|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Super, gratuluję . Trzymam więc kciuki, żeby praca nie okazała się aż tak bardzo wymagająca, jak się obawiasz |
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wydałam dużo, ale liczę, że mi się zwróci około 50 zł, bo sprzedaję perfumy z YR, które dostałam jako gratis I jeszcze kilka innych chyba dzisiaj wystawię na allegro, bo w tamtym miesiącu kupiłam kilka kosmetyków, z których nie jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale balsam była super nawilżający i ten zapachCytat:
wierzę ,że dasz sobie radę .pierwsze zużycie lutego: -żel do mycia twarzy BeBeauty 150ml i dotarło zamówienie styczniowe -avene woda termalna, -avene żel do mycia twarzy -avene mleczko do demakijażu 2 miniaturki wiąż mam zero zakupów i niech moc Hosenkowa będzie ze mną
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: gratuluję!!
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Zrobiłam wczoraj sernik Jest zupełnie inny niż klasyczny
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-04 o 09:25 |
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to nie on przecież będzie się więcej nim zajmował tylko ja... wczoraj zrobiłam sobie długą kąpiel w wannie z nadzieją że w końcu skończy się olejek do kąpieli ale uparty został jeszcze na jeden raz ![]() do dziewczyn które były w ciąży - używałyście czegoś na rozstępy? w ogóle miałyście je? bo ja się ich boję
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra nie używała nic w trakcie ciąży (jest zupełnie anty-kosmetyczna) i nie pojawił się jej ani 1 rozstęp. Może wynika to po części z tego, że w ciąży wazyła tyle ile powinna normalnie ważyć.
|
#2558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bedzie dobrzekiedy zaczynasz? ![]() dzien dobry ![]() zuzyłam nic a kupilam plyn micelarny, paste do zebow niestety to konieczne bo przyjechalam na kilka dni do rodzicow i zapomniałam o tych rzeczach |
||
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
A mi przyszły kosmetyki z ori:
-olejek na gorąco z przenicą i kokosem do włosów suchych i zniszczonych 15 ml -Oriflame, Tea Tree, Blemish Solver (Preparat przeciw wypryskom), 14ml razem 20.90 Zużyłam peeling vichy 8ml. Wogóle w lutym nie będzie u mnie porywających zużyć, planuje jedynie: -szampon timotei 400ml -body spray rexona (chyba) -żel do mycia twarzy biedronkowy (chyba) No i plus różne próbki
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiesz jaką dokładnie oliwkę stosowała?
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale mówiła, że taką najzwyklejszą. I przyznam się, że odkąd mi o tym powiedziała, a było to kilka lat temu , to średnio co 2 dzień w trakcie prysznica używam olejku a potem zmywam go żelem. Dzięki temu rzadko miewam problemy z suchą skórą, a miałam olbrzymie. I nawet balsamy do ciała poszły w odstawkę- mam jeden od ponad roku i nie mogę go zużyć
|
|
|
|
#2564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja będąc w ciązy na początku smarowałam się zwykłymi balsamami ,bo z tymi rozstępami to chodzi o to żeby skórę dobrze nawilżać a ok. 7 miesiąca nie smarowaalm się niczym bo już sil nie miałam (przytyłam równe 30kg) po porodzie ok 3 tyg pojawiły mi się małe rozstepy na brzuchu i na udach z tyłu ale smaruję się teraz różnymi nawilżaczami i sie nie powiekszają. mnie ciekawi czy karmiąc piersią można smarować się antycellulitami
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-02-04 o 13:01 |
|
|
|
|
#2566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też na razie używam zwykłych balsamów bo mam ich nie mało i trzeba zużywać ![]() http://lakierowo.blogspot.com/2011/1...sci-ziaja.html spodobała mi się ta w żelu ujędrniająca, co myślicie?
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-02-04 o 14:56 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
to chyab Ty chwaliłaś manicure japoński? Jest oferta na bon na ten manicure u mnie w miescie za 19 zł i się zastanawiam, głównie dlatego, bo mam teraz bardzo zniszczone i rozwarstwione paznokcie
|
#2568 |
|
Zadomowienie
|
chyba aktogimka też chwaliła ten manicure
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też teraz wykańczam oliwkę Hipp i smaruję się po prysznicu, mam nadzieję, że zimą mi pójdzie, bo na lato jest zbyt treściwa, ale strasznie wydajna-wolno jej ubywa. A ja dziś znów jeździłam 3h, mój instruktor mówi, że jest w szoku, że tak dobrze mi idzie po mieście, ale ja jakoś się boję tego wszystkiego, ma mi już ustalać egzamin, a zostało mi tylko 10h jazd jakoś nie czuję się jeszcze mocna w parkowaniu i w ogóle na placu...
