|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Ta ostatnia to fajna jest ale...
a) otrzymana za darmo w sklepie b) na samotne noce kiedy tż wyjedzie w delegację c)kiedy będę chciała wkurzyć tż-a postawię sobie na monitorze i będę wzdychać ![]() (tak - mój tż ma ze mną ciężkie życie )Ale zamiast wydać 20parę złotych na głupią torbę wolę pójść do kina... I nie mam pojęcia czy ktoś to kupuje teraz znalazłam ![]() A na ziemniaki to chyba są za słabe jednak, więc szkoda kupować ziemniaki się pogubi ![]() No ale co kto lubi...
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście wolę torby płócienne, jeśli chodzi o takie codzienne użytkowanie. Jestę trędi eko???
|
|
|
|
#1863 |
|
Raczkowanie
|
Monika - no jesteś, więc się nie nadajesz do obsmarowania na tym wątku - muszę Cię niestety zmartwić
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*byłam kiedyś na pewnym zebraniu - jedna dziewczyna nagle zaczęła pytać, czy ktoś nie widział jaj szopperki, a nikt nie wiedział o co jej chodzi. Dopiero jak nam wyjaśniła, znalazła i wyszła, to wszyscy pękaliśmy ze śmiechu. Także to już nie jest eko-torba vel. szmaciana torba na zakupy. To jest szopperka. |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale spoko, luz. Zaraz biorę markera i napisze coś na niej tylko co.. jakiś sławny projektant może.. a może zara? Dajcie jakiś pomysł
|
||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Szanel ;d
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
I wyszło że się nie znam
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak zapach odpowiada, to mają go we wszystkich możliwych pojemnościach, łacznie z balsamami i pustymi buteleczkami, z limitowankami i pokrewnymi perfumami ![]() Aniu, gdy będziesz miała znowu coś wyrzucać, daj znać - za niektóre buteleczki dam się pokroić, choćbym miała wszystkich tutaj doszczętnie rozwalić
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie przypadkiem po to,aby przelewać jakieś podróbki do oryginalnych butelek i ''puszczać'' dalej w świat?
|
|
|
|
|
#1871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorobiłam się na tym niecnym procederze domu i maybacha a w domu mam całe laboratorium do wlewania wody do firmowych buteleczek ![]() Chociaż masz racje - raz kupiłam organze first light, buteleczka oryginalna a w srodku jakiś płyn Ale myślę, że większość ludzi i tak kupuje do kolekcji. Zobaczcie na forum perfumowym, duzo dziewczyn zbiera buteleczki
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2012-02-04 o 17:41 |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
A wszystkie feszynistki które kupią sobie torebkę z pieskiem lub innym zwierzakiem do kompletu powinny zafundować sobie jedną z tych fryzur...
http://kwejk.pl/obrazek/902418/na,g%C5%82owie.html |
|
|
|
#1874 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A tak w temacie toreb, to przypomina mi się moja koleżanka, która codziennie do szkoły brała 3 torby - z Zary, Stradivariusa, Bershki i do każdej z nich wkładała część stroju na wf: do jednej buty, do drugiej dres, do trzeciej koszulkę... taki turbolansik |
|
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
ekhem
|
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie pomyślałam,że wszystko możliwe. |
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() To ja już wiem czemu się na mnie tak dziwnie patrzono kiedy rozmawiałam przez telefon na dworcu, przecie ja burżuj jestem ![]() Ale torby z Zary nie było, to chyba jednak muszę nad sobą popracować...
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Dżizas ja nigdy nawet w starbucksie nie byłam... teściowa mi przysłała tylko z hameryki fajansowy kubek z ich logiem (trzymam w nim zapachy do ciasta głęboko w szafce
)- chyba kapelusz z niego zrobię w takim razie ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Dobra. Ja chuda nie jestem. Wręcz przeciwnie. Jestem kulka jakich mało... Ale matko jedyna... Zastanawiam się czy to odwaga czy co -ale... Rozwaliło mnie to kompletnie - leżę i się pewnie długo nie podniosę ![]() http://www.cupcakesclothes.com/ |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem chodziłam do Starbucksa po drodze na uczelnię, jak miałam nadmiar gotówki i mega ochotę na słodką kawę o ciekawym smaku. Ogólnie z takich sieciówek to bardziej podchodziła mi kawa w Coffeheaven. Teraz nie wiem, gdzie tu jest jakiś Starbucks, najbliższy mi znany jest na dworcu centralnym w Hadze, daleko jak dla mnie. Poza tym teraz w ciąży ograniczyłam do minimum spożycie kawy i piję może 2-3 kubki na tydzień i to takiej 1 łyżeczka rozpuszczalnej i pół na pół z mlekiem. Czasem mam ochotę na taką kawę na wypasie, ale nie chce mi się szukać w googlach takiej kawiarni.
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten blog był tutaj zjechany równo,w dół,w górę i w poprzek już kilka miesięcy temu.Nie moja stylistyka,ale nie mam nic przeciwko.Nie moje małpy,nie mój cyrk,wychodę z takiego założenia. I nie to co ładne,ale co się komuś podoba.
