|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się nie przyzwyczaja, bo potem się rozczaruje, jak przestanę się "starać"
|
|
#1323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój ode mnie już wiele razy dostał "zabaweczki" - a to gra na kompa, a to figurki do gry bitewnej, a to karty do gry karcianej Przynajmniej nie mam problemów z prezentami dla niego - jak coś mu się zamarzy to truje o tym tak namiętnie, że zapamiętuję i kupuję, jeśli akurat jest jakaś okazja ![]() Teraz niedługo mamy rocznicę i kupię mu książkę ^^ |
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój ode mnie już wiele razy dostał "zabaweczki" - a to gra na kompa, a to figurki do gry bitewnej, a to karty do gry karcianej Przynajmniej nie mam problemów z prezentami dla niego - jak coś mu się zamarzy to truje o tym tak namiętnie, że zapamiętuję i kupuję, jeśli akurat jest jakaś okazja ![]() Teraz niedługo mamy rocznicę i kupię mu książkę ^^[/QUOTE] W moich oczach zasługujecie na medal "super dziewczyna" ![]() . Co do walentynek, to my staramy się nie obchodzić, oboje mamy jakieś uczulenie na to święto (oczywiście mówię to bez jakiegokolwiek tonu krytyki/niezrozumienia )
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobreee ![]() Nie no, my też nie obchodzimy Nieraz mu też bez okazji kupię jego Kinderki, to tym razem dostanie czekoladowy telegram, o bo my generalnie zawsze okazujemy sobie uczucia i świąt nam do tego nie trzeba tylko taki akcencik zapodam w końcu to miłe chyba
|
|
#1326 |
|
Konto usunięte
|
My Walentynek w sumie też nie obchodzimy, ale to głównie dlatego, że tuż po nich są kolejne nasze święta - nasza rocznica i moje urodziny
Za dużo by tego było z walentynkami ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Jak tam impreza w sali obok, Rodzynko?
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32076115]My Walentynek w sumie też nie obchodzimy, ale to głównie dlatego, że tuż po nich są kolejne nasze święta - nasza rocznica i moje urodziny
Za dużo by tego było z walentynkami ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Jak tam impreza w sali obok, Rodzynko? [/QUOTE]U mnie podobnie - TŻ ma urodziny w marcu, w kwietniu rocznica, w maju moje urodziny Aaaa, nie chwaliłam się Wam - dostałam wczoraj od TŻ prezent już na Dzień Kobiet... a co to było? Nowy akumulator do auta Orli cały czas hałasują
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Zmagań z mrozem dzień drugi
|
#1329 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie obchodzę walentynek, a kiedy mam(y) jakas rocznice - nie wiem. Prezenty tylko na urodziny, czasem złóśliwe życzenia na dzień dziadka dla niego, na dzień dziecka dla mnie
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeeeny jak romantycznie xd podobno to faceci lubią praktyczne prezenty
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#1331 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja na razie zrezygnowałam ze zmiany koloru, pozostaję przy jasnym blondzie, choć korciło mnie żeby przyciemnić
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32077788]Hm... to raczej było pewne, że ta farba nie zrobi Ci z czarnego brązu, musiałabyś użyć coś w blondzie, najlepiej Palette, to wtedy czarny by się rozjaśnił, ale jest spora szansa, że mocno zniszczysz włosy. Jedynie mogłaś na odrost dać tą farbę, a na resztę włosów dać blond, no ale trudno, na razie daj lepiej włosom odpocząć.
Ja na razie zrezygnowałam ze zmiany koloru, pozostaję przy jasnym blondzie, choć korciło mnie żeby przyciemnić [/QUOTE]Ale mi nie chodziło o końce tylko o spore odrosty, które potraktowałam jasnym brązem a wyszły czarne;]
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
Doberek
![]() Wczoraj mówiłam już normalnie, dziś znowu nie mam głosu. A jutro egzamin, grejt -.- |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Ja dzisiaj spędzam dzień z TŻem, więc mnie nie będzie do jutra A jutro zaczyna się ostra nauka na egzamin Potrzeba mi mobilizacji! Duuuuuuuuuużo mobilizacji ![]() Buziaki
|
#1339 |
|
Konto usunięte
|
Jak jakąś znajdziesz to się podziel, bo też notatki tylko patrzą na mnie tęsknie z podłogi :P
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
notatki na ciebie patrzą? Przerąbane
moje odwracają sie plecami i udają że ich nie ma
|
|
|
|
#1341 |
|
Konto usunięte
|
Moje uważają, że są bardzo zaniedbane, zwłaszcza, że jutro ich wielki dzień i powinnam się nimi zająć. A ja... jakoś tak ich nie lubię.
![]() Na blogu recenzja kremów nawilżających Dr Ireny Eris
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Na moim blogu coś słodkiego
![]() Wczoraj TŻ niespodziewanie wrócił z kubełkiem z KFC i natchnęło mnie to na zrobienie piersi kurczaka w panierce a'la KFC Wysłałam przed chwilą TŻ do Biedronki po frytki do pieczenia w piekarniku (i przy okazji po zmywacz do paznokci, bo wczoraj wykończyłam - to będzie pierwszy zakup kosmetyczny w tym roku )
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Ja przychodzę się pochwalić, że ostatni egzamin zaliczyłam na 4 (przy czym to gramatyka z 3 semestrów, do której cokolwiek powtórzyłam na 40 minut przed egzaminem ), więc sesja za mną ![]() W piątek i wczoraj miałam dwie udane sesje - z wczorajszej to nie mogę wyjść z podziwu i zachwytu nad samą sobą, bo dawno nie byłam tak zadowolona z mejkapu
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Panna Mrau - gratulacje ![]() ![]() Dziewczęta, jakiego programu do podpisywania fotek używacie? Ja używam póki co mark it now! i w sumie jest fajny, bo można robić hurtowo, ale jedno mnie wkurza - nie da się zrobić znaku wodnego na skos, tylko poziomy/piony, a ja bym chciała po przekątnej Albo najlepiej wygięte :PChcę coś prostego i oczywiście freeware
|
|
#1347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A na koniec dorabiam ramki w PhotoScape
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
ale chyba miałam przeczucie podskórne jakieś, bo wczoraj kupiłam sobie pas do pędzli z myślą 'będzie nagroda za zdaną sesję' ![]() Ja fotki obrabiam obecnie w Picasie ale muszę się przesiąść na Gimpa w końcu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

i teraz strasznie żałuję
cóż, duże dziecko se wzięłam