|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
![]() zgadza się. ewentualnie schudnij baryło
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
Cytat:
Wlasnie tam szukalam....najwidoczniej nie mieli... |
||
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tyle,że u nas już normalne mleko 4 tydzień więc może juz nie musze się martwić ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3484 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sutton ..... za nowa umiejetnosc..... Cytat:
Ma czas chlopak.... zobaczysz jak zacznie sie przewracac to zaraz wstanie i zacznie chodzic ![]() Tez wiem .... bo czytalam .... ze wiele razy bylas wytracona z rownowagi przez synka.... i tak jak pisala Stronczek masz klase.... i bardzo Cie podziwiam za to ze w takich trudnych chwilach wiedzialas jak sie zachowac i opanowac.... I trzymam za szybki powrot synka do zdrowka Cytat:
ale to musi byc mile uczucie.... a u Ciebie to podwojnie mile .... u mnie tez.... ![]() fajnie , nie ?? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Madziulka 10 wiecej ![]() a snieg fajny zobaczymy tylko jak jutro Anglicy sobie na drogach poradza |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Brumku cieszę się, że rozmowa zakończyła się dla Ciebie pomyślnie
![]() Karolinee a drugiego Majowego ząbka ![]() Marina zdrówka dla Was chorowitki ![]() Nataszka za nową umiejętność MoniaZ za "mamaaa"![]() Brumek ja tak tarmoszę Domka po mieszkaniu, ale on leży na tej dużej macie, on to uwielbia za siadające Bellówny ![]() Scio kurcze, niedobrze że Agatkę wysypało Więcej nie pamiętam ![]() Cytat:
). Szczerze, to myślałam że gorzej to wszystko wygląda. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Domek siada z pozycji leżącej SAM! Jak czasem traci równowagę to się sam podtrzymuje rączką i tak sobie siedzi. Czy to jest w ogóle prawidłowe, bo podobno powinien z pozycji czworacznej...
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w iceland tez bylam Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-02-05 o 00:21 |
|
|
|
|
#3489 |
|
Wtajemniczenie
|
wstawię nas
![]() Dziubku musisz poczekać, organizm musi przywyknąć do nowych warunków. Przestoje są też ważne w chudnieciu. Brumku no właśnie nie wiem czemu nie wygrałam ![]() ![]() ![]() złe numerki się wylosowały bella one tak równo we wszystkim sie rozwijają?
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Telik świetne zdjęcie! Śliczni jesteście oboje
|
|
|
|
#3492 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3493 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas pada caly czas.... juz ok 10 cm jest. Na antene mi pada i sygnal zanika. Tz musi odsniezac ....
|
|
|
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=259727803
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Stronczek wyslalam Ci lika |
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęcie - Masz w sobie TO COŚ! Chętnie bym wymieniła co konkretnie TO COŚ dla mnie znaczy, ale nie chce być znowu oskarżona o zbytnie iskrzenie i słodzenie Cytat:
2. Radocha wielka, to prawda Dziś znów się w to bawiliśmy i jak tylko przestawałam go ciągać, to zaczynał walić łapakami i pokrzykiwać o jeszcze ![]() 3. To dobrze, że nie wiąże się to z jakimś bólem piersi czy coś. Czasem się czyta o czymś takim... 4. WOW! Nam mówili na SR, że i z czworaków i z leżącej jest ok ![]() Brawo dla Domka
|
|
#3496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam spac... dobrej nocki
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu: http://www.dzieciaki.net.pl/abc/rozw...iesiaca-zycia/ i tu: http://www.pppboleslawiec.pl/index.p...-a-co-niepokoi i tu: http://www.mamazone.pl/artykuly/male...oku-zycia.aspx i tu: http://www.dzierzbicka.pl/rozwoj.html O tym siadaniu z leżenia. W okolicach 70-9 miesiąca jest o tym napisane.
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
Telik super zdjęcie! takie naturalne
|
|
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaś was pozdrawia
|