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz kawę łykam jak młody pelikan i lecę w teren albo reaserch w redakcji :/ ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Nie chodzi mi o figurę,tylko ciężko mi sobie wyobrazić przebieranie się za wuzetkę z lukrem na co dzień |
||
|
|
|
#1883 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne,ja też bym się tak nie ubrała.Ale zawsze mam wrażenie,że takie specyficzne blogi są mocno podkręcane,tzn.prowadzone w celach zarobkowych,na przykład.Coś innego,intrygującego,szok ującego=interes się kręci.Mogę się oczywiście mylić,ale to takie tylko moje wrażenie.A nawet jeśli szczerze tak się ubiera na co dzień i to jest jej prawdziwe ''ja'',to ok.Nie wnikam.
|
|
|
|
|
#1885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To smutne, ale niestety prawdziwe... Bloggerka, która pokazuje niecodzienne przebrania (które raczej trudno nazwać "ubraniami") dużo szybciej staje się popularna w sieci - piszą o niej portale, obsmarowują ją fora internetowe (Tak więc może wszystkie zamiast harować w pracy lub szkole powinnyśmy zacząć przebierać się za pączki z lukrem / misie z kokardką, robić sobie codzienne sesje i zacząć rozkręcać własny interes? W sumie na mój gust to całkiem dobry pomysł..
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ma dziewczyna swój styl i w sumie zastanawiam się czy nie jest przez to wyśmiewana.
|
|
#1887 |
|
BAN stały
|
Można dołączyć do Waszego grona?
![]() Mnie też rozwalają panienki w ekoskórkach przy -20* i buty emu - tego to po prostu nienawidzę, jak dla mnie to są po prostu kapcie w których można poczłapać po domu, jeśli jest zimno w stópki ![]() Poza tym, przejadły mi się już dżinsowe szorty do czarnych rajstop. A co najgorsze, ostatnio, przy takim zimnie, widziałam wiele dziewczyn tak ubranych. A tak przy okazji, widziałyście? http://i367.photobucket.com/albums/o...wer4535346.jpg Jednak ktoś nosi takie torebki!
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee,żadna ze mnie specjalistka. Po prostu zawsze staram się zauważać co się wokół mnie dzieje i to analizować,interesują mnie takie szeroko rozumiane ''kulturowe sprawy''.Różne przemiany w społeczeństwie i tym podobne historie. Cała blogosfera i szafiarki też uległy sporej zmianie od początków jej istnienia.I mnie się te zmiany niezbyt podobają,el jednoczesnie rozumiem,że to już jest po prostu biznes i konkretne $$$.![]() Cytat:
Trochę się z tym zgadzam.Sądzę,że nawet średnio ładna,rozgarnięta i stylowa dziewczyna jest w stanie coś tam zarobić.Nawet gdyby miał to być 1.000 zł,to dla uczennicy czy studentki dziennej zawsze jest jakiś grosz.Do tego doliczyć darmowe kosmetyki,ubrania i inne pierdoły,to chyba warto?Zawsze to wygodniej i lepiej niż roznosić ulotki czy stac na promocjach jako hostessa.
|
||
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Hehe... No jestem pewna że jakbym założyła feszyn-bloga to by mnie cała blogosfera polska zjechała od góry do dołu
![]() Byłoby na pewno na co popatrzeć, ale tak odważna to chyba nie jestem ![]() Chociaż zapotrzebowanie chyba jest bo ciuchy w moim rozmiarze na allegro znikają w zastraszającym tempie Grunt że byłoby to coś innego sieciówki na mnie by nie zarobiły bo takich ciuchów nie robią |
|
|
|
#1890 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc najlepiej zainwestować w zdrowe odżywianie i jakiś efektywny sport.. W sumie gdyby tak na to spojrzeć prowadzenie bloga oprócz korzyści finansowych / towarzyskich może przynieść też korzyści zdrowotne Cytat:
Ale patrząc na popularne blogi, np. Kasi Tusk - dziennie wyświetlanie 1 reklamy na jej blogu kosztuje 40 zł. Gdyby pomnożyc to razy (co najmniej) 3 i jeszcze razy 30 wyszłaby już całkiem duża suma... Choć, żeby zarabiać na blogu trzeba mieć też dryg do biznesu.. Ja narazie mogę jedynie pomarzyć nawet o < 1/10 sumy, którą podałaś ![]() Ale znam dziewczyny, które prowadzą blogi tylko dla korzyści i całkiem nieźle im to idzie. Więc wszystko zależy pewnie od nastawienia i znaku zodiaku, no cóż, takie życie ![]() Jestem pewna, że przebierając się za św mikołaja w maju czy też robiąc sobie zdjęcia na krzyżu, od razu zyskałybyśmy ogromną karierę w sieci. Sto tysięcy odsłon bloga gwarantowane.. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

.

Ale myślę, że większość ludzi i tak kupuje do kolekcji. Zobaczcie na forum perfumowym, duzo dziewczyn zbiera buteleczki
To się przyznam, że kiedyś miałam pudełko, w którym trzymałam metki. Ale na swoją obronę dodam, że metki były ładne, każda inna (nie zbierałam kilku takich samych), często ze wstążeczkami, a nie takimi plastikowymi żyłkami. Ładne były, to mi szkoda było je wyrzucić. Wyrzucałam dopiero po jakimś czasie. Tylko się nimi nie lansowałam.

I nie to co ładne,ale co się komuś podoba.