Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 19:50   #3571
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hejj
w koncu piatek
Wrociłam do doku i odpoczywam , ale zaraz sie biore za sprzatanie, bo chce miec jutro dzien tylko dla siebie bez sprzatania itp

bialaczekoladka super te butki wogole podobaja mi sie byty z deeze i stylowych butkow.pl
Heloł
mnie by się nie chciało w piątek wieczorem sprzątać :P no ale jak chcesz się jutro lenić, to lepiej się pomęczyć dzisiaj

też lubię buty ze stylowych butków.pl
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 20:49   #3572
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł
mnie by się nie chciało w piątek wieczorem sprzątać :P no ale jak chcesz się jutro lenić, to lepiej się pomęczyć dzisiaj

też lubię buty ze stylowych butków.pl
Juz po i nawet male domowe Spa zrobiłam ale mi fajnie teraz

Juz sie nie moge doczekac az bedzie wiosna i w koncu bede mogla kupic jakies fajne buciki na stylowych butkach napewno cos bede zamawiac takie czarne wysokie szpile mi sie marza

Chyba wezme gazetki jakies i pojde na rowerek ciezko mi cos bo pierogów sie najadałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 21:17   #3573
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

A co tu takie tłumy?

Ja wlasnie wrocilam z pracy i nic mi sie niechce, lenistwo opetalo mnie do granic szczytu
Zjadlam ciepla pyszna pomidoroweczke z ryzem na kolajce,mniam

Co do tej sytuacji z tym dzieckiem i ta koszmarna matka tez uwazam ze dziecko sprzedali na bank! Nie ma ciala wiec ewidentnie cos tu nie gra. Policja szuka dziecka a i tak nie znajdzie bo ono jest juz pewnie gdzies daleko...

Te drozdze w tabletkach zaczynaja mnie kusic, kupie napewno tylko niech mi sie skoncza opakowania te ktore jeszcze mam, tyle tego lykam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 21:40   #3574
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Juz po i nawet male domowe Spa zrobiłam ale mi fajnie teraz

Juz sie nie moge doczekac az bedzie wiosna i w koncu bede mogla kupic jakies fajne buciki na stylowych butkach napewno cos bede zamawiac takie czarne wysokie szpile mi sie marza

Chyba wezme gazetki jakies i pojde na rowerek ciezko mi cos bo pierogów sie najadałam
no po Spa jest cudowne uczucie takie odprężenie, ahhh! Ja jutro też sobie takie zafunduję w domciu!

czarne szpile! i rurki do tego!

No pusto tu dzisiaj
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-03, 21:59   #3575
Milena001
Zadomowienie

a mi się tak nudzi, że zmierzyłam sobie długość włosów i mam 50-55 cm przynajmniej te parametry się zmieniają bo z wagą to kiepsko, stoi Chyba muszę mniej jeść..
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:07   #3576
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
zupa dyniowa krem? uwielbiam! ale teraz nie ma nigdzie dyni... z ryżem i groszkiem jeszcze nie jadłam
Kupna z mrozonki ale naprawde bardzo dobra. Sprawdzalam opakowanie, oni te zupy naprawde gotuja na warzywach i z przyprawami, tam nie ma zadnej chemii. Za ta przepadam, dyniowa z chili, a ryz i groszek dolozylam. Cudnie syci i rozgrzewa, a kalorie jakies smieszne w tym sa.
Alez hebel nieprzecietny dzis tu w Szwecji jeszcze zimniej. Na bank okolo 10 na minusie, a w nocy spada do wiecej, nawet nie chce mi sie myslec. Widze ze w Polsce tez daje czadu.
Pod wieczor z lekka nagrzeszylam, bo TZ nakupil smakolykow na piatkowy wieczor - troche orzeszkow pistacjowych i jajka marcepanowe w czekoladzie, sztuk trzy.
Jutro znow podroz mnie czeka. Chyba ze trzy swetry na siebie zaloze.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:32   #3577
monika01011986
Zakorzenienie

