|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
wankaw
Będziesz się wybierać po ten sweterek? Jeśli tak to mogłabyś kupić dla mnie S-kę w kolorze miętowym? ![]() Pieniądze mogę nawet od razu przelać w razie czego. Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-02-04 o 15:32 |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak będzie to kupię, nie ma sprawy Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-02-04 o 17:30 |
|
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;32062945]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Anies - bardzo ładnie wyglądasz we wszystkim
w sukience uroczo, zostaw
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do odstąpienia beżowy trencz Steczkowskiej, rozmiar L, kupiony na wyprzedaży za 199zł. Posiada komplet metek i oczywiście ważny paragon. Kupiłam go dla siostry TŻta jednak okazało się, że nie pasuje. Zamierzam go oddać w przyszłym tyg, więc jeśli któraś z was jest zainteresowana to piszcie PW
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zary z Portu. Mierzyłam nową brzoskwiniową marynarkę, szarą marynarkę i koszulę w panterkę, którą podpatrzyłam u Paryżanki. Generalnie dresiary są ok, materiał w przypadku tej brzoskwiniowej na pewno jest lepszy niż w miętowej. Brzoskiwiniowy wpada jednak bardziej w pomarańcz, kolor mi nie przypasował.
Koszula była za duża, mimo że mierzyłam xs. Może jeszcze się nad nią zastanowię. ![]() Zabijcie mnie jednak, bo zgrzeszyłam i kupiłam nowego shoppera czarnego. Miałam nie kupować, bo za duży, bo może sie rysować, itd, ale na spokojnie go obejrzałam, ogladałam się w lustrze i postanowiłam go wziąć. Doradziła mi kuzynka i mam nadzieję, że żałować nie będę. Były też karmelowe, ale jednak czerń, to czerń. Widziałam także dwie sztuki lakierowanego pudrowego shoppera, marynarki we wszystkich kolorach i rozmiarach, kilka nowych spódnic, sukienki z kołnierzykiem aniesowe i aniesowe sweterki we wszystkich kolorach. Edit, chyba mierzyłam jednak jeszcze inny kolor dresiary, bo ta którą ma anies jest w cieplejszym odcieniu, chyba, że to wina światła.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2012-02-04 o 16:35 |
|
|
|
|
#2499 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;32062494]Sweterki były też w Bonarce (widziałam wczoraj). Jeżeli chodzi o rozmiary, to ja noszę zwykle M i na mnie sweterek w tym rozmiarze jest jak najbardziej oki
|
|
|
#2500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, kusicie tymi zakupami. |
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Raczkowanie
|
ś si
Cytat:
Iwi, tak naiwinie spytam, czy coś się ruszyło w Massimo?
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście kocham pastele, latem i wiosną ubieram się tylko na pastelowo Szkoda że w tym sezonie są takie modne, bo wszyscy będą w nich chodzić. W zeszłe wakacje królowały mocne kolory więc w swoich beżach i pudrowościach się wyróżniałam, a teraz pewnie zniknę w mdłym tłumie Torebka to świetny zakup - sama klasyka - będzie do wszystkiego pasować |
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za fotki brzoskwiniowej dresiary, to niestety dokładnie ten kolor brzoskwiniowej, w którym mi najładniej i który najbadziej lubię, więc pewnie tez mi odbije i kupię mimo kiepskiej jakości tych marynarek...
Anies wyglądają we wszystkim ślicznie, bardzo twarzowo Ci a pastelach, a do tego jeszcze rozpuszczone włosy, super! Ps. Ja zazdroszczę wszystkim ze im dają mniej lat niż maja, ja mam taka urodę, ze od zawsze dają mi przynajmniej 5-7 lat wiecej niż mam, więc za kilkanascielat Wy będziecie się cieszyć, ze Was odpadają, a ja już w ogóle wpadnie w depresję...
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziękuję
. Migotka, chwali się nowy zakup !Błękitne_niebo, w zeszłym toku też nosiłam pastele z uporem maniaka .
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-02-04 o 17:56 |
|
|
|
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Cygaretka888;320656 68]ś si
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;32064775]super, widzę że wszędzie są to mam nadzieję, że jutro kupię je od razu w krakowskiej bo nie chce mi się jeździć po mieście a do centrum mam najbliżej
[/QUOTE]W Krakowskiej też jeszcze powinnaś dostać
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skusiłam się parę razy na coś w mocniejszym kolorze, np na chabrową marynarkę, ale ostatecznie kończyło się na tym, że założyłam ją dwa razy, poleciała w świat a ja grzecznie wróciłam do ulubionych barw. Też się cieszę, że tej wiosny będzie duży wybór pasteli
|
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja uważam że wiosna/lato to idealny czas na mdłe kolory - kremy, beże, pudrowości, mięty Z intensywnych kolorów akceptuję w zasadzie tylko chaber, choć skusiłam się w czasie wyprzedaży na sukienkę w kolorze soczystej czerwieni
|
||
|
|
|
|
#2510 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chyba tez sie zdecyduje na tą torebke ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Anies wyglądasz cudownie w tej sukience!!! A i cudnie Ci w rozpuszczonych włosach!!! A ten mietowy sweterek to ten sam co jasny? |
||
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko wygladasz super w brzoskwiniowej marynarce ale skoro złe sie czujesz w tym kolorze to nie ma sie co zmuszać
Koszula w panterke jakoś mi nie pasuje Ja sobie znowu wymyslilam kolejne postanowienie - następne zakupy funduje sobie dopiero na urodziny czyli na 21.03. Dlaczego? Bo ponieważ zachodzenie w ciążę mi nie wychodzi to idę na dietę, zapisalam sie na aerobik, chce trochę zrzucić po macierzyńskim ![]() Jeśli chodzi o kolory to ja zdecydowanie lubię beze, szarości, czerń i granatowy czyli nuda ale mam zamiar nieco ożywić sie i spróbować kolorów, moze jakieś wzory. .
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Anies ślicznie wyglądasz w tych sweterkach , chyba sie na jednego skusze
![]() Dziewczyny , ile kosztuje ta torebka , bo szukałam i nie znalazłam jej ceny . http://static.zara.net/photos//2012/...=1328275292764
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś mogłaby kupić mi sweterek anies5 w kolorze miętowym rozmiar M? Odrazu przesyłam po zakupie pieniądze! Jak by co piszcie PW
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kusimy kusimy
![]() Cytat:
Ja tez miałam wątpliwości, ale kupiłam i nie żałuję. Oby mi się szybko nie zniszczyła ![]() Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
|
#2517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdyby to była eska to na pewno bym się na niego rzuciła... |
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam 'hit' tegorocznej kolekcji
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BDOT%2BSKIRT
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2012-02-04 o 21:20 |
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

. Ciekawy ma kolor, na wiosnę pewnie idealny.
.
w sukience uroczo, zostaw 

Koszula była za duża, mimo że mierzyłam xs. Może jeszcze się nad nią zastanowię. 
Dziewczyny, kusicie tymi zakupami.

Gdyby to była eska to na pewno bym się na niego rzuciła...