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko gratulacje!!!
nynka ostatnio Zmalowana robila na YT fajny filmik o pielegnacji ciazowej. Najlepiej chyba wybrac jakas oliwke dla dzieci, tzn z naturalnym skladem. I jeszcze taki filmik znalazlam: http://www.youtube.com/watch?v=OZ8PP22h8Ow |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
Ale powiem Wam, że chociaż dostałam upragnioną pracę na dłużej to jednak się bardzo obawiam i zastanawiam, czy iść w poniedziałek podpisywać umowę czy ... zwiać Wiem, że to brzmi bezsensownie, ale z kimkolwiek rozmawiam, to mówi mi "będzie dobrze tylko idź na lekcje karate", "obejrzyj sobie młodych gniewnych może Ci to pomoże" itd Może to śmieszne, ale zdaję sobie sprawę, że nie będę dawać sobie rady. To jest cała szkoła palących i wagarujących dresiarzy, bardziej jak poprawczak a nie jak szkoła. Jestem osobą wrażliwą, dla małych dzieci bardzo ciepłą itd. ale boję się pracy z właśnie taką młodzieżą bardzo trudną. Pewnie za tydzień Wam będę płakać i biadolić, że mi kosz na głowę założyli i zbluzgali. |
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Mój szwagier pierwszą racę, zaraz po studiach dostał w liceum dla dorosłych czy coś w tym stylu, ale dodatkowo były to osoby po poprawczakach itp, którzy mieli wszystko w
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie na to liczę, że po jakimś czasie jakoś się to dotrze. Moja mama mówi, żebym się nie przejmowała, tylko nastawiła na przeżycie każdych 45 minut, a jak popracuję trochę, zdobędę doświadczenie to będę mogła wybierać lepszą pracę. Tata z kolei mówi, że jak przeżyję w tej szkole, to przeżyję już wszystko i nic innego mnie tak nie zahartuje ![]() Na blogu objechałam balsam Bielendy
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-02-04 o 17:11 |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz sobie radę
Każda praca i zawód stawia przed różnymi wyzwaniami i trzeba się z nimi zmierzyć ![]() Mam pierwsze zużycie - micel Sensibio
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wpadłam tylko na chwilkę, doczytam Was wieczorem.
Hosenko, tak, to ja zachwalałam japoński manicure. Ale musisz pójść kilka razy, bo po jednym raczej znacznej poprawy nie będzie... Na moje paznokcie nie działało nic, nawet odżywka za 60 zł Dopiero japoński + później dodatkowo Nail Tek.
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dodam , że trenuje karate kilka lat , 3 różne style-to mu na pewno pomaga , więc kurs karate to nie taki zły pomysł ![]() trzymam kciuki chciałam poczytać opinię na blogu o balsamie (pamiętam ,że go juz miałam) ale coś mi się strona zacina
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko dasz sobie rade!! A pomysl potem jaka to satysfakcja jesli znajdziesz sposob zeby dotrzec do takiej mlodziezy!
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego będziesz uczyć?
|
|
|
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze, trzymamy kciuki.Mam nowe (juz 4) zuzycie: maska do włosów z oliwą z oliwek z AVON
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko, serdeczne gratulacje! Praca na pewno będzie początkowo trudna, ale musisz być przede wszystkim stanowcza i konsekwentna i będzie dobrze! Na początku będzie bunt, jakieś podśmiewanie się i sprawdzanie na ile sobie można pozwolić, ale po jakimś czasie się unormuje i to się im znudzi... u nas jest taka jedna trudna klasa i profesorka toczyła z nimi walkę przez 2 miesiące a teraz jest spokój. Opowiadała mi. No ale metody trzeba dobrać jednak zupełnie inne! Na pewno dostrzegą to Twoje wewnętrzne ciepło i docenią to! Trzymam kciuki!
![]() A i jeszcze jedno: myślałaś już jak pogodzić plany dzidziusiowe z nową pracą? Bo mnie ta kwestia strasznie męczy...sama nad tym dumam.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Było sporo chętnych, ale nie wiem czemu mnie wybrali. Ja bym siebie nie wybrała, szczególnie po tekście "Eeee, yyy, ten, eee to będzie dla mnie wyzwanie" (w odpowiedzi na sugestię dyrekcji, że ich szkoła jest placówką z młodzieżą bardzo trudną wychowawczo
)

. Trzymam więc kciuki, żeby praca nie okazała się aż tak bardzo wymagająca, jak się obawiasz

ale balsam była super nawilżający i ten zapach

Każda praca i zawód stawia przed różnymi wyzwaniami i trzeba się z nimi zmierzyć
Czego będziesz uczyć?