a ja zamarzam!!! mam na sobie bluzkę z krótkim rękawem, na to sweterek tunikowy i na to jeszcze grubą bluze i zamarzam!!! No tak wieje od tego okna balkonowego że zwariować idzie! żadne koce nie pomagają !
Nie mogę przed kompem siedzieć bo mi ręce zamarzają..... A przestawić go nigdzie nie mogę bo kabel od internetu nie sięga dalej!!!!!
A byłam dziś w Biedronce na małych zakupach i przywieźli truskawki !! Oczywiście kupiłam takie małe opakowanie i do tego jeszcze bitą smietanę zjadłam z synkiem na kolację...... ale mało ich było więc nie będe rozpaczać że zawaliłam diete z którą i tak mi nie idzie bo mam okres i ciągle jeść mi się chce....
Chyba rzeczywiście dopiero od marca zacznę :P teraz takie mrozy że nie ma opcji aby się odchudzać :P
Byli u mnie teście bo synek ma dziś imieniny siedzieli do 21 !! Oczywiście zabrali mojego synka ze sobą bo on chciał u nich dziś nocować ferie ma od dzisiaj więc niech sobie posiedzi u dziadków
Ale jestem śpiąca.... ja jak mam okres to chodzę ledwo żywa ;/ ide nie długo spać, może uda mi się w końcu wyspać!

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Monia mam pytanie ile powinnam wziasc na jedna dawke i po jakim czasie bedzie efekt? bo boje sie zeby mi nie zaszkodziło

Co do tej biednej dziwczynki to az mi brak słow ta matka to kawał szm**** wprawdzie malenstwu nic zycia nie przywroci, ale mam nadzieje ze ta baba poniesie zasluzona kare! naprawde to potwór a nie człowiek
Tyle co na opakowaniu jest napisane o ile dobrze pamiętam to tam jest 40 ml??? JA zawsze wypijałam 3 duże łyżki stołowe i wystarczało

Ja dziś cały dzięń oglądam TVN24.... tam ciągle mówią o tej dziewczynce i jej matce..... był wywiad z Rutkowskim i powiedział tyle ciekawych rzeczy że teraz to nie mam wątpliwości że ona coś specjalnie zrobiła z tym dzieckiem! albo je sprzedała albo zabiła. Na pewno nie było żadnego upadku na próg itp! Mam nadzieję że jutro juz się okaże bo jestem strasznie ciekawa jaka jest prawda......

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
czarne szpile! i rurki do tego!
ooo tak! uwielbiam czarne szpilki i czarne rurki do tego Muszę na wiosnę sobie kupić jakieś piękne szpile no i schudnąć bo teraz jak się ubiorę w rurki i szpile z tą moją wielką dupą i udami to będzie to koszmarnie wyglądąło :P

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Monia, ja też siedzę niedaleko okna i tak pi.ździ ale wlazłam pod kołdrę z laptopem ale ręce zamarzają, fakt!

no to się opier.dzielają z tą przesyłką

właśnie, nasze społeczeństwo się starzeje, bo młodzi wyjeżdżają i tam już zostają... nie ma się co oszukiwać, tutaj pracy nie ma i raczej niewiele się zmieni Polska.... ;/
Ja mam ręce jak lód! musze zaraz uciekać do wyrka bo zamarznę także dzisiaj z wami nie popiszę no i jeszcze tak mnie brzuch boli
No niby paczki zostały wysłane 31 stycznia ale NIE priorytetem więc chyba dlatego tak długo idą ;/
U mnie w mieście mało młodzieży. Nawet Liceum ogólnokształcące zlikwidowali bo chętnych nie było. Tu jak wychodzi sie na spacer to spotkac można tylko staruszków, rencistów i emerytów. A w niedzielę to żywej duszy na mieście nie ma - jak miasto widmo.
Wszyscy stąd wyjechali.... na prawdę chyba wszyscy w tym moi znajomi dlatego ja tu tak mało koleżanek mam bo wszystkie w Anglii siedzą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:34   #3578
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Ja na wiosne wymarzyłam sobie zestaw: rurki jeansowe albo czarne , wysokie szpileczki , bokserka zwykła kolor czarny albo biały i jakis fajny wisior do tego np sówka, albo cos w tym stylu napewno cos znajde nie moge znalezc fotki nigdzie na necie zeby pokazac o co mi chodzi, ale pewnie sie domyslacie
Oczywiscie musze schudnac do tego

Dzisiaj 50 min rowerka zaliczone + sprzatanie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-03, 22:38   #3579
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia oj to współczuję, że masz tak zimno koło kompa szkoda, że te rzeczy z allegro nie przyszły, bo sama jestem ciekawa.
No a co do wyjazdu to u mnie to samo! Większość za granicą! Ja też jak zdam to prawko to chcemy jechać na 2-3 miesiące coś zarobić
No szkoda a tak się doczekac nie mogę tych ciuchów ;/ pewnie dopiero w następnym tygodniu przyjdą bo jutro listonosz nie chodzi po domach.
Wszyscy stąd uciekają dziś moja koleżanka stwierdziła że po co ona studia robiła? tyle kasy w nie włozyła i nic z tego niema!!! a dyplomem to może sobie tylko tyłek podetrzeć!!! No i ma zamiar wyjechac do Norwegii niedługo.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

