|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
[/COLOR]
"Na tyle siebie znamy na ile jestesmy sprawdzeni". Bylas kiedys w takiej sytuacji, ze wiesz w 100% jak bys sie zachowala? W normalnych okolicznosciach faktycznie tak jak piszesz, ale jaka masz pewnosc, ze nie bylabys rzadkim przypadkiem, ktoremu by po prostu odwalilo w takiej sytuacji?[/QUOTE] a uważasz, że normalny człowiek w takiej sytuacji wyniósłby ciało SWOJEGO DZIECKA na taki mróz, w jakieś odludzie żeby tam zgniło?? chyba nie..
|
|
#2222 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2223 |
|
Przyczajenie
|
Jedno jest pewne dziecko nie żyje, nie takiego finału oczekiwałam. Biedne dziecko... niewinne niczemu... brak mi słów i płakać się chce. Przeczytałam wypowiedź jasnowidza, że ktoś jej pomagał i wkrótce zostanie zatrzymana jeszcze jedna osoba z jej rodziny, że, to prawdopodobnie mężczyzna i występował publicznie razem z nią na konferencjach publicznych. Że to było zabójstwo z premedytacją a nie wypadek... że wszystko było zaplanowane. Teraz wiadomo, że poprzednie przeczucia Jackowskiego się sprawdziły wbrew temu co tu inni wypisywali. Dlatego sądzę, że i to się potwierdzi. Najazd na Rutkowskiego również nie ma dla mnie sensu, w końcu to on rozwikłał sprawę a nie policja i kropka a, że robi koło tego szum to dobrze przynajmniej wiemy co się dzieje tak to prawie nic nie byłoby wiadomo. Wszystko się wyjasni jak zrobią sekcję zwłok. Jakoś nie wierzę, w chorobę psychiczną skoro potrafiła wszystko zrobić z zimną krwią i udawać porwanie.
Ona i tak już poniosła karę ludzie jej nienawidzą, większość by ukamienowała, ale ona do końca życia będzie żyć z myślą o tym, że własne dziecko zabiła... jak mówiła "moje dzieciątko, perełka" po nocach będzie jej się śniła. Co rok w rocznicę jej narodzin będzie myslała, jak by teraz wygladała; co rok w rocznicę jej śmierci będzie wspominała o tym jak ją zabiła... Tylko tej dziewczynki czystej niewinnej jest mi strasznie żal, jest teraz w niebie z aniołkami, nie było jej dane pożyć... |
|
|
|
#2224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Konto usunięte
|
Jakby dziecko jeszcze żyło to by kwiliło, tak myślę, ktoś by mógł usłyszeć?
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co, jeśli oni się kłócili, ona w kłótni wywrzeszczała mu że "Kiedyś zabije to dziecko!" czy coś w tym stylu, po czym niedługo potem wypadek i dziecko faktycznie umiera. Kobieta przerażona, że nikt jej nie uwierzy, że wcale nie chciała tego dziecka zabić, że to był wypadek, wymyśla idiotyczną historię, żeby jakoś uniknąć kary i pętla sie zaciska, a ona wariuje w sieci kłamstw... Zdarzają się takie przypadki, gdy ludzie są przekonani, że nikt im nie uwierzy w prawdę, dlatego kłamią, by jakoś się wydostać z matni (a to, niestety, zwykle się nie udaje...). Ja nie chcę nikogo usprawiedliwiać ani nic, staram się po prostu patrzeć na sprawę z innej strony.
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacytowalas mnie i chyba nie do konca przeczytalas to, co zacytowalas ![]() Napisalam wyraznie ze w normalnych okolicznosciach dzwoni sie po karetke ale sa jednostki, ktorym w takiej sytuacji odbija, wpadaja w szok, szal albo jeszcze co innego. To sa jednostki, ale takie rzeczy maja miejsce, niestety. |
|
|
|
|
#2228 |
|
BAN stały
|
psa bym tak nie pochowała, powinna też odpowiadać za zbeszczeszczenie zwłok.
|
|
|
|
#2229 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#2232 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama mam 23 lata i 2,5 roczne dziecko poprostu nie potrafie sobie tego wszystkiego w głowie przetworzyć znaleść jakiegokolwiek wytłumaczenia na to co sie stało. |
|
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3206396 1]Nie wiadomo, to było jakieś odludzie chyba, zresztą nie wiem czy przygniecione dziecko takim głazem dało by rade cos z siebie wydusić czy nawet przeżyć taki cięzar na sobie. Zresztą czy zyło czy nie to sie okaże póki sie to nie wyjaśni będzie mi to w głowie siedziało. Sam fakt czy zywe czy martwe ale sposób w jaki zostało potraktowane - no poprostu nie moge, jeszcze widze przed oczami zdjęcia usmiechniętej dziewczynki to mi aż łzy do oczu napływają.
