|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
!Cytat:
! Mój TŻ też musi portfel nowy mieć .Cytat:
Podobno nie wiedzieli... Cytat:
Cytat:
No... Może... Tak by chyba było najlepiej. Jeśli to by była adopcja za pieniądze. |
|||||
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam właśnie od cioci- malowałam jej paznokcie bo idzie na studniówkę syna jutro
|
|
#1593 | ||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego dla Lili!![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś zakończyłam sesję, z poniedziałkowego egzaminu mam 5, a z dzisiejszego 4, cieszę się bardzo, jutro jadę do domu! |
||||||
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
moni no to gratulacje
![]() ciacho wiem co czujesz kilka lat temu pewna laska z bloku na przeciwko urodziła w toalecie dziecko udusiła je i wyrzuciła do śmietnika w dzień w którym znaleziono rano zwłoki ja rano wyrzucałam śmieci ale nie zaglądam nigdy do środka znalazł je jakiś bezdomny który grzebał w śmieciach także czasem jak tamtędy przechodze to mi się tak dziwnie robi
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję ocen i zdanych egzaminów ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
to straszne....jak można coś takiego zrobić ...
|
|
#1596 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na razie to tam tylko taki mały płomyk nadziei ![]() Cytat:
straszne jest to do czego ludzie są zdolni, nawet jeśli to był szok poporodowy dziękuję dziewczyny za kciuki i gratulacje przed chwilą z TŻ oglądaliśmy sale i zrobiliśmy wstępną listę osób na dziś i to TŻ wyszedł z inicjatywą co mu się nie zdarza prawie nigdy :P
|
|||
|
|
|
#1597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
brak słów. jak można być takim potworem???Cytat:
|
||||
|
|
|
#1598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A mój TŻ dopiero przed chwilą wrócił do domu. Był u teściów skręcac im szafkę do łazienki. Nie mam mu tego za złe, ale wkurza mnie szwagier... Kurde, facet ma 40 lat, mieszka z nimi. Mógłby im czasem pomóc, a nie... Mój teściu w tym roku ma 80 lat, też im czasem trzeba pomóc to on się nie poczuwa nawet do głupiego skręcenia szafki. |
||
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale historia. nie wiem, co kieruje takimi ludźmi.co do Twojego szwagra - bez przesady! niech lepiej ruszy du.pę i pomoże swoim rodzicom. przecież za każdym razem Twój TŻ nie będzie jeździł wkręcac im śrubki....Zmykam pod ciepłą kołdrę. popatrzę na tv i będę spać ![]() dobrej nocki Wam życzę!!! |
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super super że zaczynacie planować ![]() Cytat:
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleziono cialko Madzi ... niech odpoczywa w pokoju
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w głowie mi się nie mieści jak można zrobić coś takiego...Co do szwagra...doskonale znam temat...u moich teściów jest to samo, z tym, że ja ich nie żałuję, bo teść w życiu nie wykonywał żadnej pracy fizycznej...jak trzeba było przygotować drzewo w lesie do zabrania do domu na opał to wysyłał swoją żonę...a synków ma jedną maścią smarowanych, tyle, że na szczęście teraz skończyło się dzwonienie do Tż-ta po wszystko. właśnie przeczytałam o tym...to smutne...a kobieta cały czas kłamie ![]() Dzień dobry
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Matko, jak tak czytam do czego ludzie są zdolni, to aż mnie ciarki przechodzą. I kogoś takiego bym po prostu chyba zabiła gołymi rękoma. Ja dziś na 17 do pracy, teraz siedzę i piję kawkę
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kule, znów się przeziębiłam :/. Zatoki mnie bolą, mam zatkany nos i trochę mnie gardło pobolewa... A niedawno byłam chora :/. |
||
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Madzi - szok Mam nadzieję, że Mała niczego nie czuła jak była zasypywana..... ![]() Troszkę ślubnego tematu ![]() ![]() Zaproszenia - my jesteśmy już prawie w100% zdecydowani na te zaproszenia http://allegro.pl/zaproszenia-zawiad...071864912.html ale z fioletową kokardą ![]() badzo mi się podobają. są proste, gustowne, delikatne i eleganckie od razu mnie ujęły. Winietki - będa wyglądały mniej więcej tak: http://allegro.pl/eleganckie-winietk...045872635.html chcę je sama robić. Zawieszki - będą tworzone przeze mnie w tym samym duchu co winietki Po południu jade do TŻ Mieliśmy zaplanowane, że jedziemy dziś ze znajomymi na dicho, ale dziś przyszła do mnie spóźnialska @ i nie wiem czy dam radę (pomimo brania tabletek przeciwbólowych) tam jechać....
|
|
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
A u nas mała zmiana planów - to TŻ przyjeżdża dziś do mnie, nie ja do niego Nawet dobrze, bo coś czuję, że wieczorem może mnie brzuch boleć... Hmm...Ale tu dziś pusto i cicho.... widać, że weekend
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cena naprawde swietna To bedziecie bawic ![]() Ja dzisiaj zaczelam 23 tydzien ![]() a "matce" madzi grozi tylko 5 lat .. smiech na sali ![]()
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
żartujesz?
Gdzie jest ta je*ana sprawiedliwość? ! Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-02-04 o 16:08 |
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Prokuratura narazie postawila jej zarzuty o spowodowaniu nieumyslnego zabojstwa od paru miesiecy do 5 lat .. ale na koniec moga z niej zrobic swirnieta i bedzie wolna ...
Za to ze tylko zostawila ja w starym budynku przykryla gruzek i liscmi to juz bym dozywocie dala !!!!!
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie! A ja i tak nie wierzę, że to było nieumyślne spowodowanie śmierci! |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarz sie wczoraj wypowiadal ze nawet jesli spadla mala z rak to napewno nie spowodowalo to smierci bo dziecko jest tak elastyczne ze musiala byc mocno uderzona .. pozostaje nam czekac na sekcje zwlok Dopiero w poniedzialek bo cialko malej jest tak zamarzniete ze nie da rady narazie ![]()
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawiedliwości. ja nie wiem, ludzie, którzy chcą mieć dzieci i byliby cudownymi rodzicami, nie mogą nimi być, starają się kilka, kilkanaście lat i nieraz nic z tego nie wychodzi, a tu taka sucz, potrafiła zabić własne dziecko, które 9 miesięcy nosila pod sercem. Jak zimnym i okrutnym człowiekiem trzeba być. I w materiale od Rutkowskiego, nawet słowa nie powiedziała, że nie wiem, próbowała małej pomóc, że sobie nie daruje tego co się stało, tylko cały czas gadała o tym, że pewnie dostanie dożywocie i co ludzie powiedzą. tak zachowuje się osoba, która na prawdę nie chciala zrobić dziecku krzywdy? Czy to, co powie teściowa czy matka jest ważniejsze od tego, że zabiła dziecko, maleństwo, które niczemu nie było winne. Jak dla mnie powinna dostać dozywocie i zdechnąć w tym więzieniu. A nawet w tym przypadku byłabym za karą śmierci. |
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jeśli wyjdzie, że to było z premedytacją, to nic jej nie zrobią, bo ona już jest badana przez psychiatrów i psychologów i wyjdzie na to, że jest chora. Wsadzą ją do psychaitryka i będzie sobie żyła bez żadnej kary za to co zrobiła i za podatki Polaków.
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli to byl wypadek to powinna zadzwonic na pogotowie na policje ( przynajmniej tak powinna sie zachowac matka ktora szuka ratunku ) i inaczej by to wygladalo a nie ona sobie scenariusz wymyslila jak w filmie ... I placze strasznie zeby jej corcie oddali a dobrze wiedziala ze mala lezy pod gruzem. Ale tak jak piszesz na sekcji wszystko wyjdzie ...
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chętnie pomagam teściom z mężem jak trzeba. Tylko denerwuje mnie fakt, że mają dorosłego syna w domu który nie poczuwa się do niczego..... Cytat:
![]() Gratuluję. Ja oglądałam konferencję prasową w tej sprawie i prokurator powiedział, że biegli stwierdzili, iż matka Magdy była w pełni poczytalna. |
||
|
|
|
#1620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drobino Ty! ![]() Cudowne ubranka!! Oj, coś czuję, że będzie mały modniś ...Cytat:
![]() Cytat:
No i pensja jak najbardziej w porządku, wszystko zaczyna Ci się Kochana układać ![]() Cytat:
Cytat:
współczuję tylko Teściom i Mężowi..Cytat:
![]() Żartujesz?!?!?! Kipię ze złości jak słyszę o tej sprawie, nie mogę w ogóle uwierzyć jak ta dziewczyna ma nasrane w głowie, że robi takie rzeczy!!!!! Mam chęć zrobić jej krzywdę dosłownie. Niesamowicie mi żal dziecka... Tą wariatkę chyba bym udusiła gołymi rękoma. Jeżeli wybroni się żółtymi papierami to chyba się roześmieję, to jest mord na bezbronnej istocie a dostanie za to 5 lat z życia. Nie ogarniam. A my dziś karnawał Nie mówiłam Wam chyba, ale przebieram się za... panią domu zakładam chustkę na głowę, biały podkoszulek, koszulę w kratę, mam ścierkę w kieszeni, rękawicę kuchenną przy pasku i klapeczki z puszkiem Odprowadziliśmy Filipka do rodziców... a mnie już jego brakuje. Tak mi cicho w pokoju teraz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