dziewuszki ja uciekam bo zamarznę tu zaraz miłej nocki Wam życzę buziaki do jutra!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-03, 22:49   #3580
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A byłam dziś w Biedronce na małych zakupach i przywieźli truskawki !! Oczywiście kupiłam takie małe opakowanie i do tego jeszcze bitą smietanę zjadłam z synkiem na kolację...... ale mało ich było więc nie będe rozpaczać że zawaliłam diete z którą i tak mi nie idzie bo mam okres i ciągle jeść mi się chce....
Chyba rzeczywiście dopiero od marca zacznę :P teraz takie mrozy że nie ma opcji aby się odchudzać :P
Byli u mnie teście bo synek ma dziś imieniny siedzieli do 21 !! Oczywiście zabrali mojego synka ze sobą bo on chciał u nich dziś nocować ferie ma od dzisiaj więc niech sobie posiedzi u dziadków
Ale jestem śpiąca.... ja jak mam okres to chodzę ledwo żywa ;/ ide nie długo spać, może uda mi się w końcu wyspać!
też widziałam u mnie w Biedronce truskawki! takie małe opakowanie :P już miałam kupić, no ale kasy by mi nie starczyło na inne rzeczy ;/ no i zrezygnowałam... a dobre w ogóle w smaku? z bitą śmietaną to już w ogóle pyszności!

widzę imprezka udana super, zdrówka dla synka!
też mi się spać chce siedzę i zamarzam tak jak Ty

Cytat:
Ja dziś cały dzięń oglądam TVN24.... tam ciągle mówią o tej dziewczynce i jej matce..... był wywiad z Rutkowskim i powiedział tyle ciekawych rzeczy że teraz to nie mam wątpliwości że ona coś specjalnie zrobiła z tym dzieckiem! albo je sprzedała albo zabiła. Na pewno nie było żadnego upadku na próg itp! Mam nadzieję że jutro juz się okaże bo jestem strasznie ciekawa jaka jest prawda......
ja już się tyle naczytałam i osłuchałam na ten temat, że mam mętlik w głowie w pale się nie mieści co to za matka po prostu jakiś koszmar ciekawe jak to się skończy...

Cytat:
Ja mam ręce jak lód! musze zaraz uciekać do wyrka bo zamarznę także dzisiaj z wami nie popiszę no i jeszcze tak mnie brzuch boli
niedługo zamienimy się w sople lodu u mnie już niewiele brakuje, nie żartuję

Cytat:
Ja na wiosne wymarzyłam sobie zestaw: rurki jeansowe albo czarne , wysokie szpileczki , bokserka zwykła kolor czarny albo biały i jakis fajny wisior do tego np sówka, albo cos w tym stylu napewno cos znajde nie moge znalezc fotki nigdzie na necie zeby pokazac o co mi chodzi, ale pewnie sie domyslacie
Oczywiscie musze schudnac do tego
podoba mi się ta wizja!

Cytat:
Dzisiaj 50 min rowerka zaliczone + sprzatanie
pięknie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Kupna z mrozonki ale naprawde bardzo dobra. Sprawdzalam opakowanie, oni te zupy naprawde gotuja na warzywach i z przyprawami, tam nie ma zadnej chemii. Za ta przepadam, dyniowa z chili, a ryz i groszek dolozylam. Cudnie syci i rozgrzewa, a kalorie jakies smieszne w tym sa.
Alez hebel nieprzecietny dzis tu w Szwecji jeszcze zimniej. Na bank okolo 10 na minusie, a w nocy spada do wiecej, nawet nie chce mi sie myslec. Widze ze w Polsce tez daje czadu.
Pod wieczor z lekka nagrzeszylam, bo TZ nakupil smakolykow na piatkowy wieczor - troche orzeszkow pistacjowych i jajka marcepanowe w czekoladzie, sztuk trzy.
Jutro znow podroz mnie czeka. Chyba ze trzy swetry na siebie zaloze.
musiała być pysznościowa! no i fajnie, że bez chemii
to wyobraź sobie, że u nas poniżej -20

jajeczka czekoladowe! ale marcepanu to ja nie lublu
noo ubieraj się ciepło!

Cytat:
dziewuszki ja uciekam bo zamarznę tu zaraz miłej nocki Wam życzę buziaki do jutra!!!
leć się wygrzej kolorowych snów
ja też zaraz spadam, tylko jeszcze serial dokończę :P
Stary 2012-02-04, 00:05   #3581
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

A co tu takie tłumy?

