedziałek do nich zadzwonię bo to lekka przesada, ciekawe co powiedzą bo paczkę będę miała wieczorem w paczkomacie, doślą w 3 kat czy nie
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to jest bardzo ważne |
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
kod nie wpisywałam ale kliknełam na końcu zamówienia gdzie były promocje i produkty z motywacyjnego pokazała mi się ikonka dodano do zamówienia a później stwierdziłam że dodadzą w następnym zamówieniu. czasem tak robią ale na fakturze z kat 2 jest tylko zestaw naturals
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

jednak zupełnie inaczej cienie zachowują się na przedramieniu, maźnięte raz czy dwa, a inaczej na oku moim zdaniem, więc ja i tak je pewnie kupię, najwyżej zwrócę, jeśli będą dla mnie zbyt delikatne

Akurat była przy mnie moja KK i stwierdziła to samo (ze jest różowa). Chyba muszę ją jednak kupić i przetestować na ustach

nie otwieram skarbonki