|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Ja mam potem tydzień wolnego, bo muszę się do tego egzaminu przygotować. Tzn pod warunkiem, że mnie nigdzie nie wpisał
![]() I pensja będzie słaba
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstałam o 16 i głowa mnie boli
Nic nie piłam (%%% a miałam takie plany) i może nawet dobrze, że tego nie robiłam Muszę iść się ogarnąć i potem planujemy ze znajomymi znowu gdzieś wyruszyć
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I czekam na zwrot podatku ale to dopiero w maju buu |
|
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uff nadrobiłam, Hejka wszystkim ![]() a ja mam ferie jeszcze tydzień, ale jakoś zaczyna mi dokuczać ta samotność siedzę w domu już kilka dni. |
||
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
A mi trochę się zepsuł humor :/ Siora zamula bo jakieś problemy z chłopakiem i mnie denerwuje
![]() Nic mi się nie chce... |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Mi te nie, siedzę w szlafroku i nie ruszam się z miejsca, nawet po pilota mi się nie chciało wstać.
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta samotność mnie dobija. Chciałabym mieć kogoś, z kim można pogadać, poprzytulać się, spędzić czas itd ![]() Ehhh Kandydaci są, ale niestety to jeszcze nie to, a z byle kim nie będę, bo facet musi mi się podobać ![]() Bleeeehhh Gorąca czekolada... co ludzie w tym widzą? Ja nie pijam
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
Raz lubię owocowe
czekoladę kakao tez mmmNo tak wiem coś o tym kilku do mnie startowało przed Tż i jakoś nie kręcili mnie choć dobrzy dla mnie byli ale to nie to No coś musi za serce złapać nie mówię ze musi być jakiś Piękny od razu Ale kręcić tez musi
|
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:50 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu sie zgodzilam sama nie wiem wolalam przyjazn...ja wole biala herbate choc moim zdaniem smierdzi troche
|
|
|
#1482 |
|
Konto usunięte
|
no to tez mowie :d bez pociagu fizycznego i chemii ni chu chu nic z tego n ie bedzie
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie kobitki
![]() Jakie plany na tą piękną niedziele macie? Posiadówa w domu czy gdzieś wyruszacie? U mnie słońce grzeje przez okno, ale planuję zostać w domu
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
Na imprezy już dawno nie chodzę Za stara jestem haha
Do pracy jadę właśnie na 13-21 dziś a jutro chyba wolne se wezmę
|
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślenie typowego polaka Jeszcze chustkę ubierz Ja tam czuję się młodo jeśli chodzi o imprezy i jeszcze długo czuć się będę hehe ![]() Powodzenia w robocie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie mam myślenia typowego Polaka po prostu imprezy umcy umcy techno mnie nie kręcą a jak mam wolne wole wyjść sobie gdzieś z Tż a nie na imprezę .. Albo odpocząć
Zreszta zaczniesz pracować zrozumiesz
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mając na myśli "imprezy" chodziło mi nie tylko o dyskoteki, ale też o domówki ze znajomymi itd Nie rozumiem ostatniego zdania Przecież tyle osób pracuje i pomimo tego nie ma problemów z "imprezowaniem" Dobrym przykładem jest moja koleżanka, która kończy robotę np. o 19:00 (praca fizyczna) i o 21:00 jest gotowa gdzieś wyruszyć. A ze mną wcale nie jest tak, że jestem księżniczką, która nigdy roboty nie tknęła :P Pracowałam już, dorabiałam itd. Po prostu kocham tańczyć, przebywać ze znajomymi i poznawać nowych ludzi A gadanie 'jestem za stara' i podobne powiedzenie 'nie wypada mi' poważnie kojarzy mi się z polakami (nikogo nie chcę tutaj obrażać i mam nadzieję, że nikt nie poczuję się urażony) :P
|
|
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Bo skoro co weekend jestem w pracy, to też muszę się kiedyś rozerwać
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Konto usunięte
|
Mnie nie kręcą tego typu wypady wole umówić sie na drinka w pubie a mam tu rodzine więc jak wpadamy to do siebie a przyjaciół tu nie ma tym bardziej z polski...
Moim przyjacielem jest Tż I Rodzina reszta szkoda gadać jak ludzie sie zmieniają
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety
|
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogólnie jestem typowym domatorem
i lubię się polenić w domu ale lubię też czasem wyjść gdzieś potańczyć... i wolę dyskotekę niż wyjść na piwo/drinka z bardzo prostej przyczyny na dyskotece mogę się bawić bez alkoholu... a wyjść na piwo żeby go nie pić... bezsens xD co do znajomych... ja się nie raz i nie dwa przekonałam, że ludzie nie są warci zaufania... ale też nie dam się wrobić w przyjaźń tylko z tż... bo bym dostała na głowę i przy okazji jego uszkodziła a wiem, że rodzina to nie jest najlepsze miejsce do zwierzeń bo oni biorą to zbyt dosłownie i potem wychodzi, że mam bestie nie faceta xD
|
|
|
|
|
#1496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekolade wole jesc niz pic. Chyba ze domowa, te z proszku sa takaie slodkie i chemiczne ...---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Jak tanczyc to przy wiejskiej, popowej muzyce, takiej weselnej no wiecie Nie lubie nowej muzyki, tej bez dzwieku instumentów, tylko komputerowe dzwieki i bas łupłup ![]() No i wole koncerty, rock, regge. tam idzie sie wyszaleć ![]() lubie imprezowac, ale nie tak czesto. Im starsza jestem to lubie wiecej siedziec w domu. Kiedys to bym ciagle gdzies latala, teraz mi sie nie chce. Wole siedziec z tz albo spotkac sie ze znajomymi w pubie na piwie Nawet nie chodzi on prace bo nie pracuje, ale o to , że nie kręci mnie ciągłe balowanie Chyba sie starzeje ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Nikt nie cieszy sie na moj widok jak mój pies ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
Duzo mi nie trzeba, ale lubie czasami wypic drinka, czy piwo
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-02-05 o 20:42 |
||||
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie na odwrót
nie lubię tańczyć jak jestem wypita xD bo lubię mieć ciało w 100% pod kontrolą a jak wypiję ze dwa drinki plus do tego ta klubowa duchota i hałas to robi mi się miękko xD i tak dziwnie też nie przepadam z tymi umcami xD bo do tego się tańczyć nie da... to się można trochę pobujać
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też alkoholu nie trzeba by tańczyć
Aczkolwiek... fajnie się tańczy po jednym drinki, ew. dwóch ![]() Ostatnio jak byłam na dyskotece, to tłumy ludzi, pełno dymu i po chwili ból głowy ![]() W dodatku puszczali jakieś niemieckie hiciory Tragedia ![]()
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Konto usunięte
|
Ja wiejskie klimaty będę miała na weselu u brata za rok haha ciekawe co Tż na to
Muszę kupić Kiecke bo idę w maju w tym roku na wesele z Tż a nie mam pomysłu co brrr |
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Wiejskie klimaty są fajne
Co jak co, ale właśnie wiejskie wesela i festyny wspominam najlepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Muszę iść się ogarnąć i potem planujemy ze znajomymi znowu gdzieś wyruszyć 

Wczoraj miałam zły dzień a dzisiaj wstałam przed 13 i tak zamulam
autobus zamarzl czekalam na niego godzine a pozniej poszlam jakies 4-5km na nastepny

wolalam przyjazn...

Dobrym przykładem jest moja koleżanka, która kończy robotę np. o 19:00 (praca fizyczna) i o 21:00 jest gotowa gdzieś wyruszyć.
i lubię się polenić w domu
Tragedia