jeśli chodzi o przygotowania to.. umówiłam się jakiś czas temu z TŻ, że jak dostanę umowę o pracę to rezerwujemy datę. No i tak jak Wam pisałam dzisiaj mam wolne, siedzę sobie, uczę się i nagle widzę dzwoni szefowa.. no to ja zestresowana odbieram telefon, a ona mówi, że wie, że mam dziś wolne, ale czy przypadkiem nie będę może w pobliżu pracy dziś, bo ma jedną sprawę. No ale mówię, że nie będzie mnie dziś w mieście w ogóle, no to ona na to, że dobra, to w poniedziałek załatwimy. Za chwilę dzwoni znowu "pani Moniczko, ja nie chcę, żeby się pani stresowała, ja daję pani pół etatu, o szczegółach porozmawiamy w poniedziałek i życzę pani miłego weekendu"
a teraz będę miała podstawę 1100zł brutto plus do tego te 25% od zabiegu tak jak mam teraz
!
.
a co mowia ojciec i dziadkowie o wszystkim wiedzieli??
Moze ona jej nie zabila tylko sprzedala?
wszystkiego najlepszego dla Lili!

to straszne....jak można coś takiego zrobić ...

straszne jest to do czego ludzie są zdolni, nawet jeśli to był szok poporodowy