#3502 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale dziwne rzeczy mi się śniły.... za dużo o Madzi myślałam i to chyba dlatego. Tylko jeden sen fajny, Marina i Scio z dzieciaczkami, bardzo miło było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ojj ![]() Cytat:
Pediatry nie znam niestety więc nie pomogę Cytat:
Po to człowiek dostał rozum, żeby z niego korzystał... Cytat:
Zosiu, spóźnione ale wszystkiego najlepszego! Natka, gratuluję egzaminu! no i dla Domka za siadanie! ![]() Jasiu, pozdrawiam!! Telik, jak cię pocieszy to też nie wygrałam
|
|
|
#3503 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana!!
Świętujemy dziś Alusia kończy 7 miesięcy!!! ![]() Ala już tak śmiało przyjmuje pozycję do raczkowania, buja się w przód i w tył Poza tym wspominałyście o szaleństwie na punkcie pilotów i telefonów u nas jeszcze kabelki od zasilaczy robią furorę, nie odpuści dopóki nie odłączy mamusi laptopa od zasilacza Telik śliczne zdjęcie, śliczni Wy Natka brawa dla Domka za siadanie!! isuper, że u Ciebie bez większego bólu obyło się przerwanie karmienia UU, ja miałam 2-3dni, że pierś przede wszystkim jedna bolała, zrobiły się zatory. |
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, choć dla mnie nie dobry raczej
po całej nocy nie spania wyglądam jak zombie... I to nie moja córka nie dała mi spać napisałam w K. bo ... musiałam się wypisać ...
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć! Radek rozpoczyna dzień najczęściej między 5 a 6 rano. Skurczybyk. Czasem jeszcze dośpi z godzinkę ale nie zawsze.U nas za oknem -15stopni, pada śnieg. I przyszła kolej na nas w świętowaniu pół roczku dla Sophie od madziaranew o one też dzisiaj świętują
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zadomowienie
|
dziubek79, Natka - dziękujemy za ząbkowe gratulacje
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ślicznie ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moja też
Idziemy łeb w łeb Nawet dziś mi pokazała 0,5 kg więcej Cytat:
za skończone miesiące.I zaległe, wczorajsze Dzień dobry. Jestem chora. Jestem zombie. No i tyle
|
|
#3508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam znad kubasa kawy.
Przez tę historię z Madzią nie potrafię spokojnie spać... ![]() Śnią mi się jakieś bzdury. Cytat:
![]() Jasiu my Ciebie też pozdrawiamy ![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:DLA PÓŁROCZNEJ ALIA za dla Domka dziękujemy![]() U nas też kabel z laptopa robi furorę Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i: Madziaranew dla Twojej Sophie również ![]() Dziękujemy ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Zdrówka kochana |
|||
|
|
|
#3509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie doczytałam. aż zaraz obczaję co mam w szafceCytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:i dla Zocha bo wczoraj zapomniałam ![]() jaciee i ja tez zombiak. Noc nieprzespana, zeby smarowałam- a raczej dziasła Tz mnie denerwuje, znowu zaczyna swirowac w kwestii sary. chciałam jechac do restauracji na obiad a potem do rodziców. A on na to, ze albo jedno albo drugie, bo źle dla dziecka tak sto razy ubierac i rozbierac
|
|
#3510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dla Sophie również ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

a ja nie mam czasu na to w sklepie
) tyle,że u nas już normalne mleko 4 tydzień więc może juz nie musze się martwić
za nowa umiejetnosc.....
za szybki powrot synka do zdrowka
No nigdzie już nie wolno ich samych zostawić.... Raczkowac nie, ale siadać z leżenia to tak... Wiecie jaka byłam zaskoczona jak im się udaje? Nawet we wózku nie można ich zostawić na sekundę...
SAM! Jak czasem traci równowagę to się sam podtrzymuje rączką i tak sobie siedzi. Czy to jest w ogóle prawidłowe, bo podobno powinien z pozycji czworacznej...

, jedynki nie przebije

Masz w sobie TO COŚ! Chętnie bym wymieniła co konkretnie TO COŚ dla mnie znaczy, ale nie chce być znowu oskarżona o zbytnie iskrzenie i słodzenie 

klask i: