|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU szukam: wish misislipyPilnie poszukuję:
- prostownica - elektroniczna waga łazienkowa - buty rozm. 37, jakieś wiosenne na płaskiej podeszwie, lub lekkim obcasie, ewentualnie rozm. 38 - dużą torbę, najalepiej listonoszkę, mieszczącą a4 i bardzo pojemną, na uczelnie, najlepiej w kolorach stonowanych(brąz, czerń, nude, krem), ale proszę proponować różne ![]() - waga łazienkowa, elektroniczna - mniejszą listonoszkę do noszenia na codzień po mieście, nie lubię torebek z krótkimi ramiączkami - buty rozm. 37: jazzówki, balerinki, czółenka, trampki, sandałki i wiele innych, zmieniłam strój a mam same albo adidasy albo szilki... - płaszcze zimowe i nietylko, w kolorach stonowanych, ewentualnie krata rozm. 40 - kardigan czarny, nude lub kremowy rozm. 40 - sweterki, najlepiej na guziki - t-shirty, koszulki i bluzki z krótkim rękawem lub bez rękawów rozm. M/L - tuniki rozm. M/L - komin - czapkę zimową - rękawiczki ciepłe - rurki, spodnie przede wszytskim z wąską nogawką: jeans oraz materiałowe czarne, brązowe lub nude rozm. L lub XL - piżama - srebrny pierścionek w rozmiarze 12-14 - gorset - prostownica - pendrive - koronkowe bolerko - męskie marynarki, koszulki, rozm. M, koszule 39 - żele pod prysznic w każdej ilości - waga kuchenna ![]() Bardzo chętnie przyjmę różne rzeczy, nietylko z wish, ale to co mi się spodoba. Wymieniłam tylko rzeczy których bardzi pilnie poszukuję! Nie muszą to być rzeczy nowe, chętnie przyjmę noszone ubrania ![]() Proszę nie proponować mi starych, przenoszonych, czy zniszczonych ubrań! Rzeczy wysyłam Pocztą Polską, wyprane i uprasowane, jeśli pogniotą się w trakcie przesyłki to nietetyn nie moja wina. Nie ukrywam stanu faktycznego rzeczy, chętnie dokłądnie obejrzę kilkakrotnie rzecz przed wysyłką. Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2012-02-28 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wish misislipy
u mnie dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ NIE ZNAM REGULAMINU wish misislipy
Mam czerwony sweterek na guziki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.