Sama mam 23 lata i 2,5 roczne dziecko poprostu nie potrafie sobie tego wszystkiego w głowie przetworzyć znaleść jakiegokolwiek wytłumaczenia na to co sie stało.[/QUOTE] Już nie przesadzaj, bo tacy ludzie jak Ty rozdmuchują sprawę. Była mowa o liściach, śniegu i kamieniach, które wątła kobieta była w stanie przenieść, czyli żadne głazy.... |
|
|
|
#2234 |
|
Konto usunięte
|
Może dla ciebie ta sprawa nie jest warta rozdmuchiwania dla mnie to tragedia która nie powinna się wydarzyć.
|
|
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3206405 6]Może dla ciebie ta sprawa nie jest warta rozdmuchiwania dla mnie to tragedia która nie powinna się wydarzyć.[/QUOTE]
Wolę mówić o FAKTACH a nie rozdmuchanych bzdurach. Zachowujesz się jak jakiś tabloid. |
|
|
|
#2236 |
|
Konto usunięte
|
Jestem ciekawa co zrobią z nagrodą pieniężną, mam nadzieję że zebrane środki wpłacą na konto fundacji szukającej zaginionych czy porwanych np Itaka czy inne.
|
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Po calej tej sytuacji z Madzia przypomniala mi sie sytuacja pewniej znajomej a wlasciwie jej corki. Historie juz kiedys opisywalam na wizazu.
Dziewczyna urodzila w wieku 19 lat. Zanim zaszla w ciaze lekarz stwierdzil u niej ciezka depresje. Zdarzaly sie jej napady agresji, raz nawet wezwano do niej karetke. Psychiatra przepisal jej leki na depresje ale ona ich nie brala bo w jej mniemaniu zachowywala sie normalnie. Leki zarzyla moze ze dwa- trzy razy po czym stwierdzila, ze nie widzi po nich zadnej roznicy a nawet gorzej sie czuje wiec nie ma zadnej depresji bo gdyby miala, czulaby sie po tych tabletkach lepiej. Jak urodzila to dopiero zaczela sie jazda. Karmila piersia, dzieciak w nocy plakal a ona miala gdzies zeby do niego wstac w koncu matka ja budzila a wtedy ona wpadala w szal i wyzywala dziecko od sk*****li i innych tego typu. Po jakims czasie jej to przechodzilo i zachowywala sie normalnie. Miala gdzies kapanie dziecka, wielokrotnie jej matka wracajac z pracy zastawala dziecko zezace w lozeczku zasikane az po sama glowe bo dziewczyna nawet pieluchy mu nie zmienila. Nie mowie, ze tak bylo w przypadku mamy Madzi ale dziewczyna o ktorej napisalam zachowywala sie podobnie- przez moment siedziala zalamana i przygnebiona albo wpadala w szal a po chwili zachowywala sie zupelnie normalnie. Moze ta kobieta tez byla na cos chora ale w swoim mniemaniu byla zupelnie normalna dlatego nie poszla sie leczyc? Nie chodzi mi o to, ze zabila dziecko ale moze mala upadla, matka wpadla w szok, dostala byc moze ataku choroby psychicznej i chciala ukryc zwloki zamiast zadzwonic po pomoc. Ale to oczywiscie tylko moje przemyslenia. |
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wie któraś z Was coś o konferencji o 17-stej?
|
|
|
|
#2241 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze usłyszałam- matka była poczytalna?
|
|
|
|
#2244 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
Poczytalna, ale zdesperowana i dziecinna.
Od razu mówię, setny raz, NIE USPRAWIEDLIWIAM. Edytowane przez MrsStatham Czas edycji: 2012-02-04 o 16:35 |
|
|
|
#2247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bezbłędnie wskazała miejsce ukrycia ciała-Nie tłumaczyła czemu okłamała Rutkowskiego. Policja nie naciskała żeby im wytłumaczyła. Piszą wniosek o tymczasowe aresztowanie. Badają jeszcze czy ktoś jej pomagał |
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie widziałam w tv, ile tam już jest zniczy i maskotek i wszystkiego ![]() poza tym naprawdę wątpię, zeby zebrali wszystkie slady na tym mrozie, Cytat:
było wsrod tych ruin, przykrytem gruzem/kamieniami.
|
|
#2250 |
|
Rozeznanie
|
I ona sama zdążyła pójść taki kawał od domu, ukryć dziecko, wrócić, przejść się pod blok matki, wywalić się pod blokiem, poczekać, aż ktoś będzie szedł i dopiero dzwonić na policję?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

uwielbiam to uczucie, kiedy mówiąc głupek, myślę "Boże jak ja GO kocham" 
"ty nie jesteś kobietą, ty jesteś wyzwaniem"