Ja wlasnie wrocilam z pracy i nic mi sie niechce, lenistwo opetalo mnie do granic szczytu
Zjadlam ciepla pyszna pomidoroweczke z ryzem na kolajce,mniam

Co do tej sytuacji z tym dzieckiem i ta koszmarna matka tez uwazam ze dziecko sprzedali na bank! Nie ma ciala wiec ewidentnie cos tu nie gra. Policja szuka dziecka a i tak nie znajdzie bo ono jest juz pewnie gdzies daleko...

Te drozdze w tabletkach zaczynaja mnie kusic, kupie napewno tylko niech mi sie skoncza opakowania te ktore jeszcze mam, tyle tego lykam
ciekawe jak się wyjaśni ta sytuacja.. ciekawe czy faktycznie ktoś Jej pomógł .. i czy to był jej Mąż
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 01:04   #3582
heroine86
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/0,1733584,0,1,zn...wiadomosc.html

Stary 2012-02-04, 11:14   #3583
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry śpiochy!

Ja właśnie wszamałam śniadanko i dziś będę się byczyć

Czyli już wiadomo, to ciało Magdy A ta matka-potwór to nie powiem... to co zrobiła dyskwalifikuje ją jako człowieka ona ma nie po kolei w głowie jeszcze te jej słowa: "schowałam ją" no ładnie ją schowała... pod stertą gałęzi, gruzu i śniegu Bożeee jak można być tak okrutnym! łzy same napływają mi do oczu
Stary 2012-02-04, 11:39   #3584
murka04
Zadomowienie

Hej
Ojj przydał mi się taki babski wieczór, się naśmiałam! Oglądałyśmy z koleżanką stare odcinki Pierwszej miłości przy okazji ploteczek Ale kompletnie się nie wyspałam, nigdy nie mogę u kogoś zasnąć tak na całą noc ciągle się budzę co jakiś czas. A jeszcze mi się śniło że byłam facetem około 50 (!!!) i mieszkałam z żoną w domku w górach, przyszli jacyś 2 bandyci i zabili młotkiem ją a ja nie mogłam nic zrobić bo spałam/łem Później jeszcze mi się śniło że szłam w taki mróz a było mi tak gorąco że cała mokra byłam, ale nie mogłam zdjąć kurtki i czapki bo coś mi nie pozwalało Głupie sny.
Teraz nie czuję się najlepiej ale co zrobić Zjadłam bułkę z pomidorem i trochę mi lepiej, ale chyba zjem zaraz coś jeszcze bo czuję że wraca niemiłe uczucie

heroine również piąteczka Ja pamiętam jak rok temu zaczynałam dietę i opuściłam przez pół roku tylko 2 dni ćwiczeń Robiłam wtedy 6weidera, brzuszki, abs-y, hula hoop. Nie wiem skąd wzięłam w sobie tyle uporu w tych ćwiczeniach ale przydałby się znów
monia w moim mieście też nikt nie zostaje po skończeniu szkoły, wyjeżdżają albo na studia do dużych miast albo za granice właśnie. Tu jest praktycznie już granica z Rosją i dużo ludzi żyje z przemytu, ale żeby się załapać na jakąś robotę - nie ma tu za bardzo czego szukać. Rząd tak ciągle mówi o tym żeby zatrzymywać młodych ludzi w Polsce a co robi? Zabiera tylko pieniądze wszystkim i zamiast zająć się pożytecznymi sprawami to wymyśla jakieś durne ustawy jak ACTA. Niech lepiej się zajmą swoimi pensjami zamiast ściągać kasę z biednych ludzi.
medzik nie gadaj! Jeść mielone same bleee! Już wtedy byłaś szalona A szampon nazywa się Alpecin, mam do wrażliwej skóry głowy ale nie wiem czy są jakieś inne bo też od fryzjerki go dostałam. Nie wiem jeszcze czy działa bo używam dopiero od tygodnia, ale zrobiłam zdjęcie swoim włosom i za miesiąc zobaczę czy jest różnica Też bardzo chcę żeby zaczęły rosnąć
agunia też chcę już wiosny, w ogóle nie lubię śniegu ani zimy już się cieszyłam że nie będzie wcale ale niestety Jak ja bym chciała móc założyć wysokie szpilki, takie naprawdę fajne a nie jak zwykle takie, które na mnie pasują (ciężko znaleźć coś ładnego na tak chudą stopę jak moja, która musi być przytrzymywana paskiem w kostce)
milena czyżbyś też zapuszczała włosy?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 11:47   #3585
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej
Ojj przydał mi się taki babski wieczór, się naśmiałam! Oglądałyśmy z koleżanką stare odcinki Pierwszej miłości przy okazji ploteczek Ale kompletnie się nie wyspałam, nigdy nie mogę u kogoś zasnąć tak na całą noc ciągle się budzę co jakiś czas. A jeszcze mi się śniło że byłam facetem około 50 (!!!) i mieszkałam z żoną w domku w górach, przyszli jacyś 2 bandyci i zabili młotkiem ją a ja nie mogłam nic zrobić bo spałam/łem Później jeszcze mi się śniło że szłam w taki mróz a było mi tak gorąco że cała mokra byłam, ale nie mogłam zdjąć kurtki i czapki bo coś mi nie pozwalało Głupie sny.
Teraz nie czuję się najlepiej ale co zrobić Zjadłam bułkę z pomidorem i trochę mi lepiej, ale chyba zjem zaraz coś jeszcze bo czuję że wraca niemiłe uczucie

heroine również piąteczka Ja pamiętam jak rok temu zaczynałam dietę i opuściłam przez pół roku tylko 2 dni ćwiczeń Robiłam wtedy 6weidera, brzuszki, abs-y, hula hoop. Nie wiem skąd wzięłam w sobie tyle uporu w tych ćwiczeniach ale przydałby się znów
Hej super, że się wybawiłaś!
ja też nigdy nie mogę spać w nowym miejscu kręcę się i kręcę całą noc ale miałaś sny ten o bandytach najlepszy

Ooo, to jesteś lepsza ode mnie :P bo ja tak zawzięcie nie ćwiczę znaczy nie codziennie :P co drugi dzień chodzę na siłownię a w te dni, kiedy nie chodzę staram się robić brzuszki, chociaż to różnie bywa nie zawsze mi się chce
Stary 2012-02-04, 12:12   #3586
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja tylko na moment, bo zaraz idę myć głowę i się szykować.
Co do biednej Madzi to brak mi słów a do końca miałam nadzieję, że żyje

Mureczko hehe no byłam byłam szalona jak jadłam same mielone
Cieszę się, że babski wieczór udany a co do włosków to daj znać czy szamponik się sprawdza
Stary 2012-02-04, 13:50   #3587
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzien dobry
Jak tam sobota mija??
Ja polezałam wypoczęłam i w koncu znałam ze czas najwyzszy wstac
Zaraz sie wezme za cwiczenia a pozniej musze domownikom pizze domowa zrobic bo kiedys obiecałam i sobie przypomnieli
Ale skusze sie na malutki kawałeczek bede twarda

Wogóle ludzie sa dziwni... moje dwie ex " przyjaciółki" ( ex bo w trakcie znajomosci mnie obgadywałay i wymyslaly glupie plotki na moj temat za moimi plecami o czym sie dowiedziałam od osób trzecich) zaprosiły mnie na %%%... dawaj napijemy sie posmiejemy...no nie moge z tego, nie wiem o co chodzi, ale nie mam zamiaru isc a tym bardziej gadac o czymkolwiek przy alko...a jak znam zycie byłoby wypytywanie o sprawy sercowe itp itd
Nie rozumiem najpierw kogos obgadywac wymyslac o nim Bóg wie co a pozniej po długim czasie zapraszac

monika01011986 ale mi smaczka narobiłas tymi truskawkami jak gdzies spotkam to kupie nie ma innej opcji uwielbiam truskaweczki

murka04 super ze wieczor sie udał napewno sie odstresowałas troche
Co do butów to ja mam taki problem, ze mam rozmiar 37 / 37,5 i czesto jak znajde cos suuuper nie ma mojego rozmiaru:

heroine86 fajnie, ze na siłke chodzisz, ja poki co cwicze w domku przymierzam sie do a6w ale tym razem do konca chce robic kiedys juz robiłam, ale na 8 dniu uznałam ze to za nudne dla mnie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-04, 14:14   #3588
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry śpiochy!

Ja właśnie wszamałam śniadanko i dziś będę się byczyć

Czyli już wiadomo, to ciało Magdy A ta matka-potwór to nie powiem... to co zrobiła dyskwalifikuje ją jako człowieka ona ma nie po kolei w głowie jeszcze te jej słowa: "schowałam ją" no ładnie ją schowała... pod stertą gałęzi, gruzu i śniegu Bożeee jak można być tak okrutnym! łzy same napływają mi do oczu
strasznie dziwna ta sprawa .. z Ta Madzią . Coś wydaje mi się że mógł i Ojciec mieć coś wspólnego z tym ciele na facebooku widzę coś z Ojcem Madzi . Po druugie ciekawe kto zapłaci Rutkowskiemu przecież za darmo nie prowadził śledztwa .. a przecież On sporo kosztuje to nie są jakieś groszowe sprawyy ..
Stary 2012-02-04, 14:18   #3589
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry
Jak tam sobota mija??
Ja polezałam wypoczęłam i w koncu znałam ze czas najwyzszy wstac
Zaraz sie wezme za cwiczenia a pozniej musze domownikom pizze domowa zrobic bo kiedys obiecałam i sobie przypomnieli
Ale skusze sie na malutki kawałeczek bede twarda

Wogóle ludzie sa dziwni... moje dwie ex " przyjaciółki" ( ex bo w trakcie znajomosci mnie obgadywałay i wymyslaly glupie plotki na moj temat za moimi plecami o czym sie dowiedziałam od osób trzecich) zaprosiły mnie na %%%... dawaj napijemy sie posmiejemy...no nie moge z tego, nie wiem o co chodzi, ale nie mam zamiaru isc a tym bardziej gadac o czymkolwiek przy alko...a jak znam zycie byłoby wypytywanie o sprawy sercowe itp itd
Nie rozumiem najpierw kogos obgadywac wymyslac o nim Bóg wie co a pozniej po długim czasie zapraszac

heroine86 fajnie, ze na siłke chodzisz, ja poki co cwicze w domku przymierzam sie do a6w ale tym razem do konca chce robic kiedys juz robiłam, ale na 8 dniu uznałam ze to za nudne dla mnie
Ja się póki co opie.r.dzielam nie mam co ze sobą zrobić pustki tu na forum piję herbatkę na rozgrzanie i jem mega wielkie soczyste jabłucho

ja mam pizzunię w zamrażalniku ze szpinakiem

też bym nie poszła na takie 'fałszywe' spotkanie po co dawać im kolejne powody do plotek? Skoro już się na nich poznałaś, wiesz co się po nich spodziewać to ich olej i tyle nie ma co na siłę szukać przyjaźni, tam gdzie jej nie ma...

ja nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń w domu więc uznałam, że kupno karnetu mnie uratuje :P bo kasę wydam to szkoda będzie nie chodzić no i teraz zapi.talam w te mrozy ale mam satysfakcję, że robię coś dla siebie uczucie po wysiłku jest wspaniałe! nie sądziłam, że kiedyś to powiem
też robiłam kiedyś a6w i też uznałam, że jest nudne może czas jeszcze raz spróbować?

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
strasznie dziwna ta sprawa .. z Ta Madzią . Coś wydaje mi się że mógł i Ojciec mieć coś wspólnego z tym ciele na facebooku widzę coś z Ojcem Madzi . Po druugie ciekawe kto zapłaci Rutkowskiemu przecież za darmo nie prowadził śledztwa .. a przecież On sporo kosztuje to nie są jakieś groszowe sprawyy ..
Ja już naprawdę nie wiem co myśleć za wiele niejasności ten ojciec też i coś nie pasuje był jakiś dziwny w rozmowie w dniu porwania albo ja już mam jakieś schizy

a Rutkowskiego nie wiem kto opłacał...
Stary 2012-02-04, 14:19   #3590
zelka9o
Zadomowienie

a ja od dziśś zaczynam ćwiczenia !!! haaaa na początek zaczęłam od 30 przysiadów z dnia na dzień będą powiększana ilość i wieczorem brzuszki ! Muszee wytrwać w codziennych ćwiczeniach !
Stary 2012-02-04, 14:19   #3591
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heeej

Wkoncu mam weekend!
Wrocilam z pracy i sie najadlam
Zjadlam grochoweczke i jednego nalesnika z serem
Wiem cholercia ze troche duzo ale wymarzlam w drodze do domu i musialam sie ogrzac cieplym posilkiem
Naszczescie zapowiadaja ze od poniedzialku maja byc juz mniejsze mrozy, bardzo mnie to cieszy bo nie jestem przystosowana do takich warunkow atmosferycznych

Przydaloby sie teraz ruszyc doooope i troche posprzatac ale ktos by mi musial dac na poped bo takowego mi barakuje przynajmniej w chwili obecnej
Mam nadzieje ze zaraz jakos sie zmotywuje
Stary 2012-02-04, 14:20   #3592
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja od dziśś zaczynam ćwiczenia !!! haaaa na początek zaczęłam od 30 przysiadów z dnia na dzień będą powiększana ilość i wieczorem brzuszki ! Muszee wytrwać w codziennych ćwiczeniach !
Stary 2012-02-04, 14:21   #3593
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Ja się póki co opie.r.dzielam nie mam co ze sobą zrobić pustki tu na forum piję herbatkę na rozgrzanie i jem mega wielkie soczyste jabłucho

ja mam pizzunię w zamrażalniku ze szpinakiem

też bym nie poszła na takie 'fałszywe' spotkanie po co dawać im kolejne powody do plotek? Skoro już się na nich poznałaś, wiesz co się po nich spodziewać to ich olej i tyle nie ma co na siłę szukać przyjaźni, tam gdzie jej nie ma...

ja nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń w domu więc uznałam, że kupno karnetu mnie uratuje :P bo kasę wydam to szkoda będzie nie chodzić no i teraz zapi.talam w te mrozy ale mam satysfakcję, że robię coś dla siebie uczucie po wysiłku jest wspaniałe! nie sądziłam, że kiedyś to powiem
też robiłam kiedyś a6w i też uznałam, że jest nudne może czas jeszcze raz spróbować?

Ja już naprawdę nie wiem co myśleć za wiele niejasności ten ojciec też i coś nie pasuje był jakiś dziwny w rozmowie w dniu porwania albo ja już mam jakieś schizy

no właśnie zastanawia Mnie ten Rutkowski kto go opłaci ! a Ten Ojciec Madzi wogole jakiś dziwny .. ;/ widziałam jego zdjęcia na Facebooku jego konto to wogołe .. Wszystko takie podejrzane w tej sprawie !
Stary 2012-02-04, 14:23   #3594
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
też widziałam u mnie w Biedronce truskawki! takie małe opakowanie :P już miałam kupić, no ale kasy by mi nie starczyło na inne rzeczy ;/ no i zrezygnowałam... a dobre w ogóle w smaku? z bitą śmietaną to już w ogóle pyszności!

widzę imprezka udana super, zdrówka dla synka!
też mi się spać chce siedzę i zamarzam tak jak Ty

ja już się tyle naczytałam i osłuchałam na ten temat, że mam mętlik w głowie w pale się nie mieści co to za matka po prostu jakiś koszmar ciekawe jak to się skończy...

niedługo zamienimy się w sople lodu u mnie już niewiele brakuje, nie żartuję

leć się wygrzej kolorowych snów
ja też zaraz spadam, tylko jeszcze serial dokończę :P
Truskawki bardzo dobre i słodkie dziś pójdę chyba jeszcze kupię
Imprezka udana dzis będzie poprawka bo moi rodzice mają przyjść (wczoraj nie mogli bo tata w pracy był)
Dzięki za zdrówko dla synka
CO do tych sopli lodu to mi już wczoraj mało brakowało! Teraz też zamarzam!! ręce mam jak lody!!!

brak słów........ co za suka! jak można tak z dzieckiem postąpić??? Ja bym tam zwierzęcia nie zakopała a co dopiero dziecko!!!! Szok!! Od rana oglądam tvn24. Cały czas o tym mówią.

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia w moim mieście też nikt nie zostaje po skończeniu szkoły, wyjeżdżają albo na studia do dużych miast albo za granice właśnie. Tu jest praktycznie już granica z Rosją i dużo ludzi żyje z przemytu, ale żeby się załapać na jakąś robotę - nie ma tu za bardzo czego szukać. Rząd tak ciągle mówi o tym żeby zatrzymywać młodych ludzi w Polsce a co robi? Zabiera tylko pieniądze wszystkim i zamiast zająć się pożytecznymi sprawami to wymyśla jakieś durne ustawy jak ACTA. Niech lepiej się zajmą swoimi pensjami zamiast ściągać kasę z biednych ludzi.

Super, że wieczór się udał i trochę się wyluzowałaś i zrelaksowałaś
Musisz częściej na takie imprezki chodzić
Co do Twoich snów no to na prawdę bardzo ciekawe
Z mojego miasta też kilka osób jeździ do Rosji po fajki i benzyne. Sprzedają tu w mieście w swoich domach. Rząd zawsze będzie myślał najpierw o sobie a potem o reputacji naszego kraju w UE. Ale o samych ludziach nigdy nie pomyśli. Ceny będa rosły, wiek emerytalny nie długo dojdzie do 75 lat, a wypłaty będa jeszcze niższe. Nie dziwie się że każdy stąd ucieka

Cytat:

monika01011986 ale mi smaczka narobiłas tymi truskawkami jak gdzies spotkam to kupie nie ma innej opcji uwielbiam truskaweczki
No trochę niepoważne te twoje koleżanki. Daj sobie z nimi spokój i dobrze, że nie idziesz na te %%%. Takich fałszywych ludzi to trzeba omijac szerokim łukiem.
A truskaweczki były na prawde pyszne! i jakie słodkie! Chyba dziś znowu pójdę do Biedronki i kupię z dwa opakowania jeszcze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-04, 14:24   #3595
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No akurat Rutkowski w tej kwestii zachowal sie dosc dobrze, bo za darmo przeprowadzil cala akcje...
Ogladalam z nim wywiad dzisiaj rano na Tvn24 i mowil ze nie wzial grosza od rodziny, ale podejrzewam ze mial w tym swoj ukryty cel, chcial sie facet troche wypromowac
Ostatnio jego reputacja duzo ucierpiala a do tego on stracil licencje dedektywistyczna wiec zlapal okazje jaka sie nadazyla zeby troche zreperowac nadszarpniete nazwisko.
Niemniej jednak facet wyjasnil cala sprawe i w tym momencie jest zieja z policji ze nie potrafila takiej sprawy wyjasnic...
Stary 2012-02-04, 14:26   #3596
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Rutkowski na konferencji mówił, że on nie nie wziął i nie weźmie nawet grosza. On chciał pomóc z własnej woli, nikt nie dzwonił do niego i go nie prosił. Sam zadecydował ze pomoże odnaleźć Madzie za darmo.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-04, 14:28   #3597
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No akurat Rutkowski w tej kwestii zachowal sie dosc dobrze, bo za darmo przeprowadzil cala akcje...
Ogladalam z nim wywiad dzisiaj rano na Tvn24 i mowil ze nie wzial grosza od rodziny, ale podejrzewam ze mial w tym swoj ukryty cel, chcial sie facet troche wypromowac
Ostatnio jego reputacja duzo ucierpiala a do tego on stracil licencje dedektywistyczna wiec zlapal okazje jaka sie nadazyla zeby troche zreperowac nadszarpniete nazwisko.
Niemniej jednak facet wyjasnil cala sprawe i w tym momencie jest zieja z policji ze nie potrafila takiej sprawy wyjasnic...
oo nie wiedziałam ze za darmo ! ale zapewne miał w tym interes ;]
Stary 2012-02-04, 14:33   #3598
heroine86
Zakorzenienie

Aha, nie widziałam tego wywiadu z Rutkowskim... przynajmniej tyle dobrze
Stary 2012-02-04, 14:36   #3599
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

heroine86 no wlasnie jak sie karnet wykupi to sie smiga, bo nawet samej kasy szkoda
No ja od pn zrobie podejscie do a6w dawaj ze mna we dwie bedzie razniej

zelka9o za cwiczenia

Co do kolezanek i propozycji nie mam zamiaru isc od takich ludzi trzymam sie z daleka, bo co to za sens isc gdzies gdzie glownymi tematami beda osoby trzecie to raz a dwa nie mam zamiaru dawac kolejnych tematów do gadania i lepiej co poniektorzy widza tym lepiej spia

A Rutkowski moim zdaniem zrobil to za darmo zeby sie rozreklamowac znowu....
A co do tej osoby ( nie moge jej nazwac kobieta matka itp) to brak słow, nie wiem co bym zrobiła jakbym s**** spotkała

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-04, 14:40   #3600
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
heroine86 no wlasnie jak sie karnet wykupi to sie smiga, bo nawet samej kasy szkoda
No ja od pn zrobie podejscie do a6w dawaj ze mna we dwie bedzie razniej

zelka9o za cwiczenia

Co do kolezanek i propozycji nie mam zamiaru isc od takich ludzi trzymam sie z daleka, bo co to za sens isc gdzies gdzie glownymi tematami beda osoby trzecie to raz a dwa nie mam zamiaru dawac kolejnych tematów do gadania i lepiej co poniektorzy widza tym lepiej spia

A Rutkowski moim zdaniem zrobil to za darmo zeby sie rozreklamowac znowu....
A co do tej osoby ( nie moge jej nazwac kobieta matka itp) to brak słow, nie wiem co bym zrobiła jakbym s**** spotkała

tez chce zrobic właśnie próbę a6w tylko TŻ śmieje żę wymięknę po 2 dniach ! ale pokaże mu że jak chce to potrafie !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości